Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

črnaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa malo rdeče, ampak se ne počutim nič boljše!¨!!! x:o)x

--------------------

Take off your pants & jacket

Ja Kristalka!

Pa ni za vse enako. Tvoji energiji sta 2 in 8 !

Sicer pa upoštevaj moto, ki ga imaš, pa bo takrat morda boljše!

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

1 7 8 črno, grdečo, počutje en velik miks vsega razpoloženja kar si ga človek lahko izmisli...

Ni čudno Selene

Danes je dan 1 v mesecu 3 in v letu 6.

Torej si v sredini - kot na majhnem splavu sredi razburkane vode!

Saj bo boljše, Vojko

Vojko J Kalan

uf, imam tudi malček rdeče na sebi, sem se spomnila šele zdaj. izgleda, da je barva "prijela" šele pred kakšno uro  x:Dx .

ok - doma bom probala še sivo !

zakaj pa danes ravno rdeča in siva x?x

:palec: thx

Siva pa zato, da "prevaja" iz prstene energije proti tvoji vodi 1 - skozi kovino.

Energija, ki te zatira, na ta način postane takšna, da ti je boljše.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

....

Tako je temno modra resda pomirjujoča, vendar ravno Trstenjak pravi, da temno modro okolje vpliva na človeka tako, da lahko zboli na jetrih . . . itn.

Najboljše za človeka - za bivalno okolje naj bi bile nežne pastelne - mavrične barve - zelo svetle.

Lep pozdrav, Vojko

Uf... se pravi, da lahko dobim cirozo jeter, čeprav ne pijem alkota!!! :eek:

x;)x x:Dx

No, vsaj stene in zavese imam vse pastelne. x8Dx

Hmm... edino eno zaveso imam v močni škrlatno rdeči barvi. Ampak upam, da mi ta barva ne škodi. A?

Drugače pa sem danes v krem majici in temno rjavih žametkah. ...Sem pa nekako brez energije, kot da se me loteva kaka bolezen. Nič mi ne gre hitro od rok... :o|o: (4 2 7)

....

Tako je temno modra resda pomirjujoča, vendar ravno Trstenjak pravi, da temno modro okolje vpliva na človeka tako, da lahko zboli na jetrih . . . itn.

Najboljše za človeka - za bivalno okolje naj bi bile nežne pastelne - mavrične barve - zelo svetle.

Lep pozdrav, Vojko

Uf... se pravi, da lahko dobim cirozo jeter, čeprav ne pijem alkota!!! :eek:

x;)x x:Dx

No, vsaj stene in zavese imam vse pastelne. x8Dx

Hmm... edino eno zaveso imam v močni škrlatno rdeči barvi. Ampak upam, da mi ta barva ne škodi. A?

Drugače pa sem danes v krem majici in temno rjavih žametkah. ...Sem pa nekako brez energije, kot da se me loteva kaka bolezen. Nič mi ne gre hitro od rok... :o|o: (4 2 7)

Hoj Tamara

Ne se sekirat. Ti vsaj veš, da ti ne gre od rok. Takšen dan v kakršnem si ti danes, je treba samo preživet, pa je vse dobro. Jutri pa bo zate odličen dan, boš videla - malo lenoben sicer, a to je zate popolnoma prav. Če se boš pa vseeno česa lotila, boš naredila veliko več kot pa vložila energije.

Zvečer pa na kakšno večerjo, kino ali pa vsaj sprehod, pa bo kul.

Vojko

Vojko J Kalan

xrolleyesx Živjo

jaz sem pa4 2

oblačim pa se skoraj vedno v temne barve-črno,ki jo imam najraje,temno modro,temno rdečo,včasih dodam žive barve,pastelnih pa ne maram.Kako bi komentiral to?

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Slovenski psiholog, ki se je eden prvih na zahodu sistematicˇno lotil barv - Anton Trstenjak  - je to tematiko dobro razdelal. Pa so tudi v njegovem stilu prebarvali mnogo podjetij v Sloveniji in v Jugoslaviji. Je pa res, da se s tem ukvarja tudi nekaj starodavnih ved, na primer Feng Shui in pa Vastu, pa najbrzˇ sˇe katera....

Tako je temno modra resda pomirjujocˇa, vendar ravno Trstenjak pravi, da temno modro okolje vpliva na cˇloveka tako, da lahko zboli na jetrih . . . itn.

