tinka 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 hecno tole...o redecm, rdeca vraza...sem se vceraj zvecer ravno vsa preoblekla v rdece, pa nisem slisala za to...sem bila edina pisana na zuru...no ja, rdece_modro, sem tolkla ven iz vse elegance okrog mene danes pa mirno zeleno_rjavo...za se spravit k sebi... 2 2 5 vam zeli pisano leto!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 črno pa še nekaj (nimam pojma kaj-not yet)........pol pa PLEEESSSSSSATTT Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Jaz pa že par let obvezno za silvestrovo rdeče gate, zato se me vsako leto tolk sreča drži! Kaj bo šele letos, ko sem imela tudi modrc, pa majico, brezrokavnik in šal RDEČ!!! Pa tudi tamala sem oba v rdeče oblekla, tako da smo bili na žuru "red family"! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 A ja, pa še to:Na italijanskem programu je en astrolog rekel, da moramo letos Levi imeti vsak dan kaj rdečega na sebi! Baje, da je za nami 7-letno slabo obdobje in da nas zdaj čaka dobro! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 ha sem bla jaz tud red vumen bolj rdeče črno 1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Hejhooooo 3 2 6 danes sem iskala belo majčko, pa nisem našla... krucifiks tako da sem se potem mogla zadovoljit z približkom bele in sicer zelo zelo svetlo sivo... pa sivo-oranžne hlače imam svetlomodri štumfki, belo spodnje perilo.... hmmmmm neki me na svetlo vleče dans le kaj bi to bilo??? pa pa, lepo se mejte, Vojko, želim ti lep dan Sončna Vila p.s. aja.... rdeče za nov let' ... heh... sem imela rdečo spodnjo majčko, čisto nenačrtovano, tako da se me bo torej po izročilu še res sreča držala? ne bi bilo slabo... Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2004 Jaz pa že par let obvezno za silvestrovo rdeče gate, zato se me vsako leto tolk sreča drži! Kaj bo šele letos, ko sem imela tudi modrc, pa majico, brezrokavnik in šal RDEČ!!! Pa tudi tamala sem oba v rdeče oblekla, tako da smo bili na žuru "red family"! Tamara Pa misliš, da je to pomembno le na Silvestra!? Bom pa zdaj celo leto popravljal in imel rdeče vsak dan Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 2 2 5 danes pa belo-belo-belo----z malo crne ni kaj....rdeca je bla zelo ok za zur!!! kaj naj pa zdaj nosimo...? hm. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 3 4 4 Od zgoraj navzdol in od znotraj navzven......belo-belo-sivo-rjavo-modro-belo-črno.....saj počutje je kar v redu, mogoče zato, ker je ponedeljek....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 6 2 9 od znotraj navzven in od zgoraj navzdol belo rdečebež bež rubinsko rdeče Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 1 7 8bež, črno, črno. belkasto rumeno, črno, rjavo, črno, počutje, hm, polna glava - čistka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 6 2 9 dan je 6 3 6 rdeča bela bež sv rjava - zaspano :xx!: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 zbudi se 1 7 8črno rdečepočutje zmrznjeno ampak navihano, ups, danes bom torej bolj tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 E, pa rečmo tu tudi letos kakšno : temno bordo rdeči čevlji , rjave nogavice, temno modre kavbojke, temno modre spodnjice, rjav polpuli, temno bordo rdeča usnjena jakna.........9 in 5 .....počutje, kar ok, sem pa zjutraj zaspal........aja, sam še nisem imel tega oblečenega Mick KI - jevsko leto se "zamenja" šele po 4. februarju. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 Ok......bom tiho na tej temi.............do 5. februarja Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 3 2 6 Sončna Vila ima danes spet oblečeno velik rdeče in malce temnomodre (in na žalost za spodaj pod pulijem črno majčko :xx!: , ker drugače ni šlo) počutje je super, nekam velik energije imam zadnje čase huh, aja, pa po dolgem času spet malce bolj izrazit make-up - moder lep dan ti želim, Vojko, vsem ostalim pa seveda tudi Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 2 2 5 temnorjava....z malo svetle... pocutje...utrujeno...ampak to je stvar polne lune, ne morem spat, pa stalno zaspana...se dva dni, pa bo ok Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 svetlomodra, rumena, temnomodra, polno energije, juhuhu!!! aja, 2 2 5 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Dosedaj je vse dni v letu 2004 moja barva siva v kombinaciji s svetlimi pasteli -svetlo rumeno, pastelno rumeno zeleno, umazano belo... (Za razliko od novembra in decembra, ko sem korakala naokoli pretežno v črno beli kombinaciji z dodatkom rdeče. ) Moje številke 1 9 6 MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Dosedaj je vse dni v letu 2004 moja barva siva v kombinaciji s svetlimi pasteli -svetlo rumeno, pastelno rumeno zeleno, umazano belo... (Za razliko od novembra in decembra, ko sem korakala naokoli pretežno v črno beli kombinaciji z dodatkom rdeče. ) Moje številke 1 9 6 MucaMacaDobro to izbiraš MucaMaca Na ta način narediš energetski krog in je vse boljše.