Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

2 2 5

temnorjava danes....z umazano belo....no ja, kakorkoli ze: naravna volna...ampak tele barve so bolj po sili kot izbiri, ugotavljam...

saj ne, da mi ne pase, ampak bo treba v trgovine  x;)x

drugace bi si najbrz oblekla kaj vijolicnega pa modrega...

malo manj energije danes, ampak sem zaposlena s tem luninim postom, pa nisem navajena, da ne bi jedla...malo prazna glava.... x:Ix  :8):

pocutje pa v redu

Tinka

Po moje se boš letos zelo rada oblačila predvsem v črno pa tudi sivo, rdečo, rumeno.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

hi hi hi tinka x;)x .....ja, tako kaže x:Dx

zame je itak brez veze, ker sem oblečena v posteljo x:Dx (že ves teden) x:Dx

barva odejice: modra z oranžnimi in zelenimi listki in spiralicami

barva druge odejice: črno bela na eni strani, in rdeče belo črna (razni vzorčki, tud rožice) na drugi strani

xsrcx

barva viruskov: srčkana xsrcx x;)x

:flower: :flower: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tinka :palec: menda ja. taktika je odlična. se kar iskri za njimi, tako hitro bežijo x:Dx

razpoloženje: zaspano, da kar učke skup vleče :sleeping:

:flower: :flower: :flower: :sleeping:

tinka  :palec:  menda ja. taktika je odlična. se kar iskri za njimi, tako hitro bežijo x:Dx

razpoloženje: zaspano, da kar učke skup vleče :sleeping:

:flower:  :flower:  :flower:  :sleeping:

6 2 9

Danes v modrosivi

Vsem hvala za opise.

CandleLight - Z veseljem. Na dobro vprašanje se potrudim.

MucaMaca, le optimistično

Amis - SPAT!

Tinka - hvala, da spodbujaš forumovce tudi takrat, ko nimam časa biti tu. Res kul.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

črno, svetlo modro in antracit sivo- počutje: glede na to, da sem po praznikih prvi dan v službi, kar OK x:Dx

x;)x

1 9 6

ČRNO in BELO

... pa ni mi kaj preveč jasno, od kje meni takšna kombinacija danes, ker je nisem nosila že uhuhulala časa... od poletja nekje? :inocent:

počutje :palec: x;)x x:)x

Vojko, lep dan ti želim x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Aja... 3 2 6 so moje številke x;)x

Selene, ti pa kar drži štrik :palec: A ni fino, ko se zavedaš, da imaš čistko, pa veš, da gre od tu samo še gor... na boljše počutje? :lol: Lepo se imej, pa ne se preveč prepuščat negativnim mislim :palec: :flower: xsrcbumx xrainbowx xsingx :detelca: xcrossfingx

pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

pocutje zelo ok, ker sme cel vikend prehodila. me tako bolijo noge, da sem vsa srecna, da lahko cel dan sedim  x;)x

rjavo, en odtenk olivno zelene, črno

jes se tud počutm zlo dobr, pa tud me zlo bolijo noge samo ne vem čist točno zakaj xnckrivx

Tamck pozdravljena med nami x;)x ......veliko lepih in pozitivnih trenutkov na lunci......glede nepojasnjenih bolečin v nogah imam izkušnje izpred dveh let, ko me noge enostavno niso nesle, pa zdravniki niso našli vzroka......tule pri DZK-ju se je pa videlo, da mi leto kovine ni pasalo.....hvala bogu, da je minilo, želim, da bi tudi pri tebi....lep dan :palec: :

Tamck pozdravljena med nami x;)x ......veliko lepih in pozitivnih trenutkov na lunci......glede nepojasnjenih bolečin v nogah imam izkušnje izpred dveh let, ko me noge enostavno niso nesle, pa zdravniki niso našli vzroka......tule pri DZK-ju se je pa videlo, da mi leto kovine ni pasalo.....hvala bogu, da je minilo, želim, da bi tudi pri tebi....lep dan :palec: :

hvala hvala, sm prepričana, da ni nč hujšega. jutr bo sigurno že dobr. pa hvala za tko lepo dobrodošlico x;)x

Aja... 3  2  6 so moje številke  x;)x

Selene, ti pa kar drži štrik  :palec: A ni fino, ko se zavedaš, da imaš čistko, pa veš, da gre od tu samo še gor... na boljše počutje?  :lol: Lepo se imej, pa ne se preveč prepuščat negativnim mislim  :palec:  :flower:  xsrcbumx  xrainbowx  xsingx  :detelca:  xcrossfingx

pa pa

Sončna Vila

Sončna vila hvala, pa sej ni negativnih misli, skor nič no x:Dx pač tisto, kaj je bilo v preteklosti dobro, kaj popraviti, kje sem mimo udarila, zakaj je tako zakaj ni drugače, česa se izogibati, zakaj sem tko popustljiva, kaj v prihodnosti spremenit pa tko... sej gre,to mislim da se poslužuje vsak, samo da imam jaz mogoče to malce bolj podrobno :xx!: pa bo že x:o)x

naj vam sije sonček x;)x

Pozdravljeni... dobra tema.

Moj izbor barv.. najprej zelja po crni... potem sem se v zadnjem hipu premislila, in oblekla rdec hlacni kostim v kombinaciji z belo... bele ne maram prevec. Raje imam imam rdeco s kombinacijo crne.

Razplozenje je bilo super, zelo razgibano.. in veliko obiskov je bilo danes..:)

Moje stevilke: 959

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...