Sončna Vila 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 3 2 Predvsem se zadnje čase oblačim v tople barve (res pomaga, če je zunaj mraz ).... Danes pa imam.... za doma: temnosive hlače, rdečo majco...za ven: temnomodre kavbojke, zeleno majčko, čez oranžen puloverček, bordo rdeče čevlje, bordo torbico... pa k je kristalka omenjala tudi lase... moji so zdaj nekje med rjavo in temnordečo pa se že cel dan počutim super Sončna Vila Vojko, imela bi vprašanje zate, mogoče mi lahko pomagaš Pozitivno presenečena sem bila, ko sem našla tole temo - povezava DZK, barve oblačil in počutja na določen dan Zadnje čase sem se spet začela malce bolj posvečati barvam (simbolika, "zdravljenje" z barvami - amatersko seveda , vpliv barv na naše počutje, etc.) in se spet začela spraševati, kaj zaboga dela rdeča barva v mojem življenju...? Vem, da je zima, in je rdeča barva nasloh ugodna za nošnjo. Vem tudi, da trenutno prehajam skozi obdobje, ko je gotovost in prizemljenost zame primarnega pomena - rdeča (rdečerjava, rjava) barva je namreč barva prve čakre. Vseeno pa me zanima - če lahko karkoli razbereš iz teh številk DZK - ali rdeča barva igra kakšno pomembno vlogo v mojem življenju (evo, danes sem spet vsa v rdečem, razen nogavic ). Že vse življenje me spremlja ta barva in je moja najljubša - celo lase imam že od šestega razreda OŠ večinoma pobarvane na razne odtenke rdeče (kar znese 12 let??) xrosex Mi morda lahko poveš kaj več? Hvala ti Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 (popravljeno) 3 2 Predvsem se zadnje čase oblačim v tople barve (res pomaga, če je zunaj mraz ).... Danes pa imam.... za doma: temnosive hlače, rdečo majco...za ven: temnomodre kavbojke, zeleno majčko, čez oranžen puloverček, bordo rdeče čevlje, bordo torbico... pa k je kristalka omenjala tudi lase... moji so zdaj nekje med rjavo in temnordečo pa se že cel dan počutim super Sončna Vila Vojko, imela bi vprašanje zate, mogoče mi lahko pomagaš Pozitivno presenečena sem bila, ko sem našla tole temo - povezava DZK, barve oblačil in počutja na določen dan Zadnje čase sem se spet začela malce bolj posvečati barvam (simbolika, "zdravljenje" z barvami - amatersko seveda , vpliv barv na naše počutje, etc.) in se spet začela spraševati, kaj zaboga dela rdeča barva v mojem življenju...? Vem, da je zima, in je rdeča barva nasloh ugodna za nošnjo. Vem tudi, da trenutno prehajam skozi obdobje, ko je gotovost in prizemljenost zame primarnega pomena - rdeča (rdečerjava, rjava) barva je namreč barva prve čakre. Vseeno pa me zanima - če lahko karkoli razbereš iz teh številk DZK - ali rdeča barva igra kakšno pomembno vlogo v mojem življenju (evo, danes sem spet vsa v rdečem, razen nogavic ). Že vse življenje me spremlja ta barva in je moja najljubša - celo lase imam že od šestega razreda OŠ večinoma pobarvane na razne odtenke rdeče (kar znese 12 let??) xrosex Mi morda lahko poveš kaj več? Hvala ti Sončna Vila Pozdravljena Vila Sonca Sončna Vila 3 2 6 Hvala za komentar in za vprašanje. Kar mi je najprej "padlo v glavo": Rdeča barva je lahko barva ognja - 9, lahko pa je tudi barva rdeče kovine 7. Menim, da tu bolj igra vlogo barva ognja 9, ki bi bil v tem primeru "transformator - pretvornik - vmesnik" med tvojo 3 in 2. Verjamem, da se v primeru, ko imaš oblečeno rdečo barvo veliko boljše počutiš kot takrat, ko imaš oblečeno na primer sivo, ali temno modro. Zate tu ne pride v poštev niti razmišljanje o ženski ali moški energiji - ta je za mlada drevesa 3 - za oboje enaka! Druga možna razlaga se mi zdi tale:Ti si rojena v letu 1979, ki je sicer leto 3, a to leto je v devetletju rdeče kovine 7. Danes je tudi dan rdeče kovine 7. *************************************** POPRAVEK V prejšnjem odstavku sem napravil napako. Boris me je prijazno opozoril nanjo.Danes je dan mladega drevesa 3. Torej si ti - Vila v sredini. No energije vseeno klapajo:3 podpira ogenj 9 in 9 podpira rumeno prst 5. Še nekaj takšnih poznam na forumu, ki se uspejo tako dobro skladno oblačiti. Boris: hvala ti za