Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

razumem  :vtz:

(uf, nobenga smeškota, ki salutira, ni  xDDx )

1 9 6

temno modro, svetlo modro, sivomodro    - i more je blu .... x:Dx  x;)x

počutje: jUUUUUUUppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

danes je petekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Zanimivo Amis

Ti očitno pri svojem oblačenju uporabljaš "kontrolni način" pretoka energij.

Zmanjšuješ moč ognja, s tem je zmanjšana moč rumene prsti 5 (v tej hiši si v marcu), ki nato manj pritiska na tvoje srce (1).

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

775

Sivo krilo, siva jopica, pisana oranžno siva majčka, oražna ogrlica iz murano stekla za povrh pa ogrlica s svarovskim modrim kristalom. Od njega se pa zadnje čase ne ločim, še spim z nijm x:Xx . Razumljivo on je moja povezava z Vesoljem.

Prijeten sončen dan x:)x x:)x x:)x !

Oj, long time no see... xDDx

Prav moram napisati - kar pozabila sem ze, kako SUPER se pocutim v rdeci barvi! xsrcbumx

Danes jo imam in se pocutim nad dobro. x:Xx :palec:

In to ekstremno mocno zivordeco (ampak glih tapravo, z nic rjave in res kul).

(9 4 1)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha

kakšna barva bi bila pa za "nekontrolni" način?

vojko hvala!!!!!!!!!!!!!

1 9 6

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdravljen Vojko, evo spet sem tukaj! x:Dx

Danes imam oblečene svetle camel hlače in svetlo camel bluzo, črno jakno, kačaste čevlje in črno torbico,perilo črno!

Moji številki 1 in 8! Lep vikend ti želim! :palec:

Ciao Contessa

Ti si vedno elegantna, kajneda. To, da imaš velikokrat oblečeno camel barvo, pa ni čudno. Ko si pa ta mesec v sredini - v rumeni prsti 5, malo me pa le čudi, da ni rdeče ali sive, ki bi energijo prsti prenesla v belo vodo 1. No, morda pa ti je to trenutno všeč. Saj bi moral za vsak dan posebej narediti kar bolj "globoko" analizo. To še pride, ko tole malo sistematiziram.

Hvala, lepo se imej in uživaj, Vojko

Vojko J Kalan

427

Črno spodaj,temno moder jeans,rdeča majica,črna jakna

počutje:ves dan precej zaspano,pa sem vseeno prišla malo na net in

to ob tej uri,ah ja,vse nekako obrnjeno na glavo... :OoO:

Zanimivo,Vojko,kar si napisal o počutju oz. nihanju počutja čez dan.

Drži,ja... x;)x

Lepo se imej

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

775

Sivo krilo, siva jopica,  pisana oranžno siva majčka, oražna ogrlica iz murano stekla za povrh pa ogrlica s svarovskim modrim kristalom. Od njega se pa zadnje čase ne ločim, še spim z nijm  x:Xx .  Razumljivo on je moja povezava z Vesoljem.

Prijeten sončen dan  x:)x  x:)x  x:)x !

Etna

Očitno si z oranžno spustila malo ognja 9 na svojo trenutno energijo 2, ki nato teče v belo kovino 6 (zelo blizu sedmice - v isti skupini). (morda pa je to čutenje rumene prsti 5).

kul.

dan 4 5 1 7

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljena Lana1!

Tole zaspanost je menda opaziti pri vseh včeraj, danes(mlaj bo!!), jaz sem šel prej na enourni sprehod in sem pri dokaj hitri hoji v gibanju skoraj zaspal :sori: , to sem mi še ni nikoli zgodilo, pa sem bil kasneje oblečen v popolnoma svetla oblačila, kot že zgoraj zjutraj omenjam....lep večer

3 4 4

Rjavi čevlji,

črne nogavice,

modre jeans hlače,

belo spodnje perilo,

rjavo/siva srajca,

beli robčki PALOMA za enkratno uporabo......počutje super, potem ko zjutraj še zdaleč ni bilo temu tako(vmes se nisem spreoblekel!!!)...lep dan in vikend vsem, Borism x;)x  x:Xx  :palec:

Ni čudno Boris, da se dobro počutiš.

Zaključil si energetski krog.

Danes te hrani voda, v mesecu si v kovini 7, ki spodbuja vodo, letno pa v svojem elementu.

Vojko

Vojko J Kalan

Oj, long time no see...  xDDx

Prav moram napisati - kar pozabila sem ze, kako SUPER se pocutim v rdeci barvi!  xsrcbumx

Danes jo imam in se pocutim nad dobro.  x:Xx  :palec:

In to ekstremno mocno zivordeco (ampak glih tapravo, z nic rjave in res kul).

