tinka 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 obleka rjava, vreme sivo, pocutje rumeno lep dn, Vojko in ostali! 2 2 5 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 obleka:blue počutje: blue Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 vse crno, pocutje v redu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 rumeno-modro, pocutje zelo mavricno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Kljub temu, da nimam pretiranega razloga za dobrovoljnost, sem že tretji dan,prav to.Seveda saj sem oven in danes je že tretji dan luna v ovnu.Oblačila: bel pulovar, sivo krilo z belimi črtami, belo perilo, črne žabe.Počutje: daje me prava evforija Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Zdravo Vojko! 3 3 5 Oblečena sem v bel pulover volneni, lesene koravde okoli vratu obešene,beš hlače in sivi škorenjci za v sneg. In belo spodnje perilo Počutje: enkratno, ponoči smo imerli žur s stanodajalci, plesali in peli.Noro je to leto opice, res opičje Hvala za komentar! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Počutje: daje me prava evforija Pozdrav! Dobrodošla med nami etna. Lepo da si tu Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Helena! Hvala za vspodbuden pozdrav!Morda se sedaj, ko sem se le opogumila in se javila, to storim večkrat, kjerkoli na Lunci, saj jo spremlajam že daljši čas. Pisanje pa kar ne, oziroma ni prišlo na vrsto. Malo me "baše" čas. Menim, da če se javljaš na neko temo, "moraš" tej tudi slediti. Toje moje mnenje. Morda sem preveč "natančna, spredalčkana".sonce: OVEN asc: DEVICA luna: KOZOROG nisem prepričana, moram preverit na izračunu. Ja tudi Vojka - njegovo spletno stran spremljam. Lansko leto, jeseni sem ga poslušala na GlottaNovi. Bilo je SUPER. Seveda spremljam njegove predvide, skušam, trudim se tudi obnašati po njih. 7 7 5 Sledim jim in predvsem gledam tudi kaj se mi je pripetilo, dogajalo v pretekosti.Za mano je težko obdobje , vendar upam na bolje . No sedaj sem se razpisala, pa še tema ne paše sem . V barve namreč. Bom več napisala na ustrezenm forumu . Lep pozdrav VSEM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Jooj, kako ste pridni vsi po vrsti. Hvala, hvala, da pišete še kar naprej. No, saj sem mislil na vas vse, pa čeravno, me ni bilo veliko blizu. Hvala Amis! Hvala Contesa, Hvala Naty!Hvala Tinka, Boris, pozdravljena Etna, ooo Helena, dolgo časa si nisva nič pisala - hvala za opise - in Selene, hvala ti za prijazno pisanje. Sem še koga spustil? Hvala vsem, ki obiskujete ta forum! Upam, da si pomagate tudi s kakšno knjigžico. Devetzvezdni KI je v knjižnici. Pa dobra in kvalitetna - predvsem pa kratka literatura je na Yahoo Groups. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Helena! Hvala za vspodbuden pozdrav!Morda se sedaj, ko sem se le opogumila in se javila, to storim večkrat, kjerkoli na Lunci, saj jo spremlajam že daljši čas. Pisanje pa kar ne, oziroma ni prišlo na vrsto. Malo me "baše" čas. Menim, da če se javljaš na neko temo, "moraš" tej tudi slediti. Toje moje mnenje. Morda sem preveč "natančna, spredalčkana".sonce: OVEN asc: DEVICA luna: KOZOROG nisem prepričana, moram preverit na izračunu. Ja tudi Vojka - njegovo spletno stran spremljam. Lansko leto, jeseni sem ga poslušala na GlottaNovi. Bilo je SUPER. Seveda spremljam njegove predvide, skušam, trudim se tudi obnašati po njih. 7 7 5 Sledim jim in predvsem gledam tudi kaj se mi je pripetilo, dogajalo v pretekosti.Za mano je težko obdobje , vendar upam na bolje . No sedaj sem se razpisala, pa še tema ne paše sem . V barve namreč. Bom več napisala na ustrezenm forumu . Lep pozdrav VSEM!Pozdravljena Etna Hvala ti za prijavo semle. Korajža velja. Sodeluješ pa lahko toliko in takrat, ko ti to znese in ko si to želiš. Sam sem mnenja, da je tako boljše, saj potem vedno z veseljem prideš. BREZ OBVEZNOSTI! (in tole naklada