Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Vojko, na nizozemsko greš... prevajalko že imaš... (Tinko)...jaz bi ti pa lahko bila...za barvno usklajenost s tabo  x;)x  x;)x

No...a bo kaj al ne bo nč odgovora???

Rdeče hlače, črna majica z belimi črtami...in to je skoraj ( x;)x ) vse...

Mmmmmmm, barvna usklajenost.

Krasno. A le kdo bo financiral avtobus udeležencev xrolleyesx

Pa pazi, da se ne prehladiš! :O:

Lepo se imej, vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Spet ena taka kombinacija,zanimiva, pa ne zelo običajna zame! x:Dx

Bele hlače,čez črna oprijeta oblekica,ki ima sprednji del obarvan s črnimi,rdečimi in belimi nepravilnimi liki,črni salonarji,črne mrežaste nogavice,črno perilo,črna torbica in jakna!

Številki 1 in 8!

Rdeči se načeloma zelo izogibam, danes pa me ne moti, da je malo prisotna tudi ta barva.Imam občutek neke sreče! x:Dx

Lepo se imej Vojko,pa ne pusti nas tako dolgo brez razlage,smo potem čisto izgubljeni! :palec:  x:Dx

Ej Contessa

Vidim, da se dobro znajdete in hvaležen sem vam, da ste vztrajni, da opisujete svoje počutje in barve oblačil. Verjamem tudi, da zdaj vsak od nas lažje in hitreje najde oblačila, v katerih se boljše počuti - pa čeprav (najbrž) ne bi bilo nobene moje razlage. Ali je tako?

Ni čudno. Danes je dan 2. Ti kot bela voda (bela, črna, mavrične) si (in podpiraš energijo 4) v hiši 4, ki podpira ogenj 9 (črna, bela, vijolična, temno rdeča). Ogenj podpira vse prsti (rumena, bela, črna) in prsti podpirajo kovino - živo rdeča in sivkasta, kovinska)

Krog je sklenjen. Krasno., to, da si ta mesec (kot voda 1) mali zmedena, pa ni nič čudnega. Še nekaj dni, pa se boste vode počutile odlično. Le na cesti in s strojčki doma bi bilo prav, da bi bile bolj pazljive.

vojko

Vojko J Kalan

jutro,

279

jaz pa imam, črne žabe, črno spodnjo majico, črne hlače, belo srajčko, črn pulover in črne supergice x;)x

Lep dan vsem x:)x

Sončk

Čudno bi bilo, če bi bilo danes drugače.

Tista bela je zasijala od rdeče kovine 7, ki je danes v hiši bele vode. Sicer pa si letos celo leto v hiši črne prsti 2. Rdeča in črna bosta letos še dostikrat tvoji barvi.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

black

Jasno

Če malo spremljaš tole temo, zlahka opaziš, da ste dvojke večinoma v črnem - pa enke tudi, samo bele vode nase dajo še kaj pisanega.

Vojko

Vojko J Kalan

modra, siva, rdeca, rjava, crna, bela,....  moja pidzama.. in kaj zdaj po vasem to pomeni?

NIC!  :vragec:  x:px  x:px

ZNOVA Pozdravljen - pozdravljena!

Dobrodošla v temi: "Barva mojih oblačil danes! - kako se počutim"

Če ne veš kaj pomeni in zakaj to delamo, ti povem.

Kolegice in kolegi iz foruma mi pomagajo pri projektu odkrivanja kombinacije oblačenja različnih barv v različnih energijskih pogojih.

Tisti, ki sodeluje je dobrodošel, tisti, ki vpraša tudi, tisti, ki provocira, bo pa tako ali tako dobil svoje.

Žeim ti vse dobro, Vojko

Vojko J Kalan

Črno čipkasto spodnje perilo, rdeča majca v stilu kimona, temnomodre kavbojke, rdeča jopca, Martens sandali, črna torba.

Mačona

Hvala za tvojo objavo. Dobrodošla v forumu Devetzvezdni KI.

Prosim bodi prijazna in si izračunaj KIjevska števila (lahko ti jih tudi jaz)

In še kaj se javi s svojimi barvami in občutki. Hvala.

Vojko

Vojko J Kalan

x:Xx Hvala Vojko,bom poskušala upoštevat tvoj nasvet.

Pa res lepo,da si se oglasil in se v bistvu posvetil vsakemu posebej. x:Ix

lp,lana x;)x

Lana

Se potrudim, a včasih pač ne gre. Ta teden sem spal vsega skupaj 12 ur.

Pa še mesečno napoved bom pisal te dni in še članek za revijo. Imel sem intervju za Anteno itn.

Verjamem, da ste vi vsi, ki ste tukaj, tisti, ki boste svoje znanje in izkušnje prenašali naprej na znance in prijatelje. In DZK je prav zares astrologija s katero se lahko (sebi v prid) ukvarja skorajda vsakdo.

