Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Rdeča mjačka, sive hlače......................i feel good Kristalka 3 2 6 Ja, ja, si morala obleč nekaj kovinskih barv - pa se je krog zaključil in počutiš se odlično. Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hmmm...danes sem imela crne hlace, svetlomodro majcko s srebrnim napisom, svetlomoder pulover. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Hmmm...danes sem imela crne hlace, svetlomodro majcko s srebrnim napisom, svetlomoder pulover. Ribica Katja 6 5 6 Jaz 6 2 9 pa siv pulover in jeans hlače, seveda brez temnorjavega klobuka ni šlo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Vojko, hvala! Sem ze surfala po tvoji strani, sem ugotovila samo 6 5, zadnje cifre nisem nasla.... Samo je pa tole ena jaka znanost, nekje sem zasledila, da je to japonska astrologija? Dober si! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Vojko, hvala! Sem ze surfala po tvoji strani, sem ugotovila samo 6 5, zadnje cifre nisem nasla.... Samo je pa tole ena jaka znanost, nekje sem zasledila, da je to japonska astrologija? Dober si! Hvala, Ribica Katja Ime je prišlo iz Japonske, je pa kitajskega izvora, Japonci pa so jo (kot vsak, ki se resno ukvarja s čem) dodelali, potem pa se je spet vrnila nazaj na kitajsko v prejšnjem stoletju pa tudi v ostali svet. Vojko P.S. Tretja številka je tudi označena na strani kjer vidiš podznak - v trikotniku zgoraj. Res pa je, da ni posebnega poudarka na njenem pomenu. lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Mirna in umirjena; rahlo zadeta (spila eno pivo), v temnomodro/rdečih oblačilih . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Mirna in umirjena; rahlo zadeta (spila eno pivo), v temnomodro/rdečih oblačilih . Uf, uf. Uganka težka.. LE katera energija se skriva v tebi? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 LE katera energija se skriva v tebi?Ogenj Voda Drevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 LE katera energija se skriva v tebi?Ogenj Voda Drevo Izida Ti pa imaš srečo! Če dodaš še malo volje pa bo krasno. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Sedaj, ko sneži, bi te bilo videti le polovičko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 3 4 4 Spet prevladuje modra.....pa siva.....pa rjava....zelena......počutje za 8, po lestvici od 1 do 10......lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 V tem deževnem dnevu, pa sem se odločila za črno-belo kombinacijo! Črna bluzica s tričetrt rokavi,črnobela ovratna rutica,črno-belo kockasto kratko krilo,črne nogavice, črni škornji,črna usnjena jakna in črna torbica! (danes sem brez klobuka,ker je zelo toplo) Uživaj Vojko,čeprav pada dež! Oh, lepo Veš, meni je lepo tudi v dežju - da me le ne zebe.... Danes ves dan doma v jeans opravi 6 2 9. Vse dobro ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 3 4 4 Spet prevladuje modra.....pa siva.....pa rjava....zelena......počutje za 8, po lestvici od 1 do 10......lep večer Le tako naprej, Boris Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Danes: bež hlače, moder pulover - sproščeno. Jutri: zelene hlače, bež pulover, bež plašč (če se bo razpoloženje spremenilo, pa bomo odprli omaro in poiskali kaj razpoloženjskega ). aha... : Ogenj Voda Drevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 Danes: bež hlače, moder pulover - sproščeno. Jutri: zelene hlače, bež pulover, bež plašč (če se bo razpoloženje spremenilo, pa bomo odprli omaro in poiskali kaj razpoloženjskega ). aha... : Ogenj Voda Drevo Pozdravljena Izida spet na forumu Devetzvezdni KI. Jutri bo vse belo, hkrati pa bo to dan bele vode 1. Me prav zanimajo oblačila forumovcev jutri. Lepo te pozdravljam, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 4 2 7 Jaz pa zdaj že v svetlo modri pižami z rdečimi srčki in jagodami! Ej, Vojko, kako pa je z barvami, ki jih nosimo ponoči? Ali pa z barvami posteljnine? A kaj vplivajo na naše spanje, sanje...?