Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Vojko,meni se pa zdi,da moraš biti zlo cool ,si te kar predstavljam,temno rjava in bež ,pa klobuk.Pa še vse kar je pred tabo!Uživaj v potovanju in nabiranju novega znanja x!x 427,o mojih barvah in počutju pa ne bi... lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Prav vse vas lepo pozdravljam iz Munchna! v rjavih jeans hlaccah, svetlo rjavem, skoraj bezz puloverju, rjavi jakni in pod rjavim klobukom se potepam po svetu. Vojko P.S. Komentarji bodo pa drugicc, ko bom spet doma.In jaz pozdravljam u Muenchen, Vojko Tvoja obleka je neki country style, ha?!? P o z d r a v !!! alica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pozdravljen Vojko! Ker vem, da tudi med tulipani preburaš naš forum ....bom napisal za danes: Belo, zeleno, modro, rjavo.....počutje je kar super, čeprav za zgodnje dopoldanske ure, še zdaleč ne bi mogel trditi...lep pozdrav na Nizozemsko!!!!! Borism 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 For the record... Po dolgem času oblekla svetlo rumeno v kombinaciji s temno modro .187 Vojko, lepo se imej! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Modri-vijolična kombinacija.. vec odtenkov..Pocutje.. super!!! A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 dag lieve vojko! danes v crnem, 225, pocutje fino, upam, da s tabo enako! uzivaj v horizontih, ce imas rad dosti zraka, ti zagotovo pase (aja, v klobuku...sem se spomnila na tvoj bivsi avatar!!! ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pozdravljen Vojko in ostali... Danes po dolgem času v raznih odtenkih rjave, drap barve... Počutje odlično... 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Evo, danes sem kar kičasto, bi kdo komentiral verjetno... Imam belo majco na kateri je šopek rdečih vrtnic v obliki srcain plave kavbojke, vanilija barve šolne... Stanka 8 1 7 (170374) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 svetlomodro-rumena in rdece-bela danes pocutje: kot moje barve 225 lpt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 1 7 8 rdeče črno kavbojke... počujte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 filing črne hlače + črna mk majčka + rd perilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v svetlomodrem jeansu, v svetlorjavih in rjavih oblačilih, saj se fajn počutim, ampak zakaj me nekako vleče k tem svetlejšim barvam , saj me ne skrbi, ker občutek je itak O.K. Lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Dan vsem.. Dan je dezeven in nekako tih.. Oblecena v temno modro trenerko spodnji del, svetlo modro jopico.. spodaj belo.. Pocutje...je bilo ze boljse.. 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Danajšna sobota zelo mirna. 611 Oblačena za v mesto - jeans,belo-temno modri pulover,rjav jopič.Danes se počutim psihično v ravnotežju - nič me ne iztirja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Joooooj, kako ste pridni Tako pridni, da zdajle žal ne morem dati odgovora na vse, kar ste mi lepega napisali. Zato se vam vsem lepo zahvaljujem za lepe želje, ki so mi očitno pomagale, da je bilo doživetje teh dni odlično, da sem doživljal vsak trenutek posebej in se mi zdi kot bil bil na NL vsaj nekaj let, po drugi plati, pa kot, da smo bili včeraj skupaj. No, vsaj ta tema na Forumu Devetzvezdni KI se ne bo kaj dosti spremenila - saj je raziskovalna, kajne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Živjo Vojko! Lepo te je spet brati.Vidim,da si se kar nagaral v NL.Danes so moje barve temno modra,živo rdeča,črna in modro-bela.Počutje v redu. Pozdrav,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Živjo Vojko! Lepo te je spet brati.Vidim,da si se kar nagaral v NL.Danes so moje barve temno modra,živo rdeča,črna in modro-bela.Počutje v redu. Pozdrav,lana Pozdraljena Lana ( 4 2 7) Hej, to ni bilo garanje - to je bil čisti užitek - čista meditacija. Lep energijski krog si naredila: 4 v 8, 2 v 6, dodala si samo še kar je manjkalo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 No,sem pa le enkrat v skladu zaokrožila svojo energijo,jo bom še rabila do zjutraj Pozabila pa sem napisat svoje številke,vidim,da si jih ti. Verjamem,ja,da je bil čisti užitek,samo,ker si napisal,da ste po 10 ur na dan skoncentrirano delali,sem pomislila,da ste pozdrav 427,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 No,sem pa le enkrat v skladu zaokrožila svojo energijo,jo bom še rabila do zjutraj Pozabila pa sem napisat svoje številke,vidim,da si jih ti. Verjamem,ja,da je bil čisti užitek,samo,ker si napisal,da ste po 10 ur na dan skoncentrirano delali,sem pomislila,da ste pozdrav 427,lana Lana Če delaš, po enajsti uri sleci tisto živo rdečo - če se da, ali pa dodaj črno, temno rjavo ali modro. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Evo,živo rdeča je že off,dodana modro bela. 427lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Evo,živo rdeča je že off,dodana modro bela. 427lanaLana Ja, pozabil sem reči, bela je tudi čisto ok. Kajti po 23:xx se pričenja dan 2 - energije se spremenijo. In bilo bi čisto preveč rdeče kovine 7, ki te lahko včasih malo preveč utrudi. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 bom enkrat mogoce razumela te enrgijske kroge...se mucim, pa nic jasno mogoce sem zato spet v crnem 225 viva el vojko in lep vecer vsem t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 WB, Vojko! DZK mi je sicer malo 'španska vas', kar pa ni razlog, da se ne bi veselila tvojega zdaj oplemenitega znanja. Morda pa je upanje, da bom nekoč dojela vse tele energijske tokove (saj vem, treba vzeti čas in se posvetiti )Na tale ležeren prazničen dan pretežno v sivo zeleni kombinaciji (zdajle pa v svetlo zeleno pižamo in spat).187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 bom enkrat mogoce razumela te enrgijske kroge...se mucim, pa nic jasno mogoce sem zato spet v crnem 225 viva el vojko in lep vecer vsem tTinka Zate ni to nič narobe. Črna vsrka vse energije in sprejemati druge je hkrati največje darilo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.