tipo 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 sorry, pozabila sem napisati moji dve stevili.. 2 in 3 Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 3 4 4 Belo spodnje perilo.....svetlo rjave žametne hlače....sive nogavice....črna srajca.......črna usnjena jakna.....obutev/ rjavo, črna! Počutje lepo in zadovoljivo, še kar tako naprej Lepe praznike prav vsem Boris Kot skoraj vedno, si zaključil energetski krog.Daj, če ti ni odveč, ali nam zaupaš, kako izbiraš barve!? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 evo se mene, danes v sluzbi v modrih kavbojkah, pa crno sivi pleteni jopi..pocutje...hja...srednje..prespala skoraj cel popoldan... ...bo pa jutri boljse.. Vojko, lep pozdrav in vse dobro Mojca Pozdravjena Tipo na DZK podforumu Vesel sem, da si se oglasila. Še ena dvojkica med nami.... Upam, da se danes počutiš boljše. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Dragi Vojko, danes dosti boljse, ceprav je imela moja mama rojstni dan, pa vse polno obiskov , zdaj pa me pocasi me preveva spanec ... nisi pa mi odgovoril glede oblacil. lp Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Dragi Vojko, danes dosti boljse, ceprav je imela moja mama rojstni dan, pa vse polno obiskov , zdaj pa me pocasi me preveva spanec ... nisi pa mi odgovoril glede oblacil. lp MojcaTipo Hvala ti za komentar. Prav pride.Saj bi ti odgovoril, a res nisem videl nobenega tvojega vprašanja! Tale tema je v pomoč meni, da raziskujem energije, posamezne ljudi in da iz tega skušam potegniti zaključke. Do sedaj sem opazil, da je se veliko ljudi oblači v barve tako, da zaključi energetski krog. Včasih pa tako, kot je najmočnejša trenutna energija. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Dragi Vojko, seveda nisem postavila nobenega vprasanja , sory.. zanima pa me, kako clovek z barvami zakljuci energetski krog? a nam zaupas par besed o tem ? Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Dragi Vojko, seveda nisem postavila nobenega vprasanja , sory.. zanima pa me, kako clovek z barvami zakljuci energetski krog? a nam zaupas par besed o tem ? MojcaTipo Ja, res krasno vprašanje. Če bi ti hotel dati zame zadovoljiv odgovor, potem cela spletna stran http://www.9zvezd.com ni dovolj. Če pa si te stvari že kaj preučila potem gre za sledečo zadevo: Načelno naj bi bilo tako, da se najboljše počutimo, kadar energija skozi nas kroži in je s tem enakomerno razporejena - nikjer ne zastaja, je ni ne preveč in ne premalo. Vse skupaj temelji na zakonu petih elementov! Po Devezvezdnem KIju se energija časa in prostora ves čas menja. Seveda se na to lahko prilagajamo tudi ljudje sami. (in prav gotovo se). Vendar pa so nekatera dnevi, ko je energija leta, meseca, dneva, ure tako "enostranska", da imamo težave pri delovanju v vsakdanjem življenju. Takrat imamo težave s počutjem, s prehrano, obnašanjem, itn. Tale tema je namenjena raziskovanju, če barva oblačil vpliva na počutje in o tem, kako je bil posameznik oblečen, ko se je počutil dobro ter kakšna je bila v tistem dnevu dnevna, mesečna, letna energija. Kajti, če se da vplivati na počutje z barvo obleke, potem lahko to naredimo namerno. Vsako od števil v Devetzvezdnem KI-ju ima svojo barvo (bolje rečeno, barvno paleto). Če z oblačili nadomestimo energijo, ki jo v določenem trenutku primanjkuje ali določeno barvo dodamo zato, da "prevaja" neželeno energijo v točko, kjer je dobrodošla. ZELO PREPROSTA RAZLAGA JE TULE!! "pozitivni" energetski krog teče takole (glej spletno stran, ali revijo Karma Plus za več razlage): VODA podpira DREVO (les) podpira OGENJ podpira PRST podpira KOVINO podpira VODO (krog je sklenjen) Kontrolni ali uničevalni krog pa takole: VODA uničuje OGENJ uničuje KOVINO uničuje LES uničuje PRST uničuje VODO Če je človek recimo rojen v znakih, ki imajo za osnovo LES in OGENJ, in je trenutno pod močnim vplivom (tako kot letos) istih teh dveh energij, energetski tok ne more teči gladko, kajti energija zastaja pri ognju. Ogenj je premoča, kar pomeni, da ima človek lahko težave z organi, ki imajo kovinsko naravo - glava, pljuča, debelo črevo....... s tem pa je nedvomno povezano počutje človeka. Obstaja tudi manjko prsti, kovine, vode. Energijo vode lahko dobimo s fizično bližino vode, a takrat imamo še manj energije prsti...... Če se oblečemo v oblačila, ki imajo barve energij PRSTI, KOVINE in VODE. Zaključimo energetski tok in tako naj bi si (po tej predpostavki - raziskavi) izboljšali počutje. Upam, da to zadostuje, Vojko Za več informacij bo treba prečitati kaj več. