Aliana 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Hm.. zanimivo.. tole sem si rekla, da moram prav napisat sem..danes sem ugotavljala, da sta bili zadnji dve stvari, ki sem jih kupila, roza. Pa sem imela zraven modro, kar bi ponavadi izbrala, pa ze drugic v zadnjih treh tednih sla iz trgovine z roza majcko, puloverjem... Pomlad? Aliana (1,2,4) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 ...In če si se počutila dobro, kaj hočeš še boljšega. ...Vojko - ves kaj mi je vsec pri tebi?Tale najin nivo komunikacije, ki se je s prvim vtisom zacel in se tudi nadaljuje dobro. Kot da se ze skoz poznava in vse veva in vse.Prima, da si imel tedaj toliko jajc! Resno mislim!!!mene ne preprica kar vsakdo in z vsakrsnimi argumenti .. ker sem sama -zal- najveckrat najbolj pametna in 'ze vse vem'... kaj cmo... - ampak ti s tvojim kijem 9 si me pa prec preprical... In tole se je tudi tu prepletlo... s spomnis? Najprej cifre - ravno tvoje, pa smo se selili, da zdaj 'nimas dokaza', ampak ti ves - in jaz vem! - bodi zdajle v tej tocki (poleg se katere) hvalezen za tale moj skorajda avtisticni spomin. Skratka - po impulzu (ker se skoz nekaj preoblacim, ker dam vmes prat cunje ali kaj takega, pa ker je 20 stopinj vmes in vse) imam pa zdaj rdece belo crtasto majico (ki sem jo privlekla po dveh letih iz omare, po tem, ko sem jo hotela ze dat frendici). Marsa Hvala, Hvala enako. Veš, pred leti sem težko preživel z devetkami - še takrat, ko še nič nisem vedel o DZK (analize sem naredil kasneje). Šele pred časom sem se naučil prenesti tisti močan plamen, ki vedno seva od vas. Na srečo mi tu na pomoč priskoči moja črna prst 2, s katero lahko prevajam to močno energijo na svoje srce (trdo) belo kovino 6. Še taktrat, ko sem začel z DZK zadeve nisem resno jemal, kasneje pa so me analize, ki sem jih naredil za svoje otroštvo prevzele in me peljale naprej v študij. In kolikor bolj sem se upiral, da zadeva ne more delovati, toliko več "dokazov" sem dobil, da v resnici lahko naredimo dobro analizo in kvaliteten predvid. Oooo, številk se spomnim. DZK je imel moje cifre, pa čeprav teme nisem odprt sam. Hvala za spomin, sami dokazi pa mi niso več pomembni. Kar zadeva barv, pa je tole študijska tema. Nekoč jo bom vzel v roke in predelal vsak dan posebej in stlačil v neko tabelo - morda pa se bo že prej izkazalo, kako zadeva teče, saj je moj uvid v to vse bolj in bolj jasen. Hvala ti za sodelovanje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 črtaste zelene hlače in turkizen pulover počutje: na nivoju 1 9 6Krasno Aliana Pa je bilo kje kaj črnega ali rumenega ali bež? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 črnega? o ja, bilo. danes temno modro, belo rdeče, bordo rdeče, vijolična zapestnica, turkizi počutje: ful dobro, še slike da uokvirim pa bo sploh dbest ........................1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 1 7 8modrina- danes sem v modrini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 sem še v pižami...................... temno modra z nekim vzorckom.......sej je vseeno kakšen je, je pa lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 1 7 8modrina- danes sem v modrini Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 sem še v pižami...................... temno modra z nekim vzorckom.......sej je vseeno kakšen je, je pa lep Pižamarka Uf, sem ti fouš Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 helou, en lep pozdrav od 225 sem ze nekaj casa malo ekstremna, dosti crne s par zivimi dodatki, prav zanimivo, sem bila leta mahnjena na modro,zdaj pa samo se rjavo nosim za spremembo od crne! danes torej vsa v rjavem z rdecimi cevlji jutri bom v rdecem, se mi ze zdaj zdi...mam prav tak obcutek. bom sproti povedala lep vecer vsem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ...lep vecer vsem Hvala enako Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 helou, en lep pozdrav od 225 sem ze nekaj casa malo ekstremna, dosti crne s par zivimi dodatki, prav zanimivo, sem bila leta mahnjena na modro,zdaj pa samo se rjavo nosim za spremembo od crne! danes torej vsa v rjavem z rdecimi cevlji jutri bom v rdecem, se mi ze zdaj zdi...mam prav tak obcutek. bom sproti povedala lep vecer vsem Tinka! Hvala! Lep večer tudi tebi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 427živjo Vojko čez dan rdeče-belo spodaj,kavbojke, bordo rdeč pulover,črna jaknaponoči modro belomirno noč vsem Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 spet ni slo brez crne crno rdece belo, od spodaj gor 225 lepi beli dan! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Spet bolj kot ne v temnejših odtenkih, počutje vsaj sedaj na nivoju, takšnega pa želim tudi vam...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Dobro jutro! Siv kostim in rdec puli.. crni cevlji.... hmmm a pase to sploh skupaj Pocutje, v vec nivojih, odvisno na kaj pomislim in kje sem z mislimi.... 959 Lep dan vsem Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 vijola-bordo srajca (pa bele in modre črte), jeans krilo do tal, vijola-bordo štumfi. in ustrezni čevlji.počutje: vem, da danes je srečen dan - vsaj to sem si pela v avtu zjutraj - afirmacija Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ojla, Vojko! 775 in vsi, ki se zbirate kjerkoli na LN. Danes: rjavo krilo, rjav pulover, rjave žabice, rjavi škornji, rumena muroana ogralica, prstan opal prelivajče barve od ognjeno rdeče-oranžno v modro.Seveda zdaj že veste, da brez modrega svarovski kritstala ne gre . Sem pa imela zjutraj v roki puli smetanove barve, pa sem si premislila in oblekla rjavega. Vojko, kako bi to definiral? Da sem čisto zemeljska? Se kar dobro počutim, pa še rojstni dan imam danes . Prijeten dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ojla 279 jazt mam pa danes oblečene rjave hlače, bež sračko, vinsko rdečo jopčko in vinsko rdečo rutko, obute imam pa rjave čevlje Lep dan vsem,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Evo me danes v istem svetloplavempulovru, kot si me Marsa spoznala lani maja, ha, saj se ne moreš spomnt, a sem se jaz zdaj slučajno... in svetloplav tanki puli +kavbojke in svetlorjavi čevlji, no vse skupaj je bolj po ribje Stankaaa17031974 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Stankaaa pozdrav! Tvoje številke so po DZK - ju ......8 1 ? Lep dan, izkoristi ga, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Hvala Boris, saj res! moje številke: 8 1 3Stankaaaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Stankaaa, saj sem mislil, da je tretja cifra 3 - trojka, pa nisem bil prepričan, no fino, ko si me dopolnila, prosim ne me napačno razumeti, kot, da te hočem popravljati, ampak našemu Vojku je lažje pri analizah tako.....ribica lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 etna, vse najboljše in same lepe stvari, dogodke, izkušnje......itak 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 187 Danes je pa zelena barva izbrala mene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Amis! 775 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.