Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Hi,

Včeraj: bela bluza, sivo krilo, črni špičaki, belo perilo (zaradi bluze)

Danes: slonokoščena lanena jakna, enake barve puli in špičaki, temno modre hlače, temno modre nogavice, belo perilo (zaradi pulija).

Za ta dva dni vem, da sem se oblekla glede na počutje, drugače pa se včasih podzavestno ravnam glede na to, kar nam priporoča luna v posameznih znamenjih, jutri bo verjetno kaj črnega.

Moji števili sta 4 in 6.

x;)x

Rika
Deli na socialnih omrežjih

Jest se pa že dva dni preoblačim iz pižame v pižamo. :ill: pa peglam kavč....

Ampak.... še zmerj najdem tolk moči (ko mi vročina pade), da sedem za računalnik in poklepetam z vami :palec: x;)x x:)x .

En poljubček vam pošiljam.. SI UPAM, ker vem da se ne bo nihče nalezel, ha, ha.

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Hi,

Včeraj: bela bluza, sivo krilo, črni špičaki, belo perilo (zaradi bluze)

Danes: slonokoščena lanena jakna, enake barve puli in špičaki, temno modre hlače, temno modre nogavice, belo perilo (zaradi pulija).

Za ta dva dni vem, da sem se oblekla glede na počutje, drugače pa se včasih podzavestno ravnam glede na to, kar nam priporoča luna v posameznih znamenjih, jutri bo verjetno kaj črnega.

Moji števili sta 4 in 6.

x;)x

Me prav zanima, če res

lp, Vojko.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Kaj Vojko te zanima če res? Črna barva? Včeraj res ne.

včeraj: rjava, vse, krilo, puli, špičaki, še plašč in rokavice in torbica (različni odtenki),

danes: črna barva, vse: od perila naprej, krilo vzorec ribje kosti (sivo-črno).

Hočem biti malo odmaknjena od sveta, z mislimi nekje... in ne želim, da me preveč kdo moti. Je pa mal težko, ker sem v službi. Ne moreš mimo tega, da te ne motijo.

Sem res mal zasanjana danes in lepo mi je, da je tako. x;)x

števili 4 in 6

Rika

Jest se pa že dva dni preoblačim iz pižame v pižamo. :ill: pa peglam kavč....

Ampak.... še zmerj najdem tolk moči (ko mi vročina pade), da sedem za računalnik in poklepetam z vami :palec:  x;)x  x:)x .

En poljubček vam pošiljam.. SI UPAM, ker vem da se ne bo nihče nalezel, ha, ha.

Naky

želim ti, da čimprej ozdraviš, Vojko

Vojko J Kalan

Kaj Vojko te zanima če res? Črna barva? Včeraj res ne.

včeraj: rjava, vse, krilo, puli, špičaki, še plašč in rokavice in torbica (različni odtenki),

danes: črna barva, vse: od perila naprej, krilo vzorec ribje kosti (sivo-črno).

Hočem biti malo odmaknjena od sveta, z mislimi nekje... in ne želim, da me preveč kdo moti. Je pa mal težko, ker sem v službi. Ne moreš mimo tega, da te ne motijo.

Sem res mal zasanjana danes in lepo mi je, da je tako.  x;)x

števili 4 in 6

Rika

Kakor se oblačiš, prosim prečitaj lastnosti črne prsti 2.

Vse bolj se mi zdi, da si to ti.

Očitno imaš ti pravo žensko energijo.

Če se ti zdi, da ti bolj ustreza opis dvojke, in devetke, potem si res 2 9 7

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

prebrala sem 2 in 9, kaj pa je mišljena 7. Z 2 se ne strinjam v vsem, jaz nisem oseba iz ozadja, vedno sem v prvih vrstah, tudi službo imam že več let kot vodja. Kot zelo toplo osebo me pozna malo ljudi, ker imam stroga merila in kriterije in jih tudi direktno povem, to pa seveda ljudem ni všeč, je pa res kar se tiče organiziranja zabav, sem dobra gostiteljica, pečem specialno pecivo, miza je takrat takšna, da bi jo lahko poslikali za revijo, tudi narava, gozdovi mi veliko pomenijo. Morda res mešanica 2 in 9. Od kod pa si dobil 7?

Sicer pa v moji omari prevladujejo oblačila kamelje, rjave, črne, bele, sive, olivno zelene, rdeče barve. Mal si zakompliciram, ker mora biti vse v nulo usklajeno od nogavic naprej. Nimam rada vzorcev, všeč so mi odštekane malo drugačne nogavice, in malo drugačni dodatki. Nosim samo srebrn ali samo zlat nakit, ki ga menjam glede na barve oblačil.

Vojko, hvala za tvoje analize in uspešno ti želim. x:)x

Rika

Danes je dan 2 - torej je 6 v hiši vijoličnega ognja!

Brez, da bi razmišljal, sem oblekel temno rdečo srajco, bež obleko, temno rdeče čevlje.

Počutil sem se kul in se še sedaj.

Lep večer vsem, Vojko 6 2 9

Vojko J Kalan

x;)x Pozdravljen Vojko!

Moji številki sta 1  in 8!

