Vojko 8. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2004 2 2 5 temnorjava danes....z umazano belo....no ja, kakorkoli ze: naravna volna...ampak tele barve so bolj po sili kot izbiri, ugotavljam...saj ne, da mi ne pase, ampak bo treba v trgovine drugace bi si najbrz oblekla kaj vijolicnega pa modrega... malo manj energije danes, ampak sem zaposlena s tem luninim postom, pa nisem navajena, da ne bi jedla...malo prazna glava.... pocutje pa v reduTinka Po moje se boš letos zelo rada oblačila predvsem v črno pa tudi sivo, rdečo, rumeno. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 bomo vidli so mi vse te barve vsec, tako, da ni problema... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 2 2 5 roza rumeno modro (a sem jaz edina, ki se oblacim...? a vsi drugi goli hodite okrog...? hm! x;)x Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Vojko, hvala, ker si se toliko potrudil in se ti res najlepše zahvaljujem za obširen odgovor! xrosex Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 hi hi hi tinka .....ja, tako kaže zame je itak brez veze, ker sem oblečena v posteljo (že ves teden) barva odejice: modra z oranžnimi in zelenimi listki in spiralicamibarva druge odejice: črno bela na eni strani, in rdeče belo črna (razni vzorčki, tud rožice) na drugi strani barva viruskov: srčkana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 amis, a si prepricana, da tolko barv ok upliva...?! al hoces tako zmest viruse, da bodo kar sami poskakali dol s tebe...?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Sive hlače, svetlo rumen puli, svetlo modra (nebesno modra) jopica, svetlo modra bunda. Razpoloženje: zmerno optimistično in rahlo zaspano. MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 tinka menda ja. taktika je odlična. se kar iskri za njimi, tako hitro bežijo razpoloženje: zaspano, da kar učke skup vleče Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 tinka menda ja. taktika je odlična. se kar iskri za njimi, tako hitro bežijo razpoloženje: zaspano, da kar učke skup vleče 6 2 9 Danes v modrosivi Vsem hvala za opise. CandleLight - Z veseljem. Na dobro vprašanje se potrudim. MucaMaca, le optimistično Amis - SPAT! Tinka - hvala, da spodbujaš forumovce tudi takrat, ko nimam časa biti tu. Res kul. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 3 4 4 Modra....siva......rjava.....bela = občutek v teh barvah zelo v redu Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 črno, svetlo modro in antracit sivo- počutje: glede na to, da sem po praznikih prvi dan v službi, kar OK 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 črno, rjavo, črno, črno - počutje fizično super, psihično ne najboljše priznam in se kesam imam ful veliko čistko v sebi in očitno jo še ni konec1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ČRNO in BELO ... pa ni mi kaj preveč jasno, od kje meni takšna kombinacija danes, ker je nisem nosila že uhuhulala časa... od poletja nekje? počutje Vojko, lep dan ti želim Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Aja... 3 2 6 so moje številke Selene, ti pa kar drži štrik A ni fino, ko se zavedaš, da imaš čistko, pa veš, da gre od tu samo še gor... na boljše počutje? Lepo se imej, pa ne se preveč prepuščat negativnim mislim pa pa Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 2 2 5 svetlo modro, temno umazano vijolicno, rjavo pocutje zelo ok, ker sme cel vikend prehodila. me tako bolijo noge, da sem vsa srecna, da lahko cel dan sedim amis, vidim, da deluje! vojko...ni za kaj vsem lep dan! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamck 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 pocutje zelo ok, ker sme cel vikend prehodila. me tako bolijo noge, da sem vsa srecna, da lahko cel dan sedim rjavo, en odtenk olivno zelene, črno jes se tud počutm zlo dobr, pa tud me zlo bolijo noge samo ne vem čist točno zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tamck pozdravljena med nami ......veliko lepih in pozitivnih trenutkov na lunci......glede nepojasnjenih bolečin v nogah imam izkušnje izpred dveh let, ko me noge enostavno niso nesle, pa zdravniki niso našli vzroka......tule pri DZK-ju se je pa videlo, da mi leto kovine ni pasalo.....hvala bogu, da je minilo, želim, da bi tudi pri tebi....lep dan : Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamck 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tamck pozdravljena med nami ......veliko lepih in pozitivnih trenutkov na lunci......glede nepojasnjenih bolečin v nogah imam izkušnje izpred dveh let, ko me noge enostavno niso nesle, pa zdravniki niso našli vzroka......tule pri DZK-ju se je pa videlo, da mi leto kovine ni pasalo.....hvala bogu, da je minilo, želim, da bi tudi pri tebi....lep dan :hvala hvala, sm prepričana, da ni nč hujšega. jutr bo sigurno že dobr. pa hvala za tko lepo dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Seveda, jutri je nov dan in spet nove priložnosti in izzivi, bolečine ostanejo samo spomin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Aja... 3 2 6 so moje številke Selene, ti pa kar drži štrik A ni fino, ko se zavedaš, da imaš čistko, pa veš, da gre od tu samo še gor... na boljše počutje? Lepo se imej, pa ne se preveč prepuščat negativnim mislim pa pa Sončna VilaSončna vila hvala, pa sej ni negativnih misli, skor nič no pač tisto, kaj je bilo v preteklosti dobro, kaj popraviti, kje sem mimo udarila, zakaj je tako zakaj ni drugače, česa se izogibati, zakaj sem tko popustljiva, kaj v prihodnosti spremenit pa tko... sej gre,to mislim da se poslužuje vsak, samo da imam jaz mogoče to malce bolj podrobno :xx!: pa bo že naj vam sije sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ojojoj, skoraj sem pozabla, danes v tej zmedi s sluzbo in problemi in oh in sploh, 2 2 5 rdece belo modra,pa ni kaj dosti pomagalo... sem se kar v crno preoblekla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 crnapocutje..malo zaspano, ampak zaradi ponocevanja, nic drugega narobe 2 2 5 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Pozdravljeni... dobra tema. Moj izbor barv.. najprej zelja po crni... potem sem se v zadnjem hipu premislila, in oblekla rdec hlacni kostim v kombinaciji z belo... bele ne maram prevec. Raje imam imam rdeco s kombinacijo crne. Razplozenje je bilo super, zelo razgibano.. in veliko obiskov je bilo danes.. Moje stevilke: 959 Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 225 vijolicno rjavo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 196 rdeče in črno počutje šmrkavo :xx!: (dobesedno) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.