borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Danes v deževnem dnevu( 3 4 4) Sive nogavice,rjavi čevlji,sive hlače,črn pas,modra srajca z črno/rdeče/belimi progami,modra jeans jakna,moder dežnik... Lep deževen dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Nežno rumena srajcaBeš oblekaKravata z drobnim zelenorumenorjavim vzorcemsv. rjavi čevljiin klobuk iz avatarjaNežno rumene srajca...da obrazu milino in toplino...v kombinaciji z rjavkastimi in zelenimi toni pa deluje zelo elegantno... Bere se okusno... Sicer pa sem prej opazovala dve sodelavki...obe črne hlače, rdeča majica, rdeči čevlji,... Ena utelešenje elegance (lanene široke hlače, ki lepo padejo in skrijejo mogoče kilogram, dva preveč v stegnih, ozka mikica...primerni čevlji) druga pa...vrhunec brezokusnosti... (črne hlače na rob - kakšna številka ali dve premajhne hlače - rdeči platneni copati, volnen pulover z luknjicami...)Tudi materiali so važni, zraven primerni čevlji (športno k športnemu, elegantno k elegantnemu) in dodatki.... Sama si tudi nakit menjavam...razen poročnega prstana...ta je...(upam ) zarasel na prst... Sanjalica Lahko bi za sodelavki izračunala KIjevske znake in to napisala ob komentar.Veš kako je zanimivo, pa še šimfanje ni. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Danes v deževnem dnevu( 3 4 4) Sive nogavice,rjavi čevlji,sive hlače,črn pas,modra srajca z črno/rdeče/belimi progami,modra jeans jakna,moder dežnik... Lep deževen dan vsem Boris Danes je deževen dan 4 6 7 Borisove številke 3 4 4 Tvoj današnji položaj pa 4 2 1 in podznak v 5 3 2 Samo toliko v razjasnjevanje Barvebarve devetletja - rjava, temno zelenabarve leta - siva srebrnabarve meseca - rdeča Tvoje barve danes 4 2 1zeleno rjava, črnain barve vode bela, modra, črna... podznak danes 5 3 2rumena, svetlo zelena, črna ali temno rjava Očitno si oblekel svoje srce, ali ne? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Lahko bi za sodelavki izračunala KIjevske znake in to napisala ob komentar.Veš kako je zanimivo, pa še šimfanje ni.Hmm Vojko, lahko bi izračunala...vendar na LNF pridem, da se znebim "cifer"...ki mi drugače visijo zaradi službe ves čas pred učkami... (vsaj danes). Šimfanje pa to, da nekoga pogledaš s kritičnimi očmi ni. Je samo...ocenjevanje lastnih meril videnja stvari... A sem tebe šimfala? Sem drugo sodelavko šimfala? Če pa mi rdečo-črna kombinacija pri kom pač ne paše...pa je to moje videnje stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Rjavi čevlji in hlače,svetlo lešnikova polo majica,lajbič v isti barvi z rjavim vzorcem,pa črna jakna čez. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Hi-hi Sanjalica.......kaj pa če.....sploh nimam spodnjic Se pridružim MucaMaci...in nedolžno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Lahko bi za sodelavki izračunala KIjevske znake in to napisala ob komentar.Veš kako je zanimivo, pa še šimfanje ni.Hmm Vojko, lahko bi izračunala...vendar na LNF pridem, da se znebim "cifer"...ki mi drugače visijo zaradi službe ves čas pred učkami... (vsaj danes). Šimfanje pa to, da nekoga pogledaš s kritičnimi očmi ni. Je samo...ocenjevanje lastnih meril videnja stvari... A sem tebe šimfala? Sem drugo sodelavko šimfala? Če pa mi rdečo-črna kombinacija pri kom pač ne paše...pa je to moje videnje stvari. Uf Sanjalica Nisem rekel, da koga šimfaš ampak da to ni šimfanje! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko,no tole je pa super! Mislim,da je tudi počutje takšno,da lahko vse opravljam 200% Sedaj pa vidim oziroma čutim,da je nekaj na tem! Hvala,lep dan Vojko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Rjavi čevlji in hlače,svetlo lešnikova polo majica,lajbič v isti barvi z rjavim vzorcem,pa črna jakna čez.Aquarius Ali lahko izračunaš osnovno število na moji strani.ali pa sporočiš svoj rojstni datum. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Hi-hi Sanjalica.......kaj pa če.....sploh nimam spodnjic Se pridružim MucaMaci...in nedolžno Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 svetlo zelena pistacija -pidzama. Dons mi tako pase bit v njej!moje stevilke 2 in 6 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 svetlo zelena pistacija -pidzama. Dons mi tako pase bit v njej!moje stevilke 2 in 6¸ torej si čisto na svoji ladji. 6 - kot podznak je v temnozelenem drevesu 4 - in uživaš brez predsodkov.... lp, VojkoKaj se hvališ, uživačica..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 En deževen pozdrav,Vojko! Danes sem plazilsko razpoložena! Moji številki sta 1 in 8! Oblečene imam hlače in jakno v camel barvi,bluzo s kačjim vzorcem in čevlje v istem slogu! Ja, danes je mesec 7 in dan 7 Ko je dan 7 je bela voda 1 v hiši bele prsti 8 (beš, svetle bele barve....8 je v hiši bele kovine 6, torej ni čudno, če si izbrala svetlejše odtenke.... Jutri boš imela oblečeno: rdeče oranžno črno belo ali nekaj od tega. