Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Živjo Vojko x:)x

Danes sem imela oblečene od temno modre,živo in svetlo modre,svetlo sive,črne,ciklam roza,bele,zdaj pa modro belo   x:)x ,počutje fajn,sem bila na dolgem sprehodu po soncu x8Dx

427,lana x;)x

Lana

Tudi sam sem bil na soncu danes in sem kar nekaj barve dobil.

Oblečen pa v bež in modre jeans hlače, spodaj pa rdeče in belo.

Vojko 6 2 9

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Eno sončno dobro jutro! x:)x

Danes spet camel v kombinaciji z zeleno(travnato) x8Dx Camel hlače in čevlji,zelena prosojna bluza,camel jopica, z enakimi zelenimi rožicami kot je bluza! Perilo kožne barve,nogavice tudi camel! x;)x

Vojko opazila sem, da pri meni igra tudi veliko vlogo katere prstane dam gor-res je da imam ponavadi tigrovo oko vedno na sebi, danes pa imam na drugi roki jantar!

V ušesih pa uhane z opalom,ki mi vedno pašejo! xsrcx

Počutje,naspidirano! x:Dx  :hepko:  Moji številki 1 in 8!

Želim ti lep dan! :flower:

Odlično Contesa

Ja, saj pri vodicah človek kar pričakuje, da imate na sebi kaj trdega, kamne, kovine itn, saj vse to podpira vašo energijo in tako laže prenesete vplive Zemlje in drugih zemeljskih energij, ki vam jemljejo dah.

Imej se še naprej lepo, Vojko

Vojko J Kalan

sivo, rdeče, črno, belo, +nakit (malo mešano x^x )

počutje: kot sinusna krivulja, pa ne prestrma x:Dx

1 9 6

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdravljeni!

3 4 4

Rjava....drap....bela.....črna = počutje :xx!: , je že bilo večkrat tudi boljše x^x , pa se ne bom hvalil :o|o: , tukaj trenutno opažam, da tudi z spremembo barv pri oblačilih ni kaj na hitro za zboljšati :o|o: ....lep večer x;)x  :palec:

Točno Boris

Ko nas zagrabijo močne tace zemeljske energije, ne pomaga nič več - razen odpreti vedno dobremu se nebu!

Vojko

Vojko J Kalan

HVALA za NASVET  VOJKO!

Saj to počnem, sedim in čakam, da se stvar izboljša, saj to se pa zgodi, če se preveč paziš :eek: , pa potem nisi odporen :xx!: , eh, še dobro, da je takšen tranzit le na vsakih 29 let x^x ....lep večer Vojko in ostali x;)x  :palec: 

Boris

To je bila bolj ugotovitev kot nasvet!

Če pa vidiš v tem kaj dobrega - potem pa super!

Imej se čim boljše, Vojko

P.Sl

Ja ted ni si spraševal o pomenu dnevnih energij - morda si dobil odgovor - danes je namreč tvoj karmični dan - 3.

Vojko J Kalan

Pozdrav Vojko!

Čakaj, čakaj...tole pa ne bo nekaj štimalo spet, ker sem si tvoje dnevne položaje napisal, ko si jih objavil v sorodni temi za April 2004 in dnevni ritmi rastejo, ne, danes je po mojem dan "9", saj kakorkoli že, vem, da ni moj dan, ampak tole prosim preveri, pa mi napiši nazaj Vojko...lpe večer x;)x :palec:

Živjo Vojko! x;)x

Danes oblečena v svetel jeans,črno mikico,spodaj sivo bela kombinacija,svetla živo modra jopica.Dolg sprehod je bil poživljajoč,kljub kar močnem vetru. x8Dx

Zdaj v sivo vjolično temno zelenem puloverju,svetlo sivih hlačah,spodaj črno belo roza.Počutje super,en miren večer,končno doma. x:)x

pozdrav,lana

427

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pozdrav Vojko!

