Vojko 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 LTNSU ... a mava midva to kakšne šifre (pa jaz podabu ) veš, da se zmeraj rada pri tebi oglasim ... (sem se te dni bolj malo oglašala kjerkoli)... grem zdaj počasi v svojo sveže (modro) preoblečeno pojstlco Mateja L - longT - timeN - noS - seeU - you Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 MPNŠ..... 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Vojko aakhutek KZTJK Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 MPNŠ..... 666 zlobijeu.... Aakhut A si mislil reči M - meneP - paN - neŠ - šljiviš Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 KZTJK??? NJ 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 KajZejTiJokašKlele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 KZTJK??? NJ 666 zlobijeu.... Mateja Aakhut! A zlodi - tuki se vidi, da je ženska hujša od Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 vojko.... chestitke za deshifracijo... matejc....je pa itaq od zlodja...sej je shica...hehe 666 zlobchijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 vojko.... chestitke za deshifracijo... matejc....je pa itaq od zlodja...sej je shica...hehe 666 zlobchijeu....Hvala Aakhut Pa saj si mi poslal po "etru"! Še razmišljat mi ni bilo potrebno! A veš, da je J. S. Bell leta 1962-65 napisal matematični dokaz, da se lahko informacija širi iz katerekoli točke v vesolju, do katerekoli - BREZ ČASOVNEGA ZAMIKA! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 jasno....to pa samo zato, ker ne informacija, ne chas in ne tochka v vesolju nimajo materjalne osnove in vrednosti... 666 zlobijeu....(chasa ni....je samo prostor in situacija) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 jasno....to pa samo zato, ker ne informacija, ne chas in ne tochka v vesolju nimajo materjalne osnove in vrednosti... 666 zlobijeu....(chasa ni....je samo prostor in situacija)Bo že nekaj na tem Hvala za razjasnitev Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 1 7 8 bež perilo, črne nogavice, črne hlače, rdeč puli, črn plašč, črne rokavice... sivo razpoloženje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Črne hlače in črna jakna, živo oranžen pulover in oranžni škorenjci. Počutje MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 1 7 8danes sem pa po dolgem času pretežno črna...aja rdeče perilo, črne nogavice, črne hlače, črn pulover, črni čevlji, svetlo rjava jakna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 vijola hlače in štumfe, bela srajca, črn brezrokavnik in čevlji, deep red dobra volja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 3 (svetlozeleno drevo - mlado) in 2 (črna prst) temnomodre kavbojke, vinsko rdeč puli oz. pulover, črno in rdeče spodnje perilo, rdeče nogavice počutim se pa finofajn... dosti bolj aktivno kot v zadnjih dnevih Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Po mojem sem bil ( 3 4 4 ) danes napačno oblečen, ker ni bilo počutje na nivoju, kot običajno, zdajle bo še najboljša nočna garderoba... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 vijola hlače in štumfe, bela srajca, črn brezrokavnik in čevlji, deep red dobra voljaHoj Amis Hvala Amis. Me prav veseli, da si tudi ti tukaj.Rad bi dal kakšno pripombo!A kako naj vem, kateri znaki so tvoji, ko ni nikjer datuma?! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Po mojem sem bil ( 3 4 4 ) danes napačno oblečen, ker ni bilo počutje na nivoju, kot običajno, zdajle bo še najboljša nočna garderoba... Boris Ja, seveda oblačila pomagajo. A je tu še mnogo drugih stvari, kaj praviš? Hrana, energija okolja se lahko spreminja, ... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Verjamem Vojko, da pomagajo, še posebej sedaj, ko zna biti zunaj minus(šalim se, ker vem, kaj si mislil!), ja potem se pa nabere kakšen kritičen dan ali dva pri bioritmu, potem če poznaš numerološko vrednost, če je slabo namenjeno, boljše, da je nebi poznal, potem pride do kakšne neprijetne astrološke opozijcije(tranziti...), potem greš na tekmo, pa tvoji izgubijo, hja potem je pa že konec dneva.....še sreča, da je tako....lep večer in vesel december, mogoče sem preživel, ker sem bil večino dneva obrnjen v sebi ugodne smeri, no saj se smejim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 ČRNO: hlače, nohti, perilo RDEČE: majica, lasje Feeling: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 3 2 Predvsem se zadnje čase oblačim v tople barve (res pomaga, če je zunaj mraz ).... Danes pa imam.... za doma: temnosive hlače, rdečo majco...za ven: temnomodre kavbojke, zeleno majčko, čez oranžen puloverček, bordo rdeče čevlje, bordo torbico... pa k je kristalka omenjala tudi lase... moji so zdaj nekje med rjavo in temnordečo pa se že cel dan počutim super Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 ČRNO: hlače, nohti, perilo RDEČE: majica, lasje Feeling: BP Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 3 2 Predvsem se zadnje čase oblačim v tople barve (res pomaga, če je zunaj mraz ).... Danes pa imam.... za doma: temnosive hlače, rdečo majco...za ven: temnomodre kavbojke, zeleno majčko, čez oranžen puloverček, bordo rdeče čevlje, bordo torbico... pa k je kristalka omenjala tudi lase... moji so zdaj nekje med rjavo in temnordečo pa se že cel dan počutim super Sončna Vila Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 sive hlačemodra trenirka (zg. del)pisani štumfki Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.