Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Krasno, da te zanima.

Prav rad bi ti razložil, pa sem zaspan danes.

Kaj res ne bi pogledala na forumu?

Ai pa pojdi na mojo spletno stran, pa si tam določi.

Gre zelo na hitro - pojdi na svoj osebni znak in podznak, tam pa ti napiše vsa tri števila.

Če hočeš hitro listati forum, pa si tem raje shrani na svoj lokalni disk in poglej v urejevalniku.

Hitro boš našla razlago.

Hvala,

Vojko

Hvala Vojko. Mimogrede, ful si prijazen, ko se trudiš vsakemu odgovorit. :palec:

Ja, sem našla tvoj sajt (luškan), in svoj znak in podznak tudi (5 5). Še vedno pa na najdem tretje številke. x?x Tako, da ne vem, ali sem postala tumpasta x^x x^x (retrograden Merkur, pa to) ali slabo vidim...

A lahko kdo razloži, kje najdeš tretjo št.?

Lep pozdrav! x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Krasno, da te zanima.

Prav rad bi ti razložil, pa sem zaspan danes.

Kaj res ne bi pogledala na forumu?

Ai pa pojdi na mojo spletno stran, pa si tam določi.

Gre zelo na hitro - pojdi na svoj osebni znak in podznak, tam pa ti napiše vsa tri števila.

Če hočeš hitro listati forum, pa si tem raje shrani na svoj lokalni disk in poglej v urejevalniku.

Hitro boš našla razlago.

Hvala,

Vojko

Hvala Vojko. Mimogrede, ful si prijazen, ko se trudiš vsakemu odgovorit. :palec:

Ja, sem našla tvoj sajt (luškan), in svoj znak in podznak tudi (5 5). Še vedno pa na najdem tretje številke. x?x Tako, da ne vem, ali sem postala tumpasta x^x x^x (retrograden Merkur, pa to) ali slabo vidim...

A lahko kdo razloži, kje najdeš tretjo št.?

Lep pozdrav! x:)x

Vanda

Premalo klikaš!

Tam, kjer si našla drugo številko bi bilo dobro, če bi kliknila, pa bi našla še eno celo stran opisa, pa smer energij pri tebi, pa vse tri številke na vrhu strani.

lp, Vojko

na strani izbire za podznak za petko http://www.9zvezd.com/si/dzk/page8.html najdeš svoj mesec rojstva in klikneš nanj

pa dobiš link:

http://www.9zvezd.com/si/dzk/page65.html

ter dobiš vse svoje znake

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pozdravljeni!

od nog bele z majhnimi dalmatinčki (seveda pes),temno sive-bele-črne-svetlo sive-zelene in gor še moja glava. :eek:  x:Dx

Po ene ure čakanja na autobusne postaji sem ugotovila naslednje:

* ljudi oblačenji predvsem v topla oblačila temnih barv,od spodnic sem ne raziskovala (premajhno procento pristopilo na takšno sodelovanje x:Dx )

* z dvesto avt zagotovo 100 sivih,ostali bele - temno sive (modre) - pogumnejši tud rdeče (1%).

* živalce kot so psi - nosijo največ dolgo dlako.ženske tega trenutno najbrž opustili (kožihe,vse z kosmatega blaga),moški bolj "nagi" kot kosmati. :vragec:  x:px

16:30 zaključujem čakanje,ker prihaja mož v sivem avtu in z nervozno gestikulacijo dandanes vsakega voznika.

Lep pozdrav vsem.adijo,naj........

Pozdravljena Vendula

Dobrodošla na podforumu: Devetzvezdni KI. Krasno, še ena obiskovalka več.

Najprej ti izračunam tvoje KIjevske številke

6 1 9

Hvala ti za opis oblačil, občutkov in ljudi.

Pa še kaj se javi.

Vojko

P. S. Si že obiskala mojo spleno stran?

Nekateri imajo težave najti jo - Preprosto klikneš na podpisno vrstico! Vojko

Vojko J Kalan

crno crna tinka  x8Dx

225

lep dan vsem

Hoj Tinka

Ja kakorkoli vzameš, 2 v dvojki ali pa 4 v devetki je glavna barva črna. Ampak glede na to, da si že dalj časa v črni barvi, to velja za dvojko!

