Guest sanjalica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ker sem pridobila 10 kg je potrebno zamenjat večino garderobe... In ker imam v svoji garderobi rada osnovno barvo, katero potem dopolnjujem z ostalimi...mi je vedno bolj v mislih oranžna...kot ozadje na pasici za LN Forum... In tudi misel....da si šla k frizerju...in prišla "pomarančkasta" nazaj mi je vedno bolj blizu.... Res čuden teden se mi obeta.... :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 3 4 4 Zeleno,modro, sivo, belo......počutje zelo pozitivno, če ocenjujem od 1 - 10, bi si dal oceno devet, še veliko takšni dni in ponedeljkov, ostalim pa en lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 bela,modra,roza, je cudovita barvna simbioza.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vojko, danes pa sem oblečena v pižamo, sem namreč lepo doma v postelji, vsa smrkava, kihava.........pa moja glava je kot balon. In barva mojega današnjega najljubšega oblačila: bela z zelenimi rožicami. O ti uboga metuljcica.. .. zelim ti cimprejsnje okrevanje.. Oblecena oziroma preoblecena v rdec pulover, modre kavbojke, rdece adidaske..spodaj belo.. pocutje fantasticno. Dan 6, mesec 4, leto 5, devetletje 9 in 81 letje v 9... je to prav??? Recimo da je 959 Vojko.. zakaj mislis, da sva sestri ali prijateljici?? Ali je to tako ocitno..hihi Imejte se lepo... vsi in vsak posebej.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kaj pa sem se jaz danes tolk v črno dala? Vse črno (tudi spodnje perilo), razen modre kavbojke in drap jakna. (* 4 2 7 *) Sicer se kar v redu počutim. Nekako neobčutljiva se mi zdim. Me je danes ena špiknila z nečim, kar me navadno razjezi, pa sem ostala čisto hladna. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vojko pozdravljen,a se ti ljubi še enkrat razložit te tri številke. Link na prvi strani namreč ne dela, meni se pa, če povem po pravici, ne ljubi listati vseh 50 in tolko strani... Prisrčen pozdrav vsem manekenom tule. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pozdravljeni! Ugotavljam, da sem bolj kot ne v črnem, tole je bila menda napaka , ker je že vreme podobno, sicer je počutje zadovoljivo, ampak za nianso slabšo kot včeraj....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Črniiina....samo na nogavički je rdeča vrtnica... in raaaaazganja me spettttt (ups; še zmeraj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz pa danes v rjavem z malo rdece in zelene, vceraj v rnem z malo rdece n zelene 225 lep dan! vojko, a si ze na niskozemskem...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz sem pa danes v temno modri in višnjevi barvi, manj turobno kot vreme! -trenutno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 775 Danes sem morala nujno obleči rdeče perilo , če ne... pojma nimam kaj bi bilo, vendar mi tudi z njim ni čisto O.K. :xx!: Drugače sem pa čisto v črnem, z mojim kristalom. Prijeten dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz pa danes vsa v temno rdečem... no ja, pa mičkeno bele in črne se kar dobro počutim v svoji koži 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 225rdece rjavo rdece rdece belo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Dan Vojko in ostali ! V rdece crni kombinaciji.. pocutje fantasticno .. Ce sem v kovini danes, ktere bi morale bit primerne barve za moje dobro pocutje, sem opazila zadnjic, si nekomu napisal, da se oblaci glede na nekoga iz okolja.. hmmm.... jaz imam v delovni okolici .. 124, 183, 472, 647, 885 in 932. Najbolj mi odgovarja 9-tka, ponavadi sva celo enako barvno obleceni... 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Črniiina....samo na nogavički je rdeča vrtnica... in raaaaazganja me spettttt (ups; še zmeraj )In še vedno bolj te bo, Sanjalica Lepo te je spet videti na forumu. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Dan Vojko in ostali ! V rdece crni kombinaciji.. pocutje fantasticno .. Ce sem v kovini danes, ktere bi morale bit primerne barve za moje dobro pocutje, sem opazila zadnjic, si nekomu napisal, da se oblaci glede na nekoga iz okolja.. hmmm.... jaz imam v delovni okolici .. 124, 183, 472, 647, 885 in 932. Najbolj mi odgovarja 9-tka, ponavadi sva celo enako barvno obleceni... 959 Metuljčica Hvala ti za tale komentar.Uf, si pa "nabila" enih sodelavcev. Najboljše so barve v katerih se najboljše počutiš cel dan!!! Ker si v kovini, ni zate nič hudega, kajti tvoja 9 daje energijo petki, ta šestki, mogoče bi bilo dobro zaključiti krog - preko enke, in dreves.Torej nekaj črne ali modre ali mavrične, pa turkizna ali svetlozelena ali rjava/ temnozelena. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz pa danes vsa v temno rdečem... no ja, pa mičkeno bele in črne se kar dobro počutim v svoji koži 187Coccinelle Ti si se oblekla v barvo energije, ki ima danes nate največji vpliv in ki ti hkrati godi - to je rdeča kovina 7. S tem si poudarila svojo naravo, svoje srce. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Vojko pozdravljen,a se ti ljubi še enkrat razložit te tri številke. Link na prvi strani namreč ne dela, meni se pa, če povem po pravici, ne ljubi listati vseh 50 in tolko strani... Prisrčen pozdrav vsem manekenom tule. Vanda Krasno, da te zanima.Prav rad bi ti razložil, pa sem zaspan danes.Kaj res ne bi pogledala na forumu?Ai pa pojdi na mojo spletno stran, pa si tam določi.Gre zelo na hitro - pojdi na svoj osebni znak in podznak, tam pa ti napiše vsa tri števila.Če hočeš hitro listati forum, pa si tem raje shrani na svoj lokalni disk in poglej v urejevalniku.Hitro boš našla razlago. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Od znotraj navzven.....belo, sivo, modro, rjavo, črno, rdeče(zelo malo!).....počutje zelo pozitivno....lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdravljeni! od nog bele z majhnimi dalmatinčki (seveda pes),temno sive-bele-črne-svetlo sive-zelene in gor še moja glava. Po ene ure čakanja na autobusne postaji sem ugotovila naslednje: * ljudi oblačenji predvsem v topla oblačila temnih barv,od spodnic sem ne raziskovala (premajhno procento pristopilo na takšno sodelovanje ) * z dvesto avt zagotovo 100 sivih,ostali bele - temno sive (modre) - pogumnejši tud rdeče (1%). * živalce kot so psi - nosijo največ dolgo dlako.ženske tega trenutno najbrž opustili (kožihe,vse z kosmatega blaga),moški bolj "nagi" kot kosmati. 16:30 zaključujem čakanje,ker prihaja mož v sivem avtu in z nervozno gestikulacijo dandanes vsakega voznika. Lep pozdrav vsem.adijo,naj........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 rdeče rjavi čevlji, črtaste štumfe, črno sive kavbojke, bordo rdeča majčka, črn brezrokavnik počutje: super, pomladansko na nivoju 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 crno crna tinka 225 lep dan vsem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 178belo, rdeče ter kavbojke- modre, največ beleaja pa sivi štumfki počutje.... hm, razganjajoče, romatnično, pripravljena za neumnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 hm, razganjajoče, romatnično, pripravljena za neumnosti mene tud, mene tud...razganjujoče, romantično, pripravljena za neumnosti pa bila v službi v zeleno-oranžni kombinacijipotem odgovarjala v črnem spodnjem perilu Micku na njegov post o Orgazmih sedaj sem v modrini.... pa razganja...karkoli imam oblečeno ali slečeno...razganja.... JUHEJ.... Vojc pravi, da bo še... vauuuuuuuuuuuuuu življenje je lepo................ (tudi če imaš cifre 941 in jih v dobitni kombinacija lota ni) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz sem pa danes cisto v crnem; crne hlace, crna majica z dolgimi rokavi, crne nogavice in crno perilo.Zdajle grem ven - morda oblecem usnjeno jakno (crno). 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.