Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

6 5 6 x:)x

Temne hlače z vzorcem peščene barve, vijolična majca, belo-peščen pulover..... Počutje je pa fajn.... Ponosna nase, ker sem lahko vstala pol ure prej kot običajno..... x^x (je blo treba it spet na fax, konec počitnic :C: )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

3 4 4

Sivo....črno....belo......modro, izgleda premalo živih barv za boljše počutje, ki ni najboljše danes, no dihamo še, kar tako se pa ne pustimo.

Izgleda, da ima prste vmes tale letni in mesečni preklop energij, ki je vsak pred vrati.....zadnji čas, da gre moja številka ven iz mesečnega centra x;)x

775

Joj, kako se danes "bed"počutim, morda sem neprespana :o|o: . Predvčerajšnim, me je vrglo ob treh zjutraj pa sem vzela v roke knjigo (Martin Palmer: Jing in jang) brala do 5ih, malo pospala do 6.15 in potem vstajanje za službico. Včeraj sem bila v kinu do polnoči x:)x . Vendar mislim, da to ni pravi vzrok mojemu nerazpoloženju . Danes imam tudi pol urnik do 23ih. Gotovo ima vpliv tudi, menjava mesečnih enerigij, kot je omenil Borism, pa tudi lune v petek.

Moja oblačila pa kot včeraj: smetanov pulover, sive hlače smetanove črte, prstani opal in moder Svarovski kristal (komunikacija) okoli vratu. Zjutraj ni bilo časa, za kaj bolj živahnega, kar bi mi gotovo bolje delo :sori: (sori meni seveda).

Sončen dan želim!

3 4 4

Sivo....cˇrno....belo......modro, izgleda premalo zˇivih barv za boljsˇe pocˇutje, ki ni najboljsˇe danes, no dihamo sˇe, kar tako se pa ne pustimo.

Izgleda, da ima prste vmes tale letni in mesecˇni preklop energij, ki je vsak pred vrati.....zadnji cˇas, da gre moja sˇtevilka ven iz mesecˇnega centra x;)x

kar tako pa se ne pustimo, ne! x;)x :palec:

jaz sem tudi vsa v enem vrtincu stvari...pa imam obcutek, da gre na boljse..ne vem, kaksne energije se preklapljajo, ampak meni je danes zelo ustrezalo belo-crno... 225 x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

V tele barve nisem še nikoli pisala... morda ste že obravnavali RJAVO barvo.... Imam željo po čokoladni, topli, lepi, malo rdečkasti rjavi barvi- v smislu oblačila...

Pa nimam nič rjavega- veliko let sem bila v vseh niansah modre in zelene, turkizne...

Vse barve čaker poznam in prav tako njihov pomen... Kaj pa rjava?

Rjava je menda mešanica rdeče in zelene, zelena je rumena in modra... Kaj to pomeni, da gre teoretično rjava barva kot mešanica čez vse čakre ??

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

rjava barva predstavlja zemljo, prizemljenost, hlad, jin princip, zdravljenje z zemeljskimi energijami, varnost ali potrebo po varnosti, umirjenost, razumevanje (narave, ciklov, ritmičnosti), potrpežljivost (in verjetno iz tega izhajajočo ponižnost do stvarstva-menihi), materinstvo in kvalitete povezane s tem...

poudarki so različni in odvisni od civilizacije, razna verstva ali sekte ji pripisujejo rahlo različne pomene, vendar je osnova tu nekje, kot je zgoraj napisano.

uživaj v njej x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Oj!

775

Rjav puli, temnomodre hlače, rjavi škornji. Kar ne morem se ločiti od mojega modrega Svarovski kritala (komunikacija).

Počutje: na tleh, Ko sem prebrala Vojkov predvid, se mi zdi zaka. Upam, da sem si prav razlagala predvid.

Pozdrav!

rjava barva predstavlja zemljo, prizemljenost, hlad, jin princip, zdravljenje z zemeljskimi energijami, varnost ali potrebo po varnosti, umirjenost, razumevanje (narave, ciklov, ritmicˇnosti), potrpezˇljivost (in verjetno iz tega izhajajocˇo ponizˇnost do stvarstva-menihi), materinstvo in kvalitete povezane s tem...

uzˇivaj v njej  x;)x

mi materinstvo tolce ven... x;)x x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

mi materinstvo tolce ven... x;)x  x:Dx

Zakaj? Mar ne rečemo Mati Zemlja? Ne vem...

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

x:)x En sončen pozdravček Vojko!

Danes me spet obvladuje(ali pa jaz njo) x:Dx črna barva. Črn hlačni kostim, , s tankimi rahlo prekinjenimi svetlimi črticami, siva prelivajoča bluza, črni škornji, črn usnjen plašč,črna torbica,črne tangice in sivkast modrček(sem morala zaradi bluze, ker je dokaj prosojna) x:Dx Moji številki 1 in 8!

Bodi v cvetju! :flower:

Contesa, ni čudno, ni čudno, da je toliko sive.

Pa ne zaradi prosojnosti, verjemi. Zato, ker je danes dan 1 - torej pod vplivom rumene prsti 5, ki ni vedno tvoja prijateljica, si oblekla nekaj, kar "prevaja" to energijo nate - na belo vodo 1 - sivo.

