Vojko 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Živjo Vojko Danes sem imela oblečene od temno modre,živo in svetlo modre,svetlo sive,črne,ciklam roza,bele,zdaj pa modro belo ,počutje fajn,sem bila na dolgem sprehodu po soncu 427,lana Lana Tudi sam sem bil na soncu danes in sem kar nekaj barve dobil.Oblečen pa v bež in modre jeans hlače, spodaj pa rdeče in belo. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jaz pa barve niti ne,energije pa kar nekaj.Saj pravim,prihaja moj čas 427,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Jaz pa barve niti ne,energije pa kar nekaj.Saj pravim,prihaja moj čas 427,lanaLana Vedno je tvoj čas! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 225rdece belo crno pocutje: znatno boljse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Eno sončno dobro jutro! Danes spet camel v kombinaciji z zeleno(travnato) Camel hlače in čevlji,zelena prosojna bluza,camel jopica, z enakimi zelenimi rožicami kot je bluza! Perilo kožne barve,nogavice tudi camel! Vojko opazila sem, da pri meni igra tudi veliko vlogo katere prstane dam gor-res je da imam ponavadi tigrovo oko vedno na sebi, danes pa imam na drugi roki jantar!V ušesih pa uhane z opalom,ki mi vedno pašejo! Počutje,naspidirano! Moji številki 1 in 8!Želim ti lep dan! Odlično Contesa Ja, saj pri vodicah človek kar pričakuje, da imate na sebi kaj trdega, kamne, kovine itn, saj vse to podpira vašo energijo in tako laže prenesete vplive Zemlje in drugih zemeljskih energij, ki vam jemljejo dah. Imej se še naprej lepo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 225rdece belo crno pocutje: znatno boljse Tinka Odlično, samo, da je boljše. Kaj pa jutranje sonce - to da veliko energije. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 modro, roza, crna124 pocutje.. kar OK.. umirjeno.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 modro, roza, crna124 pocutje.. kar OK.. umirjeno..Aliana Se vidi, da si cel mesec v obeh hišah kovin, pa si oblekla vse kar ne spada k njim Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 sivo, rdeče, črno, belo, +nakit (malo mešano ) počutje: kot sinusna krivulja, pa ne prestrma 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Rjava....drap....bela.....črna = počutje :xx!: , je že bilo večkrat tudi boljše , pa se ne bom hvalil :o|o: , tukaj trenutno opažam, da tudi z spremembo barv pri oblačilih ni kaj na hitro za zboljšati :o|o: ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Rjava....drap....bela.....črna = počutje :xx!: , je že bilo večkrat tudi boljše , pa se ne bom hvalil :o|o: , tukaj trenutno opažam, da tudi z spremembo barv pri oblačilih ni kaj na hitro za zboljšati :o|o: ....lep večer Točno Boris Ko nas zagrabijo močne tace zemeljske energije, ne pomaga nič več - razen odpreti vedno dobremu se nebu! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 HVALA za NASVET VOJKO! Saj to počnem, sedim in čakam, da se stvar izboljša, saj to se pa zgodi, če se preveč paziš , pa potem nisi odporen :xx!: , eh, še dobro, da je takšen tranzit le na vsakih 29 let ....lep večer Vojko in ostali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 HVALA za NASVET VOJKO! Saj to počnem, sedim in čakam, da se stvar izboljša, saj to se pa zgodi, če se preveč paziš , pa potem nisi odporen :xx!: , eh, še dobro, da je takšen tranzit le na vsakih 29 let ....lep večer Vojko in ostali Boris To je bila bolj ugotovitev kot nasvet!Če pa vidiš v tem kaj dobrega - potem pa super! Imej se čim boljše, Vojko P.Sl Ja ted ni si spraševal o pomenu dnevnih energij - morda si dobil odgovor - danes je namreč tvoj karmični dan - 3. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdrav Vojko! Čakaj, čakaj...tole pa ne bo nekaj štimalo spet, ker sem si tvoje dnevne položaje napisal, ko si jih objavil v sorodni temi za April 2004 in dnevni ritmi rastejo, ne, danes je po mojem dan "9", saj kakorkoli že, vem, da ni moj dan, ampak tole prosim preveri, pa mi napiši nazaj Vojko...lpe večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Živjo Vojko! Danes oblečena v svetel jeans,črno mikico,spodaj sivo bela kombinacija,svetla živo modra jopica.Dolg sprehod je bil poživljajoč,kljub kar močnem vetru. Zdaj v sivo vjolično temno zelenem puloverju,svetlo sivih hlačah,spodaj črno belo roza.Počutje super,en