Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

WB, Vojko! x:)x

DZK mi je sicer malo 'španska vas', kar pa ni razlog, da se ne bi veselila tvojega zdaj oplemenitega znanja. Morda pa je upanje, da bom nekoč dojela vse tele energijske tokove (saj vem, treba vzeti čas in se posvetiti x;)x )

Na tale ležeren prazničen dan pretežno v sivo zeleni kombinaciji (zdajle pa v svetlo zeleno pižamo in spat).

187

Hvala, Coccinelle, hvala!

Ej, saj ti ni potrebno razumeti vsega. Vsak dela na svojem koncu. Za tisto, kar potrebuješ vsakodnevno, pa se lahko naučiš zelo hitro. Načrtujem kakšen dvodnevni seminar v jeseni, če se boš še zanimala.

No, dan je sicer mimo, sam bi ti dodal še kanček temno rdeče ali črne ali rumene barve.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

evo vidva x;)x ful resen odgovor: sporočil 1500. hitrost doseganja legendarnega stanja: odvisno od navdiha, dolžine komentarjev in x^x .....časa v službi x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Bok legenda! Ker na delovnem mestu nimamo dovolj časa za take pogruntavščine in dolgovezja, nam lahko ti v dobrem duhu ostopis teh 1497 sporocilc! x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:Ix x:Xx x;)x x8Dx x:)x x?x x!x

Sej tebi tak dobriž ne pomeni veliko! :8): x8Dx x:Dx x:Dx :vragec:

vidim, da si kar u redu frajer x:Dx x^x :vragec: ........evo lohk si jih naštepaš kolk hočeš XXXXXXXX (tle namesto iksov vstaviš številke)

x:Dx x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Zate ni to nicˇ narobe. Cˇrna vsrka vse energije in sprejemati druge je hkrati najvecˇje darilo.

Vojko

hej vojko!

ne vem, ce je tole res vedno najboljse, da vse stalno srkas...potem lahko nasrkas... :8):

vsekakor sem danes v rdece-svetlomodri-beli kombinaciji, pocutje je pa cudno, ker mislim, da se me

loteva nek prehlad... x:o)x

225, se vedno!

lep dan x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

sivo, rdeče, črno, malo bele in rjave

počutje: po adrenalinskih praznikih, kar ok  x:o)x  x:)x  x;)x

Hvala Amis

Veš, ničkolikokrat sem se že "ujel", ko si narobe spomnim številk posameznika.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

:2src:  :O:  xcivx Ola!

Ja "midva" sva pa v belem, ena pa v sivem! Pravila službe.

No ker sva prvic tuki, vsaj jaz moram mal pogledat kak svari tuki delajo. x8Dx  :vragec:  :palec:  :eek:  x!x

Ops

Ola Vidva, pardon Midva

Dobrodošla, Midva v forumu Devetzvezdni KI.

V tem forumu se pogovarjamo, izmenjujemo izkušnje o najbrž najstarejši astrologiji, ki pa je veliko več kot astrologija, saj govori o astronomiji, o energiji, ki nas obdaja in njenih posledicah na našo resničnost. O energiji Qi - Chi.

Ja lepo, da sta v belem in v sivem - ah ja, seveda pravila službe naredijo svoje, kljub temu pa se "spodaj" lahko oblečeš po svoje, mar ne? Ali pa za na pot!

Lepo se imej, ko pa bom izvedel tvoje kijevske številke pa morda kaj več.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zate ni to nicˇ narobe. Cˇrna vsrka vse energije in sprejemati druge je hkrati najvecˇje darilo.

Vojko

hej vojko!

ne vem, ce je tole res vedno najboljse, da vse stalno srkas...potem lahko nasrkas... :8):

vsekakor sem danes v rdece-svetlomodri-beli kombinaciji, pocutje je pa cudno, ker mislim, da se me

loteva nek prehlad... x:o)x

225, se vedno!

lep dan x:)x

eeek, kaj naj ti rečem, če že vse veš.

Najbolje, da uporabiš svoje znanje!

Vojko

Vojko J Kalan

Jaz pa danes čisto v camel combinaciji! :onfire:  Tudi čevlji! x:Dx Sem hotela obleči črno, pa mi kar ni bilo.... xrolleyesx Perilo šampanjec barve. Moji številki 1 in 8! Glede na to, da delam cel dan razpoloženje, fantastično!

:flower:  Lep dan ti želim Vojko! :palec:

Contesa

Kaj bi si človek še želel boljšega, kot odlično razpoloženje. Le tako naprej, želim ti, da ti takšno tudi ostane!

Vojko

Vojko J Kalan

Oj, Vojko, zivjo, pa se jaz da se semle pofockam danes: crno rdece (vse).

