Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Hm.. zanimivo.. tole sem si rekla, da moram prav napisat sem..danes sem ugotavljala, da sta bili zadnji dve stvari, ki sem jih kupila, roza. Pa sem imela zraven modro, kar bi ponavadi izbrala, pa ze drugic v zadnjih treh tednih sla iz trgovine z roza majcko, puloverjem... Pomlad?

Aliana (1,2,4)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

...In če si se počutila dobro, kaj hočeš še boljšega. ...

Vojko - ves kaj mi je vsec pri tebi?

Tale najin nivo komunikacije, ki se je s prvim vtisom zacel in se tudi nadaljuje dobro. xDDx x:)x

Kot da se ze skoz poznava in vse veva in vse.

Prima, da si imel tedaj toliko jajc! xokx Resno mislim!!!

mene ne preprica kar vsakdo in z vsakrsnimi argumenti .. ker sem sama -zal- najveckrat najbolj pametna in 'ze vse vem'... kaj cmo... x:Ix - ampak ti s tvojim kijem 9 si me pa prec preprical...

In tole se je tudi tu prepletlo... s spomnis? Najprej cifre - ravno tvoje, pa smo se selili, da zdaj 'nimas dokaza', ampak ti ves - in jaz vem! - bodi zdajle v tej tocki (poleg se katere) hvalezen za tale moj skorajda avtisticni spomin. x:o)x x;)x x:Xx

Skratka - po impulzu (ker se skoz nekaj preoblacim, ker dam vmes prat cunje ali kaj takega, pa ker je 20 stopinj vmes in vse) imam pa zdaj rdece belo crtasto majico (ki sem jo privlekla po dveh letih iz omare, po tem, ko sem jo hotela ze dat frendici). :)

Marsa

Hvala, Hvala enako.

Veš, pred leti sem težko preživel z devetkami - še takrat, ko še nič nisem vedel o DZK (analize sem naredil kasneje). Šele pred časom sem se naučil prenesti tisti močan plamen, ki vedno seva od vas. Na srečo mi tu na pomoč priskoči moja črna prst 2, s katero lahko prevajam to močno energijo na svoje srce (trdo) belo kovino 6.

Še taktrat, ko sem začel z DZK zadeve nisem resno jemal, kasneje pa so me analize, ki sem jih naredil za svoje otroštvo prevzele in me peljale naprej v študij. In kolikor bolj sem se upiral, da zadeva ne more delovati, toliko več "dokazov" sem dobil, da v resnici lahko naredimo dobro analizo in kvaliteten predvid.

Oooo, številk se spomnim. DZK je imel moje cifre, pa čeprav teme nisem odprt sam. Hvala za spomin, sami dokazi pa mi niso več pomembni.

Kar zadeva barv, pa je tole študijska tema. Nekoč jo bom vzel v roke in predelal vsak dan posebej in stlačil v neko tabelo - morda pa se bo že prej izkazalo, kako zadeva teče, saj je moj uvid v to vse bolj in bolj jasen.

Hvala ti za sodelovanje, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

črnega? o ja, bilo.

danes temno modro, belo rdeče, bordo rdeče, vijolična zapestnica, turkizi

počutje: ful dobro, še slike da uokvirim pa bo sploh dbest

x:)x x;)x x:)x ........................1 9 6

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

helou, en lep pozdrav od 225 x:o)x x:)x

sem ze nekaj casa malo ekstremna, dosti crne s par zivimi dodatki, prav zanimivo, sem bila leta mahnjena na modro,

zdaj pa samo se rjavo nosim za spremembo od crne! :8): :eek:

danes torej vsa v rjavem z rdecimi cevlji x:)x x:Ix

jutri bom v rdecem, se mi ze zdaj zdi...mam prav tak obcutek. bom sproti povedala x:Dx x:Dx

lep vecer vsem xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

helou, en lep pozdrav od 225  x:o)x  x:)x

sem ze nekaj casa malo ekstremna, dosti crne s par zivimi dodatki, prav zanimivo, sem bila leta mahnjena na modro,

zdaj pa samo se rjavo nosim za spremembo od crne!  :8):  :eek:

danes torej vsa v rjavem z rdecimi cevlji  x:)x  x:Ix

jutri bom v rdecem, se mi ze zdaj zdi...mam prav tak obcutek. bom sproti povedala x:Dx  x:Dx

lep vecer vsem  xsrcx

Tinka! Hvala!

Lep večer tudi tebi.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:flower:

Dobro jutro!

Siv kostim in rdec puli.. crni cevlji.... hmmm a pase to sploh skupaj x;)x

Pocutje, v vec nivojih, odvisno na kaj pomislim in kje sem z mislimi.... x:Dx

959

Lep dan vsem

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

vijola-bordo srajca (pa bele in modre črte), jeans krilo do tal, vijola-bordo štumfi. in ustrezni čevlji.

počutje: vem, da danes je srečen dan - vsaj to sem si pela v avtu zjutraj - afirmacija x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ojla, Vojko!

775

in vsi, ki se zbirate kjerkoli na LN.

Danes: rjavo krilo, rjav pulover, rjave žabice, rjavi škornji, rumena muroana ogralica, prstan opal prelivajče barve od ognjeno rdeče-oranžno v modro.

Seveda zdaj že veste, da brez modrega svarovski kritstala ne gre x;)x .

Sem pa imela zjutraj v roki puli smetanove barve, pa sem si premislila in oblekla rjavega. Vojko, kako bi to definiral? Da sem čisto zemeljska? Se kar dobro počutim, pa še rojstni dan imam danes x:)x .

Prijeten dan vsem

Ojla x:)x

279

jazt mam pa danes oblečene rjave hlače, bež sračko, vinsko rdečo jopčko in vinsko rdečo rutko, obute imam pa rjave čevlje x:)x

Lep dan vsem,S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Evo me danes v istem svetloplavempulovru, kot si me Marsa spoznala lani maja, ha, saj se ne moreš spomnt, a sem se jaz zdaj slučajno... :inocent:

in svetloplav tanki puli +kavbojke in svetlorjavi čevlji, no vse skupaj je bolj po ribje ;)

Stankaaa17031974

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...