borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Zelo velikokrat se je pokazalo po DZK-ju, da stvar deluje, Vojko, če rabiš pričo za kaj o DZK-ju, tule sem, čeprav sem žal prejšnji mesec grešil in sem šel na daljšo pot, no mislim da ne bo posledic, ker je bilo v obe smeri cca 600 km, upoštevam načela DZK v vsakodnevnem življenju, pa moram te pohvaliti, da je tudi tvoja zasluga, ker ga takole tudi spoznavam še bolj Lp, tudi ti uživaj, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Zelo velikokrat se je pokazalo po DZK-ju, da stvar deluje, Vojko, če rabiš pričo za kaj o DZK-ju, tule sem, čeprav sem žal prejšnji mesec grešil in sem šel na daljšo pot, no mislim da ne bo posledic, ker je bilo v obe smeri cca 600 km, upoštevam načela DZK v vsakodnevnem življenju, pa moram te pohvaliti, da je tudi tvoja zasluga, ker ga takole tudi spoznavam še bolj Lp, tudi ti uživaj, Borism Boris Ali mi prosim, zaupaš, kdaj si se začel ukvarjati z DZKjem!Res me zanima, kajti zdi se mi, da si pravi senior v tej umetnosti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Prebral sem knjigo, saj veš tisto modro/rumeno in priznam prišel na luno, da kaj več zvem o DZK in o astrologiji, povej mi prosim, kdaj bo tvoj prijatelj izdal svojo knjigo......knjigo o DZK(prevod)sem prebral preden sem prišel na forum(spomladi 2003), pa sedaj malo preizkušam in primerjam podatke. To je to, Vojko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Prebral sem knjigo, saj veš tisto modro/rumeno in priznam prišel na luno, da kaj več zvem o DZK in o astrologiji, povej mi prosim, kdaj bo tvoj prijatelj izdal svojo knjigo......knjigo o DZK(prevod)sem prebral preden sem prišel na forum(spomladi 2003), pa sedaj malo preizkušam in primerjam podatke. To je to, Vojko Lepo, Boris, hvala Zdi se mi, da je to kar delaš, tisto, kar bi bilo dobro za vsakega izmed nas. Mitja se trudi, vendar je zamudil svoj čas. Ker je enka, bi se bil moral bolj potruditi lansko leto, spodbujali smo ga, pa se je "zapičil" v samo enega založnika. Kar je dobro je to, da ima prevajalko, ki mu prevaja knjigo še v angleščino - tam se pa da zaslužit. Ko bo knjiga zunaj, pa prav gotovo sporočim, ali pa objavim na svoji strani. Sam pa "noro" iščem knjigico: Secrets of Japanese Astrology - The Science of Kigaku. Avtorja sta Takeo Mori in Dragan Milenkovic. Na Amazon.com imajo eno novo in eno staro, a je nočejo prodati Slovencu :xx!: . Res! Sem poskušal, pa sem dobil sporočilo, da v našo deželo te knjige ne dostavljajo (pa sem jih kupil že zajeten kupček) potem sem naročil dostavo k znanki v Londonu, pa je bilo sporočilo, da pač v London tega ne dostavljajo. Kriza. Drugje te knjige sploh nisem našel. Ali poznaš še kakšno založbo, ki dela ON-LINE. No, sicer pa sem našel eno tudi v Sloveniji, pa si jo bom skušal sposoditi. Je sicer v SCR, pa mi to ne dela težav. Obstaja pa še ena knjižica v slovenščini-. Njen avtor je tudi Takeo Mori, naslov pa je Kigaku. V Slovenskih knjižnicah je samo še ca 10 izvodov. No, jo imam doma in je cvetka. Posebej zato, ker je prevedena naravnost iz japonščine - in prevajalka (se mi zdi, da je ona) je Japonka. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Vojko ne štekcam, kako ne dostavljajo iz amazona v slovenijo.... a samo to knjigo ne dostavljajo ali sploh ne dostavljajo?....jaz sem naročala že murje knjig prek amazona. Kam pa dostavljajo? btw, ker sem že v temi...vsa sem v črnem....prav paše mi....436 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Vojko ne štekcam, kako ne dostavljajo iz amazona v slovenijo.... a samo to knjigo ne dostavljajo ali sploh ne dostavljajo?....jaz sem naročala že murje knjig prek amazona. Kam pa dostavljajo? btw, ker sem že v temi...vsa sem v črnem....prav paše mi....436Cosma Samo te knjige ne.Vse ostale 5, ki sem jih naročil hkrati, so potrjene. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 178rdeče perilo črne nogavice črne hlače črna mikica srebrni pas, črn jakna, črni škornji, hja danes bom spet mal večja in črna jaz mater sem danes tečna že vstala :xx!: je pa res, da sem cunje kar nametala nase, tisto kar mi je pod roko prišlo, mislim da tud to vpliva včasih a ne, tečnoba pri oblačenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 178rdeče perilo črne nogavice črne hlače črna mikica srebrni pas, črn jakna, črni škornji, hja danes bom spet mal večja in črna jaz mater sem danes tečna že vstala :xx!: je pa res, da sem cunje kar nametala nase, tisto kar mi je pod roko prišlo, mislim da tud to vpliva včasih a ne, tečnoba pri oblačenju Pozdravljena Selene dnevno: dan 2 - tudi mesec je 2 - najbrž zato takšen močan poudarek rdeče perilo - Tvoja 7 (zunanjost - rdeča) je v gosteh pri tvojemosnovnem elementu - vodi7 je v vodi - pri črni ali pa pri beli barvi Letno - leto je 5voda je v vodi - črna, bela, modra7 je v sedmici rdeča Je še kej za prašat!!! Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 feeling-good jeans+sexi majčka=ME Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 feeling-good jeans+sexi majčka=ME Srečica Če ti je v tem mesecu - in danes lepo, potem ti bo še lepše. Uživaj mladost, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 feeling-good jeans+sexi majčka=ME Srečica Če ti je v tem mesecu - in danes lepo, potem ti bo še lepše. Uživaj mladost, Vojko Počutje na višku! Ne sekiram se glede šole! Vem samo, da se moram potrudit! Hvala, Vojko! Čas za spremembe........še krajša frizura.........vse v zrak........skuštrano...........divje! Rdeča majčka, sive hlače...........................i feel good! Lepo se imej, Špela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Obstaja pa še ena knjižica v slovenščini-. Njen avtor je tudi Takeo Mori, naslov pa je Kigaku. V Slovenskih knjižnicah je samo še ca 10 izvodov. No, jo imam doma in je cvetka. Posebej zato, ker je prevedena naravnost iz japonščine - in prevajalka (se mi zdi, da je ona) je Japonka. Glede založnika, žal ne poznam!Tole knjigo( KIGAKU), ki jo omenjaš sem prebral nakako v zapovrstju s prvo o DZK od Kushija in mi je bila zelo všeč. Mislim, da sem si jo sposodil v mariborski knjižnici in mi je ostala zelo v spominu pri cesarjevih letnih časih, kje na kateri del cesarja pride tvoje znamenje. Moje znamenje recimo pride na nogo, kar pomeni, da zgodaj zapustiš starše in si v novem okolju hitro pridobiš nove prijatelje.... Vojko imam eno velio prošnjo,če seveda poznaš "Starodavni koledar koledar ( kanagi- guruma ), ki je omenjen v Kushijevi knjigi, da bi ga malo razložil, ker ga žal ne razumem. Lep večer tebi in tvojim Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 hočem špičake, ker v njih izgledam višja (čarobno) hi hi hi sive hlače, črna majica, črni sandali (ostalo pa nitreba vedet) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 hočem špičake, ker v njih izgledam višja (čarobno) hi hi hi sive hlače, črna majica, črni sandali (ostalo pa nitreba vedet) ti hočeš špičake? Meni so ful kul..............ampak si zher, da nimaš vročine??? Nism pričakovala tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 pivo pila (tale smeško je ql) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 pivo pila (tale smeško je ql)ok,že razumem ........................moj podpis!! Sej itaq neuš vedla zakaj se gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Obstaja pa še ena knjižica v slovenščini-. Njen avtor je tudi Takeo Mori, naslov pa je Kigaku. V Slovenskih knjižnicah je samo še ca 10 izvodov. No, jo imam doma in je cvetka. Posebej zato, ker je prevedena naravnost iz japonščine - in prevajalka (se mi zdi, da je ona) je Japonka. Glede založnika, žal ne poznam!Tole knjigo( KIGAKU), ki jo omenjaš sem prebral nakako v zapovrstju s prvo o DZK od Kushija in mi je bila zelo všeč. Mislim, da sem si jo sposodil v mariborski knjižnici in mi je ostala zelo v spominu pri cesarjevih letnih časih, kje na kateri del cesarja pride tvoje znamenje. Moje znamenje recimo pride na nogo, kar pomeni, da zgodaj zapustiš starše in si v novem okolju hitro pridobiš nove prijatelje.... Vojko imam eno velio prošnjo,če seveda poznaš "Starodavni koledar koledar ( kanagi- guruma ), ki je omenjen v Kushijevi knjigi, da bi ga malo razložil, ker ga žal ne razumem. Lep večer tebi in tvojim Borism Boris Da naj bi ti jaz razložil koledar tule! Ti me pa precenjuješ. Res je, da ga (reciva) poznam. Da približno tudi razumem razlago. Da bi ti ga razložil tukajle na forumu, je pa kar dosti pisanja. No, je pa dobra ideja, da se vse skupaj pripravi, hvala. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Pozdrav Vojko! Saj ni težav ali zamere, če ne veš ali ne poznaš, jaz sem te samo vprašal(oprosti moji radovednosti!), ker drugače pa nič ne zveš. Zdaj, če te precenjujem ali kaj, ne si tako razlagati, je pa res, da te spoštujem po znanju orientalske astrologije, ker mislim, da ti daleč ni ravnega.....saj pride Ali kmalu nazaj, no tam se vidiva in katero rečeva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Pozdrav Vojko! Saj ni težav ali zamere, če ne veš ali ne poznaš, jaz sem te samo vprašal(oprosti moji radovednosti!), ker drugače pa nič ne zveš. Zdaj, če te precenjujem ali kaj, ne si tako razlagati, je pa res, da te spoštujem po znanju orientalske astrologije, ker mislim, da ti daleč ni ravnega.....saj pride Ali kmalu nazaj, no tam se vidiva in katero rečeva Boris Iz tvojih ust v Bošja ušesa. uf, ali res tako grozno komuniciram, da vsakič izgleda kot da bi zameril? Veš Boris. Če že kdaj zamerim, je to tako na kratko, kot bi trenil z očmi.....no ja, nekajkrat *********** Povej mi, česa ne razumeš v koledaju! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vojko, skoraj nič ne razumem v tem "okroglem" koledarju, ki ima verjetno povezavo z 81 mestno čarobno razpredelnico?! Ti kar napiši v osnovi v kratkem, da ti ne jemlje časa, če veš, če ne pa tudi nič zato, ker ko bom velik bom mogoče tudi jaz vedel, šalim se ali pa tudi ne, danes verjetno itak ne bi kapiral, ker sem na najnižji točki intelektualnega bioritma, ki traja 33 dni, zato ne obiskujem tolk strokovnih tem....lep večer in nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 3 4 4 belo....sivo....rjavo.....črno.....rdeče Počutje zelo pozitivno in zadovoljivo, kar v redu nedelja je za menoj.Lp! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 3 4 4 belo....sivo....rjavo.....črno.....rdeče Počutje zelo pozitivno in zadovoljivo, kar v redu nedelja je za menoj.Lp! Boris Menim, da si dobro zaokrožil barvno kombinacijo V tem mesecu je tvoj osnovni znak v hiši 5 - rumena. To ti seveda ne ustreza preveč.Ko oblečeš sivo prevaja energijo 5 proti vodi 1 - ta ti ustreza - a očitno si si tukaj še pomagal in oblekel tudi barve vode - bela - - tako si naredil "prevodnik k svoji energiji 3. Dnevna energija je podobna Predpostavljam, da je potem tu še rjava (4), ki prevaja k 9 in črna, ki zaključi krog malo bolj mehko.Črna je sicer tudi barva vode, ognja in črne prsti 2. Kako si se počutil prej, preden si se oblekel tako? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Pozdrav Vojko! Kdaj prej, tole boš povedal.....takrat sem bil še nočni opremi Sicer lahko definiram tole:spodnje perilo je belo, nogavice in hlače sive, srajca rjava......ko sem bil zunaj na enournem sprehodu sem imel rdečo kapo s senčnikom zaradi vetra. Vsem tem sem dodal še zunaj goretex belo jakno ali pa zelo, zelo svetlo sivo, jaz mislim, da je bolj bela kot siva. Opažam, da so barve oblačil zelo pomebne, zaradi prevodnosti energije, res pa je, da pridejo obdobja, ko se človek vse preveč oblači v temno e barve, ki vsakomur ne odgovarjajo. Lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Pozdrav Vojko! Kdaj prej, tole boš povedal.....takrat sem bil še nočni opremi Sicer lahko definiram tole:spodnje perilo je belo, nogavice in hlače sive, srajca rjava......ko sem bil zunaj na enournem sprehodu sem imel rdečo kapo s senčnikom zaradi vetra. Vsem tem sem dodal še zunaj goretex belo jakno ali pa zelo, zelo svetlo sivo, jaz mislim, da je bolj bela kot siva. Opažam, da so barve oblačil zelo pomebne, zaradi prevodnosti energije, res pa je, da pridejo obdobja, ko se človek vse preveč oblači v temno e barve, ki vsakomur ne odgovarjajo. Lep večer, Borism Boris Na "prej" mislim takrat, preden si se oblekel. Namreč: Ali si se zjutraj počutil dobro, slabo - kako se spremeni občutje, ko se oblečeš.Oziroma. Ko se morda kdaj oblečeš, pa nisi zadovoljen - zakaj nisi - kakšna so občutja. Zdi se mi, da je tu tisti trenutek, ko bi se bili morali poslušati.Na ta način bi izvedeli o sebi veliko več. Včasih sploh ne vem kaj hočem Imam srajco v roki, pa je ne obliečem, potem tavam naokrog in vzamem drugo srajco. Včasih pa točno vem, katero barvo si želim, tretjič to opazim šele ko sem oblečen. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Pozdrav Vojko! 3 4 4 Spet bolj kot ne v sivo rjavih odtenkih in če se grem po počutju je zelo zadovojlivo. Aha, tisto si pojasnil.....jaz se zjutraj zmeraj super počutim, saj to je menda že v osnovnem in podznaku videno, les- najugodnejši termin dneva je sigurno zjutraj. Se je že tudi meni pripetilo, da mi zjutraj ni bilo všeč pripravljeno za obleči od prejšnega večera. Ponavadi me intuicija ne izda! Lep dan in ugoden teden prav vsem Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.