eden, ki že drugo leto vsak mesec ažurira spletno stran. - Prav z veseljem, verjemite - Pa čeravno mi včasih tudi malo težko pade (ko je noč prekratka) Zadnje dni sem malo manj aktiven - tule na forumu. Čaka me še zelo intenziven mesec, zato se želim nanj pripraviti.No, seveda bodo na voljo letni in mesečni predvidi. Lepo se imejte vsi po vrsti Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Dobro jutro! Sem preverila mojo lunco, ja res sem kozorog. Moja oblačila danes: rjav pilover, krilo in brezrokavniček - jeans temnomoder, rjavi škorji, modro perilo, rjave žabice.Počutje kot včeraj. Res ne vem kaj mi je? Super! Menim, da se mi bo v kratkem življenje spremnilo, na bolje seveda ! Kar v krvi čutim in upam, da res. Lep dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Ojla! Moram, nujno vam moram napisati sledeče: prosim, za mnenje, komentar.Že včeraj so me kolegi v službi malo okrcali . Ker letos ni bilo prav velikega mraza, sem imela včeraj drugič ali tretjič oblečen krznen plašč. Uh sori ! Plašč je star 20 let in že lansko leto sem opazila da se trga in ne bo več dolgo. Za popravilo se nisem odločila, ker bi bilo težko dobiti prav tako krzno (so mi povedali v krznarni) pa še drago bi bilo. Moja sredstva so kar omejena . Naj omenim, da je to tudi razlog, da ga sem in tja zelo redko oblečem, saj si ta trenutek ne morem privoščiti drugega, da ne boste mislili krznenega, ne bog ne daj. Seveda pa tudi če bi imela sredstva ne bi več kupila krzna.No sedaj pa k bistvu. Dve leti se iztekata odkar več ne jem mesa. Nisem ortodoksna vegetarjanka vendar ne jem prav nobenega mesa, (sem in tja pojem še kakšno ribico). Moji kolegi so sicer jedci vsega, svojega mneja jim ne vsiljujem, oni pa mojega spoštujejo. Bila pa sem kljub temu presenečena nad njihovim razmišljanjem.V drugih mojih oblačilih bi me zeblo, brrr. Malo ga bom še nosila ? Kaj menite Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Ojla! Moram, nujno vam moram napisati sledecˇe: prosim, za mnenje, komentar.Zˇe vcˇeraj so me kolegi v sluzˇbi malo okrcali . Ker letos ni bilo prav velikega mraza, sem imela vcˇeraj drugicˇ ali tretjicˇ oblecˇen krznen plasˇcˇ. Uh sori ! Plasˇcˇ je star 20 let in zˇe lansko leto sem opazila da se trga in ne bo vecˇ dolgo. Za popravilo se nisem odlocˇila, ker bi bilo tezˇko dobiti prav tako krzno (so mi povedali v krznarni) pa sˇe drago bi bilo. Moja sredstva so kar omejena . Naj omenim, da je to tudi razlog, da ga sem in tja zelo redko oblecˇem, saj si ta trenutek ne morem privosˇcˇiti drugega, da ne boste mislili krznenega, ne bog ne daj. Seveda pa tudi cˇe bi imela sredstva ne bi vecˇ kupila krzna.No sedaj pa k bistvu. Dve leti se iztekata odkar vecˇ ne jem mesa. Nisem ortodoksna vegetarjanka vendar ne jem prav nobenega mesa, (sem in tja pojem sˇe kaksˇno ribico). Moji kolegi so sicer jedci vsega, svojega mneja jim ne vsiljujem, oni pa mojega sposˇtujejo. Bila pa sem kljub temu presenecˇena nad njihovim razmisˇljanjem.V drugih mojih oblacˇilih bi me zeblo, brrr. Malo ga bom sˇe nosila ? Kaj menite Lep pozdrav! zivijo etna in dobrodosla! glede tea plasca...mislim, da ne bo nobena lisica prikrajsana, ce ti nosis 20 let star plasc. za tiste, ki te grejejo, je ze itak prepozno. sama nisem navdusenka nad krznom, nikoli bila, se ko sem bila majhna mi pac ni bilo vsec, pozneje pa se iz dugih razlogov, ampak...lepo te prosim, ce ti nosis krzno iz navedenih razlogov, ali kakrsnihkoli drugih...je to tvoja stvar!!tvoji kolegi so bila najbrz preseneceni, ker vegica nosi krzno, pa so se morali v to spotaknit...ampak ne pocuti se dolzna, da komurkoli razlagas tvoje razloge, ce si tega ne zelis. vsekakor je skoda zivalic, ampak bolje, da nosis star plasc, kot, da te zebe. bodimo malo realni, ne...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 ahoooj, Voooojkoooooo! ze dolgo te ni bilo, lepo pozdravljen! 