Lepo se imej in uživaj. Vojko

Vojko J Kalan

Kaj pa sem se jaz danes tolk v črno dala? Vse črno (tudi spodnje perilo), razen modre kavbojke in drap jakna.    (* 4 2 7 *)

Sicer se kar v redu počutim. Nekako neobčutljiva se mi zdim. Me je danes ena špiknila z nečim, kar me navadno razjezi, pa sem ostala čisto hladna.  x:Dx  x;)x  x8Dx

Zakaj se mene tako pogosto zignorira? :angry: ... x;)x

No, danes pa imam nekaj rdeče in temno rdeče na sebi. Počutje OK. Sicer sem imela ful nekih opravkov, skakanja sem in tja..., ampak, ko sem delala, sem imela kar dosti energije. Sem izkoristila vsako minuto. :palec: x;)x

Edino zadnje čase se počutim, da imam preveč ljudi okoi sebe in da rabim malo samote. Še dobro, da prihaja vikend, ko bom par dni sama doma. Za nedeljo sem povabljena na kosilo, ampak najbrž ne bom šla, ker me nič ne vleče med ljudi - prav rabim malo mira. :o|o:

178

belo, rdeče ter kavbojke- modre, največ bele

aja pa sivi štumfki x:Dx

počutje.... hm, razganjajoče, romatnično, pripravljena za neumnosti :vragec:  x:px

Uf, Selene

Le kje se skrivaš takrat, ko si za neumnosti!

Vojko J Kalan

hm, razganjajoče, romatnično, pripravljena za neumnosti :vragec:  x:px

mene tud, mene tud...razganjujoče, romantično, pripravljena za neumnosti :vragec: x;)x

pa bila v službi v zeleno-oranžni kombinaciji

potem odgovarjala v črnem spodnjem perilu Micku na njegov post o Orgazmih :vragec:

sedaj sem v modrini....

pa razganja...karkoli imam oblečeno ali slečeno...razganja.... JUHEJ.... Vojc pravi, da bo še...

vauuuuuuuuuuuuuu življenje je lepo................ x;)x (tudi če imaš cifre 941 in jih v dobitni kombinacija lota ni)

Še bo, še, Sanjalica

Razganjalo te bo, da bo kaj. In tudi marsikaj lepega bo, tako norega, da se ti danes še sanja ne.

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko! x:)x

Danes sem oblekla temno sive hlače,temno siv puli,črn sako z tankimi belimi in sivimi črtami,črne nizke čevlje,črno usnjeno jakno,črna torbica,črno perilo,sive nogavice! Moji številki kot ponavadi 1 in 8!

Lep dan ti želim! :flower:

Ooooo, Contesa

Ti si vedno tako natančna z opisi, da bi imel velike težave, če bi se lotil natančne analize, ker pa oblečeš celo paleto barv, pa je lažje. S tem tako ali tako zaključiš krog.

Kar pa mi daje misliti so sobotna modra oblačila, ki me nenehno spodbujajo k misli, da si se že, ali pa se boš kmalu našla popolnoma v svoji ženski energiji 5 2 8.

Ali imaš kakšno večje podjetje? Ga gradiš, ali morda želiš zgraditi. In velik ter stabilen dom?

No, ni ti treba odgovoriti, če pa mi boš, bom vesel.

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

Jaz sem pa danes cisto v crnem; crne hlace, crna majica z dolgimi rokavi, crne nogavice in crno perilo.

Zdajle grem ven - morda oblecem usnjeno jakno (crno).

9 4 1

No, le uživaj, Marsa.

Zdajle si si res pripravila čisto "zunanjo" (4) masko!

(srček pustiš doma pri otrocih, kajne?)