Za tiste, ki pa boste imeli dobolj interesa bo jeseni organizirana dvodnevna vikend delavnica, na kateri bomo lahko obdelali tematiko bolj podrobno.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,saj vem,da imaš veliko dela,zato pa pravim,da sem vesela,ko vmes najdeš čas in se posvetiš vsakemu posebej.Saj si že na začetku povedal,da je to v bistvu študija in ne tolko svetovalnica ampak smo pa verjetno vsi veseli(pišem pa v svojem imenu),da je vseeno vsaj občasno lepo,če se oglasiš in malo pokomentiraš.

lp,lana x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

dober dan, ali smo oblacni ali obleceni...? x;)x

danes sem v petrolejsko modri, temno modri, svetlo modri in rumeni :eek:

zelo prija, bom pa upostevala tvoj nasvet glede crnine...ne bom pretiravala pri nakupih...ceprav je naslednje leto se dalec.. xcivx x:Ix

glede predavanja...ne vem, kam gres ( kaksno predavanje), sem pa prepricana, da bo tvoj guru poskrbel za vse vas.

lepo se imej/te, Vojko!

:palec: xsrcx

225

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hehe Micken Neugoden tale Mick ;)

Hja jaz pa spete lase, en nice čopek na vrhu rumena majca, made in India..., siva trenirka, pa cokle.... ;) bele jasno, to je pa vse kar sem dones, oblečen.., ahja še črni onix.... in rdeča zadevšna za ga držat na mestu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

svetlo modri čevlji, modrozelene nogavičke, črn jeans in črna srajca, modro zelena rutka okrog vratu

počutje:kaj pa vem, menda kar OK, če dam razmišljanje na stranski tir x:Dx

x:)x x;)x x:)x

1 9 6

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:flower:

Pozdravljen Vojko in ostali!

Ja danes sem v rjavih hlacah, rdece rjav pulovercek, rdeci cevlji..

Zvecer bo drugace.. sam se sedaj ne vem kako.. vec variant imam nastudiranih..:)

Razpolozenje super.. ker se ze sedaj veselim danasnjega sinovega maturantskega plesa.. in plesa z mojim sinekom .. x:Dx , ceprav je rekel, naj si ne domisljam, da bo plesal celo noc z menoj .. x:Ix

Sam veselje ni samo v tem.. je veliko vec, so prekrasni obcutki ob pogledu in misli na te nekoc majhne strucke... :2src:

959

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Pozdravljen Vojko in ostali!

Ja danes sem v rjavih hlacah, rdece rjav pulovercek, rdeci cevlji..

Zvecer bo drugace.. sam se sedaj ne vem kako.. vec variant imam nastudiranih..:)

Razpolozenje super.. ker se ze sedaj veselim danasnjega sinovega maturantskega plesa..  in plesa z mojim sinekom ..  x:Dx , ceprav je rekel, naj si ne domisljam, da bo plesal celo noc z menoj ..  x:Ix

Sam veselje ni samo v tem.. je veliko vec, so prekrasni obcutki ob pogledu in misli na te nekoc majhne strucke...  :2src:

959

MBmetuljčica, kakšne barve pa je danes tvoje spodnje perilo???

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Vojko, jaz pa sem danes oblečena v črne hlače, črno srajco, pa bel brezrokavnik..........kaj pomenijo barve mojih oblačil????

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Vojko,saj vem,da imaš veliko dela,zato pa pravim,da sem vesela,ko vmes najdeš čas in se posvetiš vsakemu posebej.Saj si že na začetku povedal,da je to v bistvu študija in ne tolko svetovalnica ampak smo pa verjetno vsi veseli(pišem pa v svojem imenu),da je vseeno vsaj občasno lepo,če se oglasiš in malo pokomentiraš.

lp,lana  x;)x

Hvala ti Lana.

Vojko

Vojko J Kalan

...

glede predavanja...ne vem, kam gres ( kaksno predavanje), sem pa prepricana, da bo tvoj guru poskrbel za vse vas.

lepo se imej/te, Vojko!

:palec:  xsrcx

225

Tinka

Grem se učit Devetzvezdni KI. Mislim, da je že čas, da dobim nekaj informacij kar naravnost od znalcev, ki bodo tudi na šolanju - saj je to tudi izmenjava informacij.

Vojko

Vojko J Kalan

Hm....danes pa sem v "uniformi"  x:Dx ...torej........črni čevlji, črne nogavice, črne hlače (oboje x;)x ), svetlo siva srajca, ful dobra  x:Dx rdeče - siva kravata, en...hm.....še najbolj "drap" sako.........9,5 in 9..........počutje ok x:)x ..... sodelavke pravijo, da zgledam dans "neugodno"  :vragec:  x:o)x  x:Dx  x:Dx

Morda pa imaš okrog sebe same kovine (sodelavke v znaku kovine)! Ali pa takšne, ki so ta mesec v hiši kovin (2,3)

Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...