borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 BorisM spremenila na boljše???? Hmm...a sem bila "slabša" Sanjalica, saj enkrat je že čas,..... mogoče se prej nisva razumela Lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. december 2003 Avtor Prijavi Deli 28. december 2003 - kar boš skuhala, boš morala pojesti! Vojko Vojko - problem x!x Danes skuhala...za 4 ljudi...(4 postrvi) prišel en "letalec"...in moja riba...odplavala...k njemu. Spekla "kisilakove retaše"....še tople so jih zmazali...sploh ne vem, kakšni so bili. Torej Jaz bi rada VSAJ NEKAJ kar SKUHAM da tudi pojem. Ja, kul. Hrane boš že dovolj dobila, brez skrbi - saj je še Silvestrovo pred teboj.No, govoril sem o drugačnem kuhanju. Pa saj to veš. No, pa sočustvujem s teboj, čeravno ne vem kaj je to "kisilakove retaše".Sicer pa sploh poznam malo imen za jedi. Doma jih pripravljamo celo goro, kakršnih ne dobiš nikjer drugje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 črno, bež, rjavo, črno, rjavo1 7 8dobro jutro, zaspano, ponedeljek, sem lahko doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 2 2 5 modro rjavo sinjemodro, pocutje odlicno!malo prazna glava, ampak nihce ne opazi zaradi megle... pa ne smem bit doma...ma nic hudega dobro jutro! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 sej jaz tud ne, delam pa tud bolj mal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 sem tolk garala , da so me kar domov poslal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ja super! potem si zdaj do poletja prosta...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 glede na to, da se danes vsi pričkajo okrog mene, bom mogoče pa prepoved vstopa dobila (ponavadi je vsega kriv tisti, ki ga ni zraven )če ne bom pa jutri zjutraj spet, a je torek, a sem lahko doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 3 2 6 Hm... večkrat se mi je že zgodilo, da sem sanjala, kaj naj si oblečem... oz. imela o tem nekakšen "predogled" napol v spanju, preden sem se popolnoma prebudila... evo... danes prvič sledim temu in sem oblečena v... temnomodre kavbojkečez kavbojke rdeče kriločrna majčkardeč pulibordo rdeči škornji pa... as everyday... očala z bordo-rdečim okvirjem pa se kar uredu počutim zanima me, kaj je to, da sanjam, v kaj naj se oblečem? mogoče se mi bo danes kaj posvetilo, ko prvič "ubogam" tale moj feeling pa lep pozdrav vsem in Vojkotu Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ko berem tako, kako je kdo oblečen...dobim tako "pikanogavička v močnem colorju" slikco... Pa verjamem, da "smo" vsi kolikor tolikor normalni in usklajeni... Za jutri; rdeče hlače, črn pulover z norveškim vzorcem v belo-rdeči barvi, črn plašč... Letos so moje barve črna-rdeča-bela. Le po čigavem nasvetu (pomeni da zaupam) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 3 2 6 Hm... večkrat se mi je že zgodilo, da sem sanjala, kaj naj si oblečem... oz. imela o tem nekakšen "predogled" napol v spanju, preden sem se popolnoma prebudila... evo... danes prvič sledim temu in sem oblečena v... temnomodre kavbojkečez kavbojke rdeče kriločrna majčkardeč pulibordo rdeči škornji pa... as everyday... očala z bordo-rdečim okvirjem pa se kar uredu počutim zanima me, kaj je to, da sanjam, v kaj naj se oblečem? mogoče se mi bo danes kaj posvetilo, ko prvič "ubogam" tale moj feeling pa lep pozdrav vsem in Vojkotu Sončna VilaHvala Sončna Vila Vidiš, kaj takega se mi pa še ni zgodilo - vsaj, da bi vedel ne - da bi sanjal o tem kako naj se oblečem. Sanje pa ti bi znal kdo drugi bolje interpretirati, saj pravijo, da jih je veliko vrst. Vse dobro ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 Ko berem tako, kako je kdo oblečen...dobim tako "pikanogavička v močnem colorju" slikco... Pa verjamem, da "smo" vsi kolikor tolikor normalni in usklajeni... Za jutri; rdeče hlače, črn pulover z norveškim vzorcem v belo-rdeči barvi, črn plašč... Letos so moje barve črna-rdeča-bela. Le po čigavem nasvetu (pomeni da zaupam) Hvala Sanjalica, hvala Najboljše pa je, da zaupaš sebi, velja! Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Hvala ti za lepe želje, Vojko No, včeraj sem "preizkusila" sanjski nasvet oblačenja in moram priznat... saj je bilo kar fino - malce nenavadno kombinacijo vsega skup sem navlekla nase, ni izgledalo preveč casual - ampak kakšne druge korenite spremembe pa tudi nisem ravno zasledila pri sebi kaj pa vem mogoče se moram še parkrat "ubogat", kako naj se oblečem na podlagi sanj, da bom potem lahko videla, kam to pelje ... če sploh kam aja... pa danes... 3 2 6 vojaško zelena majčka, čez svetlo oranžen pulisvetlo modre kavbojkevinsko rdeči čevljipisane nogavicebarvan šal (v stilu od temnozelene do oranžne barve) lep dan vsem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 1 7 8glede na to da sem danes zaspanka, sem oblekla ker se je zelo mudilo prvo kar hje prišlo pod roke, rdeče perilo z bež rožicami, črne hlače, črne nogavice, bež pulover, črne hlače, črni čevlji, rjava jakna zaspana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 se vidi, da si zaspanka ... kar dvoje črne hlače oblekla Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. december 2003 Avtor Prijavi Deli 30. december 2003 se vidi, da si zaspanka ... kar dvoje črne hlače oblekla Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 2 2 5 olivno zelena_temno modra_bela pocutje....malo macka drugace fino, kar sveza v glavi.... lep dan vsem! tinka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 temno modre hlače, temno modra majčka in nogavice tudi temno modre (z rdečimi rožicami )... čez rdeča jopa... aja... in svetlo modro perilo... počutim se 'po moje' (temno modra mi sede, najbolj ' domače' se v njej počutim) ... (aja... 427...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 se vidi, da si zaspanka ... kar dvoje črne hlače oblekla pa sem gledala da ne bom duplirala,ja kaj čem to je zato, ker včeraj nisem nič ušpičla, sem danes tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 čudno .... zadnje čase najraje oblečem melancan jakno in kavbojke,med puloverji vlečem ,iz omare ,rdeče al pa tiste,ki imajo vsaj navdih rdeče barve, pa črne semiš čevle .... sem pa začudena ker sem si,med vsemi kristali,ki so bili na voljo izbrala skoraj črni ahat....ko sem ga pogledala proti svetlobi sem opazila v njem nekakšno visoko,črno žensko....aja zanimivo,da ima ahat obliko roke oz.enopalčne rokavice.Le kaj bi to pomenilo? Ena ,velka, zaščita al kaj drugega.... Srečnega in zdravega ,želim! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Oblečena v rdeče lunca v Ovnu pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 danes ne jaz ampak šefica zaspala 1 7 8rdeče perilo, črne nogavice samo ENE črne hlače, rdeč pulover, črni škornji, črni plašč, črna torbica, razpoloženje - eh, naj že mine ta dandanes spet dan za moje vragolije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 2 2 5 rjavo in pisano (oanzno-rdce-roza-modro-bez-zeleno-crtasto...romunska narodna ) pocutje...hm, v bistvu za bit doma in spat, ne pa za kaksno veliko druzenje nocoj....ampak niti slucajno slabo, samo delno leno, utrujeno od druzabnosti zadnjih dni.... ah, do vecera bo ze v redu!! lepo se imejte! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Danes je treba bit ceu v rdečem slogu oblečen zato, da se ti naslednje leto prkažejo Prave in ustrezne želje; glej Lunine Vraževerja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 jaz pa še kar črno in modro.....o ti štala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.