Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 1 7 8 rdeče rjavo, počutje končno energija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 črno, rjavo, črno, črno - počutje fizično super, psihično ne najboljše priznam in se kesam imam ful veliko čistko v sebi in očitno jo še ni konec1 7 8Ooooo Selena Čistka se še začela ni! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 Aja... 3 2 6 so moje številke Selene, ti pa kar drži štrik A ni fino, ko se zavedaš, da imaš čistko, pa veš, da gre od tu samo še gor... na boljše počutje? Lepo se imej, pa ne se preveč prepuščat negativnim mislim pa pa Sončna VilaLepo si rekla Seleni, Vila Sonca.Pa ni potrebno, da bi bila čistka vedno s težkimi občutki. Človek je lahko ob čiščenju celo zelo vesel in pa srečen.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 757 oblečena v rdeče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 črno, rjavo, črno, črno - počutje fizično super, psihično ne najboljše priznam in se kesam imam ful veliko čistko v sebi in očitno jo še ni konec1 7 8Ooooo Selene Čistka se še začela ni! Lep pozdrav, Vojko se je naj veselim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 V zadnjih stotih dneh sem doživela vzpone in padce... Upam, da je vzpon dokončen....; upanje vidim tudi v tem, da takšne nujne potrebe po menjavi garderobe, kot sem jo začutila v tem letu, nisem začutila že leta in leta... Iz črne, rdeče in bele sem presedlala na tople barve...zeleno, oranžno, rumeno, rjavo, zamolklo temno rdečo... Sem se danes oblekla v črno...in sem v dveh minutah bila gola...še pri spodnjem perilu imam težave...ker nimam perila v izobilju v teh barvah... Preoblekla...in optimizma je bilo v izobilju... Mogoče je to znak...da se tudi nick Sanjalica mora posloviti... Srečno...in oblečite si karkoli, samo da boste Vi - Vi ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Pozdrav Sanjalica Super tole razmišljanje, pa tudi dober občutek....lep večer ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 463Danes po dolgih letih oblekla črno žametno krilo, karirasto bluzo belo rdeče barve, črni škornji, siva jakna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 pocutje zelo ok, ker sme cel vikend prehodila. me tako bolijo noge, da sem vsa srecna, da lahko cel dan sedim rjavo, en odtenk olivno zelene, črno jes se tud počutm zlo dobr, pa tud me zlo bolijo noge samo ne vem čist točno zakaj Pozdrav Tamck Vesel sem, da si tudi na "mojem" forumu.Nekako na poseben način si tu izmenjujemo svoje izkušnje o občutkih in o oblačilih. Vesel sem, da nas je mnogo, ki si to želimo povedati in upam, da nas je še več, ki smo ob tem, ko se oblačimo - in čimvečkrat pričeli poslušati same sebe. No, vesel pa bom, če poveš tudi svoje številke (ali datum rojstva, da ti ptevilke izračunam).. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 ojojoj, skoraj sem pozabla, danes v tej zmedi s sluzbo in problemi in oh in sploh, 2 2 5 rdece belo modra,pa ni kaj dosti pomagalo... sem se kar v crno preobleklaNi čudno! Na dan, ko si bila v energiji mladega drevesa je težko biti v kovinskih barvah.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 Pozdravljeni... dobra tema. Moj izbor barv.. najprej zelja po crni... potem sem se v zadnjem hipu premislila, in oblekla rdec hlacni kostim v kombinaciji z belo... bele ne maram prevec. Raje imam imam rdeco s kombinacijo crne. Razplozenje je bilo super, zelo razgibano.. in veliko obiskov je bilo danes.. Moje stevilke: 959Pozdravljena Modronebo Dobrodošla!Me veseli, da si se odločila z nami podeliti občutke in barve oblačil. