Vojko 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 Hvala za lepe želje Vojko! Potila se bom šele ob 13.30, ker so mi prestavili na popoldan. Lep in uspešen dan ti želim, nadaTo je vsekakor boljše zate! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Nada,saj bomo držali pesti zate,ti le pokaži in dokaži kaj zmoreš pa čeprav bilo malo pred 14 uro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 evo, sedaj pa ne gre glih za barvo oblačil, ampak nekaj drugega kar se mi je včeraj naredil. se oblečem v trenrko, ker sem bila doma in opazim, da sem si hlače narobe obrnila. Ni panike, obrnem prav, mal za tistim, pa ugotovim, da sem tud majco prej narobe obrnila mogoče sem hotela kakega duha zmedit, da ne bi vedel, kje je moj sprednji in kje zadnji del Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 evo, sedaj pa ne gre glih za barvo oblačil, ampak nekaj drugega kar se mi je včeraj naredil. se oblečem v trenrko, ker sem bila doma in opazim, da sem si hlače narobe obrnila. Ni panike, obrnem prav, mal za tistim, pa ugotovim, da sem tud majco prej narobe obrnila mogoče sem hotela kakega duha zmedit, da ne bi vedel, kje je moj sprednji in kje zadnji del Anaconda Ne sekiraj se, včeraj smo bili v večini tako "zmešani", da nihče tega niti opazil ni - razen tebe" Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 1 7 vam želi dobro jutro... danes imam občutek, da se bo dan vlekel prav po polževo,... v pričakovanju... barve, ki me bodo spremljale skozi dopoldan bela, črna, bela, rjava, rjava, črna od znotraj navzven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Dobro jutro, Sanjalica razpoloženje? ni črno, kajneda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Sanjalica, a moram napisat al veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2003 Avtor Prijavi Deli 7. november 2003 1 7 vam želi dobro jutro... danes imam občutek, da se bo dan vlekel prav po polževo,... v pričakovanju... barve, ki me bodo spremljale skozi dopoldan bela, črna, bela, rjava, rjava, črna od znotraj navzven Otožna Famozno Ti se res vedno tako oblečeš, da je po DZK energetski krog sklenjen. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2003 Avtor Prijavi Deli 7. november 2003 Barve ki spremljajo mene danes: črna, črna, črna, črna, črna in rdeča (toliko kosov imam tudi na sebi) - ups, brez rdeče...rdeča je že na obešalniku, čaka 16. uro, ko pičim...domov.Sanjalica Black magic woman Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 čakam na licenco prijazne čarovnice, pst, pa ne okol govort. Ampak, resno, očitno mi uspeva, kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2003 Avtor Prijavi Deli 7. november 2003 čakam na licenco prijazne čarovnice, pst, pa ne okol govort. Ampak, resno, očitno mi uspeva, kajne Dobro se znaš uskladit, le tako naprej Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 ma ja, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Danes na meni prevladuje bela, nekaj malega je črne, sive in bordo rdeče (v to sem prisiljena :xx!: , mislim, da jo bom zamenjala takoj, ko bo mogoče). Tudi posteljnino sem ponoči menjala na belo. Sem občutila nujo, da spim na belem (že zelo dolgo nisem - najbrž leto ali več). Lep dan želim vsem, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 moja je danes modra v svetlejših in temnejših tonih Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Femme Fatale Bejži Vojko, Bejži Vojko...In zakaj bi moral bejžat Sanjalica! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 moja je danes modra v svetlejših in temnejših tonihUmetnica 2 4 3 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 1 7 dobro jutro rdeča, črna, rjava, bež, bež, rjava hahasi kupim jakno - rjavo, škornje črne, pulover rdeč, halo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 1 7 dobro jutro rdeča, črna, rjava, bež, bež, rjava hahasi kupim jakno - rjavo, škornje črne, pulover rdeč, halo??? Otožna Le nakupi letos, le.Prejšnji mesec je bil boljši za to. Januar tudi. November ne. Imaš srečo - da boš rdečo tudi drugo leto nosila - vsaj včasih. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ma ja sej vem, november haha, glede na naravo dela tud dinarčkov ta mesec ne bo tolk da bi se sproščala ob nakupih...a rdeče, pa črna me neki grabi, ma ja pa totalno sem stil cunjic zamenjala, le kaj mi je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Ma ja sej vem, november haha, glede na naravo dela tud dinarčkov ta mesec ne bo tolk da bi se sproščala ob nakupih...a rdeče, pa črna me neki grabi, ma ja pa totalno sem stil cunjic zamenjala, le kaj mi je Vse kar potrošiš ta mesec, krepko razmisli! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ojej, to si me našel , ampak bom te pa poslušala, o ja bom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Danes sem presenetila samo sebe, ze dolgo nic crnega, danes pa crne hlace, crn polover, crna jakna in crni cevlji . No ja spodaj sem imela eno rdeco spodnjo majcko...nisem mogla, da ne bi...4 3 6 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Danes vsa v rjavem- hlače, puli, jakna, plašč , čevlji (so pa vsi odtenki od svetlo krem do temno rajve barve, tako da vseeno ni dolgčas..) MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 1 7 tud v rjavem aja pa rdečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 2 1 6 pa še kar vztrajam v belo črni kombinaciji Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.