(9 4 1)

Marsa

Lepo, da si se spet javila.

Zdaj se ti tempo življenje iz dneva v dan pospešuje.

Le glej, da boš imela vse nared za naslednji mesec, ko bo treba odpreti oči in spremljati kje delaš odlično, kaj je treba zavreči in kje popestriti dejavnosti.

Rdeča je lahko barva ognja 9, pa tudi rdeče kovine 7 - danes si v tej hiši.

Tako je položaj tvojih energij takšen, da ne potrebuješ nobene druge barve, pa si zaključila energetski krog. Popolnjene so namreč vse hiše, če upoštevam letno, mesečno, dnevno energijo. Morda bi bilo danes prav vseeno katero barvo obleke bi izbrala.

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Borism!

Ja,saj mi je že kar odleglo.Mi gre na živce kadar se enostavno ne morem spravit v "tek".Ali pa se totalno iztrošim,pa kar ugasnem,kot svečka... Ko pa bi bilo pametno spat,pa... xrolleyesx No,vidim,da nas je več,lepo se imej x:)x x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

427

Črno spodaj,temno moder jeans,rdeča majica,črna jakna

počutje:ves dan precej zaspano,pa sem vseeno prišla malo na net in

to ob tej uri,ah ja,vse nekako obrnjeno na glavo... :OoO:

Zanimivo,Vojko,kar si napisal  o počutju oz. nihanju počutja čez dan.

Drži,ja... x;)x

Lepo se imej

Hvala, Lana

Zdaj je že mimo, vendar bi te oblekel še v rjavo ali turkizno in imela bi več življenja.. ampak to velja le za ta petek.

Vojko

Vojko J Kalan

aha

kakšna barva bi bila pa za "nekontrolni" način?

vojko hvala!!!!!!!!!!!!!

1 9 6

x:)x  x;)x  x:)x

"Nekontrolni način"!? :eek:

Amis

En način je, da smo v skladu

drug, da nekaj spodbujamo

tretji, da nekaj dušimo, kontroliramo.

Zate, ki imaš KIjevska znaka 1 in 9 je pomembno, da življenje devetke spraviš v svoje srce (ne samo v zunanjost) to lahko narediš tako, da pri sebi spodbudiš energije, ki stimulirajo tvoje srce (vodo 1).

Po drugi strani pa je to premalo, saj bela voda 1 duši tvojo živahnost - vijolični ogenj 9.

Torej je fajn, da bi pri sebi naredila energetski krog. To pomeni, da tvoja 9 hrani prsti 2,5,8 - ali eno od teh, morda 2 (črna), ta hrani kovini 6 in 7 (svetlo siva, živo rdeča) - kovini hranita vodo (bela, mavrične barve) - voda hrani drevesa (turkizna, rjava) in drevesi hranita ogenj.

Ker ti že v sebi nosiš energiji 1 in 9, lahko ti dve barvi "odpadeta) in dodaš le druge. a pomembno je, da bi imela barve turkizno ali zeleno ali rjavo in črno in rdečo ali sivo.

Za mesec marec pa rdečo ali svetlo sivo (morda tudi belo) in pa zeleno ali turkizno ali rjavo.

V aprilu pa naj bi bile poglavitne barve, ki bi ti zaključile krog: vijola,ali rdeča in rjava ali turkizna ali zelena.

Vojko

Vojko J Kalan

zelo lepo si napisal, hvala. pa saj mam tud svetlo sivo. z zeleno je pa problem. moda pa to. trenutno očitno ni moderna, pa se nč tacga ne dobi x^x

x:)x x;)x x:)x

nasveti upoštevani x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vojko, najlepsa hvala za razlago. Vedno so ful kvalitetne - pa ful si azhuren! x^x x8Dx :palec:

A, morda stekam tistole - do konca krog in to... Res, prav ono - ful mi je bilo gud (ker itak imam vedno rada rdeco barvo).

Danes sem pa v zelenem. Ampak v bistvu cisto 'slucajno'... To pomeni, da bom imela kasneje nekaj drugega...

Tudi jaz ti zelim lep dan. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vojko, najlepsa hvala za razlago. Vedno so ful kvalitetne - pa ful si azhuren!  x^x  x8Dx  :palec:

A, morda stekam tistole - do konca krog in to... Res, prav ono - ful mi je bilo gud (ker itak imam vedno rada rdeco barvo).