Najboljsˇe za cˇloveka - za bivalno okolje naj bi bile nezˇne pastelne - mavricˇne barve - zelo svetle.

Lep pozdrav, Vojko

cudno tole...jaz pa na primer tezko prenasam pastelne barve...mi grejo prav na zivce!

imamrada mocne barve ali pa belo. tako v prostorih, kot v oblacenju...

ampak mogoce se bo to se spremenilo....!

sem tudi jaz ze slisala, da vijolicna zelena pomirjata, ampak, da lahko od prevelike doze postanes depresiven...

danes v belo-sivo-rdecem, kar zelo grozen dan, pocutje slabo, slabo...pa ne zaradi barv, ampak ljudi...

upam, da se mi kmalu kaj lepega zgodi!

:sori:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tud jaz sem 4 2 pa še 7 zraven (a to paše k 2?)

Vendar se za razliko od lane1 oblečem v črno le za večerne prireditve (a takrat obvezno), temno modre pa sploh ne maram.

Osnova pri oblačenju je res vedno črna ali siva, bistvo pa žive barve (rdeča, oranžna..) ali svetle (svetlo siva, svetlo modra) in "umazani" odtenki pastelnih barv. Trenutno se navajam tudi na bež in drap barvo.

Kako je možna pri istih številkah taka razlika med nama z lano1? Sicer, če realno pomislim, res ni mogoče, da bi vsi rojeni v istem letu in mesecu enako čutili in rabili barve. Čeprav priznam, da so tvoje razlage, Vojko, o drevesih napisane tako, da se človek kar najde v njih. Vsa čast ti!

xrolleyesx Živjo

jaz sem pa4 2

oblačim pa se skoraj vedno v temne barve-črno,ki jo imam najraje,temno modro,temno rdečo,včasih dodam žive barve,pastelnih pa ne maram.Kako bi komentiral to?

Pozdravljena Lana na forumu Devetzvezdni KI

No, če si skoraj vedno v črnem, potem preveri, če morda spadaš k črni prsti 2. To lahko vidiš na spletni strani. Kajti za ženske je možno, da "preklopijo" na žensko energijo. Več o tem je obljavljeno v decemberski reviji KarmaPlus.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

x;)x Pozdravljen Vojko! Danes sem rahlo nagajivo razpoložena, tako kot sonček, ki se trudi predreti oblake! xrosex Izbrala sem si močno barvo in sicer bordo-malancan! x:Dx V tej barvi so moji gležnarji, hlače,usnjen plašč,tudi puli(ki ima šprican vzorec) prevladuje v tej barvi, ravno tako nogavice.Klobuček je črn,obrobljen s krznom enake bordo-malancan barve,prav tako je črna moja torbica in moje spodnje perilo! x:Dx Skratka, danes me razganja, mogoče veš zakaj?? Veliko sončka ti želim! xwizardx (moji številki 1 in 8) x;)x

Pozdravljena Contessa

To je res lepo, ko znaš biti prijetno nagajiva. No seveda, kaj te ne bi razganjalo. Še teh nekaj zadnjih dni, ko si pod vplivom energije ognja se splača izkoristiti za veselje in za promenado. (si kar predstavljam kako te spremljajo oči mimoidočih!)

Danes so bile tvoje energije skladne

a. 1 dnevno v 4

b. 8 dnevno v 2

c. 1 letno v 9

d. 8 letno v 7

in ker si bela voda 1 je zadeva lepo zaokrožena

ti si 1 - ta podpira 4 (a )

4 podpira devetko c.

9 podpira dvojko (B )

2 podpira kovini 6,7

kovini podpirata vodo.

Najbolj smo zadovoljni, ko so energije čim bolj usklajene.

Lepe sanje ti želim. Jutri pa bodi pozorna, da se ne razjeziš, ali da bi bila užaljena.

Vojko

Vojko J Kalan

Slovenski psiholog, ki se je eden prvih na zahodu sistematicˇno lotil barv - Anton Trstenjak  - je to tematiko dobro razdelal. Pa so tudi v njegovem stilu prebarvali mnogo podjetij v Sloveniji in v Jugoslaviji. Je pa res, da se s tem ukvarja tudi nekaj starodavnih ved, na primer Feng Shui in pa Vastu, pa najbrzˇ sˇe katera....

