Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Pozdravljeni!

3 4 4

Danes črnje usnje, moder jeans, nekaj temno rjave vmes, pa še bele tudi.....glede počutja sem pa imel, kar občutek, kar lep in uspešen dan x^x

Lep večer vsem, Borism x;)x  :palec:

Hvala Boris

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Mojca

Pocajtaj se! Kam pa tako hitiš? Premisli!

Ti kot dvojka v letošnjem letu ne bi smela hiteti in očitno nekatere stvari hočeš speljati hitreje kot gredo lahko.

Vojko

Dragi Vojko, tri dni sem prosila boga ali kozmos ali Jaz ali Bit ali kakor kdo hoce, naj mi pove, zakaj se me je tako hudo lotilo.Grlo...bolecine...ja , nekaj sem nekomu dolzna povedati..jezna sem na nekoga.. :C: :xx!: ,

potem pa se mi je vceraj posvetilo...jezna sem na dom :vragec: , na druzino, :vragec: , ze dva tedna so namrec otroci bolni, jaz pa razpeta med opravila z njimi, sluzbo, opravili doma :vragec: :vragec: moj moz pa v novi sluzbi ful omremenjen...

potem pa sem vceraj zvecer zbrala 45% energije, ki sem je premogla, povedala vsakemu clanu, kaj me moti :8): :8): , pa so me samo tiho poslusali x?x x?x , potem pa so mi samo vsi trije rekli, tako je mama, res je tako, kot ti pravis.. :palec: ...

danes je situacija popolnoma uravnotezena x:)x , jaz dosti boljse volje, oblecena v zelen pulover in modre hlace, ceprav se lezim, se ze dosti boljse pocutim... x:)x

Ob pregledu mojega letosnjega zivljenja sem pa ugotovila, da se mi je nekako moral ustaviti cas, saj sem ze tri mesece po 16 ur na dan vprezena z vso silo.. :V: , ja pa saj tega se bik ne bi zdrzal...zakaj pa bi lahko jaz :xx!:

Prijazen pozdrav

Mojca 234 xrosex

Ahoj vsi!

6 1 1

Danes oblačena v temno sivo - lila - slivovje modra.

Počutje  :palec: ,polno enrgije (uporabljeno za stanovanje in družino) in še kaj zame tud zostala.

Vendula

Lepo, dobro si to naredila, samo, da si zadovoljnja.

Premisli malo, koliko poslušaš svoje srce in koliko ti je pomembna zunanjost!

Vojko

Vojko J Kalan

Mojca

Pocajtaj se! Kam pa tako hitiš? Premisli!

Ti kot dvojka v letošnjem letu ne bi smela hiteti in očitno nekatere stvari hočeš speljati hitreje kot gredo lahko.

Vojko

Dragi Vojko, tri dni sem prosila boga ali kozmos ali Jaz ali Bit ali kakor kdo hoce, naj mi pove, zakaj se me je tako hudo lotilo.Grlo...bolecine...ja , nekaj sem nekomu dolzna povedati..jezna sem na nekoga.. :C: :xx!: ,

potem pa se mi je vceraj posvetilo...jezna sem na dom :vragec: , na druzino, :vragec: , ze dva tedna so namrec otroci bolni, jaz pa razpeta med opravila z njimi, sluzbo, opravili doma :vragec: :vragec: moj moz pa v novi sluzbi ful omremenjen...

potem pa sem vceraj zvecer zbrala 45% energije, ki sem je premogla, povedala vsakemu clanu, kaj me moti :8): :8): , pa so me samo tiho poslusali x?x x?x , potem pa so mi samo vsi trije rekli, tako je mama, res je tako, kot ti pravis.. :palec: ...

danes je situacija popolnoma uravnotezena x:)x , jaz dosti boljse volje, oblecena v zelen pulover in modre hlace, ceprav se lezim, se ze dosti boljse pocutim... x:)x

Ob pregledu mojega letosnjega zivljenja sem pa ugotovila, da se mi je nekako moral ustaviti cas, saj sem ze tri mesece po 16 ur na dan vprezena z vso silo.. :V: , ja pa saj tega se bik ne bi zdrzal...zakaj pa bi lahko jaz :xx!:

Prijazen pozdrav

Mojca 234 xrosex

Eh, dvojke, dvojke

Mojca

Ja, pa še tista trojkica ti nagaja včasih. Ko se nabere preveč, pa eksplodiraš!

Najprej si nakopljete dela čez glavo - samo, da bo družina zadovoljna, pa možek in si srečna....

Pozabljaš pa na tisto: Poskrbi za svojo srečo - torej nameni sebi nekaj časa, da boš potem lahko delala za druge, kajti le to te osrečuje. In če hočeš osrečevati druge - najprej poskrbi zase. To za dvojkice prav gotovo velja (da ne bi kdo pri tem pretiraval)

Imej se lepo, Vojko

Vojko J Kalan

Dragi Vojko,

res je, do sedaj sem delala v smeri, damo da bodo drugi zadovoljni ( velikokrat podzavestno) sedaj pa se mi je cas ustavil, postalo pa mi je tudi jasno, da sem pozabila nase.. :vragec:

za zacetek se imam danes rada, cartam se na vse pretege :kiss: xsrcx xloveyx ,

Vojko hvala, Tudi tebi in vsem drugim posiljam ljubezni.. xDDx xsrcx

Prijazen pozdrav,

Mojca xrosex

427 x:)x

Danes črna.temno modra,svetlo vijolična,ciklamna-čez dan.Zdaj pa do zjutraj svetlo modra,čez črno in ciklam. x;)x Počutje -v redu,pravijo pa,da danes sekam(z besedami) x8Dx .No ja,včasih je tudi to potrebno x:Ix .