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ne vem, kaj podpiram danes, sem pa v oranžno modri kombinaciji in sem precej na izi in mi paše tko (iz 252 v 427... ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 ne vem, kaj podpiram danes, sem pa v oranžno modri kombinaciji in sem precej na izi in mi paše tko (iz 252 v 427... )Mateja To je kul, da si na izi. Tako bi bilo dobro za nas vse, se mi zdi.Oranžna kaže na rumeno prst 5 (4 je v petici, danes), dvojka je v trojki.Mesečno je 4 v ognju, 2 pa v rdeči kovini 7. Torej modra predstavlja energijo vode 1.In tako je krog zaključen. Danes barve definitivno kažejo tvoje energije: 4 2 ! Lep večer še naprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Vojko živjo! Po kratkem komunikacijskem mrku,se javljam.Barve so pri meni še vedno bolj v črni,pa skor obvezno kavbojke.Čez ves prejšnji teden.8. pa sem ravno tako,kot Tamara,dodala rdečo barvo.danes:svetlo siva,bela,črna,roza,malo rdeče.Počutje-danes na izi,ves prejšnji teden pa v začetku tedna napeto,potem pa vsak dan bolj sproščeno.Sem se "odklopila" in delala v glavnem samo zase. Lep pozdrav,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Vojko živjo! Po kratkem komunikacijskem mrku,se javljam.Barve so pri meni še vedno bolj v črni,pa skor obvezno kavbojke.Čez ves prejšnji teden.8. pa sem ravno tako,kot Tamara,dodala rdečo barvo.danes:svetlo siva,bela,črna,roza,malo rdeče.Počutje-danes na izi,ves prejšnji teden pa v začetku tedna napeto,potem pa vsak dan bolj sproščeno.Sem se "odklopila" in delala v glavnem samo zase. Lep pozdrav,lana 427Lepo, Lana Hvala za komentar o Tamari!Evo, štiričke na pohodu ta mesec! Zelo zanimivo bo primerjat KIjevske dvojčke - no, ne vem natančno kako "globoko" bom lahko sortiral takšen konglomerat opisov in barv in energij. Se pa že kažejo nekateri kazalci, da zadeve delujejo. Ne sicer tako kot sem predvideval. Pa ravno v tem je čar, ali ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 rdeče in sivo-črno razpoloženje: ups and downs, uf ta pomlad, mi bo dala vetra, pa nič realizacije . pa kljub temu dobre volje 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 1 7 8črnopočutje... hm, ne povem sej ne, navihano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 he he he selene, se mi zdi, da res ni za v javnost ............režim se pa zato, ker je moje tako, pa mogoče sklepam sam po sebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Uživačice :xx!: Se hecam, saj je prav tako, uživajta Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Amis... pravilno sklepaš.... Vojko hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Do naslednjič, Selene Hvala tebi, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 rdeče in sivo-črno razpoloženje: ups and downs, uf ta pomlad, mi bo dala vetra, pa nič realizacije . pa kljub temu dobre volje 1 9 6 Hecno, jaz tudi - prej rdece, sivo, crno in sinje, zdaj siva majica (zelo redko nosim sivo, skorajda ne) in rdece (bordo, ampak mocna barva, ziva) hlace. In (tudi to je zanimivo, Amis, ker imava podobne cifre) - 9 4 1 Vojko. Da mal pomagam tvoji raziskavi. Ne komentiram toliko, ker pojma nimam o tem, pa kaj cem zdaj sam hvalit, saj siba, obvladas in vse, me sploh ne skrbi... Oglasim pa se, ce imam kaj posebnega, ce je glih tak moment in tko...No, in danes je.Blazno nad dobro se zadnje case pocutim v rdeci (prej sem imela obdobje - mislim to daljse, ne dnevno, tedensko, mesecno, pac pa kar recimo pol leta ali kaj takega, celo vec morda - zelene, se prej pa modre - ki pa jo nosim skoraj 'namesto' crne vcasih).Zdaj pa si oblecem nekaj rdecega, ne morem verjet, kako mi pase in me pozivi (ker, rdeca v bistvu ni za vsakega... pa ceprav je totalno univerzalna). ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 rdeče in sivo-črno razpoloženje: ups and downs, uf ta pomlad, mi bo dala vetra, pa nič realizacije . pa kljub temu dobre volje 1 9 6 Hecno, jaz tudi - prej rdece, sivo, crno in sinje, zdaj siva majica (zelo redko nosim sivo, skorajda ne) in rdece (bordo, ampak mocna barva, ziva) hlace. In (tudi to je zanimivo, Amis, ker imava podobne cifre) - 9 4 1 Vojko. Da mal pomagam tvoji raziskavi. Ne komentiram toliko, ker pojma nimam o tem, pa kaj cem zdaj sam hvalit, saj siba, obvladas in vse, me sploh ne skrbi... Oglasim pa se, ce imam kaj posebnega, ce je glih tak moment in tko...No, in danes je.Blazno nad dobro se zadnje case pocutim v rdeci (prej sem imela obdobje - mislim to daljse, ne dnevno, tedensko, mesecno, pac pa kar recimo pol leta ali kaj takega, celo vec morda - zelene, se prej pa modre - ki pa jo nosim skoraj 'namesto' crne vcasih).Zdaj pa si oblecem nekaj rdecega, ne morem verjet, kako mi pase in me pozivi (ker, rdeca v bistvu ni za vsakega... pa ceprav je totalno univerzalna). ... Marsa, hvala Lepo in v čast mi je, da se oglasiš tudi v tem kotičku! *************** In barvice...