Vojko 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 črno: krilo, štumfi, čevljisivo:jeans jakna razpoloženje: za pop....t :xx!: Amis "A si tudi notl padu!" Katere so že tvoje številke? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Danes oblecena v rdece cevlje, crne hlace, roza pulover.. roza spodaj, spodaj.. Pocutje.. cudovito Sam nekaj me desno koleno boli.. 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 vojko, seveda si mi odgovoril in sem se ti celo zahvalila na forumu in OS. a si pozabil al te daje kakšna pomladanska zmeda? da hočem odgovore takoj? dobro tole. nas je bog naredil tako, da je vse v ravnovesju, kar pomeni, da smo "tahitri" na svetu zato, ker so nekateri počasni. . če sem noter padla? do konca in naprej :xx!: :xx!: :xx!: ampak zaradi izjemne sposobnosti regeneracije dobr vem, da bom tud ven zlezla številke 196počutje:dokler navijamo rock med delom je čisto brez pripomb Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Danes oblecena v rdece cevlje, crne hlace, roza pulover.. roza spodaj, spodaj.. Pocutje.. cudovito Sam nekaj me desno koleno boli.. 959mmmmmmmm Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 vojko, seveda si mi odgovoril in sem se ti celo zahvalila na forumu in OS. a si pozabil al te daje kakšna pomladanska zmeda? da hočem odgovore takoj? dobro tole. nas je bog naredil tako, da je vse v ravnovesju, kar pomeni, da smo "tahitri" na svetu zato, ker so nekateri počasni. . če sem noter padla? do konca in naprej :xx!: :xx!: :xx!: ampak zaradi izjemne sposobnosti regeneracije dobr vem, da bom tud ven zlezla številke 196počutje:dokler navijamo rock med delom je čisto brez pripomb Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Danes oblecena v rdece cevlje, crne hlace, roza pulover.. roza spodaj, spodaj.. Pocutje.. cudovito Sam nekaj me desno koleno boli.. 959mmmmmmmm Vojko? Kateri od teh stavkov si zasluzi mmmmmmmmmmmmm... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 MBmetuljčica pozdrav, glede bolečega kolena, mogoče ne bi bilo odveč, da se spomniš, kaj si kaj v spanju in sanjah počela... Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 MBmetuljčica pozdrav, glede bolečega kolena, mogoče ne bi bilo odveč, da se spomniš, kaj si kaj v spanju in sanjah počela... Lep dan Boris hvala za nasvet Boris kaj bi pa lahko pocela v sanjah, v spanju taksnega, da imam se sedaj bolecine.. Predlog kak Izkusnja kaksna.. mislim, da bi bilo zanimivo prebrati.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 187 Danes pa - prav nič tipično zame - belo perilo, temno modre hlače, pulover turkizne barve.Razpoloženje OK. Vojko, baker praviš? Mi je všeč, samo res nimam kaj dosti bakrenega (razen občasno barve las )Imam pa zlat obesek z granati, ki ga kar rada obesim okrog vratu. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 MBmetuljčica pozdrav, glede bolečega kolena, mogoče ne bi bilo odveč, da se spomniš, kaj si kaj v spanju in sanjah počela... Lep dan Boris hvala za nasvet Boris kaj bi pa lahko pocela v sanjah, v spanju taksnega, da imam se sedaj bolecine.. Predlog kak Izkusnja kaksna.. mislim, da bi bilo zanimivo prebrati.. Oprosti, saj si ja normalna ženska, kaj pa počno normalne ženske večkrat ponoči, pa še posebej, če je luna v 8. hiši ! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 SPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM in sanjam sladke sanje.... Kaj pa ti pocnes?? Veckrat ponoci.. mislis v eni in isti noci Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Če preštejem "i-je" potem je res super počutje pri tebi....19 x, to je taprava kombinacija Vse noči prespiš MBmetuljčica , no če ni pripomb, naj ti bo, ampak potem vse potrebno urediš že čez dan . Večkrat ponoči....lahko je tako ali tako, dovisno od dogovora in zmogljivosti ....lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Vojko! 775Hvala za odgovor-e . Nekaj časa te ni bilo, kaj ne. Ali si se, ste se lepo imel-i.Me veseli, da ti lahko s svojimi opisi in zaznanji korisim oiroma pomagam . Danes se ful čudna :xx!: . Nisem tečna, nisem nejevolna, se pravi sama ne vem "kva bi". Zvečer in še danes me je pri v prsih in pri srčku stiskalo . Povej mi, kdaj bo "bolš".