Vojko 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 Pozdravljen Vojko, v tem lepem sneženem dnevu! Danes sem čisto lady in black! Črne hlače,črn pulover, ki ima samo ob robu dekolteja nitko zlate in camel barve,črni škornji,črn usnjen polplašč, črna torbica! Moji številki sta 1 in 8!Imej se lepo! Pozdravljena Contesa Takšne imenujem "Black magic woman"! Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 2-2, crno-modro-belo, pocutje....sveze! Sveže pa je danes, ja! Si se kej kepala? lp, Vojo Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 1 7 8rdeče,črno,črno, črno,črno, belo, belo, tako nekako zanimivo, za r.d. dobila belo bundo, belo pa sem se danes prav super počutila v njej pa polna energije sem danes pa čeprav ačih, sem nekje staknila prehlad, hm le kje Prehlad! Ja danes je dan 5 se mi zdi - pa včeraj je bil tudi! Takšna čudesa se dogajajo, ko se smer energije obrnein si padla v vodo - pa že tako je mraz - in se prehladila. Pocajtaj in pocartaj se, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 2-2, danes temnorumena in svetlomodra po vremenu, bi se reklo! oprosti, ne pisem detajlov o vsakem kosu, ampak samo o tistih, ki jih zavestno zbiram...ker nisem za vse vedno enako odgovorna....saj se razumemo, da nisem tako iznajdljiva pri nogavicah in podobnem... nic se nisem kepala, samo gledala ven zalostna, ker sem noter zaprta...bo ze boljse! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. december 2003 Avtor Prijavi Deli 24. december 2003 6 2 9 hiše:leto 6: 6 je v hiši 5 - rumena - podpira jo vijolični ogenj - bela, črna, vijolična, oranžna, rdečamesec 4: 6 je v hiši 7, 2 v hiši 1 ; 7 - rdeča - podpirajo jo vse prsti: 2, 5 8 - črna, rumena, beždan 3: 6 je v hiši 8 - bež - podpira jo vijolični ogenj, 2 je v hiši 4 - temno zelena, rjava, podpira ga voda 1 oblečen:rjava bež rdeča siva Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Svetlomodra-Temnomodra-Rdeča. sive štumfe pa rjava jakna.. Mah..svetlomodra zmaga.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 2-2, rjava-temnovijolicna-temnoturkizna (neka cudna lepa modra, v glavnem!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 črno-modro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 črno, rjavo, rjavo, bež, belo, počutje solidno aja 1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 (1 2 4) Hmm... crna spodaj, cez pa rjava.. vecina barve je to.. pa ena bela majcka vmes.. To ful nisem jaz... take temne barve...Pocutje.. hja, kaj vem.. ne ravno najboljse.. si ze cel dan 'dvigujem' energijo s sprehodi v naravo, pa dihanjem, pa + mislimi, pa kar nekako padem nazaj... Hmm Vojko, a v takih primerih pomaga, ce se preoblecem ali sem se tako oblekla zato, ker tako rabim? Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. december 2003 Avtor Prijavi Deli 24. december 2003 (1 2 4) Hmm... crna spodaj, cez pa rjava.. vecina barve je to.. pa ena bela majcka vmes.. To ful nisem jaz... take temne barve...Pocutje.. hja, kaj vem.. ne ravno najboljse.. si ze cel dan 'dvigujem' energijo s sprehodi v naravo, pa dihanjem, pa + mislimi, pa kar nekako padem nazaj... Hmm Vojko, a v takih primerih pomaga, ce se preoblecem ali sem se tako oblekla zato, ker tako rabim? AlianaDraga Aliana V tem primeru menim, da tako čutiš. Poskusi se obleči v nežne barve mavrice ali pa vsaj v belo modro rdečo Vojko P.S. Saj je lahko le kak dodatek, saj si ženska, se boš že znašla Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 (1 2 4) Danes pa belo - modro - vijolična kombinacija. Obcutek - veliko bolje kot vceraj. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 (1 2 4) Danes pa belo - modro - vijolična kombinacija. Obcutek - veliko bolje kot vceraj. AlianaOdlično si izbrala Aliana. Sam bi dodal še kaj srebrnega ali sivega ali rdečega - da se krog zaključi. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 rdeča, črna, črna, rdeča, črna, črna, še kaj? aja, črna torbica počutje, tko tko 1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 rdeča, črna, črna, rdeča, črna, črna, še kaj? aja, črna torbica počutje, tko tko 1 7 8počutje, tko tko - Ja kdo ve Otožna kaj si delala ponoči.... Pa ni vse samo od Chi energije odvisno Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 spala, spala...aja... sanjala, predvsem sanjala ampak počutje je tko tko ker nosek nagaja, pa vročina ne mine, nisem pa na tleh, čeprav ačih še vedno traja, torej je to pozitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 spala, spala...aja... sanjala, predvsem sanjala ampak počutje je tko tko ker nosek nagaja, pa vročina ne mine, nisem pa na tleh, čeprav ačih še vedno traja, torej je to pozitivno Otožna Sanjala nosek nagaja :xx!: vročina ne mine nisem pa na tleh Drž se, saj je že mimo... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Sam bi dodal še kaj srebrnega ali sivega ali rdečega - da se krog zaključi. Zanimivo. Vceraj sem zamenjala obesek na srebrni verizici in dala gor karneol - ki je rdec. Pa danes dodala se srebrne uhane z istim kamnom. Srebrn prstan pa itak vedno gor. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Svetlo rjava......temno modra.......bela......počutje na višku 3 4 4 Lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 Svetlo rjava......temno modra.......bela......počutje na višku 3 4 4 Lep večer, Borism Ooooo Boris Dobrodošel spet z opisi tvojih okusnih oblačil.Pa ja, da se dobro počutiš, saj se bliža leto, ko boš spet lahko s polnim zamahom počel vse svoje stvari.Kaj bo šele takrat, ko pride! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Oooo! Baaad! Nič se mi ne da! Sv. modre jeans in ena pusta rjava majčka.......... Dans sem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 vse črno... samo perilo rdeče Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 skoraj cel dan sem bila v rdeče in temno modrem smučarskem kombinezionupa ful dobro sem se počutila na belem snegu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 O, Umetnica! Si smučkala? Kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 smučkala, smučkala, smučkala......... cel dan.... v KrG Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.