miren večer,končno doma. pozdrav,lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdrav Vojko! Čakaj, čakaj...tole pa ne bo nekaj štimalo spet, ker sem si tvoje dnevne položaje napisal, ko si jih objavil v sorodni temi za April 2004 in dnevni ritmi rastejo, ne, danes je po mojem dan "9", saj kakorkoli že, vem, da ni moj dan, ampak tole prosim preveri, pa mi napiši nazaj Vojko...lpe večer Boris Gotovo v tvojem koledarju piše 9 - a tista devet je iz spletne strani Purple White flying stars.Pomembno je vedeti, da je PW fs kitajska zadeva. Pri Kitajskih zadevah je veliko "zank" - različnih sistemov, ki na različne načine računajo dnevne energije - TODA PAZI - tudi upoštevanje le-teh je na različne načine. Na primer: Močna kitajska dinastija Bazai je bila zelo uspešna veliko sto let. Ko so vladarji iz sosednjih dežel hoteli od cesarja Bazai izvedeti, kako to naredijo, mu Bazai ni hotel povedati. Mongoli pa so zagrozili z vojno in Bazai je vedel, da je vojna poguba za obe deželi. Zato je svojim svetovalcem dal ukaz, da naredijo podoben sistem, ki bo na kratki rok deloval, na dolgi rok pa bo uporabniku povzročal težave. Novi astronomski sistem je deloval 60 odstotno in je bil dober za neposredno uporabo, vendar pa je bil razdiralen za družine. Tako so se Bazai rešili še enega sovražnika, kajti njegova ekonomija je šla navzdol - družina je namreč srž države. In kako naj kdo v današnjih časih ve, katera metoda je prava??? Sodobni Devetzvezdni KI ni le Astrologija. Seveda obstaja "Astrologija Devetzvezdni KI", vendar je ta le del veliko širšega znanja, ki se imenuje le "Devetzvezdni KI" in je bolj ASTRONOMIJA, morda še boljše - KOZMOLOGIJA. Zaključke DZKja precej strokovnjakov na svetu preverja reverzibilno. Torej od sklepov gredo k osnovi. Kadar iz posledic s pomočjo metode, ki naj bi jo DZK uporabljal, da iz osnove pride k sklepu - obrnejo kalkulacije, se morajo le-te skladati s položajem planetov na nebu, menami planeto, položajem konstelacij itn. - Ker pa sem v tej le še začetnik, njenih znanj ne objavljam ne tukaj ne na spletni strani. Učim se pa...... Danes naj bi bil po izračunu Mojstra Josepha Yuja dan 3. Pa se ni treba tega držat kot pijanec plota. Raje poslušajmo, bodimo pozorni. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Živjo Vojko! Danes oblečena v svetel jeans,črno mikico,spodaj sivo bela kombinacija,svetla živo modra jopica.Dolg sprehod je bil poživljajoč,kljub kar močnem vetru. Zdaj v sivo vjolično temno zelenem puloverju,svetlo sivih hlačah,spodaj črno belo roza.Počutje super,en miren večer,končno doma. pozdrav,lana427Suuper Torej danes ni nočne!? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Noup!A veš kako je takrat fajn doma?Ampak tole ni za tole temo.Ali pa.Temno modra saten pižama in roza nogavice.Počutje super. 427,lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Noup!A veš kako je takrat fajn doma?Ampak tole ni za tole temo.Ali pa.Temno modra saten pižama in roza nogavice.Počutje super. 427,lanaUživaj Saj grem tudi sam v horizontalo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 sivo, črno, vijolično, belo počutje: karuredu 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 crne hlace, crna maica, cez bluza s cesnjami, belimi in rdecimi... zeleni cevlji, 225, pocutje...malo nervozno...bo ze boljse.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 sivo, črno, vijolično, belo počutje: karuredu 1 9 6 Amis Meliž it ad ib es eš jerpan alitučop uderurak! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 crne hlace, crna maica, cez bluza s cesnjami, belimi in rdecimi... zeleni cevlji, 225, pocutje...malo nervozno...bo ze boljse.... Ohoj Tinka Od kje ti zdaj kar naenkrat toliko zelene k črni!? Eh, samo, ds se dobro počutiš - zanimivo, ni kaj! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Hello Vojko! Jaz pa danes v črnem hlačnem kostimu,z belimi črticami,bela bluza s kratkimi rokavi, črni čevlji in torbica,belo perilo,danes namesto jantarja,pa sokolje oko! Razpoloženje:intuziastično! Številki 1 in 8!Lepe praznike ti želim! Contesa Black&White Whiskey so nekateri hoteli piti iz dveh kozarcev! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Danes blue jeans hlače, bež "srednjeveška" srajca, belo perilo. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.