Vojko

Vojko J Kalan

Kaj pa sem se jaz danes tolk v črno dala? Vse črno (tudi spodnje perilo), razen modre kavbojke in drap jakna.    (* 4 2 7 *)

Sicer se kar v redu počutim. Nekako neobčutljiva se mi zdim. Me je danes ena špiknila z nečim, kar me navadno razjezi, pa sem ostala čisto hladna.  x:Dx  x;)x  x8Dx

Zakaj se mene tako pogosto zignorira? :angry: ... x;)x

No, danes pa imam nekaj rdeče in temno rdeče na sebi. Počutje OK. Sicer sem imela ful nekih opravkov, skakanja sem in tja..., ampak, ko sem delala, sem imela kar dosti energije. Sem izkoristila vsako minuto. :palec: x;)x

Edino zadnje čase se počutim, da imam preveč ljudi okoi sebe in da rabim malo samote. Še dobro, da prihaja vikend, ko bom par dni sama doma. Za nedeljo sem povabljena na kosilo, ampak najbrž ne bom šla, ker me nič ne vleče med ljudi - prav rabim malo mira. :o|o:

Živijo Tamara

Pojma nimam, da bi te kdo ignoriral.

Sam te včasih spustim, ker napišeš stvari tako lepo in tako popolno, da bi vsaka pripomba tvoje pisanje samo pokvarila.

In, ne želi si še samote. Zdaj je tvoj mesec uspeha, prijetnih dogodkov. Mir pa si lahko pridobiš sama tako, da ne greš povsod tja, kjer nimaš kaj iskati.

Mir pride v naslednjem mesecu.- bo še prezgodaj, boš videla. Ravno, ko se boš spet privadila na dinamiko, je bo pa konec! No, pa ni panike, saj si celih 9 let v karmičnem času, tako, da bo dogajanja zate še vedno veliko.

Ja, pa tvoja rdeča barva kaže na to, da je danes res dan 9.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, hvala!!!  x8Dx

Ja, bom upoštevala tvoj nasvet, da ne bom hodila tja, kjer ne čutim, da bi bilo zame.  :palec:

Zdaj pa spat. Lahko noč!  x:Xx  x;)x

Tamara

Danes sem bil odrezan od LNF, ker sem nekaj zakvačkal pri nastavitvah.

Pa mi je Marsa pomagala in spet sem tukaj.

Lepe praznike ti želim, Vojko

Vojko J Kalan

Hja Vojko, že nekaj časa imam v mislih samostojno obrt, pa se še nisem čisto odločila.Dom je velik(še prevelik,ko je treba čistiti x:Dx )

Danes zjutraj, čisto v modrih odtenkih, izjema svetlo rjavi kavbojski škornji, zdajle ko grem v službo,pa camel kombinacija hlač,kačasti mokasini,rutka v enakem vzorcu,črna usnjena jakna, črna torbica,črno perilo! Številki 1 in 8!

Počutje-polna energije-saj moram biti, če hočem, da mi uspe, vse kar sem si danes zastavila! x:Dx  :palec:

Lep vikend ti želim Vojko in lepe praznike! x:)x

Contessa

Verjamem, da ti je vse uspelo.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Bemu.....mene si pa total na ignor dal  :C:

Mick

Si prepričan, da se nisi zmotil?

Danes je tale - bemu - edini tvoj post edini pri barvah oblačil!!!! x^x

Le kaj misliš s tem.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica
Razganjalo te bo, da bo kaj. In tudi marsikaj lepega bo, tako norega, da se ti danes še sanja ne.

V prekmurščini bi sedaj na to tvojo trditev rekla: "BOUG DAJ TVOJOJ REJČI HASEK"

in

A bom imela možnost videt...pod klobuk???? x;)x x;)x :vragec:

Sicer pa sem bila danes oblečena v safari/kaki barve....cela. Kompleto. V paketu.

Kdaj odpotuješ Vojko?

Saj ne da komaj čakamo, da odpotuješ...ampak komaj čakamo, da se vrneš... x:Ix x:Ix x:Ix

V prekmurščini bi sedaj na to tvojo trditev rekla: "BOUG DAJ TVOJOJ REJČI HASEK"

in

A bom imela možnost videt...pod klobuk???? x;)x x;)x :vragec:

Sicer pa sem bila danes oblečena v safari/kaki barve....cela. Kompleto. V paketu.