9 4 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, Vojko! Dobrodosel nazaj! x:)x

Jaz danes crno - modro - rdece (malo se preoblacim, a ta kobinacija se me kar drzi).. Pocutje.. malo niha od super dobre volje do malo prevec razmisljujoce zamorjenega... 124

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj, Vojko, zivjo, pa se jaz da se semle pofockam danes: crno rdece (vse).

9 4 1

Hvala Marsa

Ali ti nisem nekaj takega že rekel - mislim rdeče in črno! x;)x

Vojko

Vojko J Kalan

Uh, je  :vragec: , če ima človek na sebi barve, ki jih niti ne zna opisat x:o)x

V glavnem rdečkasto-rjava, pa nekaj bordo, bež in vanilije x;)x

187

Odlično Coccinelle

Pomembno je, da se dobro počutiš, pa četudi ne znaš opisat barv.

In lahko rečem, da si dobro izbrala - energetsko mislim!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Oj, Vojko! Dobrodosel nazaj!  x:)x

Jaz danes crno - modro - rdece (malo se preoblacim, a ta kobinacija se me kar drzi).. Pocutje.. malo niha od super dobre volje do malo prevec razmisljujoce zamorjenega... 124

A.

Živijo Aliana

Hvala, hvala!

Ni čudno, da si danes malo iz tira. 2 ti nagaja - je v hiši 5, ki malo nadzoruje belo vodo 1.

Pa bo jutri boljše - no malo napetosti se bo še zgodilo, vendar bo drugačna in menim, da bo kar ok.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko - x;)x x:)x - mogoce se me je pa prijelo, ker sem namrec kar vedela, da se bos 'strinjal' z mojim izborom. x:Xx

In res, ne samo da sem se mega pocutila, se ful mi je pasala ta kombinacija. x^x x;)x

*V pretekliku govorim zato, ker sem zdaj v kavbojkah, sivi majici in vojasko zelenem brezrokavniku.

Povem samo zaradi svoje natancnosti, ne da tebi povzrocim sive lase, ker zdaj tolk enih podatkov, pa po moznosti odgovarjat... sam za info, v bistvu. xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vojko -  x;)x  x:)x  - mogoce se me je pa prijelo, ker sem namrec kar vedela, da se bos 'strinjal' z mojim izborom.  x:Xx

In res, ne samo da sem se mega pocutila, se ful mi je pasala ta kombinacija.  x^x  x;)x

*V pretekliku govorim zato, ker sem zdaj v kavbojkah, sivi majici in vojasko zelenem brezrokavniku.

Povem samo zaradi svoje natancnosti, ne da tebi povzrocim sive lase, ker zdaj tolk enih podatkov, pa po moznosti odgovarjat... sam za info, v bistvu.  xDDx  xcivx

Hvala Marsa

Če dobro pogledamo, je velik nabor barv, ki jih človek lahko izbere, da je pretok dober.

Težava je največkrat takrat, kadar izberemo le eno ali dve barvi. In takrat je težko zadeti prave barve.

Ti pa si jih prej in sedaj tudi.

Črno je nadomestila temno modra. Ogenj si ti sama. Vojaška zelena je 4. Kako si našla sivo, pa ne vem. x:Ix

Vojko

Vojko J Kalan

Hm, saj se mi je zdelo, da bos imel odgovor v rokavu. x:)x

Sivo? Deluje nekoliko sinjkasto (sicer mi ne pase siva, samo redki odtenki, npr. tale. x:)x x;)x), celo pikrich na lilkasto, ce bi jo hoteli analizirati... morda pa delno kot crna in delno kot bela - nekaksna zascita, a nekako nevtralno?

Picasso

Živjo Vojko x:)x

Danes sem imela oblečene od temno modre,živo in svetlo modre,svetlo sive,črne,ciklam roza,bele,zdaj pa modro belo x:)x ,počutje fajn,sem bila na dolgem sprehodu po soncu x8Dx

427,lana x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Hm, saj se mi je zdelo, da bos imel odgovor v rokavu. x:)x

Sivo? Deluje nekoliko sinjkasto (sicer mi ne pase siva, samo redki odtenki, npr. tale. x:)x x;)x), celo pikrich na lilkasto, ce bi jo hoteli analizirati... morda pa delno kot crna in delno kot bela - nekaksna zascita, a nekako nevtralno?

Marsa

V tem je čar Devetzvezdnega KIja, da za večino preprostih stvari ne rabim nobene priprave. Drugače je seveda s pravo - konkretno - osebno analizo in predvidom za prihodnost, kjer je potrebno kar nekaj priprav.

Vojko

Aha, lila, se mi je zdelo, da iz kovine odseva ogenj x:Dx

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...