še bo tako, še bo veliko, veliko rdeče letos - saj si konec koncev "ogenj v ognju".In prav danes je tak dan, da je dnevna energija "pokrita" z letno, to pomeni, da si danes močno pod vplivom ognja. Poleg tega pa je tvoj podznak (mesečna energija) v tem celem mesecu v hiši ognja. In s svojo zunanjo (mesečno energijo) se predstavljamo svetu (običajno), tako ni čudno, da se te je rdeča tako "prijela". pozitivni energetski krog je takle: voda - les - ogenj - prst - kovina - voda in tako okrog. Ti imaš osebno že energiji lesa in ognja.Letno (2004) se to pokriva s tvojima energijama.Mesečno si pod vplivom energij prsti in ognja Torej ti za lep "flux" - pretok energije manjka še energija kovine in pa vode.-------Kovini sta 2. Rdeča kovina 7 (živo rdeča kot raztaljena kovina) in bela kovina - kot srebro(barve ognja segajo od oranžne do rdeče in vijolične. So močne barve - kot bi ojačal mavrico) Temno, toplo rdeča, je ognjeva barva. Živo rdeča je barva kovine 7-----Na ta način, da oblečeš sivo, si omogočila pretok energije še skozi kovino do vode.Barve vode so bela, nežne mavrične in razne zelo svetle pastelne barve ter črna - običajno pa bolj temno modra. No in temno modro si oblečeš tudi ti. Tako je krog zaključen, kajti energija vode spet podpira energijo lesa. Kadar je tako, se počutiš boljše. Upam, da to zadostuje. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Dobro jutro Vojko in ostali! Danes spodaj belo, črne nogavice, črne hlače z belimi drobnimi črtami, rjav puloverček, rjavi semiš škornji, črna jakna. Zjutraj sva bili s hčerko (537) v kopalnici in je bila oblečena v sivo-belo.. me gleda.. se obrne in pride čez par minutk nazaj, vsa v rjavem.. očitno se v belo sivem ni dobro počutila, kaj meniš Vojko? Počutje.. hmmm.. za razliko od ostalih dni.. tednov.. zeloooo umirjeno, razmišljajoče, kot da se je svet ustavil.. Se običajne utripajoče rožice se mi ne da dat gor.. Le kaj je z mano? Sem pozabila številke... moje so 959.. le kje je ogenj danes?? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 Dobro jutro Vojko in ostali! Danes spodaj belo, črne nogavice, črne hlače z belimi drobnimi črtami, rjav puloverček, rjavi semiš škornji, črna jakna. Zjutraj sva bili s hčerko (537) v kopalnici in je bila oblečena v sivo-belo.. me gleda.. se obrne in pride čez par minutk nazaj, vsa v rjavem.. očitno se v belo sivem ni dobro počutila, kaj meniš Vojko? Počutje.. hmmm.. za razliko od ostalih dni.. tednov.. zeloooo umirjeno, razmišljajoče, kot da se je svet ustavil.. Se običajne utripajoče rožice se mi ne da dat gor.. Le kaj je z mano? Sem pozabila številke... moje so 959.. le kje je ogenj danes??MBmetuljčica Tvoja hčerka 5 v rjavem.Ni čudno, danes naj bi bil dan 6, torej je 5 v odraslem drevesu 4. Zanj sta značilni barvi temnozelena in rjava. Le zakaj danes ni življenja v tebi? Le kdo bi vedel. Morda zato, ker je tvoja 5 v drevesu, ki pa nadzoruje prst 5. Poleg tega je 5 ta mesec v vodi 1 in 9 v karmični petici, ki nadzoruje petko. In kadar je osnovno število v osmici, običajno nismo najboljše volje. Saj bo boljše!Morda pa so razlogi drugje, razmisli. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 427Pozdrav Vojko!Čez dan tolikokrat preoblečena,v tako različne barve,bom poskušala se vseh spomnit.Črna,temno modra s svetlo modro aplikacijo,bordo rdeča.Potem bela,svetlo modra.Potem ponovitev prve.Popoldan in zdaj pa svetlo siva,bela,živo rdeča,na vrhu pa vijolično,zeleno,siv,črn pulover.Lp,lana Ah,ja,počutje-navihano Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Vojko, thanx, najlepsa hvala! Ful mi je vsec tvoja razlaga in vse je zelo smiselno in se tudi meni poklapa. Danes sem sicer (zaenkrat se) v crnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Jaz tudi v črnem. Samo dve rdeči številki na majici me ven režeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v črnem, sivem, rjavem, belem, modrem .......počutje za 7,5 , po lestvici od 1-10....lep dan vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.