Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ne vem sicer kakšen dan je danes, niti kakšno vezo majo oblečene barve s tem, sam men se žura in..........joj pomlad 1 9 6 super praznovanje etna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 427čez dan kavbojke in modra majica,bež jaknadoma siva trenerkaponoči modro belo-včeraj,danespočutje-fino,v pričakovanju zasluženega dopustamirno noč vsem Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Dobro jutro! Siv kostim in rdec puli.. crni cevlji.... hmmm a pase to sploh skupaj Pocutje, v vec nivojih, odvisno na kaj pomislim in kje sem z mislimi.... 959 Lep dan vsem Metuljčica Ne vem ali paše ali ne! Vidim pa, da si naredila lep energetski krog, glede na to, v katerih hišah si, če kombiniram letno, mesečno in dnevno energijo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 vijola-bordo srajca (pa bele in modre črte), jeans krilo do tal, vijola-bordo štumfi. in ustrezni čevlji.počutje: vem, da danes je srečen dan - vsaj to sem si pela v avtu zjutraj - afirmacija Amis Vse energije usmerjaš v srce. , samo, da ne bi bilo prehudo! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Ojla, Vojko! 775 in vsi, ki se zbirate kjerkoli na LN. Danes: rjavo krilo, rjav pulover, rjave žabice, rjavi škornji, rumena muroana ogralica, prstan opal prelivajče barve od ognjeno rdeče-oranžno v modro.Seveda zdaj že veste, da brez modrega svarovski kritstala ne gre . Sem pa imela zjutraj v roki puli smetanove barve, pa sem si premislila in oblekla rjavega. Vojko, kako bi to definiral? Da sem čisto zemeljska? Se kar dobro počutim, pa še rojstni dan imam danes . Prijeten dan vsem Etna Kakor vidim, si lepo oblikovala krog energije.Tudi ti si precej poudarka dala pretoku energije k srcu - ravno na mestu, kjer trenutno nimaš lastne - k temnozelenemu drevesu 4. Odlično. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Ojla 279 jazt mam pa danes oblečene rjave hlače, bež sračko, vinsko rdečo jopčko in vinsko rdečo rutko, obute imam pa rjave čevlje Lep dan vsem,S Hoj Sončk Po moje bi ti ta dan dobro delo še nekaj ali bele, ali temno modre, ali črne, da bi se krog zaključil.Očitno čutiš dnevno energijo in se oblačiš po njej. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Evo me danes v istem svetloplavempulovru, kot si me Marsa spoznala lani maja, ha, saj se ne moreš spomnt, a sem se jaz zdaj slučajno... in svetloplav tanki puli +kavbojke in svetlorjavi čevlji, no vse skupaj je bolj po ribje Stankaaa17031974Stankaa Oblekla si se v skladu z energijami dneva!Sam bi dodal še nekaj sive ali živordeče. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Stankaaa pozdrav! Tvoje številke so po DZK - ju ......8 1 ? Lep dan, izkoristi ga, Borism Hvala Boris! Tretja številka pri Stanki je 7, če jo pišemo tako kot večina sodobnikov. Če drugo - zunanje število napišemo v sredo in pogledamo v kateri hiši je osnovno število, je rezultat življenjska smer, ali energetski jaz. Ni pa narobe niti tako kot si napisal ti, le da v tem primeru pomeni številka vrsto izzivov, ki jim moramo rešiti, da pridemo do svojih življenjskih ciljev.... Uživaj. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 187 Danes je pa zelena barva izbrala mene Ja, tvoj srček je bil v mladem - svetlozelenem drevesu 3 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 427čez dan kavbojke in modra majica,bež jaknadoma siva trenerkaponoči modro belo-včeraj,danespočutje-fino,v pričakovanju zasluženega dopustamirno noč vsem Lana Zvečer se očitno sprostiš - in kul - hraniš svoj osnovni jaz - srce. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 svetlo modri čevlji in srajca, jeans krilo do tal in modri štumfi.............pa nekaj bele oranžne in turkizi, ah in obvezen deep red (hugo boss) počutje: za mehanika super srce je pa očitno zdržljivo , pa saj mora bit spomladi, a ne, vojko 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ojla 279 danes imam pa črne hlače, z bež čtami, vojaško zelen pulover z belim ovratnikom in na koncu na rokavih pravtako, vmes pa ima še rdeče črte in pa vinsko rdečo srajčko. Obute pa imam črne v kombinaciji z bež čevlje (supergice). Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ojla Vojko, je dobro slišat, da sem bila v skladu s čim, rečiva vesoljem ...Danes sem čist drugač, zemeljsko, rahlozlatonežnosvetlorjav gornji del s par prozornimi kristalčki na majčki, in hlače temnosive s tankimi svetlorjavimi črtami, +svetlorjavi čevlji...Uf je to pri meni komplicirano izraziti barvo, nikoli ni samo rjava ali rdeča ali...vedno jo rabim še bolj opredelit, drugač to sploh nisem jaz. in tista tvoja ideja za dodatek rdeče sploh ni mimo,ker večx pokombiniram z živordečim pulijem (od lanskega Marsa v Ribah) Stankaaa 8 1 7 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 crno s petrol-modro in vijolicno 225 lep dan vsem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Hja, spodaj v bistvu skoraj vse, kar sem nasla v omari, ker je zunaj ful mraz! Cez pa svetlo zelen pulover (tega ful redko oblecem, ker ni ravno moja naj barva, ampak danes mi pase), pa kavbojke in crno usnjeno jakno cez.Pocutje pa.. malo lenobno, ampak kul.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 427Živjo Vojko!ves dan belo-svetlo vijolična in siva kombinacijapočutje ugodnolepo se imej Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ah, vojko nas je dal čist na ignor. svetlo modro-temno modro, črna duša in rdeči lasje.............. 1 9 6 počutje: vedno ko se dogaja in je akcija sem xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Noro dobre volje pa tako "nesrečna" se počutim v teh barvah... vse kombinacija bež in črne barve. Bi rabila nekaj...bolj divjega danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 hoj 279 jzt mam pa dans jeans na sebi, hlače...pa črtasto belo rdečo majčko, bež jopčko in črno bež supergice . Čist se kul počutm...no tud zato k je petek . Lep dan vsem, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 3 4 4 Večino dneva v svetlejših oblačilih in sicer, če naštevam: bela, svetlo rjava, modra, črna, rdeča, vijolčna.....počutje super, razen zjutraj dve uri se nisem mogel pohvaliti.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 uau, borism, nova ikonca ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Danes črn hlačni kostim s svetlejšimi črticami, svetlo siv puli, črno perilo, črni čevlji, črn usnjen plašč in črna torbica! Moji številki 1 in 8! Počutje zaspano in crkljivo! Lep pozdrav! Kje se skrivaš Vojko? Hoj Skrivam se na TV, pa v avtu, za računalnikom in v postelji, potem pa vsak dan znova.... Nakopal sem si nekaj tlake, ki jo je zdaj treba postorit. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 3 4 4 Dopoldne v temnejših oblačilih, pa je bilo počutje :xx!: :xx!: ....popoldan pa v svetlejših, je pa bilo počutje Vojko, ne nas pozabiti , ker sem te že odkar te pogrešam tukaj, opazil na hrvaških forumih, saj ni problema, sedaj, ko vem kje si , te pa tam berem , jezik pa itak razumem ....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Borism:Vojko, ne nas pozabiti , ker sem te že odkar te pogrešam tukaj, opazil na hrvaških forumih, saj ni problema, sedaj, ko vem kje si , te pa tam berem , jezik pa itak razumem ....lep večer, Borism Vsi prebiremo vse, Borism, krožimo......krožimo...... Pozdrav,alica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Alice pozdrav, saj ko bom VELIK pridem tudi jaz na vaš forum , saj je zelo kvaliten in ga zato zelo rad prebiram, ampak lunce ne dam, oprosti mi ....lep večer tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.