Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 svetlo modri čevlji, modrozelene nogavičke, črn jeans in črna srajca, modro zelena rutka okrog vratu počutje:kaj pa vem, menda kar OK, če dam razmišljanje na stranski tir 1 9 6Zanimivo bi te bilo videti danes. In danes je dan 3 2 7 91 3 56 8 4 in če pogledamo kakšen je osnovni razpored hiš (Luo Shu - magični kvadrat) 4 9 23 5 78 1 6 lahko vidiva, da je tvoja 1 danes v hiši svetlozelenega drevesa 3 (zelena in turkizna barva) in tvoj mladostni jaz (9) v hiši 2.!!!!!!! Le zakaj si oblekla zeleno in črno barvo ?????? Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Oblečen v svetlo rjavo, modro, črno, sivo, belo.....počutje povprečno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Ja danes sem v rjavih hlacah, rdece rjav pulovercek, rdeci cevlji.. Zvecer bo drugace.. sam se sedaj ne vem kako.. vec variant imam nastudiranih.. Razpolozenje super.. ker se ze sedaj veselim danasnjega sinovega maturantskega plesa.. in plesa z mojim sinekom .. , ceprav je rekel, naj si ne domisljam, da bo plesal celo noc z menoj .. Sam veselje ni samo v tem.. je veliko vec, so prekrasni obcutki ob pogledu in misli na te nekoc majhne strucke... 959 MBMetuljčica Lepo, lepo. Le veseli se in se zabavaj. Najbrž pa boš odšla domov prej, tako, da bodo maturanti ostali sami - Takrat je prava zabava zanje..... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Hvala, Vojko, za tvojo razlago! Strojčkom se kar malo izogibam, na cesti pa sem res nekam preveč vihrava! Drugače pa danes gepardsko razpoloženje(plenilsko) Bluza z gepardjim vzorcem,camel barve hlače,čevlji iz kače( v enakih barvnih odtenkih kot bluza),Črno spodnje perilo,črna buckle jakna in črna torbica! Številki 1 in 8! Lep vikend ti želim! Dobro je tako Contessa Zdaj pa še na cesti malo popazi, da se ne bi najina konjička srečala na preblizu, kajti zame je nevarno kar celo leto.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Vojko, jaz pa sem danes oblečena v črne hlače, črno srajco, pa bel brezrokavnik..........kaj pomenijo barve mojih oblačil????GOMetuljčica in MBMetulčica Sta vidve sestri ali prijateljici Danes je dan 3 Sedmica je v hiši 9 - črna, bela, vijoličnatvoj podznak (9) pa v hiši 2 (črna barva). Kaj pomenijo te barve?!? Težko ti odgovorim. Najbrž so ti danes najbolj všeč, morda pa se vnjih najboljše počutiš, včasih pa se zgodi, da oblečemo karkoli nam pade v roko...... Nekateri se oblačijo tako, da dajo nase tiste barve, ki jih izpolnijo - in drugi tako, da oblečejo tiste barve (energije), ki imajo tisti čas nanje največji vpliv - ta varianta je pri tebi, kar najbrž pomeni, da si zelo občutljiva dušica... In ni čudno, da si napeta, ko si pa poudarila energijo ognja. Ogenj pa zate ni najboljši. Morda bi bilo danes boljše, da bi oblekla oblačila bež barve. (samo danes). Jutri jih najbrž boš, a energija je jutri drugačna. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Oblečen v svetlo rjavo, modro, črno, sivo, belo.....počutje povprečno Hvala Boris Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Črno čipkasto spodnje perilo, rdeča majca v stilu kimona, temnomodre kavbojke, rdeča jopca, Martens sandali, črna torba.samo vprasam.. .. hodis v srednjo solo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Le zakaj si oblekla zeleno in črno barvo ?????? Lepo se imej, Vojkozakaj? simpl, ker sem to imela že včeraj in ker se mi čist iskreno ne ljubi s cunjami ubadat vsak dan. pa še imam jih ne toliko, da bi bila lahko tako zbirčna . sicer pa, kaj je narobe s tem oz. kaj bi bilo bolj primerno? ne razumem se toliko v dzk, razen, da vem da ogenj podpira zemljo, ta kovino, kovina vodo in voda les. les pa ogenj. pol se pa moje razumevanje kombinacij konča. sploh pa teh, ki so trištevilčne. :o|o: . kaj čem. to pa še ne poteši moje radovednosti. a mi lahko poveš, za katera števila bi pa bila primerna moja barvna kombinacija (recimo, da si delam iluzije, da so mi mogoče ženska števila sekala ven ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Le zakaj si oblekla zeleno in črno barvo ?????? Lepo se imej, Vojkozakaj? simpl, ker sem to imela že včeraj in ker se mi čist iskreno ne ljubi s cunjami ubadat vsak dan. pa še imam jih ne toliko, da bi bila lahko tako zbirčna . sicer pa, kaj je narobe s tem oz. kaj bi bilo bolj primerno? ne razumem se toliko v dzk, razen, da vem da ogenj podpira zemljo, ta kovino, kovina vodo in voda les. les pa ogenj. pol se pa moje razumevanje kombinacij konča. sploh pa teh, ki so trištevilčne. :o|o: . kaj čem. to pa še ne poteši moje radovednosti. a mi lahko poveš, za katera števila bi pa bila primerna moja barvna kombinacija (recimo, da si delam iluzije, da so mi mogoče ženska števila sekala ven ) .. ja le zakaj....?