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 Vojko, jaz pa danes kraljujem v sivi kombinaciji(sive hlače,sivo melirana jopica), mora biti pa tudi črna zraven seveda črn usnjen plašč, črni škornji, črn klobuk in črna torbica,perilo tudi črno! Moji številki še vedno 1 in 8! Uživaj! Uf, klobuk! Zdaj sem se komaj obdržal na stolu! Ti si pa upaš, kul! Takih je malo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 757 oblečena v rdeče. Rdeča in vesela, polna energije Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 črno, rjavo, črno, črno - počutje fizično super, psihično ne najboljše priznam in se kesam imam ful veliko čistko v sebi in očitno jo še ni konec1 7 8Ooooo Selene Čistka se še začela ni! Lep pozdrav, Vojko se je naj veselim Selene Kaj! Imaš boljši predlog? Se je pa ja bolje veseliti kot kisati. Torej se veseli. Zdaj je že veliko ljudi odšlo od tebe, a za večino boš opazila šele kasneje - To je zunanja "čistka" in seveda, pride zdaj še notranja. Živi z njo, kajti, lahko si srečna, če boš s seboj, če pa se bi temu upirala - bi bila nesrečna. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 V zadnjih stotih dneh sem doživela vzpone in padce... Upam, da je vzpon dokončen....; upanje vidim tudi v tem, da takšne nujne potrebe po menjavi garderobe, kot sem jo začutila v tem letu, nisem začutila že leta in leta... Iz črne, rdeče in bele sem presedlala na tople barve...zeleno, oranžno, rumeno, rjavo, zamolklo temno rdečo... Sem se danes oblekla v črno...in sem v dveh minutah bila gola...še pri spodnjem perilu imam težave...ker nimam perila v izobilju v teh barvah... Preoblekla...in optimizma je bilo v izobilju... Mogoče je to znak...da se tudi nick Sanjalica mora posloviti... Srečno...in oblečite si karkoli, samo da boste Vi - Vi ! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Vem, mislim da je tale čistka več težav povzročila drugim, tko da čakam na trenutke ko bom pričakala mir v duši 1 7 8 črno rdeče črno zadnje čase pa veliko ta črno rdeča kombinacija prevladujepočutje - naspano, navihano, petek juhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 3 4 4 Sivo......modro.....rjavo......belo.....temnozeleno Počutje lepo in pozitivno....lep dan in vikend prav vsem : Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naty 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Danes pa me je premamilo, da sem šla malo prebrat kako izbirate barve pri oblačenju. Priznam, da niti najmanj ne razumem o kakšnih številkah govorite, a vidim, da nas je res veliko takih, ki ne moremo obleči karkoli.Nikdar se nisem želela spuščati v podrobnejše analize barv, ker sem se bala, da bo to potem name kaj podzavestno vplivalo pri izbiri barv. Zdaj pa mi je končno jasno, mi kaj več vedenja o tem, lahko samo koristi.Sem namreč zelo občutljiva za barve, tako v stanovanju, kot pri obleki. Ni variante, da bi si zvečer pripravila, kaj bom oblekla zjutraj, kot to delajo nekateri. Zjutraj je prav grozno, če nimam na razpolago oblačila v barvi, ki bi jo oblekla. Zadevo rešujem z rutami in šali. Že dva dni sem obsedena od rdeče barve in se mi zdi, da jo prav goltam. In polna sem energije. Zato en vroč pozdravček za lep in vesel dan vsem skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 contesa je danes zelo kraljevsko kamelje razpolozena! glede klobukov... (nosim tudi jaz, samo mi na zalost ne pasejo vsi...nekateri zgledajo dobro tudi ce si cvetlicni loncek na glavo poveznejo...jaz na zalost nimam te srece...ampak kak klobucek se pa njade po meri ) dane v modrem, pa mi ne usteza, bi nosila rdece bordo in rjavo...bolj zemeljse barve bi mi sle, pa ni bilo izbire.... lep dan in vikend tudi vam!