(Jaz sem se naveličala bele posteljnine in sem vso pobarvala... eno v oranžno, drugo v pariško modro in tretjo v turkizno modro.) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 4 2 7 Jaz pa zdaj že v svetlo modri pižami z rdečimi srčki in jagodami! Ej, Vojko, kako pa je z barvami, ki jih nosimo ponoči? Ali pa z barvami posteljnine? A kaj vplivajo na naše spanje, sanje...?(Jaz sem se naveličala bele posteljnine in sem vso pobarvala... eno v oranžno, drugo v pariško modro in tretjo v turkizno modro.)Uuuuf Tamara Zdaj si me pa našla. Po moje, da vse vpliva na vse - samo kako - to je zdaj vprašanje. In ravno to bi rad vsaj malo ugotovil tu v tej temi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Sem se ob Tamarinem postu zamislila; če bi v tem trenutku želela posteljnino preoblečt, v kakšno barvo bi jo odela... In padla je (v mislih) ORANŽNA Če bi v tem trenutku šla v službo, kaj bi si nadela? Odločitev: BORDO RDEČA, ZELENA Čudno neskladnje barv po razpoloženju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Hmm...Bom malo opazovala, če kaj drugače spim ali drugače sanjam v različnih barvah.Se mi pa zdi, da me oranžne rjuhe prej pogrejejo - najbrž me spominjajo na ogenj, ...pa taka topla barva je...V tisti turkizni najraje ne bi zaspala, ker je tako lepa barva, da bi jo samo gledala...Mogoče me še najbolj umiri pariško modra, ker je podobna nebu ponoči, le da ni tako temna. Sicer pa zaspim vedno takoj, ko se uležem, in zjutraj težko vstanem. Sem pa enkrat slišala, da svetlo modra (tista sinja) dobro vpliva na zdravje. Bi bilo priporočljivo obarvat stene v bolnišnicah v to barvo, da bi ljudje prej ozdraveli... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 Sem se ob Tamarinem postu zamislila; če bi v tem trenutku želela posteljnino preoblečt, v kakšno barvo bi jo odela... In padla je (v mislih) ORANŽNA Če bi v tem trenutku šla v službo, kaj bi si nadela? Odločitev: BORDO RDEČA, ZELENA Čudno neskladnje barv po razpoloženju... Meni je oranžna tudi zelo všeč! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2004 Hmm...Bom malo opazovala, če kaj drugače spim ali drugače sanjam v različnih barvah.Se mi pa zdi, da me oranžne rjuhe prej pogrejejo - najbrž me spominjajo na ogenj, ...pa taka topla barva je...V tisti turkizni najraje ne bi zaspala, ker je tako lepa barva, da bi jo samo gledala...Mogoče me še najbolj umiri pariško modra, ker je podobna nebu ponoči, le da ni tako temna. Sicer pa zaspim vedno takoj, ko se uležem, in zjutraj težko vstanem. Sem pa enkrat slišala, da svetlo modra (tista sinja) dobro vpliva na zdravje. Bi bilo priporočljivo obarvat stene v bolnišnicah v to barvo, da bi ljudje prej ozdraveli... Tamara Slovenski psiholog, ki se je eden prvih na zahodu sistematično lotil barv - Anton Trstenjak - je to tematiko dobro razdelal. Pa so tudi v njegovem stilu prebarvali mnogo podjetij v Sloveniji in v Jugoslaviji. Je pa res, da se s tem ukvarja tudi nekaj starodavnih ved, na primer Feng Shui in pa Vastu, pa najbrž še katera.... Tako je temno modra resda pomirjujoča, vendar ravno Trstenjak pravi, da temno modro okolje vpliva na človeka tako, da lahko zboli na jetrih . . . itn. Najboljše za človeka - za bivalno okolje naj bi bile nežne pastelne - mavrične barve - zelo svetle. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 1 9 6 črna in vijolična razpoloženje: znosno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 1 9 6 črna in vijolična razpoloženje: znosno Danes popoldan poskusi rdečo ali sivo. Morda bo boljše, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 uf, imam tudi malček rdeče na sebi, sem se spomnila šele zdaj. izgleda, da je barva "prijela" šele pred kakšno uro . ok - doma bom probala še sivo ! zakaj pa danes ravno rdeča in siva thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 črnaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa malo rdeče, ampak se ne počutim nič boljše!¨!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.