Tako je temno modra resda pomirjujocˇa, vendar ravno Trstenjak pravi, da temno modro okolje vpliva na cˇloveka tako, da lahko zboli na jetrih . . . itn.

Najboljsˇe za cˇloveka - za bivalno okolje naj bi bile nezˇne pastelne - mavricˇne barve - zelo svetle.

Lep pozdrav, Vojko

cudno tole...jaz pa na primer tezko prenasam pastelne barve...mi grejo prav na zivce!

imamrada mocne barve ali pa belo. tako v prostorih, kot v oblacenju...

ampak mogoce se bo to se spremenilo....!

sem tudi jaz ze slisala, da vijolicna zelena pomirjata, ampak, da lahko od prevelike doze postanes depresiven...

danes v belo-sivo-rdecem, kar zelo grozen dan, pocutje slabo, slabo...pa ne zaradi barv, ampak ljudi...

upam, da se mi kmalu kaj lepega zgodi!

:sori:

Tinka

Kadar smo ljudje grozni, se spomni pravljice:

"Kraljeva nova oblačila"

Lepo se imej, Vojko

P.S. saj se bomo poboljšali x^x

Vojko J Kalan

Tud jaz sem 4 2 pa še 7 zraven (a to paše k 2?)

Vendar se za razliko od lane1 oblečem v črno le za večerne prireditve (a takrat obvezno), temno modre pa sploh ne maram.

Osnova pri oblačenju je res vedno črna ali siva, bistvo pa žive barve (rdeča, oranžna..) ali svetle (svetlo siva, svetlo modra) in "umazani" odtenki pastelnih barv. Trenutno se navajam tudi na bež in drap barvo.

Kako je možna pri istih številkah taka razlika med nama z lano1? Sicer, če realno pomislim, res ni mogoče, da bi vsi rojeni v istem letu in mesecu enako čutili in rabili barve. Čeprav priznam, da so tvoje razlage, Vojko, o drevesih napisane tako, da se človek kar najde v njih. Vsa čast ti!

Naty

4 in 2 že, ampak 7 !??? :eek: , le kje si to dobila.

Ja, morda, če znaš izračunati tudi dnevno energijo.

Namreč nomenklatura je nekaj - glede na to, kaj prikazujemo.

Običajno pa se prikazuje

1

- notranji jaz

- zunanji jaz

- življenjska smer oziroma energetski jaz - način lotevanja načrtov

lahko pa tudi

2

- notranji jaz - letna energija ob rojstvu

- zunanji jaz - mesečna energija ob rojstvu

- xxxxx - dnevna energija ob rojstvu

3

Obstaja še tretji "standard"

- notranji jaz

- zunanji jaz

- vrste težav s katerimi se soočamo pri dosegi cilja

1. in 3. sta si dejansko komplementarna po tretji številki - iz enega lahko izračunamo drugega brez težav in se redno uporablja oba pri "gledanju" v prihodnost

Pri zadnjem vprašanju se je dobro zavedati tudi tega (to je tudi zate LANA1), da ima Lana bolj stresno življenje in poudarja svoj zunanji jaz! Kadar je človek v stresu, takrat prevladuje druga številka ž zunanja energija.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

haj Vojko x:)x

če je moja tretja številka 6 in ta predstavlja načine reševanja in vrste težav s katerimi se srečujem, po tem je to kaj? oz. kakšne vrste težav in kako se jih lotevam xrolleyesx ?

hvala xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vojko,

kako se čudiš številkam, ki sem jih napisala, če pa so se izračunale na tvoji strani. Znak 4, podznak 2, zraven pa je napisana potem še 7, ki pa ni razložena, zato sem vprašala kam spada in kaj pomeni. Nikakor pa ne znam nič izračunat sama x:Ix

Tvoja razlaga o stresu in potem prevladi druge številke se mi zdi prav zanimiva. Za mano je namreč zelo stresno leto in končno sem si malo oddahnila. Mogoče sem tudi zato prvič kar pomnim kupila dvoje svetlih drap hlač - do sedaj so bile vse črne ali sive. Če pomislim nazaj, pa sem res ves čas kombinirala črno oz. sivo z živimi barvami. V najbolj stresnih dneh sem rabila nekaj ne predivje rdeče, ker sem imela občutek, da mi daje moč. V bolj umirjenih dneh pa sem dodala kakšno umazano roza ali svetlo modro. Zanimivo, da za sestanke najraje oblečem kombinacijo sive in svetlo modre - se počutim manj ranljivo in bolj samozavestno.