Posebej pomembno je, da je prava barva na prsih, kajti ženske tu dobite energijo - če si je ne preščipnete s čem!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Od zgoraj navzdol in od znotraj-----> navzven.....belo....belo....črno....sivo.....modro.....zelo malo zelene.....počutje med ocenami od 1 - 10 je za 8, 5, pa čeprav je luna polna, glavno, da je moja DZK številka šla ven iz centra, zdaj bomo pa lažje dihal, a ne VOJKO x:Dx ! Lp, Borism

3 4 4

Ja Boris

Še bolj pomebno je, da je tvoja trojka prišla domov, v svojo hišo. Pravi čas zate pa se začne čez nekaj mesecev, čeprav je že sedaj veliko boljše.

Pa pazi na cesti, prosim.

Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica
divjati po Kamniku,

Zakaj mi od nekod spomin sporoča...da BorisM pa ja ne divja xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx (mi je namreč nekoč požugal s prstom ko sem rekla, da rada pritisnem na gas)

x:)x

gle ga gle ... :eek: :eek: :eek:

BorisM; čuvaj se x:o)x

Da ostanem aktualna v temi: Danes po dooolgem času spet črno-bela kombinacija.

Jutri potujem; bo kar zeleno-rdeče-rjava...(bere se čudno, drugače pa ni tako x:px x:px )

Hvala Vojko, zdaj si mi tako napisal, kot, da si me videl divjati po Kamniku, vseeno hvala, BOM PAZIL  x;)x  :palec: x!x

Boris

Saj veš. Tudi sam sem vesel, če me kdo opomni.

Sami nase največkrat pozabljamo.

ti imaš 3 4

3 je v šestki in

4 je v sedmici

in se drugi kar nate limajo. Bodi predvsem pazljiv.

Pa kakšno srečko kupi ali pa na LOTO stavi.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Sanjalica :eek:  :eek: POZDRAV, imaš pa zelo dober spomin, sicer po omejitvah se pa lahko divja, ampak ne vem odkod to Vojku, pa vem, da ni policist x:Dx

:O:

Ma, od kod pa ti veš, da nisem policaj!?

xrolleyesx x:Dx

Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko, glede siljenja vame in magnetenja sem že doživel, če bi vztrajal pri predpisih bi počilo, no pa sem bil jaz tisti, ki sem omejil, to je res preizkušeno, ker jaz si vsak dan pišem položaje na koledar( letne, mesečne, dnevne) in še to "prekleto"drži.

Sem imel izkušnjo in ustavil takšnega šoferja, ki je izsiljeval in ga vprašal, ja kaj ti je vendar kolega, on pa meni, ja OPROSTI sploh te nisem videl, to sem doživel sigurno petkrat ob takšnih dneh ali v takšnem mesecu....glede lota, zdajle ob zadnjem razdeljenem dobitku mi je vse "padlo dol", pa vseeno hvala.....lep večer x;)x :palec:

Glede policaja, mislim, da si bolj medijska oseba,

ki se ne oblači v modro!

divjati po Kamniku,

Zakaj mi od nekod spomin sporoča...da BorisM pa ja ne divja xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx (mi je namreč nekoč požugal s prstom ko sem rekla, da rada pritisnem na gas)

x:)x

gle ga gle ... :eek: :eek: :eek:

BorisM; čuvaj se x:o)x

Da ostanem aktualna v temi: Danes po dooolgem času spet črno-bela kombinacija.

Jutri potujem; bo kar zeleno-rdeče-rjava...(bere se čudno, drugače pa ni tako x:px x:px )

leto 5

ogenj v ognju - 9 v 9 - črna

4 v 4 - rjava

mesec 2

9 v trojki - sv. zelena, tudi turkizna

4 v sedmici - rdeča

dan 1

9 v štirki - rjava

4 v osmici - bela

letno

4 podpira 9 - črno

mesečno 4 v sedmici - sedem podira trojko torej mesečne barve odpadejo

dnevno

9 v 4 podpira 9 - črno

9 podpira osmico - bela

in še splošno

1 - bela - podpira štirico.

Jutri pa - kdo ve!

Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko, glede siljenja vame in magnetenja sem že doživel, če bi vztrajal pri predpisih bi počilo, no pa sem bil jaz tisti, ki sem omejil, to je res preizkušeno, ker jaz si vsak dan pišem položaje na koledar( letne, mesečne, dnevne) in še to "prekleto"drži.

Sem imel izkušnjo in ustavil takšnega šoferja, ki je izsiljeval in ga vprašal, ja kaj ti je vendar kolega, on pa meni, ja OPROSTI sploh te nisem videl, to sem doživel sigurno petkrat ob takšnih dneh ali v takšnem mesecu....glede lota, zdajle ob zadnjem razdeljenem dobitku mi je vse "padlo dol", pa vseeno hvala.....lep večer x;)x  :palec:

Glede policaja, mislim, da si bolj medijska oseba,

ki se ne oblači v modro!

Boris

Ti si faca - tisti del mene, ki me še manjka (da bi si vse zapisoval!)

Vem, vem, sem ti še dolžan - nič pozabil.

Lepo je, da zadevo potrdiš - takole javno. Morda bo to pomagalo še komu,

da odpre oči in na svet pogleda še iz te strani - saj mu nihče, pa res nihče

ne soli pameti, le lepše lahko pride skozi.

Imej se fajn, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...