Ksenia 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 rdeča pižama pa modra posteljnina, danes me ni, sem nedosegljiva, tudi meni se zgodi da kakšen dan službo ven spustim. Sem razmišljala, da glede na to, da lani nismo šli na dopust, sem imela en cel dan prosto, en dan , no letos je ta dan že v februarju. Pismo mi je slabo lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 rdeča pižama pa modra posteljnina, danes me ni, sem nedosegljiva, tudi meni se zgodi da kakšen dan službo ven spustim. Sem razmišljala, da glede na to, da lani nismo šli na dopust, sem imela en cel dan prosto, en dan , no letos je ta dan že v februarju. Pismo mi je slabo lepo se imejte Hoj Selene Ja, ti kar verjamem, da ti je slabo.Dvakrat v vodi ta mesec: enkrat letno in še podznak v tem mesecu. Saj boš našla pot, ne sekiraj se. A lahko hrano, malo razgibavanja, pa kakšno urco spanja več na dan. Bo šlo? Se splača, veš. Lepo mi bodi, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 hrana še čaka, spanje celo popoldan, zjutraj so bili tibetančki sicer bolj na silo, ampak so bili,počutje pa za odtenek boljše, ma jutri bom spet nagajiva ane, hja, evo sem že v črni trenerki in črni mikici aja pa belo perilo 1 7 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Danes pa rdeča srajca, rdeče spodnjice, bela majica, beš obleka, temno bordo čevlji. 6 2 9Aja, počutje dobro, sproščeno, izi! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 jaz bi pa bila kar v crno belem zadnje case...mogoce sivo, tudi...z rdeco.ne vem, mi je bilo danes celo noc in jutro slabo, zelo nenavadno, iz cistega mira... bo ze, je ze boljse...ampak tibetanckov pa tudi nisem mogla delat.... jutri pa res! pa lep pozdrav vsem....selene, si ze boljsa, ne? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 3 4 4Danes skoraj v istih barvah, kot včeraj, pa ni počutje na istem nivoju kot včeraj, ampak temu je kriv neugoden tranzit sonca čez urana....siva....modra......zelena....bela....črna! Vem, da bo jutri boljše, že imam recept! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 3 4 4Danes skoraj v istih barvah, kot včeraj, pa ni počutje na istem nivoju kot včeraj, ampak temu je kriv neugoden tranzit sonca čez urana....siva....modra......zelena....bela....črna! Vem, da bo jutri boljše, že imam recept! Boris Jutri (četrtek) pojd počivat pa bo kul. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 427sivo,modro,belo-karo,moder jeans,črno-belo perilo,sivi čevlji,črna jakna.Kaj je danes za en dan?Sem vesela,da sem doma in živa.Za las je namreč prisebni voznik za mano zapeljal s ceste,drugače,bi bila palačinka pod tovornjakom pred mano.Mislim,da je bil danes res en nor dan Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 se popolnoma strinjam s tabo lana1 - pa čeprav nisem bila na spisku za palačinke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Boris Jutri (četrtek) pojd počivat pa bo kul. Hvala Vojko za nasvet, morem ti povedati, da si imel kar prav, izgleda, da sem napačno oblečen za danes, zjutraj sem imel kar "smotano" jutro, žal obveznosti kličejo, bo treba pregurati, breu skrbi, se ne pustim, kar tako.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 1 7 8rjavo, rjavo, bež, nekaj črne, rjavo počutje kako naj opišem, oblačno, megleno, tu pa tam sončni žarek, aja... no pa zvezdica mi za hrbtom sije (v modri pižamci, imava obe z dečvico čuden teden)Ampak tudi meni se bo vreme razjasnil... tko da čakam na petek... bo verjetno rdečo črna kombinacija... me že danes vleče pa grem samo še pod tuš in spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 1 7 8rjavo, rjavo, bež, nekaj črne, rjavo počutje kako naj opišem, oblačno, megleno, tu pa tam sončni žarek, aja... no pa zvezdica mi za hrbtom sije (v modri pižamci, imava obe z dečvico čuden teden)Ampak tudi meni se bo vreme razjasnil... tko da čakam na petek... bo verjetno rdečo črna kombinacija... me že danes vleče pa grem samo še pod tuš in spatSelene Saj bo boljše. Danes si pač v hiši bele prsti 8. In to je lahko malo zoprno in dolgočasno.Preživi dan. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 jaz bi pa bila kar v crno belem zadnje case...mogoce sivo, tudi...z rdeco.ne vem, mi je bilo danes celo noc in jutro slabo, zelo nenavadno, iz cistega mira... bo ze, je ze boljse...ampak tibetanckov pa tudi nisem mogla delat.... jutri pa res! pa lep pozdrav vsem....selene, si ze boljsa, ne? Tinka Siva in rdeča - to kar razumem - tudi črno! ampak bela. To mi ne gre vkup. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 427sivo,modro,belo-karo,moder jeans,črno-belo perilo,sivi čevlji,črna jakna.Kaj je danes za en dan?Sem vesela,da sem doma in živa.Za las je namreč prisebni voznik za mano zapeljal s ceste,drugače,bi bila palačinka pod tovornjakom pred mano.Mislim,da je bil danes res en nor dan Lana1 Ah Lana, najhujše je zate za nekaj mesecev mimo (kar zadeva prometa)A še vedno bodi zelo pazljiva, da ne bi mislila, da ti govorim, da zdaj lahko voziš kakor se ti zljubi. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 427Črno.Razpoloženje podobno Vojko,verjamem ti,sem pa že tako precej previdna.Ja,je bilo pa nekaj časa kar divje na cesti.Pozdrav, lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 sivo, rdeče, rdeče, sivo <_< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Vojko - 6 2 9 Rdeča srajca - bež pulover - belo perilo - modre jeans hlače Kul Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 3 4 4 rjavo.....modro.....belo......rdeče----->počutje kul! Lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2004 Dokler sem bil danes v rdečem puliju, je bilo kul.Ko sem ga slekel me pa ves čas zebe (pa sem dobro oblečen) le, da imam sedaj bež majico in rjav pulover in rjave hlače. (huh, pa se do zdajle nisem spomnil, da se preoblečem v kaj drugega) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Vojko, daj ti meni en pameten nasvet za jutri, ko imam trojni kritičen dan pri bioritmu, nekateri že pri enem obležijo, ali pa si kaj ušpičijo, če me ni, potem je že bil tvoj nasvet napačen, no tole se šalim, ampak res imam en takšen dan pred seboj, če bi mi namignil....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2004 Vojko, daj ti meni en pameten nasvet za jutri, ko imam trojni kritičen dan pri bioritmu, nekateri že pri enem obležijo, ali pa si kaj ušpičijo, če me ni, potem je že bil tvoj nasvet napačen, no tole se šalim, ampak res imam en takšen dan pred seboj, če bi mi namignil....lep večer Boris Kaj kaniš delat'?Ali moraš kam potovat'? Ja, saj se vidi iz DZKja, da imaš "težke dneve". Pa ne samo v narekovaju - prav zares. In to lahko vidiš tudi sam. 3 v hiši, ki te ne mara - bele prsti 64 v hiši, ki te ne mara prav dosti - v hiši rdeče kovine 7 Če to zloživa skupaj, da si letos v svoji hiši 3 in 4, se v tebi te energije malo "tepejo". Najboljše bi bilo, da ostaneš doma - predvsem, da se ne voziš, da pustiš pri miru stroje in nože in škarje in tako naprej. Ali pa, kar je bolj možno - da si pri vseh naštetih opravilih še posebej previden in da se morda lahko izogneš vožnjam za avtomobili. In prosim te Boris - takšne šale - pa čeprav na lasten račun (ali pa ravno takrat) niso ravno na mestu. Raje prekliči to misel. Predvsem pa bodi pozoren! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 rdeče spodnjice, temno bordo čevlji. 6 2 9Aja, počutje dobro VojkoKaj sem to zamudila x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Hvala Vojko za pojasnila! Ok, resno preklicujem tele šale, no saj se za sedaj super počutim, ampak ko sem opazil vse tole napeljano, me je pa kar spreletelo. Žal se ne morem narediti francoza in ostati doma, pa še sodelavec ima ravno jutri dopust, tako dam bom imel še več dela, OK- obljubim, da se bom pazil, potoval ne bom, pa tudi ne sprejemal pomembnejših odločitev.....še enkrat hvala, mogoče me tisti sekstil Mars 60 Rx Mars ščiti, grem raje dol v horizontalo.....lep pozdrav in se beremo,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Vojko, zivjo, vcasih imam kar malo slabo vest, ko se 'nic ne oglasim', zadnje cajte skorajda niti ne pokukam...Lahko jemljes kot kako ignorantska da sem (in hudobna - to je v eni temi bila malo fora, hecam se, za tiste, ki ne stekate)...Lahko pa jemljes kot kompliment... sploh me ne skrbi, ful ti zaupam.A ni to fino? Pac pa, sem se javila, ker sem ze od petka v razlicicah zelene. Zdajle imam divje zivozelene hlace na zvonec, take svilenkaste (so pa sicer najbrz mesanica s sintetiko, samo nic ne pikajo, so prijetne za nosit)...Gor pa imam temnordeco majico (ampak samo zato, ker sta obe zeleni umazani). Neverjetno pa me od kakega meseca nazaj privlaci bela barva, tudi za nosit (pa mogoce se spomnis, da je NIKOLI ne nosim, sicer). No, mogoce ti je zanimiv podatek. (aja, seveda - 9 4 1). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hehe. jaz sem rahlo v krizi, k nosim sivo trenirko, ampak spodi pa en oranžn tshirt... hehe, to pa dobra muska,... ehja, kako še enkrat so barve in številke povezane ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.