Amis 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 aha, borism odkril vojkota v tujini borism lep večer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Tudi tebi lep večer in lahko noč Amis ....kdo išče ta najde, sicer ga itak ne bi spoznal, ampak sem ga po ikonci, saj je v redu tako Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Lahku noč in pozdrav od mene vsima alica Danes je bil plavi dan + rdeči puli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 3 4 4 Dopoldne v temnejših oblačilih, pa je bilo počutje :xx!: :xx!: ....popoldan pa v svetlejših, je pa bilo počutje Vojko, ne nas pozabiti , ker sem te že odkar te pogrešam tukaj, opazil na hrvaških forumih, saj ni problema, sedaj, ko vem kje si , te pa tam berem , jezik pa itak razumem ....lep večer, Borism Hoj Boris Ja, saj veš. Danes je dan 9 (če sem pravilno izračunal) torej je 3 v hiši 8, ki ni vedno najbolj prijetna, posebej ne za trojke. Ej, sem tudi tu. Čez vikend pa sem bil na madžarskem in v severovzhodnem koncu Slovenije.Normalno, da sem tudi na hrvaškem forumu. Hrvaški del spletne strani je živel skoraj celo leto, preden je zanj zraslo zanimanje, zdaj pa nimam prevajalca. Malo energije jim bo koristilo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Vsem prav lepa hvala, da ste aktivni kljub mojim poredkim obiskom. Zdaj se pa prav zares pripravljam za šolo KIja na nizozemskem v aprilu, tako je potrebno postoriti precej stvar. Napisati članke itn. Hvala še enkrat. Bom pa potem prišel nazaj z večjo zakladnico znanja. (upam vsaj tako) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Gledam uro in datum Vojkovega posta. 31.3.2004 ob 00.00 ... je res 00.00 31.3. ali 30.3.04 začnemo štejtje z 00.00 ali z 00.01 Jauuu, na tešče sem in kompliciram.... :xx!: :xx!: :xx!: Aja, da ostanem v temi: zelene hlače , belo-zelena-roza srajca , črno-beli lasje :xx!: :xx!: - v kompletu - ker je takšno razpoloženje... (zapravljivo, če se me bo držalo do konca službe, si bom privoščila...hojo po trgovinah.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 1 7 8Modrina me danes obdajaSanjalica dobor jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 i more je blu, i nebo je blu i ja sam blu razpoloženje: hm, kaj pa vem, malo mešano 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 opa, amis jaz sem tudi blu . razpoloženje pa na višku. sicer pa pravijo da sem indigo oseba, kljub določenim izpadom, ki jih včasih imam... tako da mi modra barva ful ustreza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Vojko, jaz sem danes izredno živahno razpoložena! In taka so tudi moja oblačila!Črno, kratko asimetrično krilo,golobje siv puli. Temno sive nogavice z enako barvo rožic kot je puli,črna telirana jakna,črni salonarji s fuul visoko peto črno perilo in črna torbica!Moji številki 1 in 8! Veliko sončka,pa napiši, kaj pomenijo današnja oblačila! Contessa 31. je bil dan bele vode 1. Torej je bila voda v hiši 5, enak je tudimesečni položaj. 5 je načelno slab položaj za enko. Vendar si dobro izbrala sivo barvo - bela kovina 6, ki prevaja energijo rumene prsti na belo vodo 1. Črna pa je lahko barva več elementov. V tem primeru najbrž vode 1, lahko pa tudi 9tke, ki podpira osmico, ki je sicer v neugodnem položaju in potrebuje podporo. Hvala ti za tole, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 i more je blu, i nebo je blu i ja sam blu razpoloženje: hm, kaj pa vem, malo mešano 1 9 6 Ja, Amis. Sam bi te oblekel še v sivo, črno in pa zeleno ali rjavo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 opa, amis jaz sem tudi blu . razpoloženje pa na višku. sicer pa pravijo da sem indigo oseba, kljub določenim izpadom, ki jih včasih imam... tako da mi modra barva ful ustreza.Pozdravljena Aira na podforumu Devetzvezdni KI.Vesel sem, da si se nam pridružila. Žal ne vem tvojega datuma rojstva, niti KIjevskih znakov, tako, da ti ne morem dati vsebinskega komentarja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 že kr neki časa furam črno, nevem, pa mau belih okraskov zram (124)Pokowc Po moje boš "fural" črno in belo še dolgo časa. Vsaj skoraj celo leto. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Gledam uro in datum Vojkovega posta. 31.3.2004 ob 00.00 ... je res 00.00 31.3. ali 30.3.04 začnemo štejtje z 00.00 ali z 00.01 Jauuu, na tešče sem in kompliciram.... :xx!: :xx!: :xx!: Aja, da ostanem v temi: zelene hlače , belo-zelena-roza srajca , črno-beli lasje :xx!: :xx!: - v kompletu - ker je takšno razpoloženje... (zapravljivo, če se me bo držalo do konca službe, si bom privoščila...hojo po trgovinah.... )Sanjalica, lepo, da si nazaj. Po moje štetje začnemo z 00:00, kajti nimamo ur, ki bi zapisovale čas : 00:00:00000000000001 ali kaj podobnega! (Ah ta Vojc) Hvala, da si zopet z nami., Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 danes: črno sivo, svetlo modro in modro zelena rutica (hi hi hi in to preden sem prebrala tvoj komentar vojko . madonca sem dobra )počutje: zjutraj za koga pregriznit na pol, zdaj pa veliko bolje ...........upam, da gre razpoloženje v tej smeri naprej sicer pa vojko, lepo, da si spet z nami Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 225 crno in rdece... sploh ne vem, kaj mi je, samo v crnem se hodim... vojko, na nizozemsko gres...! a rabis kaksno prevajalko s sabo...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Vojko, na nizozemsko greš... prevajalko že imaš... (Tinko)...jaz bi ti pa lahko bila...za barvno usklajenost s tabo No...a bo kaj al ne bo nč odgovora??? Rdeče hlače, črna majica z belimi črtami...in to je skoraj ( ) vse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 jutro, 279 jaz pa imam, črne žabe, črno spodnjo majico, črne hlače, belo srajčko, črn pulover in črne supergice Lep dan vsem Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 black Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 178rdeče, črno, rjavo, počutje, v tem mesecu najboljše, zaenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 modra, siva, rdeca, rjava, crna, bela,.... moja pidzama.. in kaj zdaj po vasem to pomeni?NIC! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 178rdeče, črno, rjavo, počutje, v tem mesecu najboljše, zaenkrat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 427sivo,črno,počutje-sivoselene Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 danes: črno sivo, svetlo modro in modro zelena rutica (hi hi hi in to preden sem prebrala tvoj komentar vojko . madonca sem dobra )počutje: zjutraj za koga pregriznit na pol, zdaj pa veliko bolje ...........upam, da gre razpoloženje v tej smeri naprej sicer pa vojko, lepo, da si spet z nami Amis Le kako ne bi bilo dobro. Bodi kot Svet Matija! "Svet Matija - led razbija! če ga ni, ga pa naredi" Tako ti naredi s svojim razpoloženjem. Velja? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 225 crno in rdece... sploh ne vem, kaj mi je, samo v crnem se hodim... vojko, na nizozemsko gres...! a rabis kaksno prevajalko s sabo...? Tinka Jasno, da si v črnem. In še boš, zato pazi na izpade nakupov v trgovini, preden nabaviš preveč kakšnih drugih barv. Pa preveč črne si tudi ne kupiti, ker boš naslednje leto presedlala na veliko bolj živahne barve. Seveda rabim prevajalnko. Nizozemsko ne znam. Ampak Guru pravi, da če je en sam tuj slušatelj, da potem vsa predavanja potekajo v angleščini. Sicer pa se na tečaj lahko prijavi vsakdo, ki ga je pripravljen plačati. Le količina je omejena. Samo 6 ljudi na seminar. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.