Aja,Vojko,imaš prav v obeh postih.Svoboda oblačenja in protiutež svetlim barvam.Bomo videli kako se bodo te barve kaj spreminjale proti poletju. :2src: 

Lp,lana x:)x

Ja, me prav zanima, kako bo poleti!

junij: črno, rjavo, temno zeleno

julij : zelo živahno

avgust: črno belo rdeče

Hvala za opis.

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko! x:)x

Danes pa sem bila čisto lady in black! x:Dx

Črni salonarji z visoko peto,črne nogavice s pleteno strukturo,črno kratko usnjeno krilo, črna majčka,črn vzorčast svilen šal,črna buckle jakna, črna torbica in črno perilo!

Lep vikend ti želim! :flower:

Fiiiiiiooouuuuuuuu....

Black magic woman x8Dx x;)x

Tudi tebi lep vikend

Vojko

Vojko J Kalan

ojla Vojko,si tudi še aktiven x;)x .No,bomo videli.Saj,ti predvidevaš po energiji,jaz pa komaj čakam sonce,vročino,takrat je zame lajf! x8Dx

Ja Lana

Kaj češ, sem moral dokončat eno spletno stran.

Zdaj je vse UL in OK in grem v horizontalo.

Lepo se imej in lahko noč,

Vojko

Vojko J Kalan

Ahoj vsi!

6 1 1

Počutje  :palec: ,polno enrgije (uporabljeno za stanovanje in družino) in še kaj zame tud zostala.

Vendula

Vojko

Vojko,hvala za tvoj odgovor. x;)x

Drugi stavek me kar z besedama "zarezal" do živega. xrolleyesx Srce slišim - slišim kako kriči,pa ga nikdo ne sliši. :xx!: Srce in zunanjost mi so pomebne -bo moralo prid v spremembo mene,kajne x?x xrolleyesx

Lepo nedeljo in ves prihajajoč teden. x:)x

Ahoj vsi!

6 1 1

Počutje  :palec: ,polno enrgije (uporabljeno za stanovanje in družino) in še kaj zame tud zostala.

Vendula

Vojko

Vojko,hvala za tvoj odgovor. x;)x

Drugi stavek me kar z besedama "zarezal" do živega. xrolleyesx Srce slišim - slišim kako kriči,pa ga nikdo ne sliši. :xx!: Srce in zunanjost mi so pomebne -bo moralo prid v spremembo mene,kajne x?x xrolleyesx

Lepo nedeljo in ves prihajajoč teden. x:)x

Vendula, hvala ti za lepe želje in ne boj se,

ko boš poslušala svoje srce, bo tvoja zunanjost še lepše.

Pa nič se sekirat, to je v tvoji naravi - pa zato gre. Tvoje srce - tvoja osnovna energija podpira tvojo mladostno - zunanjo jaz - tisto, ki jo vsi poznajo. Potem pa se človeku včasih zdi, da je le to pomembno - zunanjost in lahko malo pozabi na srce, na notranjost, ki ves čas ždi zadaj - tiho in te podpira v vsem kar si želiš. In ko boš bolj začutila svoje srce, bo veselo in dobila boš več.

Srce 6 je kapitan ladje 1, ki te vozi skozi vsak trenutek. Le kaj bi kapitan brez ladje in ladja brez kapitana!?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

427

Pozdravljen Vojko! x;)x

Se ponavljam.No,pa vseeno.Do zjutraj svetlo modra,malo bele,spodaj črno,kaj pa drugega x:Ix ,pa malo temno modre in živo roza.Počutje x8Dx ,glede na to,da je kar dinamično tule,se pa umirja. :palec:

lp,lana x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Tale kombinacija zdajle je NUJNA.. Rjava in svetlo vijolicna.. vse, od obleke do sminke.. Me bo zeblo, ker imam samo tanko vijola jopico cez, ampak ni drugega v tej barvi in nekako.. moram.. pa se crno dam zraven, cevlje in jakno..

1,2,4

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Prav vse vas lepo pozdravljam iz Munchna! xDDx

v rjavih jeans hlaccah, svetlo rjavem, skoraj bezz puloverju,

rjavi jakni in pod rjavim klobukom se potepam po svetu.

Vojko

P.S.

Komentarji bodo pa drugicc, ko bom spet doma.

Vojko J Kalan

Aja, jaz pa sem glih priletela, pa madonca, menda ja ne bos zdaj tamle se tegale arbajtal? Pusti, izi, vse bo pocakalo. x;)x

Imej se cimboljse! :palec: :vio:

Jaz sem v sinjemodri, danes. Majica in kavbojke, zelo svetle. Spodaj pa roza perilo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...