Čakaj, čakaj...tole pa ne bo nekaj štimalo spet, ker sem si tvoje dnevne položaje napisal, ko si jih objavil v sorodni temi za April 2004 in dnevni ritmi rastejo, ne, danes je po mojem dan "9", saj kakorkoli že, vem, da ni moj dan, ampak tole prosim preveri, pa mi napiši nazaj Vojko...lpe večer x;)x  :palec:

Boris

Gotovo v tvojem koledarju piše 9 - a tista devet je iz spletne strani Purple White flying stars.

Pomembno je vedeti, da je PW fs kitajska zadeva. Pri Kitajskih zadevah je veliko "zank" - različnih sistemov, ki na različne načine računajo dnevne energije - TODA PAZI - tudi upoštevanje le-teh je na različne načine. Na primer: Močna kitajska dinastija Bazai je bila zelo uspešna veliko sto let. Ko so vladarji iz sosednjih dežel hoteli od cesarja Bazai izvedeti, kako to naredijo, mu Bazai ni hotel povedati. Mongoli pa so zagrozili z vojno in Bazai je vedel, da je vojna poguba za obe deželi. Zato je svojim svetovalcem dal ukaz, da naredijo podoben sistem, ki bo na kratki rok deloval, na dolgi rok pa bo uporabniku povzročal težave. Novi astronomski sistem je deloval 60 odstotno in je bil dober za neposredno uporabo, vendar pa je bil razdiralen za družine. Tako so se Bazai rešili še enega sovražnika, kajti njegova ekonomija je šla navzdol - družina je namreč srž države. In kako naj kdo v današnjih časih ve, katera metoda je prava???

Sodobni Devetzvezdni KI ni le Astrologija. Seveda obstaja "Astrologija Devetzvezdni KI", vendar je ta le del veliko širšega znanja, ki se imenuje le "Devetzvezdni KI" in je bolj ASTRONOMIJA, morda še boljše - KOZMOLOGIJA. Zaključke DZKja precej strokovnjakov na svetu preverja reverzibilno. Torej od sklepov gredo k osnovi. Kadar iz posledic s pomočjo metode, ki naj bi jo DZK uporabljal, da iz osnove pride k sklepu - obrnejo kalkulacije, se morajo le-te skladati s položajem planetov na nebu, menami planeto, položajem konstelacij itn. - Ker pa sem v tej le še začetnik, njenih znanj ne objavljam ne tukaj ne na spletni strani. Učim se pa......

Danes naj bi bil po izračunu Mojstra Josepha Yuja dan 3. Pa se ni treba tega držat kot pijanec plota. Raje poslušajmo, bodimo pozorni.

Vojko

Vojko J Kalan

Živjo Vojko! x;)x

Danes oblečena v svetel jeans,črno mikico,spodaj sivo bela kombinacija,svetla živo modra jopica.Dolg sprehod je bil poživljajoč,kljub kar močnem vetru. x8Dx

Zdaj v sivo  vjolično  temno zelenem puloverju,svetlo sivih hlačah,spodaj črno belo roza.Počutje super,en miren večer,končno doma.  x:)x

pozdrav,lana

427

Suuper

Torej danes ni nočne!?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Noup!A veš kako je takrat fajn doma?Ampak tole ni za tole temo.Ali pa.

Temno modra saten pižama in roza nogavice.Počutje x8Dx super.

427,lana

Uživaj

Saj grem tudi sam v horizontalo.

Vojko

Vojko J Kalan

crne hlace, crna maica, cez bluza s cesnjami, belimi in rdecimi... x:Dx

zeleni cevlji, 225, pocutje...malo nervozno...bo ze boljse.... :sori:

Ohoj Tinka

Od kje ti zdaj kar naenkrat toliko zelene k črni!?

Eh, samo, ds se dobro počutiš - zanimivo, ni kaj!

Vojko

Vojko J Kalan

Hello Vojko! x;)x

Jaz pa danes v črnem hlačnem kostimu,z belimi črticami,bela bluza s kratkimi rokavi, črni čevlji in torbica,belo perilo,danes namesto jantarja,pa sokolje oko! :)

Razpoloženje:intuziastično! :onfire:  x:Dx  Številki 1 in 8!

Lepe praznike ti želim! :flower:

Contesa

Black&White Whiskey so nekateri hoteli piti iz dveh kozarcev!

Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...