Imela sem oblečene temnomodre kavbojke,svetlomodre športne čevlje,svetlomodro majico s temnejšimi modrimi rožicami! x;)x

Kljub temu,da sem brez glasu,sem se počutila kot rožica! x:Dx

Hvala za tvoj odgovor! x:Xx

Živijo Contesa

Prav lepo, da se oglasiš.

Zdi se mi, da se boš v naslednjem letu počutila še boljše, če se že zdaj tako.

Samo na glas pa le pazi - no, menim, da v naslednjem letu z njim ne bo takšnih težav kot zdajle.

Sicer pa sploh ne vem zakaj "si ob dober glas". Si navijala, pela?

Vse barve, ki si jih oblekla so značilne za belo vodo 1!

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

2 1 6

Zdaj že včeraj sem bila v črno, sivi in vijolični kombinaciji..  in se počutila mnogo bolje kot dan poprej

Ja, Nada

Krasno. Le še poskušaj!

Ampak saj veš, še kaj drugega je, kar vpliva na nas - mi si lahko samo

VELIKO ali malo pomagamo, da je boljše!

Zdaj si bom pomagal in grem spat, lahko noč, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

prebrala sem 2 in 9, kaj pa je mišljena 7. Z 2 se ne strinjam v vsem, jaz nisem oseba iz ozadja, vedno sem v prvih vrstah, tudi službo imam že več let kot vodja. Kot zelo toplo osebo me pozna malo ljudi, ker imam stroga merila in kriterije in jih tudi direktno povem, to pa seveda ljudem ni všeč, je pa res kar se tiče organiziranja zabav, sem dobra gostiteljica, pečem specialno pecivo, miza je takrat takšna, da bi jo lahko poslikali za revijo, tudi narava, gozdovi mi veliko pomenijo. Morda res mešanica 2 in 9. Od kod pa si dobil 7?

Sicer pa v moji omari prevladujejo oblačila kamelje, rjave, črne, bele, sive, olivno zelene, rdeče barve. Mal si zakompliciram, ker mora biti vse v nulo usklajeno od nogavic naprej. Nimam rada vzorcev, všeč so mi odštekane malo drugačne nogavice, in malo drugačni dodatki. Nosim samo srebrn ali samo zlat nakit, ki ga menjam glede na barve oblačil.

Vojko, hvala za tvoje analize in uspešno ti želim. x:)x

Hojla Rika

Prav vesel sem tudi takšnih sporočil kot je tvoje. Namreč dvom je tisti, ki nam kaže pravo pot.

Pri DZKju je dandanašnji večina žensk prevzela "MOŠKO" energijo - in po tej tudi računam. Vendar pa se na vsakih toliko pojavi ženska, ki je že z rojstvom prevzela "ŽENSKO" energijo, nekatere pa to spremembo naredijo običajno v starosti 30 - 40 let.

Prečitaj si zase 4 6 3, pa mi prosim povej, če ti je ta opis bliže.

Pa pojdiva vseeno od začetka:

To, da si na vodilnem delovnem mestu nikakor ne pomeni, da ne delaš za druge, da ne delaš tudi iz ozadja. Pri tem je pomembno, da si navedla podznak 9!

Kadar smo v družbi - vedno kažemo svoj "zunanji jaz" in to je pri tebi 9. To je aktivna družbena vloga. Mnogokrat se v današnji družbi zgodi, da je le-ta prevladujoča, saj nekako pozabimo na svoje lastno - privatno - srčno življenje - 2.

9 je vedno elegantna - ali pač urejena na svoj poseben način.

Tretja številka - 7 - ta pa kaže na življenjske cilje. Življenjski cilji pri takšni osebi so - lahkost življenja, spontanost življenja, organizatorstvo, finance, lahko pa tudi finance v zvezi z umetnostjo,...

Vidiš, ravno v takšnih primerih - kot si ti. Je delo na daljavo oteženo, posebej, če človek sam izbira svoj znak. Kajti, če bi bila pri meni osebno - bi kaj hitro lahko ugotovila, kaj vse vpliva na to kako se sprejemamo danes in kako na splošno, pogledala bi še malo v preteklost in hitro ugotovila, ali s seboj nosiš več "ženske" - svoje; ali pač "moške" - vrinjene energije.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko,

ja to sem bolj jaz 4 6 3, bi bilo pa zanimivo kaj bi ugotovil, če bi se pogovarjala osebno iz oči v oči, mogoče pa sebe malo drugače vidimo in smo si nasploh bolj fajni, ker imamo svoja merila. Pa saj to je super, da smo si fajni, a ne?

Lep večer

Rika

Pozdravljen Vojko,

ja to sem bolj jaz 4 6 3, bi bilo pa zanimivo kaj bi ugotovil, če bi se pogovarjala osebno iz oči v oči, mogoče pa sebe malo drugače vidimo in smo si nasploh bolj fajni, ker imamo svoja merila. Pa saj to je super, da smo si fajni, a ne?

Lep večer

Rika

Krepko razmišljam, da bi tudi na spletno stran čimprej dal "Razmislek za ženske".

Tako bi vsaka laže našla sebe.

Če pa bi se pogovarjala osebno, bi hitro prišla do zaključkov. Ampak, saj zdaj veš in lahko opazuješ sebe tudi skozi ljudi, skozi pretekla dejanja... in seveda sedanja dejanja in obnašanje.

Hvala ti, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...