Guest SaTurNina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Kombinacija ala Pika Nogavička Hehhe.. ti si zadela u terno..sej men je večkrat govoru kdo da sm Pika Nogavička..samo čist iz drugih razlogov..zato ker sm nosila 2 čopka al pa dve kitke.. glede oblačila..ja sliš se tko k ena Pipi Štrumfa..sam..u resnic ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Fajna sem... Vi drugi pa tudi, če vas gleda človek s fajnimi očmi... in danes so v moji bližini vsi fajni... Fajn dan... p.s. Vojko ... nekaj fajnega...za fajnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 črna čisto črna, vse črno 1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Sam, ne se mi smejat : Rumene nogavice z vijolćnimi črtami, temno modre superge, temno modre kavbojke, temno modra majca bolj tenka z dolgimi rokavi čez Mikica z kapuco Rdeča -taka, čez pa Svetlo-Temno modra Adidas mikica, Rjava jakna, Svetlomodra volnena kapca -taka pa močno moder -tak šal., pa oranžna torbica-pa ne taka fensi ampak..gor je tweety..Hoj SaTurNina Smeji se vedno vsak sam sebi! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 še kar vijolično Amis Tvoja vijolična je čudovita! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Sam, ne se mi smejat : Rumene nogavice z vijolćnimi črtami, temno modre superge, temno modre kavbojke, temno modra majca bolj tenka z dolgimi rokavi čez Mikica z kapuco Rdeča -taka, čez pa Svetlo-Temno modra Adidas mikica, Rjava jakna, Svetlomodra volnena kapca -taka pa močno moder -tak šal., pa oranžna torbica-pa ne taka fensi ampak..gor je tweety..Kombinacija ala Pika Nogavička Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Pa se jaz danes (1 2 4)crno spodnje perilo, vijolicna majcka, crne hlace, rdece - bele nogavicke. Ko bom sla pa ven pa se crno bel puli, rdece cevlje in nekako lila bundo. (ni mi prevec vsec, ampak letos se ne bom nove kupovala - ta je mamina..) Lep dan, Vojko! AlianaAliana Lepo, da se spomniš tudi te teme. Hvala ti za lepe želje! Ja kajpak, črna - bo še vlekla kar nekaj časa - še dve leti - seveda s kratkimi presledki. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Kombinacija ala Pika Nogavička Hehhe.. ti si zadela u terno..sej men je večkrat govoru kdo da sm Pika Nogavička..samo čist iz drugih razlogov..zato ker sm nosila 2 čopka al pa dve kitke.. glede oblačila..ja sliš se tko k ena Pipi Štrumfa..sam..u resnic ni Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Fajna sem... Vi drugi pa tudi, če vas gleda človek s fajnimi očmi... in danes so v moji bližini vsi fajni... Fajn dan... p.s. Vojko ... nekaj fajnega...za fajnega mmmmmmmmmmmmm, kako lepo! Pa res mi je bil dnašnji dan kar fajni. Pa nisem vedel zakaj, zdaj vem, ker ste tako lepo mislili name, Hvala! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 črna čisto črna, vse črno 1 7 8Otožna Ja kaj čem. Danes je dan 4, mesec 4In danes si ceo ti "podlegla" barvi trenutne energije! Saj sem zapisal belim vodam - še dve leti črne! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Danes sem si kupila bundo...zivo rdečo...kot da bi hotela bika razdražit...čeprav drugače je rdeča v moji barvni paleti, je tisto rdeča...bolj mirna, bordo...tokrat pa je .... kričeča...Če na smučišču padem, ni opravičila, če kdo pade name Drugače pa me mika...zelena, da bi si jo nabavila, pa kaj...ko jo je tako težko kombinirati s tistim, kar imam... Ampak...bom že... Pride še 13. plača...božičnica je pač šla za božičkova darila... Vojko...če kaj pomaga... ... še zmeraj si fajni in jutri boš spet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Danes sem si kupila bundo...zivo rdečo...kot da bi hotela bika razdražit...čeprav drugače je rdeča v moji barvni paleti, je tisto rdeča...bolj mirna, bordo...tokrat pa je .... kričeča...Če na smučišču padem, ni opravičila, če kdo pade name Drugače pa me mika...zelena, da bi si jo nabavila, pa kaj...ko jo je tako težko kombinirati s tistim, kar imam... Ampak...bom že... Pride še 13. plača...božičnica je pač šla za božičkova darila... Vojko...če kaj pomaga... ... še zmeraj si fajni in jutri boš spet... Uuuuua Rdečo bundo . Zanimiv se mi zdi ta nakup! Osebno menim, da bo dooolgo, dooolgo lepa..... No, boljše bi bilo, če bi se nakupov ta mesec izognila.No, saj jih lahko namesto tebe opravi kdo drug! O, Sanjalica - hvala! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 No, saj jih lahko namesto tebe opravi kdo drug!Psttt..nikomur rečt...na poti do blagajne sem se "izgubila" ..., je kar mož potegnil denarnico/kartico na plano Nič kriva jaz, saj sem vedela Vojc da je tak tvoj predvid ...kaj se bom prerivala in silila tam, kjer ni nekih pozitivnih pričakovanj Sanjalica spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 No, saj jih lahko namesto tebe opravi kdo drug!Psttt..nikomur rečt...na poti do blagajne sem se "izgubila"..., je kar mož potegnil denarnico/kartico na plano Nič kriva jaz, saj sem vedela Vojc da je tak tvoj predvid...kaj se bom prerivala in silila tam, kjer ni nekih pozitivnih pričakovanj Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Jaz sem danes imela črno: kravato in majico! Zdaj pa nič črnega razen underwear! trenitno: rdeča majčak in modre (svetle) jeans! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Jaz sem danes imela črno: kravato in majico! Zdaj pa nič črnega razen underwear! trenitno: rdeča majčak in modre (svetle) jeans! Kristalka 2 8 8 Nagajivo elegantno dekle! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 1 7 8bež perilo, sive nogavice, črne hlače, črna mikica , črni škornji (sem končno mal večja ), srebrni pas, črni plašč, rdeči prameni v laseh in iskrice navihanosti v očeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 je hecno tole brat, ce ne bi vedu, zakaj se gre, je kot en cuden oblacilni fetis forum , jaz sicer se vedno ne vem zadosti za kaj gre, vendar-ce lahko pomagam: vceraj sem bila vijolicno-rjava, danes crno-modro-bela, jutri...bomo vidli sploh je cudno, sem bila par let skoraj izkljucno modra in zivobarvna, od letos jeseni me pa prvic po...uf, ne vem niti od kdaj, vidis v rjavi na vse nacine (razen bez!) sploh pq mqm rada mocne barve, posebno v temnih dneh...me moti, da so slovenci tako konzervativni, pravijo, da severnjaki nosijo kricece barve, da kompenzirajo za temo, ampak po moje so nase zime cisto dovolj temne za kaksno oranzno ali rumeno majcko ampak to je najbrz ze cisto druga tema... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2003 Avtor Prijavi Deli 21. december 2003 1 7 8bež perilo, sive nogavice, črne hlače, črna mikica , črni škornji (sem končno mal večja ), srebrni pas, črni plašč, rdeči prameni v laseh in iskrice navihanosti v očeh Hoj Otožna Tako kot vedno, Otožna! Energijsko zaključena celota. To je kul.Danes je dan 5. Torej je vsaka pretvorba v svoji hiši.Je pa ta mesec zanimiv, saj je devetletje 4, leto 6 in mesec 4 - nekakšen "pretep" energij! - energiji, ki se zelo privlačita 4 in 6, sta skupaj v sredini. HIŠE (osnovna postavitev - vedno ostanejo na istem mestu)4 9 23 5 78 1 6 lo pan devetletja - številke preslikamo v zgornjo postavitev in vidimo katero hišo obiščejoobiskovalec potem dobi nekaj lastnosti hiše! 3 8 12 4 67 9 5 - tvoja osnovna številka je v hiši 2 - črna- tvoja "zunanja" v hiši 8 - bež lo pan leta 2003 5 1 34 6 89 2 7 - tvoja osnovna energija v hiši ognja 9 - oranžna, bela, vijola, rdeča- tvoja zunanja energija v hiši bele kovine 6 - siva, srebrna mesečna postavitev (je trenutno enaka devetletni) mesečna, letna in dnevna najbolj vplivajo na naše trenutno počutje - dnevna je kratkotrajna - mesečna močnejša in vplivnejša - tako tudi letna! 3 8 12 4 67 9 5 - tvoja osnovna številka je v hiši 2 - črna- tvoja "zunanja" v hiši 8 - bež Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2003 Avtor Prijavi Deli 21. december 2003 je hecno tole brat, ce ne bi vedu, zakaj se gre, je kot en cuden oblacilni fetis forum , jaz sicer se vedno ne vem zadosti za kaj gre, vendar-ce lahko pomagam: vceraj sem bila vijolicno-rjava, danes crno-modro-bela, jutri...bomo vidli sploh je cudno, sem bila par let skoraj izkljucno modra in zivobarvna, od letos jeseni me pa prvic po...uf, ne vem niti od kdaj, vidis v rjavi na vse nacine (razen bez!) sploh pq mqm rada mocne barve, posebno v temnih dneh...me moti, da so slovenci tako konzervativni, pravijo, da severnjaki nosijo kricece barve, da kompenzirajo za temo, ampak po moje so nase zime cisto dovolj temne za kaksno oranzno ali rumeno majcko ampak to je najbrz ze cisto druga tema...