Kdaj odpotuješ Vojko?

Saj ne da komaj čakamo, da odpotuješ...ampak komaj čakamo, da se vrneš... x:Ix x:Ix x:Ix

Sanjalica

Le reci, glasno reci in moje in tvoje besede...

In prav gotovo bodo šle iz tvojih ust v božja ušesa!

Kar pa klobuka zadeva.... nekateri/e so me že videli z in brez klobuka - recimo na mavrični soboti.

Sicer pa bo en intervju v majski številki revije Antena.

Vojko

Vojko J Kalan

Danes je tale - bemu - edini tvoj post edini pri barvah oblačil!!!! x^x

Le kaj misliš s tem.

Ja......danes........kaj pa enih 777 postov prej.......pa nobenga tvojga komentarja :V:

Jao Mick

Vidiš. Iz tega tvojega ravnanja se vidi, da si osrediščen ta mesec - da si v sredini in da potrebuješ nekaj pozornosti. Vseh 776 postov (polovico vseh na tej temi), pa se nisi pritožil, zdaj je pa kar naenkrat hudo.

No, raje vprašaj, izrazi željo, pa bom komentiral.

Sicer pa smo te že popljuvali ene parkrat, a ne?

Imaš pa vedno toliko barv oblačil na sebi, da imaš gotovo vedno sklenjen energetski krog - in to je dobro Mick in sem ti tudi že povedal.

Se ti pa zahvaljujem za vsak in za vse poste, kajti tale tema je predvsem material, s katerim bom lahko naredil raziskavo o energiji leta, meseca, dneva in barvah oblačil.

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica
Le reci, glasno reci in moje in tvoje besede...

In prav gotovo bodo šle iz tvojih ust v božja ušesa!

Ja, verjamem! Bom na glas ponovila tvoje besede, se bo mož dvignil s sedežne in kaj bo potem????

Odgovornost prevzemaš ti??! x;)x

Verjetno si pozabil, nekoč smo se namreč hecali glede klobuka in slike za potni list...; saj ni nobene frke.

Bil je hec.

S spoštovanjem g. Vojc od v temno modre hlače, svetlo modro majico, modro/oranžno karirasto srajico oblečene Sanjalice...

(spodnje perilo pa normalno oranžno, da paše k lasem x;)x )

Danes sem bil odrezan od LNF...

:palec: Glih gledam, o fino, je potem kul. x:Xx :vio: :palec:

..Zdajle si si res pripravila čisto "zunanjo" (4) masko!

(srček pustiš doma pri otrocih, kajne?)...

A tko je potem s tem? Se mi je zdelo, da bo kaksna taka razlaga, 'ascendentna'. xDDx

Sem imela pa danes spet vse crno, razen brezrokavnik, tak kot ena majica, zivozelen crtast.

Zdajle pa sem v kavbojkah in v beli (:eek:) majici. :)

... Vidiš, MIck. Iz tega tvojega ravnanja se vidi, da si osrediščen ta mesec - da si v sredini in da potrebuješ nekaj pozornosti. Vseh 776 postov (polovico vseh na tej temi), pa se nisi pritožil, zdaj je pa kar naenkrat hudo. ...

x:Dx x:o)x :vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Vidiš, MIck. Iz tega tvojega ravnanja se vidi, da si osrediščen ta mesec - da si v sredini in da potrebuješ nekaj pozornosti. Vseh 776 postov (polovico vseh na tej temi), pa se nisi pritožil, zdaj je pa kar naenkrat hudo. ...

x:Dx x:o)x :vragec: x:Dx

x:Dx x:o)x x:Dx x;)x

Vojko J Kalan

evo se mene, danes v sluzbi v modrih kavbojkah, pa crno sivi pleteni jopi..pocutje...hja...srednje..prespala skoraj cel popoldan... :C: ...bo pa jutri boljse..

Vojko, lep pozdrav in vse dobro

Mojca x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...