Črno perilo, čokoladno rjav pulover, rjavo krilo, rjave žabice, rjavi škornji, nakit:ogrlica z modrim Svarovskim kristalom, prstan moder safir. Imej se lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Če preštejem "i-je" potem je res super počutje pri tebi....19 x, to je taprava kombinacija Vse noči prespiš MBmetuljčica , no če ni pripomb, naj ti bo, ampak potem vse potrebno urediš že čez dan . Večkrat ponoči....lahko je tako ali tako, dovisno od dogovora in zmogljivosti ....lep dan tebi in tvojim Navihan si.. dober znak Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pozdrav!Ovaj topic Barva oblačila me sili da razmislim o barvama oblačila. In sam dojela da nemam obleke rožnate (roza) barve. Imem dva-tri ko mada ampak to su darila, ne kupujem sebi nikaj te barve. In to kaj sam dobila ne oblečem rada - stoji u omaru. (3 dni sem mislila kad sam kupila nekaj pink/rožnato - nikoli)100% mislim - energija rožnate barve mi ne odgovara.Je li to "normalno" izključiti enu barvu povsem? Lepo pozdravljamalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Nekaj sam se spomnila: svet Barbare Cartland :xx!: deluje na mene - grozota. Ampek mislim da je barbari bilo to vse o.k. Vse rožnato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 187 Danes pa - prav nič tipično zame - belo perilo, temno modre hlače, pulover turkizne barve.Razpoloženje OK. Vojko, baker praviš? Mi je všeč, samo res nimam kaj dosti bakrenega (razen občasno barve las )Imam pa zlat obesek z granati, ki ga kar rada obesim okrog vratu.Bela barva - bela voda 1, morda tudi bela kovina 6temno modra - bela voda 1Turkizna - svetlozeleno oziroma turkizno drevo 3pa ti si 1v podznaku 81 v hiši 5 (rumena)8 v hiši sv. zelenega (turkiznega drevesa. ***** Vode težko prenašate energijo rumene prsti 5.Morda pa je tista tvoja bela - malo bolj kovinska.Vodna energije imaš že tako dostiin tu je še turkizna, ki je zrasla iz vode! Manjka le še kaj rdeča ali vijolične Lep pozzdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 Pozdrav!Ovaj topic Barva oblačila me sili da razmislim o barvama oblačila. In sam dojela da nemam obleke rožnate (roza) barve. Imem dva-tri ko mada ampak to su darila, ne kupujem sebi nikaj te barve. In to kaj sam dobila ne oblečem rada - stoji u omaru. (3 dni sem mislila kad sam kupila nekaj pink/rožnato - nikoli)100% mislim - energija rožnate barve mi ne odgovara.Je li to "normalno" izključiti enu barvu povsem? Lepo pozdravljamalica Alica Obleci, kar čutiš, da ti godi.Zakaj bi oblekla nekaj, česar ne želiš.ko se bela in rdeča (crvena) pomešata, pa spet nastane roza, mar ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 VOJKO ............hmmmmmmmmmm, kaj si danes mogoče oblečen v cesarjeva nova oblačila...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 VOJKO ............hmmmmmmmmmm, kaj si danes mogoče oblečen v cesarjeva nova oblačila...... Vsak dan tako Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Obleci, kar čutiš, da ti godi.Zakaj bi oblekla nekaj, česar ne želiš. Imeš pravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 Danes v modrem jeansu, modra srajca, siv pulover z bež robom, rjavi čevlji.Počutje: kot bi plaval mrtvaka v mirni reki. Vojko 629 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Vojko, nekaj sem razmišljala, pa bi rada zvedela za tvoje mnenje. Namreč, včeraj sem večji del dneva prebila v športni opremi našega kluba, pa mi je prišlo na misel, da bi lahko tudi barva dresov vplivala na počutje posameznikov glede na njihov kijevski znak.Naša kombinacija je belo-modra (spet bela voda, če se ne motim), s kančkom rumene na logotipu. Imela pa sem ves dan občutek, da sem brez energije (saj mogoče so razlogi kje drugje, a vseeno...). 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Vojko, nekaj sem razmišljala, pa bi rada zvedela za tvoje mnenje. Namreč, včeraj sem večji del dneva prebila v športni opremi našega kluba, pa mi je prišlo na misel, da bi lahko tudi barva dresov vplivala na počutje posameznikov glede na njihov kijevski znak.Naša kombinacija je belo-modra (spet bela voda, če se ne motim), s kančkom rumene na logotipu. Imela pa sem ves dan občutek, da sem brez energije (saj mogoče so razlogi kje drugje, a vseeno...). 187Coccinelle Zanimivo razmišljanje, ni kaj!Seveda vpliva, vendar na koga in kako.Kako vpliva na tistega, ki to barvo nosi in kako na tistega, ki jo gleda!?To je vprašanje, ki se mi zastavlja, če razmišljam o športu. No, na tak način tega znanja še nisem uporabljal. Za nekaj barv vem, kako vplivajo na ljudi - kadar jih vidimo. Na primer - rdeča da energijo - osnovno energijo za preživetje Ta trenutek mi je prišlo na misel, da bi lahko zadevo pogledali pri barvah čaker.... Črna naj bi branila pred vplivi okolice - te barve (odsotnos vseh barv) pri čakrah ni!Oranžna je barva druge čakre - seksualnost, čustva, željerumena - tretja čakra - moč, željazelena - četrta čakra - odnosi, ljubezenmodra - peta čakra - komunikacijaindigo - šesta čakra - intuicijaroza - sedma čakra - spoznanje In če sedaj razmišljam naprej - lahko vse te barve - lastnosti - peljemo / spoznavamo skozi vse življenje. A o tem bi bilo smotrno vprašati koga, ki se s tem ukvarja več in bolj pozorno.l Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.