borism 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 3 4 4PRIBLIŽNO V ISTIH BARVNIH ODTENKIH KOT VČERAJ, AMPAK POČUTJE JE PA ŠE SKORAJ BOLJŠE.... MBmetuljčica, hm....nisi me ubogala glede nasveta, sicer pa ti zaupam, pa verjamem, da si vseeno super uredila, saj se že iz teksta, da razbrati....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Ojla! 775 Rdeče perilo, vse drugo črno, običajen zlat nakit. Počutje :xx!: Nujno se moram Prijeten dan, vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Si "KI-jevski dvojček" z Metuljčico. Oba sta 9 5 9.Vojko pozdravljen.. Kaj pomeni biti z nekom kijevski dvojcek? Metuljčica To pomeni, da sta si dva zelo podobna v življenjskih nagnjenjih, da gresta skozi življenje po zelo podobni poti, itn. lp, Vojko Hvala Vojko za pojasnilo.. zanimivo Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 vojko, živjoal ne dobivaš OS al si pa v ilegali temno moder jeans, svetlo modra majica in temno moder suknjič počutje: pomlad prihaja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 mick, sem mislila ti in mbmetuljcica...sta oba st. 9, ke je dobra zame... ampak, ce sam pravis, da si metuljcek....ti verjamem! danes sem v belo modri opravi...pocutje fino! lep vikend vsem, posebej Vojku Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 barve pisane, počutje bojevniško Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 427 spodaj krem barva,potem črno rdeča,pa malo svetlo rjave,počutje-ugodno Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Dober večer! 3 4 4 Večkrat preoblečen in oblečen v svetlejše nianse, počutje je SUPER, ampak nisem hvaležen samo barvam oblačil, ampak tudi košarkarjem....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Danes 629 spodaj spodaj rdečespodaj zgoraj belo Na vrhu pa vse rjavo. Pa črna jakna. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 427bela,svetlo lila in siva-svetlo in temno.Počutje-ugodno Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 danes zelo žensko črni čevlji, štumfe, krilo in brezrokavnik zer vijolična majčka počutje : xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 187 Vse v temno rdecem... prav kul feeling Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 o glej glej jaz pa 1 7 8 črna, kavbojke, črna... počutje, precej boljše hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 3 4 4 Modra prevladuje.....rjava....zelena....bela....rdeča....siva....če se po jutru dan pozna, sem prepričan, da bo prijeten. Lep dan vsem, ki tole prebirate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nemsis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Vse v črnem, vključno z novo barvo las (pa čeprav ta ni bila mišljena črna, ampak temno rdeča Razpoloženje - bolj down kot up.Ampak to nima veze z barvo - tudi kadar sem zelo up, se na najbolje počutim v črnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 črno: krilo, štumfi, čevljisivo:jeans jakna razpoloženje: za pop....t :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Amis, ne skrbi počutje se bo popravilo, verjetno ni tvoj dan tole, drugače pa si v svojem življenju na prvem mestu ti to veš ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 najbolš da se zvečer..............ni za v javnost neke tekoče substance pa to. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Hvala, vesel sem1 Pozdravljeni vsi, ki mi pomagate in tisti, ki mi še boste, ali pa samo spremljate tale BARVNI forum. Iz vaših opisov sem se že veliko veliko naučil in upam, da se bom še, kajti pri veliko vas najdem "vzorec", da se znate odlično obleči in sicer tako, da so energije uravnovešene. Seveda gredo vsi tile opisi skozi moje "filtre", ki so čisto človeški in prav gotovo bi bilo boljše, da bi vsako/vsakega od vas boljše poznal in predvsem vide zdaj, ko ste že toliko povedali o svojih dnevnih oblačilih. Te dni sem malo izostal iz foruma, kajti v prejšnjih mesecih in letih sem si nabral precej dela, ki ga opravljam z veseljem ali pa celo z velikim veseljem In z velikim veseljem dajem komentarje vsem vam, ki ste tu na forumu (pa tudi drugim). Danes imam oblečeno belo perilo, modre jeans kavbojke, bež polo srajco in prijetno - svetlo rjav volnen pulover. 6 2 9 Še naprej lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 mick, sem mislila ti in mbmetuljcica...sta oba st. 9, ke je dobra zame... ampak, ce sam pravis, da si metuljcek....ti verjamem! danes sem v belo modri opravi...pocutje fino! lep vikend vsem, posebej Vojku Hvala, hvala Bil je lep in deloven. Tudi tebi lep pozdravček! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Ojla! 775 Rdeče perilo, vse drugo črno, običajen zlat nakit. Počutje :xx!: Nujno se moram Prijeten dan, vsem!Etna 4,5 in 6,7 so bili dnevi "preklopa energije" Načelno pa bi moralo biti zdaj boljše....Tebi poleg zlata priporočam glineno broško.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Vse v črnem, vključno z novo barvo las (pa čeprav ta ni bila mišljena črna, ampak temno rdeča Razpoloženje - bolj down kot up.Ampak to nima veze z barvo - tudi kadar sem zelo up, se na najbolje počutim v črnem Nemsis, pozdravljena v forumu Devetzvezdni KI! Prav lepo mi je, ko si se odločila sodelovati.Žal pa ne poznam tvojih kijevskih energij - številk.Če si tako prijazna mi prosim pošlji tvoje rojstne podatke na moj OS, pa ti jih povem. Že bi povedala že več opisov, potem bi morda uganil katere energije so ti lastne, tako pa je težko. Morda 2. Pa javi se še kaj, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 vojko, živjoal ne dobivaš OS al si pa v ilegali temno moder jeans, svetlo modra majica in temno moder suknjič počutje: pomlad prihaja O Amis! Ali ti res nisem odgovoril!??? ali pa morda zate velja to, kar si napisala zame! Se ti ne zdi, da včasih zahtevaš prehitro izpolnitev tvojih želja? Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 187 Vse v temno rdecem... prav kul feeling Očitno ti zelo ustreza energija rdeče kovine 7. Imaš kakšen zlat ali bakren nakit?Doma si uredi bakrene lončke za rože ali kaj podobnega. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 o glej glej jaz pa 1 7 8 črna, kavbojke, črna... počutje, precej boljše hvala Črna, črna, črna ...... črna Po moje bo prevladala večino meseca, kajnte Selene! In, da ne bi mislila, tako je čisto ok, samo še nekaj sive ali rdeče si tudi privošči. Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.