Danes sem pa v zelenem. Ampak v bistvu cisto 'slucajno'... To pomeni, da bom imela kasneje nekaj drugega...

Tudi jaz ti zelim lep dan.  x:)x

Hej Marsa

Le od kdaj ti "igraš" na slučajnost!!!

Nič ni slučajno

Danes je dan 8 v mesecu 1 v letu 5 in devetletju 4

Danes je 4 v vodi, voda stimulira drevesi 3 in 4 (sv. zelena, turkizna in rjava) in ker je tvoje osnovno število (9) v odraslem drevesu 4, ga je voda "napojila" in tako lahko drevo 4 napaja tvojo 9 v letnem položaju 9, ki ga imaš zelo rada.

Morda bi bilo tu dobro imeti nekaj črne ali rumene ali bele, tako, da bi bil narejen tudi pretok skozi prsti 2,5,8 do kovine 6, v kateri je danes tvoja 9, zato je morda v tebi danes malo nelagodja malo napetosti, otožnosti in kakšen strahec.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko za tvojo razlago. Rdeča barva je le redko med mojimi oblačili, imam nek odpor do nje.

Danes pa imam oblečeno kratko belo-črno(škotski vzorec) krilo,črno bluzico s tričetrt rokavi,črne nogavice z rožicami in črne salonarje,črna jakna, črna torbica,črno spodnje perilo! 1 in 8! Lep dan ti želim! :flower:

Contessa

Kakor ti paše. Tako je prav.

Vem pa, da si vedno elegantno in prijetno oblečena.

Vojko

Vojko J Kalan

Res je tole s Conteso - vedno zgleda tip top... brezhibno. x:Xx :vio: :palec: x^x (svaka cast!)

Vojko, thanx, kako fino razlozis vse! x^x

Stekam, skoda ker nisem imela potem crne srajce, kot sem hotela (cez rdeco majico), pac pa sem si izbrala tako... hm, nekako karirasto v vec barvah, ki pa je nekako v koncni fazi delovala bordo ali malo na violet - res pa ima tudi bele crte in morda celo rjavkaste ali rumenkaste.

Tele barve, ja... hmm, zanimivo... x:Xx :palec:

Picasso

Res je tole s Conteso - vedno zgleda tip top... brezhibno.  x:Xx  :vio:  :palec:  x^x  (svaka cast!)

Vojko, thanx, kako fino razlozis vse!  x^x

Stekam, skoda ker nisem imela potem crne srajce, kot sem hotela (cez rdeco majico), pac pa sem si izbrala tako... hm, nekako karirasto v vec barvah, ki pa je nekako v koncni fazi delovala bordo ali malo na violet - res pa ima tudi bele crte in morda celo rjavkaste ali rumenkaste.

Tele barve, ja... hmm, zanimivo...  x:Xx  :palec:

No, vidiš Marsa,

ko pa vse opišeš, pa prideva do konca, da si imela oblečeno še vijolično (ogenj 9), in če je nekaj rumene pa je ok.

In če si se počutila dobro, kaj hočeš še boljšega.

Danes sem bil pa v bež puliju, modri jeans hlače, rjava jakna (hčerka mi pravi, da je že čisto iz mode - pa kaj čem, meni je všeč)

Vojko 6 2 9

Vojko J Kalan

...In če si se počutila dobro, kaj hočeš še boljšega. ...

Vojko - ves kaj mi je vsec pri tebi?

Tale najin nivo komunikacije, ki se je s prvim vtisom zacel in se tudi nadaljuje dobro. xDDx x:)x

Kot da se ze skoz poznava in vse veva in vse.

Prima, da si imel tedaj toliko jajc! xokx Resno mislim!!!

mene ne preprica kar vsakdo in z vsakrsnimi argumenti .. ker sem sama -zal- najveckrat najbolj pametna in 'ze vse vem'... kaj cmo... x:Ix - ampak ti s tvojim kijem 9 si me pa prec preprical...

In tole se je tudi tu prepletlo... s spomnis? Najprej cifre - ravno tvoje, pa smo se selili, da zdaj 'nimas dokaza', ampak ti ves - in jaz vem! - bodi zdajle v tej tocki (poleg se katere) hvalezen za tale moj skorajda avtisticni spomin. x:o)x x;)x x:Xx

Skratka - po impulzu (ker se skoz nekaj preoblacim, ker dam vmes prat cunje ali kaj takega, pa ker je 20 stopinj vmes in vse) imam pa zdaj rdece belo crtasto majico (ki sem jo privlekla po dveh letih iz omare, po tem, ko sem jo hotela ze dat frendici). :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...