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Le zakaj si oblekla zeleno in črno barvo ?????? Lepo se imej, Vojkozakaj? simpl, ker sem to imela že včeraj in ker se mi čist iskreno ne ljubi s cunjami ubadat vsak dan. pa še imam jih ne toliko, da bi bila lahko tako zbirčna . sicer pa, kaj je narobe s tem oz. kaj bi bilo bolj primerno? ne razumem se toliko v dzk, razen, da vem da ogenj podpira zemljo, ta kovino, kovina vodo in voda les. les pa ogenj. pol se pa moje razumevanje kombinacij konča. sploh pa teh, ki so trištevilčne. :o|o: . kaj čem. to pa še ne poteši moje radovednosti. a mi lahko poveš, za katera števila bi pa bila primerna moja barvna kombinacija (recimo, da si delam iluzije, da so mi mogoče ženska števila sekala ven ) Amis, oprosti, nisem se smejal tebi.Vedno se smejim sebi! Zanima me, pa sem te vprašal - in dobil odgovor - hvala! In - kot vedno pravim. Če se ti dobro počutiš, si se prav gotovo oblekla primerno sebi, kajne?Veš, dostikrat občudujem ljudi okrog sebe, ki se znate prikupno in/ali elegantno obleči, nekateri z zelo malo oblačil vsakič drugače, nekateri pa imajo na kupe "dragih cunj" pa tega nikakor ne uspejo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Vojko živjo Sem falila temo in sem se razpisala v napačni.Zdaj pa samo na kratko.Poskušala sem skombinirat barve kot si mi svetoval in glede na okoliščine(sem že kar nekaj časa pod hudim pritiskom),počutje kar v redu.Tako,da očitno pomaga,če si izbereš prave barve.lp,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Vojko živjo Sem falila temo in sem se razpisala v napačni.Zdaj pa samo na kratko.Poskušala sem skombinirat barve kot si mi svetoval in glede na okoliščine(sem že kar nekaj časa pod hudim pritiskom),počutje kar v redu.Tako,da očitno pomaga,če si izbereš prave barve.lp,lana Super Lana In ne daj se pritiskom.Reši jih sproti (ah, saj vem, reči je lahko, rešiti pa težje) Čudno je le to, da pritiskom podležemo v trenutkuin drugič tudi zmagamo v trenutku. Ni počasnega preklopa, le pot do tega je dolga. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 427Hvala Vojko.lp,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 vojko Danes dan 4 mesec 1 leto 5Vojko 6 2 9 Barve oblačil danes modre kavbojke, bež srajca, rjavi čevlji, belo perilo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes pa ne najdem nič temnega na sebi, vse je bolj svetlo, še najtemnejša je siva, potem bela, drap, saj to je pa tudi vse.....počutje zelo pozitivno.....lepo nedeljo še naprej vsem! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Živijomoje številke 6 2 9. Danes belo perilo in na vrhu vse temno modro.Počutje solidno. Pa je bilo tudi že boljše! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 bordo vijolične štumfe in srajca 8z malo belih in modrih črtic) črni čevlji in krilopočutje: kar solidno, ostalo pa bo vidno tekom dneva 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vojko, danes pa sem oblečena v pižamo, sem namreč lepo doma v postelji, vsa smrkava, kihava.........pa moja glava je kot balon. In barva mojega današnjega najljubšega oblačila: bela z zelenimi rožicami.Lep dan ti želim.GOmetuljcica Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hja, svojo neprespanost (majhne očke, v glavo kot "petarda"...) .. svoj videz sem malo "popravila" s svetlo, beš opremo... čeprav zunaj napol dežuje.. turoben dan... Sem ravno razmišljala .. ko sem res,res dobre volje, psiha super.. srečna.. takrat se odenem v kakšne bolj živahne cunjice... rdeča, rumena... svetla... Drugače se pa "rešujem" kakor kdaj, kar mi pride pod roke.. od črne do svetle... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ojla, Vojko! 775 Bel body, modre hlače, (sem imela na sebi že belo majčko , pa sem si premislila) in dobro sem strorila , sedaj imam črno z veliko oražne in rumene barve, srebrni nakit in seveda ... obesek- moder svarovski kristal. Brez njega pa nikamor ! Počutje kar O.K. (vsake pol ure drugačno :malo gor , malo dol :xx!: ). Prijeten dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 črno-rdeča kombinacija, pa mi ne paše danes, bi bila raje v moji udobni modri trenirki in s širokim toplim vinsko rdeče flisom... pa bi se valjala po kavču, ne pa po pisarni... bljaaak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 187 Temno rdeče in svetlo sivo... kot aprilsko vreme Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 uf, si me potolažila. ideja je res mučo boljša, kot bit v pisarni. 1 9 6dan, ki naj čim hitreje mine Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 saj res, še številko 8 3 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.