opozorilo. *************************************** POPRAVEK Lahko pa je to samo še dodaten razlog k prejšnji razlagi. Lepo se imej, Vojko Popravljeno 14. december 2003 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Vojko, iskrena ti hvala za tole razlago xrosex xrosex Malce se bom še spustila v branje glede teha izrazov, ki jih omenjaš v svojem sporočilu - niso mi namreč najbolj domači - da vidim, kaj naj bi točno to pomenilo Lep dan želim tudi tebi, vsaj kar ga je še ostalo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Vojko, iskrena ti hvala za tole razlago xrosex xrosex Malce se bom še spustila v branje glede teha izrazov, ki jih omenjaš v svojem sporočilu - niso mi namreč najbolj domači - da vidim, kaj naj bi točno to pomenilo Lep dan želim tudi tebi, vsaj kar ga je še ostalo Sončna VilaSončna Vila Tole pri barvah je bolj raziskava in ugibanje kot razlaga! Prosim, da tako to vsebino tudi sprejmeš. Namreč s tem, ko pišemo v kaj in kakšne barve se oblačimo in mi hkrati sporočite svoje KI-jevske številke, skušam "ujeti" od vas - kaj vas je pripeljalo do tega, da se tako oblečete (da se tako oblečemo) Kot sem do sedaj opazil, se nekateri oblačimo tako, da pač "popustimo" trenutni energiji, ki jo najbolj čutimo, drugi, pa se oblečejo v barve, ki jim omogočajo boljši energetski pretok. No, tako nekako. Seveda pa je vzorec in raziskava premajhna za kakšne res resne zaključke. Je pa zabavno poleg vsega, kajne? Danes je dan 2,Vojko 6 2 9- torej je bil moj položaj : 6 v hiši 9 - oranžna, rdeča, vijola, , 2 v hiši 5 - rumena oblečen sem bil v bež obleko in sive nogavice, rumeno srajco in bordo čevlje... Načelno sem se dobro oblekel, saj mi energija ognja danes nekako ni škodovala tako močno kot običajno in sem se cel dan počutil močnega in sproščenega. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 No pa poskusimo spet po dolgem času......he-he....da ne boš mislil, da sem obupal ....ne, to pa ne .......torej........črni čevlji, črne nogavice, temno modre kavbojke, sive spodnjice, črna majčka, sivo-črna jopica, črn usnjen plašč......9 in 5 Mick, hvala Če želiš odgovoriti: Ali se v tem mesecu bolj pogosto oblačiš v črno, belo, modro? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Hm......mislim, da ne............belega pa skoraj nič ne nosim.......kakšno srajco kdaj no al pa spodnjice......v glavnem pa ne. Tudi modra ni ravno pogosta, pogosto se pojavlja v opisu predvsem zaradi kavbojk........črna......pa je pogosta nasploh, ja ....mogoče pa res ta mesec izrazito pogosta. Hm.....počutje pa je....kaj pa vem.....večinoma se dobro počutim glede na to kaj imam oblečeno, na splošno pa ne najbolje zadnje mesec al dva......pa ne zaradi cot......tako pač je.Hvala Mick No, ja. Seveda razumem, da je počutje kakršno je odvisno od marsičesa drugega kot od oblačil samih. Konec koncev barve oblačil izbiraš sam. Ker pa praviš, da si po KI-jevsko 9, potem je razlog, da se počutiš malo slabše tu: Zdaj je mesec 4, hkrati je tudi devetletje 4, ko je 9 v hiši vode. V takšnem stanju se človek počuti nekako nemočan - kakor, da mu drugi vodijo življenje, pa tudi energije je nekoliko manj. Pa je to krasen čas za nabiranje moči, čeravno izgleda drugače. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Jeans hlače, črna majca z dolgimi rokavi, prek karirasta srajčka brez rokavov in črna kravata! yeah, aja za razliko od ponavadi danes belo spodnje perilo. pa črni nohti in rdeči lasje, če to kaj šteje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Jeans hlače, črna majca z dolgimi rokavi, prek karirasta srajčka brez rokavov in črna kravata! yeah, aja za razliko od ponavadi danes belo spodnje perilo. pa črni nohti in rdeči lasje, če to kaj šteje.. Črno črno črno Ali črno nosiš večino časa? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Jeans hlače, črna majca z dolgimi rokavi, prek karirasta srajčka brez rokavov in črna kravata! yeah, aja za razliko od ponavadi danes belo spodnje perilo. pa črni nohti in rdeči lasje, če to kaj šteje.. Črno črno črno Ali črno nosiš večino časa? črno ali rdeče! oziroma oboje! pa jeans! Pa kake raznobarvne majčke in srajčke! ful dosti pa črno in rdeče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Jeans hlače, črna majca z dolgimi rokavi, prek karirasta srajčka brez rokavov in črna kravata! yeah, aja za razliko od ponavadi danes belo spodnje perilo. pa črni nohti in rdeči lasje, če to kaj šteje.. Črno črno črno Ali črno nosiš večino časa? črno ali rdeče! oziroma oboje! pa jeans! Pa kake raznobarvne majčke in srajčke! ful dosti pa črno in rdeče! Kristalka Ali je res, da je črna pri tebi popularna tretje letordeča pa več ali manj šele letos - morda, le morda nekaj tudi lani? Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Sem bila te dni pridna, si zložila po pikolovsko omaro...vse je v rdeči, rjavi-bež, beli in črni barvi. Kot da drugih barv ne poznam...ena svetlomodra majčka in en rumen pulover kar izstopata iz te monotonije... Jutri sem sigurno...črna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Sem bila te dni pridna, si zložila po pikolovsko omaro...vse je v rdeči, rjavi-bež, beli in črni barvi. Kot da drugih barv ne poznam...ena svetlomodra majčka in en rumen pulover kar izstopata iz te monotonije... Jutri sem sigurno...črna...Hoj Sanjalica LTNSU Pa nekaj belega bo zraven! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 LTNSU ??? /bela bo proteza in črte na hlačah / Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 LTNSU ??? /bela bo proteza in črte na hlačah / pa zvezdica in kotički v očeh! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 LTNSU ??? (dešifriraj plisss ) /kot zmeraj - pravi imaš / Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 LTNSU ??? (dešifriraj plisss ) /kot zmeraj - pravi imaš /L ongT imeN oS eeU (You) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 EEE....aranyos Vojko...mostan meg megértetem...Nagyon jó montat esztet x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Madjarice ljubijo nudi barvo, pravijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Sstane izjeme potrjujejo pravilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. december 2003 Avtor Prijavi Deli 18. december 2003 EEE....aranyos Vojko...mostan meg megértetem...Nagyon jó montat esztet x!x Sanjalica Prav rad bi vedel, kaj pomenijo te besede.Prosim, ali mi poveš! Lepo pozdravljena, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Belo modro, kavbojke in pulover, bele nogavice, rjavi svetlo, čevlji, rdeče črna bunda... rdeča kapica, modre rokavičke... to je to danes, for the red white and blue, a niso to barve tud na naši zastavi mislim rečt še rumene je mal zraven če se prav spomnim, kolk mamo dobro zastavo, kdo je že tisti idiot k hoče zamenjat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Sam, ne se mi smejat : Rumene nogavice z vijolćnimi črtami, temno modre superge, temno modre kavbojke, temno modra majca bolj tenka z dolgimi rokavi čez Mikica z kapuco Rdeča -taka, čez pa Svetlo-Temno modra Adidas mikica, Rjava jakna, Svetlomodra volnena kapca -taka pa močno moder -tak šal., pa oranžna torbica-pa ne taka fensi ampak..gor je tweety.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 še kar vijolično Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Sam, ne se mi smejat : Rumene nogavice z vijolćnimi črtami, temno modre superge, temno modre kavbojke, temno modra majca bolj tenka z dolgimi rokavi čez Mikica z kapuco Rdeča -taka, čez pa Svetlo-Temno modra Adidas mikica, Rjava jakna, Svetlomodra volnena kapca -taka pa močno moder -tak šal., pa oranžna torbica-pa ne taka fensi ampak..gor je tweety..Kombinacija ala Pika Nogavička Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Pa se jaz danes (1 2 4)crno spodnje perilo, vijolicna majcka, crne hlace, rdece - bele nogavicke. Ko bom sla pa ven pa se crno bel puli, rdece cevlje in nekako lila bundo. (ni mi prevec vsec, ampak letos se ne bom nove kupovala - ta je mamina..) Lep dan, Vojko! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.