Živijo Tinka Kajne, da je fajn, ti malo obrne glavo! Tvoja rjava se je najbrž pojavila po prvem tednu oktobra. In čeravno imaš rada pisane barve, si letos najbrž kar precej v beli, modri oziroma v nežnih odtenkih barv iz mavrice. Verjamem pa, da si bila lani veliko več oblečena v kakšne kričeče barvice, ki jih sicer naštevaš pri koncu pisanja. Je pa težko vedeti - V tejle temi mi namreč forumovci pomagate, da spremljam, na kakšen način se kdo oblači, ko je v posamezni energiji - zato sem vesel, če poleg opiše tudi svoje občutke. Tako lahko sklepam, če CHI energija kaj vpliva na to, kako se oblačimo in seveda - na kakšen način! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Tvoja rjava se je najbrž pojavila po prvem tednu oktobra. In čeravno imaš rada pisane barve, si letos najbrž kar precej v beli, modri oziroma v nežnih odtenkih barv iz mavrice. ua, vojko, res je!!! tudi to, da sem si prvic v zivljenju kupila nekaj roza...svetlo roza, nisem mogla verjet, ampak...!imam tudi nezadrzno zeljo po belem, ja. nekaj podobnega je bilo -mislim-predlani na morju, ko sem cel teden sanjarila in sanjala o necem rdecem, kar je barva, ki je NIKOLI nisem nosila do tedaj, ko sem prosla nazaj 'v civilizacijo' pa sem letela kupit kar tri zivordece stvari!!! noro. se pa navadno najbolje pocutim v vijolicni in modri..., no pa rjavi, trenutno.drugace pa imam rada prav vse barve, da smo si na jasnem, vendar zelo tezko nosim dolocene zelene in rumene tone.nasplosno pa se najboljse pocutim v sivi s kombinacijo kaksnz mocne barve, ce bi bilo po moje, bi najbrz hodila okrog kar v srebrni foliji ali pa kot kakszn star-trek freak...ne vem, me zelo privlaci vse, kar je kovinskega, srebrnega, predvsem krom.ampak to je mogoce zato, ker sem, mislim, metalnega elementa v kitajskem horoskopu...metalka pac! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2003 Avtor Prijavi Deli 21. december 2003 ....nasplosno pa se najboljse pocutim v sivi s kombinacijo kaksnz mocne barve, ce bi bilo po moje, bi najbrz hodila okrog kar v srebrni foliji ali pa kot kakszn star-trek freak...ne vem, me zelo privlaci vse, kar je kovinskega, srebrnega, predvsem krom.ampak to je mogoce zato, ker sem, mislim, metalnega elementa v kitajskem horoskopu...metalka pac! Tinka Kitajski horoskop je (horoskopska) nadgradnja zakona 5 elementov in je v tesni povezavi z DZK!Horoskop je nekaj kar točno predvideva dogodke - DZK pa je s tem še "neobremenjen" in z njegovo pomočjo lahko ugotovimo mnogo več. To je približno tako, kot mehanik ki točno pozna struktuuro avtomobilskega motorja (kitajski horoskop) napram inženirju strojništva, ki pozna strojništvo nasploh. To seveda lahko pomeni, da je mehanik v določenih primerih veliko boljši od inženirja, v drugih pa ravno obratno. Če pa je inženir res dober, potem ga mehanik redkokdar prekaša - a je laže biti dober mehanik kot pa inženir za vse! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 ja, se strinjam. sicer pa, ce je mekanik res dober...ga zanima se kaj vec od samo strukture tistega, kar pozna... ampak je res tako, poskusam razumet, kako to funkcionira, imam namrec dolocene predstave, ki jih sicer malo tezje opisem z besedami, ampak poskusam vsaj razumet, kaj drugi mehaniki in inzenirji pravijo, da bom govorila v istem jeziku... meni se zdi tako pogosto toliko stvari povezanih, toliko nenavadnih asociacij dobivam, da...mimogrede koga zmedem. ker so te stvari ze tako tezko opisljive, se mi zdi pomembno, da vem o cem govorijo drugi, predno zacnem s svojo variacijo na temo...lpt aja, opravicilo za morebitne typo napake, imam trenutno neko cudno francosko racunalo, vse crke drugje, uf...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 2-2, crno-modro-belo, pocutje....sveze! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 1 7 8rdeče,črno,črno, črno,črno, belo, belo, tako nekako zanimivo, za r.d. dobila belo bundo, belo pa sem se danes prav super počutila v njej pa polna energije sem danes pa čeprav ačih, sem nekje staknila prehlad, hm le kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.