Vojko 1. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2004 Hojla Joj, kako ste pridni, hvala. Še nekaj dni, pa se oglasim malo več..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 3 4 4 Sivo....rjavo.....zeleno....belo....modro.....počutje SUPER Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Črno bela kombinacija In ker se pocutim s to barvo las nekako brez energije.. se danes pobarvam (no frizerka me bo pobarvala) na rdece... huuuuuh... potem pa bo Sem pa ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Pozdrav MBmetuljičica! Sicer sva v temi DZK in oblačila, ampak jaz ti svetujem, da počakaš vsaj, da pride luna iz vodnega raka, kar ni ugodno za urejanje lasišča....počakaj še dan dva, da pride v leva, ali še bolje v devico. Lep dan tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hmmm Boris tvoj nasvet razumem takole....luna v levu.. potem bom imela laske natupirane kot levcek... a to zelis?? Luna v devicki.. no to se mi bolj dopade.. da me malo umiri... Na kateri dan moram pocakat.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Kakor želiš.....6.3.04 in 7.03.04 bo v Levu, 8.03.04 in 9.03.04 pa v Devici....lepo po svojem instinktu se odloči. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Ce bi bilo po mojem instinktu Boris, potem bi to bilo narejeno predvcerajsnjim, v nedeljo... Takrat sem imela najvecjo zeljo po spremembi Kje pa je takrat bila Luna? x!x Hvala Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Črna majica, sivo-črna jopica z rdečimi okrasnimi šivi na rokavih in robih, modre kavbojke, črne nogavice, črni čevlji........9 in 5..... Se en ogenjcek.. in kot vidim, tudi v črni, rdeci... zanimivo Kaj pa tretja stevilka Mick?? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 MBmetuljčica, se ti moram takoj upravičiti, ker bo malo prej vse skupaj, namreč gledal sem efemeride(planetne položaje!) za februar, no nič še ni zamujenega...v levu bo luna = 4+5. marca,v devici pa = 6+7. marca. V nedeljo je pa bila luna že ves dan v raku....lep dan! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hvala Boris .. a si me hotel preslisicit.. ti ti ti.. jaz pa ze klicala mojo prijateljico frizerko.. in kaj naj sedaj x!x .. a jo naj se enkrat poklicem.. in recem .. ves Boris je rekel... Nic grem jo klicat.. :o|o: da vidim, ce ni ze mojega termina oddala... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Ti se kar izgovori name , če ti je prijateljica, bo že razumela...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Ja, sem jo takoj poklicala, pa je rekla, da sem prepozna :o|o: in da sedaj ima cas tam nekje leta 2005... :xx!: Kaj pa sedaj Boris?? x!x Mas mogoce ti Boris, kaksne vitezke izkusnje s skarjami in skrit talent v slikarstvu.. nooo prevec skrit ne sme bit Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Ti si pa res nagajiva danes, boš pač imela daljše lase do leta 2005, vidim, da mi zelo zaupaš, glede škarij in modnih zaključkov....po mojem imaš preveč ognjene barve na sebi za danes Lp, Borism 4 9 2 3 5 78 1 6 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 178rdeče perilo, kavbojke, modra mikica, črna jakna, so mi svetovali modro barvo, modre okice hihi evo modra barvapočutje - modrikasta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Modra....zelena....svetlorjava...bela....rdeča...siva....počutje SUPER xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 1 7 8rdeče, kavbojke, rumunskasto belo, črnopočutje in zdravje - makaronček (a bo kmalu tegale konec ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 427črno,svetlo rjavopočutje-boljše Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Kaj pa tretja stevilka Mick??Hm....se mi zdi, da 9 Drži Mick Si "KI-jevski dvojček" z Metuljčico. Oba sta 9 5 9. Kar pa seveda tudi približno ne pomeni, da bi bila enaka, saj vsak živi v svojem okolju ljudi, poleg tega pa sta se rodila v različnih devetletjih, potujeta v različne kraje ob različnih krajih. Vseeno je veliko stvari izredno podobnih! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 427črno,svetlo rjavopočutje-boljše Letos bo šlo sploh ves čas na boljše - zate! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Si "KI-jevski dvojček" z Metuljčico. Oba sta 9 5 9.Vojko pozdravljen.. Kaj pomeni biti z nekom kijevski dvojcek? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Si "KI-jevski dvojček" z Metuljčico. Oba sta 9 5 9.Vojko pozdravljen.. Kaj pomeni biti z nekom kijevski dvojcek? Metuljčica To pomeni, da sta si dva zelo podobna v življenjskih nagnjenjih, da gresta skozi življenje po zelo podobni poti, itn. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 temno moder jeans, vijolična srajca počutje:OK (med nežnostjo in bojevništvom ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Vojko Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Cˇrna majica, sivo-cˇrna jopica z rdecˇimi okrasnimi sˇivi na rokavih in robih, modre kavbojke, cˇrne nogavice, cˇrni cˇevlji........9 in 5..... o mick! devetka, ravno prav zame! ti pa metuljcica.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Jutro.. Bel polpuli, rdeca jopica, crno usnjeno krilo.. crni skornji.. crn dolg usnjen plasc....in.... in... jessssssssssssssssss rdeci na novo pobarvani lasje... .. Boris nisem mogla pocakat... sem bila prevec neucakana, kaj sem mogoce ogenjcek?? Pocutje super odlicno, ze malo vragovo.. Vracam pozdrav Mick - moj kijevski dvojcek 959 Lep dan vsem Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.