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Vem, mislim da je tale čistka več težav povzročila drugim, tko da čakam na trenutke ko bom pričakala mir v duši 1 7 8 črno rdeče črno zadnje čase pa veliko ta črno rdeča kombinacija prevladujepočutje - naspano, navihano, petek juhu Selene 7 v ognju 9 očitno zelo žari. - Namreč ogenj nekako greje kovino - ta zažari v svoji barvi. Pazi, da ne preveč. Kovina 7 podpira belo vodo 1 (črna, no pa tudi bela barva in zelo svetli odtenki mavrice)1 v mladem drevesu 3. Ker je črna tudi barva črne prsti 2, je energetski krog zaključen. lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 3 4 4 Sivo......modro.....rjavo......belo.....temnozeleno Počutje lepo in pozitivno....lep dan in vikend prav vsem : Boris - Ti imaš pa celo paleto.Pogruntal te pa še nisem. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Vojko, prebrala sem mesečni predvid in moram ti povedati, da je super! Zaenkrat vse zelo drži in upam, da bo še naprej! Vidim, da sem te presenetila s klobukom zelo rada jih nosim in jih imam kar lepo število barv in modelov!Danes imam na sebi camel in temno rjavo kobinacijo. Torej camel barve hlače,zlato-camel barve pulover(perilo šampanjec barve),Temno rjave gležnarje, camel barve šal, temno rjav dolg plašč iz semiš usnja,temno rjav klobuk in temno-rjavo torbico!Počutje toplo in usklajeno! Lep dan ti želim! Hvala, hvala Contesa. DZK ne "laže". Kar je slabo - je zaradi moje interpretacije - vsebinske ali pa besedne. To mi je všeč - toplo in usklajeno. Imej se lepo še naprej. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Rdeča mjačka, sive hlače......................i feel good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Danes pa me je premamilo, da sem šla malo prebrat kako izbirate barve pri oblačenju. Priznam, da niti najmanj ne razumem o kakšnih številkah govorite, a vidim, da nas je res veliko takih, ki ne moremo obleči karkoli.Nikdar se nisem želela spuščati v podrobnejše analize barv, ker sem se bala, da bo to potem name kaj podzavestno vplivalo pri izbiri barv. Zdaj pa mi je končno jasno, mi kaj več vedenja o tem, lahko samo koristi.Sem namreč zelo občutljiva za barve, tako v stanovanju, kot pri obleki. Ni variante, da bi si zvečer pripravila, kaj bom oblekla zjutraj, kot to delajo nekateri. Zjutraj je prav grozno, če nimam na razpolago oblačila v barvi, ki bi jo oblekla. Zadevo rešujem z rutami in šali. Že dva dni sem obsedena od rdeče barve in se mi zdi, da jo prav goltam. In polna sem energije. Zato en vroč pozdravček za lep in vesel dan vsem skupaj!Prav lepo pozdravljena Naty. Dobrodošla med nami. Veseli me, da si tako lepo pristopila k temi in opisala tisto, s čemer se ukvarja malodane vsak od nas. V tej temi želim ugotoviti v kolikšni meri in kako so barve oblačil, ki jih nosimo povezani z našo energijo, ki jo označujemo s KI-jevskimi številkami. Številke o katerih govorimo, so le simboli za energijo, ki jo "nosimo" - po astrologiji Devetzvezdni KI. Ker v tvojih podatkih manjka tvoj rojstni dan, ti tega ne morem izračunati. Lahko greš na mojo spletno stran in boš tam lahko "izračunala" svoj osnovni znak in pa podznak. Upam, da postaneš redna gostja teme. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 contesa je danes zelo kraljevsko kamelje razpolozena! glede klobukov... (nosim tudi jaz, samo mi na zalost ne pasejo vsi...nekateri zgledajo dobro tudi ce si cvetlicni loncek na glavo poveznejo...jaz na zalost nimam te srece...ampak kak klobucek se pa njade po meri ) dane v modrem, pa mi ne usteza, bi nosila rdece bordo in rjavo...bolj zemeljse barve bi mi sle, pa ni bilo izbire.... lep dan in vikend tudi vam!!! Tinka Veš, glede klobukov menim, da je tako kot z vsemi drugimi oblačili. Če se sami dobro vidimo v njih, nam tudi pristajajo, če se ne - pa ne. In nič hudega. Prav je, da se oblečeš tako, da se sama dobro počutiš. (morda pa najdeš tudi kakšen klobuk, ki ti bo ustrezal) Veš, zelo malo klobukov je takšnih, ki mi jih je všeč. Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.