Še malo, še slab mesec, pa boš spremenila barvne vzorce...! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Pozdravljen Vojko! Danes sem oblečena v camel barve hlače,camel barve puli,ravno take barve jopica, s rahlo temnejšimi rjavimi vzorčki,temno rjave gležnarje,temno rjav plašč v kombinaciji s camel barvo, camel klobuček, temno rjave rokavice in temno rjavo torbico! Moji številki še vedno 1 in 8! Lepo se imej!Vidim, Contesa, da nate močno vpliva dnevna energija. Čudno mi je le, da nisem zasledil vijolične, ali pa rdeče-oranžne barve. Pa se učim. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 svetlomodra, rumena, temnomodra, polno energije, juhuhu!!! aja, 2 2 5 Tinka Očitno si dobro pogrunatala kombinacijo. Danes je dan 7 in tvoja energija pod vplivom vijoličnega ognja, kar je zate odlično in zatorej najbrž tudi takšna volja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Vojko, kaj to pomeni, da že skoraj dve leti nosim samo črno-belo kombinacijo in sploh ne morem spraviti nase druge barve. Če pa že kakšno drugo barvo spravim nase je pa na črni podlagi kaj rozastega pa se ne počutim preveč dobro. Pozdravček 6-1-1 in hvala za odgovor Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Vojko, kaj to pomeni, da že skoraj dve leti nosim samo črno-belo kombinacijo in sploh ne morem spraviti nase druge barve. Če pa že kakšno drugo barvo spravim nase je pa na črni podlagi kaj rozastega pa se ne počutim preveč dobro. Pozdravček 6-1-1 in hvala za odgovorCandlelight Zanimivo, A ti težko dam dober odgovor! Ljudje smo celostna bitja in na nas vpliva veliko dejavnikov (sprejmemo te dejavnike). Tale tema tukaj je bila odprta bolj kot - raziskovalna tema. Torej, s pomočjo forumovcev bi rad raziskal nekatere stvari glede oblačenja, ki jih sam opažam v vsakodnevno. Vendar pa vidim, da ima vsak človek svoj način izbire. Šele kot tega človeka poznam dovolj dolgo - vidim, na kakšen način si izbira barvo oblačil, glede na KI-energijo. Teh načinov je kar nekaj, lahko pa bi vseeno poudaril 2, ki sta najpogostejša (po mojih opažanjih) 1. obleče se v tisto barvo - kompatibilno z energijo, ki trenutno najbolj vpliva nanj2. obleče se v barvo tako, da je pretok energije v skladu z zakonom petih pretvorb prvo skupino pa lahko "pomnožimo" s 3, med tiste ki so: 1 - večino časa v ravnovesju med svojim notranjim (srce) in zunanjim jazom ( osnovno KI-jevsko število in stresno število - druga številka)2 - večino časa bolj pod vplivom svoje osnovne energije (srce - notranji jaz)3 - večino časa pod vplivom svojega "stresnega" - mladostnega jaza - druga številka. Žal ne vem koliko let imaš. Kajti pomembno je tudi to. Če še nisi odrasla (odraste človek nekje od 18. do 35. leta - kar čudi se) potem je jasno, da se oblačiš v mladostno - stresno barvo - ali pač tisto, ki tvojo "stresno"- "mladostno" energijo podpira. To pa se lahko zgodi tudi v primerih, kjer "srčna" energija - število, podpira zunanji - stresni - mladostni jaz. In tako je pri tebi. Tvoje srčno (osnovna energija)-6, podpira tvoj zunanji jaz - 1. 1 ima zelo rada črno in belo, lahko tudi zelo, zelo nežne pastelne barve, včasih tudi modro. Poleg tega si v zanjem letu v hiši vijoličnega ognja 9 - le ti pa tudi imajo zelo radi belo in črno kombinacijo. Poleg tega si v devetletju od 2000 - 2008 pod vplivom energije črne prsti 2, ki tudi ima rada črno barvo. Menim, da bi bilo prav, da bi se včasih malo ustavila. Si vzela čas zase, za sprehod, za nežno telovadbo, da si ne bi več tako hudo dajala k srcu vse, kar se dogaja okrog tebe, ampak bi se ukvarjala tudi s seboj - poslušala glas srca. Na ta način lahko uskladiš svojo zunanjo in notranjo energijo in s tem boš laže usklajevala svoje prave - srčne želje in boš bolj srečna. (Vem, da je v tvojem primeru to težko, kajti tvoje osnovno število - 6 je zelo yang - moške narave - in ga zato ne maraš toliko - ali pa ga ne mara tvoja okolica. 1 je zelo ženske narave in je zelo yin. Tvoja usmeritev v življenju je proti 1 - za pomoč ljudem v čisto konkretni obliki - a verjetno se boš slej ali prej "obrnila" in svoj moški jaz - 6 zamenjala s sicer tudi precej yang energijo 9 - to se lahko zgodi le ženskam - čitaj prejšnje poste - v tem primeru te bo neslo visoko v višave, k umetnosti in denarju. Postala boš veliko bolj nežna in brezskrbna - ponovno se boš rodila - to se je sicer že lahko zgodilo - lahko se dogaja in če se, potem boš to spremembo naredila v letu 2005, opazila pa jo boš malo kasneje - 2006). Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 2 2 5 temnorjava danes....z umazano belo....no ja, kakorkoli ze: naravna volna...ampak tele barve so bolj po sili kot izbiri, ugotavljam...saj ne, da mi ne pase, ampak bo treba v trgovine drugace bi si najbrz oblekla kaj vijolicnega pa modrega... malo manj energije danes, ampak sem zaposlena s tem luninim postom, pa nisem navajena, da ne bi jedla...malo prazna glava.... pocutje pa v redu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.