Danes: črna, odtenki sive in melancana. Turobno, a počutim se odlično.

Lep dan!

če je moja tretja številka 6 in ta predstavlja načine reševanja in vrste težav s katerimi se srečujem, po tem je to kaj?  oz. kakšne vrste težav in kako se jih lotevam xrolleyesx ?

hvala  xsrcx

Amis

Povej mi prvi dve, pa ti povem tretjo.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

kako se čudiš številkam, ki sem jih napisala, če pa so se izračunale na tvoji strani. Znak 4, podznak 2, zraven pa je napisana potem še 7, ki pa ni razložena, zato sem vprašala kam spada in kaj pomeni. Nikakor pa ne znam nič izračunat sama  x:Ix

Tvoja razlaga o stresu in potem prevladi druge številke se mi zdi prav zanimiva. Za mano je namreč zelo stresno leto in končno sem si malo oddahnila. Mogoče sem tudi zato prvič kar pomnim kupila dvoje svetlih drap hlač - do sedaj so bile vse črne ali sive. Če pomislim nazaj, pa sem res ves čas kombinirala črno oz. sivo z živimi barvami. V najbolj stresnih dneh sem rabila nekaj ne predivje rdeče, ker sem imela občutek, da mi daje moč. V bolj umirjenih dneh pa sem dodala kakšno umazano roza ali svetlo modro. Zanimivo, da za sestanke najraje oblečem kombinacijo sive in svetlo modre - se počutim manj ranljivo in bolj samozavestno.

Danes: črna, odtenki sive in melancana. Turobno, a počutim se odlično.

Lep dan!

Eh

Vidiš, tudi sam ga včasih polomim.

In tokrat sem ga polomil. :eek: Oprosti

Seveda je 7

In na strani je razložena - samo ne čisto posebej.

Težave, ki jih "moraš" rešiti v življenju - oziroma, ki te ves čas tarejo so tipa 3

Rada pa bi imela lagodno življenje tip 7

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

oprosti, ker toliko sprašujem, ampak kje pa si našel zdaj 3?

Ker si napisal, da so moje težave, ki jih moram rešiti tipa 3, me zanima kakšne so. Naj preberm pod drevo s št. 3? Al je to spet nekaj drugega, ker je moje drevo 4?

Tele zadeve očitno ne štekam prav dobro - a ti to že iz številk vidiš? Da teram stvari do konca, doker mi ni vse jasno, pa če vsi popiz.... zraven mene.. x;)x

Sorči.

lp, Naty

x:Dx x:)x x:Xx

Hvala, Vojko, bom tako razmisljala!

saj danes je ze boljse ( oz. ni boljse, ampak se jaz boljse pocutim x;)x )

barve so danes: rjava rumena in vijolicna :8):

tudi mene zanima tole, o tretji stevilki....? ce sem 2 2 5, kaj mi tale petka prinasa...?

a to kje pise na tvoji spletni strani...? o njej vec kmalu, obljubim...! x:)x x:Ix

Kdo lahko spremeni svet?

številke 1 9 6

ne vem točno kaj se dogaja, sam meni je že kakšnih 14 dni na smrt dolgčas (kar se mi ne dogaja ravno pogosto - in mi je zato toliko bolj čudno- še risat ne morem - katastrofa :xx!: x:Dx )

:inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

2 2 5

rdece rjavo danes, zelo mi pase, po pocutju, sploh rdeca!

x:)x

sicer ne vem, amak imam kar dosti energije...za razliko od amis.... x^x ma ne vem, saj je normalo kaksno tako obdobje...jaz imam trenutno polno skrbi, pa se z njimi ukvarjam, drugace bi mi bilo najbrz tudi dolgocasno...poskusi kaj drugega, pojdi ven in se fino utrudi,

pa naspi, pa kaj dobrega pojej in preberi, pa bos dobila spet kaksno idejo, pa bos kaj narisala... :palec: x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

1 7 8

črno črno črno črno pa še kaj črne bi se našlo, aja pa bež bunda...

četudi sem imela zjutraj občutek, da bom danes podobne volje ko prejšnje dni (miks razpoloženj) doživljam presenečenje za presenečenjem in kraljuje nasmešek na ličkih x;)x

želim vam lep dan s sončkom obsijan x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...