225 rjavo, pocutje belo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2004 ahoooj, Voooojkoooooo! ze dolgo te ni bilo, lepo pozdravljen! 225 rjavo, pocutje belo! HOj Tinka Aha, aha Tinka, mesečna energija "ti udarja ven", saj si v drevesu 4. to pa so barve lesa, redkokdaj pa tudi temnozelena. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Vojko, danes spet v rjavem....pocutje pa priblizno svetlomodro.... kaj je to, da sem v drevesu 4 ? bo ze res.... ma saj vem, da nimas casa, to je bolj retoricno vprasanje...kdaj drugic, ok? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naty 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 427 drap hlače, sivo-zelen pulover, temno rdeči čevlji počutje: razganja me, kljub barvam, ki niso moje najljubše! Uživajte, jutri je vikend! lp, Naty Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ojla! 775 Danes sem čisto v črnem, črno perilo, črna pulover, črne hlače, črne hlače, črna jakna, črni škornji, črna torbica. Brez panike, nihče mi ni umrl, čeprav ima jutri rojstni dan moj pokojni sopotnik je počutje O.K. . Sicer ne več tako kot prejšne tri dni, vendar O.K. Sončni pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Naty!Ne oblačim se ves čas v črno,pa tudi ne v temno modro.Te barve so le moje najljubše,ter osnova.Dodam pa večkrat vsaj en kos v živi oz. svetlejši barvi. Ne maram pa bele barve,ker nosim v službi belo,pa še takrat si oblečem čez modro(ne temno ) jopico. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 svetlo sivo, belo, malo črnega in rdeče štumfe da me ne zebe 1 9 6 in srčno upam, da bo danes tega meseca konec , ker če ne, pol bo mene konec :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 svetlo sivo, belo, malo črnega in rdeče štumfe da me ne zebe 1 9 6 in srčno upam, da bo danes tega meseca konec , ker če ne, pol bo mene konec :xx!: Amis Še malo. Energetskega meseca bo konec 4. februarja. Do takrat pa boš že zdržala, mar ne. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Ojla! 775 Danes sem čisto v črnem, črno perilo, črna pulover, črne hlače, črne hlače, črna jakna, črni škornji, črna torbica. Brez panike, nihče mi ni umrl, čeprav ima jutri rojstni dan moj pokojni sopotnik je počutje O.K. . Sicer ne več tako kot prejšne tri dni, vendar O.K. Sončni pozdrav!Hoj Etna Ni čudno, da si bila vsa v črnem.To je dokaj običajno za tiste čase, ko je človek v ognju! - eleganca čez vse! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Vojko, danes spet v rjavem....pocutje pa priblizno svetlomodro.... kaj je to, da sem v drevesu 4 ? bo ze res.... ma saj vem, da nimas casa, to je bolj retoricno vprasanje...kdaj drugic, ok?Tinka To pomeni, da si zelo nežna, pa vseeno močna, da si rada v rjavih barvah, da imaš dober občutek za stil, za urnik..... Je to lepa energija, samo všasih je pač v nasprotju z našo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 427 Črne hlače,svetlo siva bunda,rdeč pulover.Počutje odlično,grem namreč smučat. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Vojko, ojla! 775 Hvala za pohvalo, saj je pohvala , ali ne, kljub temu, da je tudi navdih kosmosa. To o eleganci mislim. Nekaj malega, res malega že vem o dzk, vendar ne vem, kaj misliš s tem, da sem , da sem v ognju. Danes: belo perilo, smetanov puli, sive hlače s smetanovimi črtami, prstan modro, zelen, rdeč, viola, zelen, res vseh mogočih krasnih barv opal in drug prstan opal bela strela, ogrlica modri Svarovski kristal (za komunikacijo). Res, ne vem, kaj mi je zadnjih teden morda celo deset dni. Vsa sem v "luftu" počutim se super. Kot sem že zdnjič omenila pa nimam razloga za tako počutje. V življenju se mi nič ne dogaja, služba je takotako, dobro, da jo imam, je pa res, da sem nepobolšljiv optimist. Vojko, kaj se dogaja z menoj ? Vsem želim lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.