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Rjavi čevlji in hlače,svetlo lešnikova polo majica,lajbič v isti barvi z rjavim vzorcem,pa črna jakna čez.Torej 6 5 Vse drugo mi je jasno razen črne barve. 6 je ta mesec in danes v odraslem drevesu 45 je ta mesec in danes v mladem drevesu 3 od tod torej rjave barve, ampak črna!!? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 dons (spet) v temnomodri ... aja... ne čist... nogavičke in soperge in torba pa rdeče (neki čist brez domišljije zadnje čase... :o|o: ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 dons (spet) v temnomodri ... aja... ne čist... nogavičke in soperge in torba pa rdeče Mateja 2 5 2 Mateja, ali imaš letos velikokrat oblečeno temno modro ?Danes in ta mesec je 7dvojke ste torej v devetki - skozi to kažeš na rdečo barvoModra je voda, v vodi si celo leto - zato moje prvo vprašanje - ali je veliko modre, črne, in zelo zelo svetle nianse modre, zelene itn. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko, temno modra je kar stalnica pri meni... najbolje se počutim v njej že od nekdaj. Črno imam rada, sem pa opazila, da si jo oblečem, kadar želim, da me pustijo pri miru. Kadar sem v eni taki energiji, v kateri se sama zelo dobro počutim, pa ne želim, da mi kdo skače not ... Rdeča je pa nova pri meni in to zadnje leto. Tudi, če nimam namena kupiti rdeče, na zadnje nesem domov prav to Praviš, da sem celo leto v vodi... celo leto mi voda ne diši :o|o: ... prvič nisem bila na morju, niti me ni vleklo k jezerom in celo k mojemu ljubemu izviru sem letos zelo malokrat zavila, čeprav mi je prej tako zelo prijalo... saj o tem sva že govorila, ampak mi je hecno, da nase pa navlečem modro... ... kako zdaj to... Pa hvala, ker si si vzel čas zame Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko, temno modra je kar stalnica pri meni... - tudi pri meni... Kaj ze? Aja - temnomodra barva... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko, temno modra je kar stalnica pri meni... najbolje se počutim v njej že od nekdaj. Črno imam rada, sem pa opazila, da si jo oblečem, kadar želim, da me pustijo pri miru. Kadar sem v eni taki energiji, v kateri se sama zelo dobro počutim, pa ne želim, da mi kdo skače not ... Rdeča je pa nova pri meni in to zadnje leto. Tudi, če nimam namena kupiti rdeče, na zadnje nesem domov prav to Praviš, da sem celo leto v vodi... celo leto mi voda ne diši :o|o: ... prvič nisem bila na morju, niti me ni vleklo k jezerom in celo k mojemu ljubemu izviru sem letos zelo malokrat zavila, čeprav mi je prej tako zelo prijalo... saj o tem sva že govorila, ampak mi je hecno, da nase pa navlečem modro... ... kako zdaj to... Pa hvala, ker si si vzel čas zame Seveda Mateja Ni dobro, da bi bila pri velikih količinah vode, ker bi ti to vzelo veliko energije - in kot kaže to dobro čutiš sama in se tako obnašaš. No, tisto z rdečo mi pač ni jasno.Jasno bi mi bilo, da ti je bila všeč lani, da ti je všeč ta mesec, ampak letos na splošno - nak. Pa kaj čem, tole je zelo fino, da se učimo in spoznavamo, mar ne? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko, temno modra je kar stalnica pri meni... - tudi pri meni... Kaj ze? Aja - temnomodra barva... Hja Marsa Ti si pa tako ena posebnica , te s te strani bolj malo štekam . No, morda, če bom dovolj vztrajen pa le ugotovim kakšen vzorec. (saj eden se mi sanja zate, vendar ga za sedaj držim zase) psssst Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko - to je za žmoht... ko se vse ne poklapa, pa se zmeri najde kakšen, ki neki noče v predalček... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Čez dan temnomodra trenirka in rdeč anorak moje najljubše barve Zdaj siv pulover in svetlo rjave hlače - jaka kombinacija vem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vojko sory... ker komplikacije povzrocam... Jaz gledam tudi... barvo koze in vse (da te malo potolazim)...Kako pa kaj stojim z rdeco? Ker to pa precej nosim (sicer, itak, skozi lajf, poleg modre imam najvec v rdecem) - zdaj pa spet se prav posebej - eno doloceno obdobje...Pac pa ze kake pol leta nekako ne nosim oranzne...'Pase' mi rjava, taka temna, cokoladna, mikric rdeckasta, samo je sploh ne nosim... postanem taka... izrazita se bolj... pa nekako... prevec resna...Katera pa bi morala bit, da bi pasala v tele sistemcke? Aja - sklepam da morda zelena - ki pa je imam premalo in mi je vsec in mi pase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Čez dan temnomodra trenirka in rdeč anorak moje najljubše barve Zdaj siv pulover in svetlo rjave hlače - jaka kombinacija vem Nataly 3 5 3 Si še na opazovanju Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.