Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Vojko sory... ker komplikacije povzrocam...  :sori:  x:Ix  :8): 

Jaz gledam tudi... barvo koze in vse (da te malo potolazim)...

Kako pa kaj stojim z rdeco? Ker to pa precej nosim (sicer, itak, skozi lajf, poleg modre imam najvec v rdecem) - zdaj pa spet se prav posebej - eno doloceno obdobje...

Pac pa ze kake pol leta nekako ne nosim oranzne...

'Pase' mi rjava, taka temna, cokoladna, mikric rdeckasta, samo je sploh ne nosim... postanem taka... izrazita se bolj... pa nekako... prevec resna...

Katera pa bi morala bit, da bi pasala v tele sistemcke?  :8):

Aja - sklepam da morda zelena - ki pa je imam premalo in mi je vsec in mi pase.  x^x

Marsa

Mislim, da je z barvo obleke nekaj takega kot s petjem: Ne moremo zapeti napačne pesmi, tisto, ki jo zapojemo je tisti trenutek najboljša za nas in si z njo pomagamo nadoknaditi tisto, kar potrebujemo.

Menim, da je podobno z oblačili - nadenemo si tista, ki nam ustrezajo - vse do takrat, ko izbiramo barve in oblačila zaradi drugih - da se bodo drugi dobro počutili. Takrat običanjo delamo tako veliko napako, kot da rečemo, da imamo ribe - pa jih v resnici ne maramo (ali obratno) - torej naredimo si medvedjo uslugo.

Rdeča in zelena sta tvoji barvi Marsa. Vendar to ne pomeni, da jih človek vedno da nase - kot opažam tudi iz telega foruma, dostikrat damo nase tiste barve, ki nam trenutno energijo, ki jo dobivamo - transformirajo v tisto, ki nam je dobra, ugodna - in to je dokaj logično. No, da bi to potrdil, bi moral narediti veliko bolj sistematična in dolgotrajna raziskovanja. Začetek je pa le, a ne?

V novembru se bo dokaj dobro izkazalo katere barve bomo imeli radi v naslednjem letu. Naslednje leto bo namreč vsak od nas bolj "podoben sebi" kot pa zadnjih 8 let!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

30. september

Leto 6 mesec 7 dan 6

Spet en specialen dan - poznal se bo tudi pri oblačilih - saj sta letna in dnevna energija enaki!

6 je sicer ena dolgočasna in zoprna - kovinska, politična energija - v slabem smislu

a je 6 tudi nebeška, čista, neobremenilna energija - kadar je vse v ravnovesju!

Ker pa je leto 6 in dan 6 pomeni, da je ta energija najšibkejša, torej lahko pridejo do izraza tiste energije, ki jih 6 duši - 3 in pa 4, ker je mesec tudi v znaku kovine 7 pomeni, da v tem letu drevesca bolj uživajo kot navadno - posebno drevesa 4, ki so dobila nov polet in najbrž se to pozna tudi v oblačenju. Nova kreativnost......

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Črne hlače, vinsko rdeč polover, črna jakna in čevlji. Sedaj se mi pa približno sanja, zakaj hči nikakor noče nositi določenih puloverjev, hlač in zakaj je včasih zjutraj borba, to ne, tisto....Dobro da si zadnje čase sama izbira, kaj bova kupili in oblekli... Sej se pri otrocih tud to pozna, a ne?

Črne hlače, vinsko rdeč polover, črna jakna in čevlji. Sedaj se mi pa približno sanja, zakaj hči nikakor noče nositi določenih puloverjev, hlač in zakaj je včasih zjutraj borba, to ne, tisto....Dobro da si zadnje čase sama izbira, kaj bova kupili in oblekli... Sej se pri otrocih tud to pozna, a ne?

Otožna 1 7

Seveda, od kje pa bi bilo otroci drugačni. Najbrž še bolj čutijo kaj jim je prav in kaj ne.

danes je leto 6, dan 6 - zato torej smo ljudje oblečeni najbrž manj pisano kot običajno

Otožna (voda 1) v 9 - črno, belo, rdeče

lp, Vojko

Bodi prosim dušica in zapiši še ti dve številki zravem, ko pišeš komentar, prosim!

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Premišljujem Vojko (pa ne me narobe razumeti x;)x ) ali je poglavitno tisto, kar se "vidi" ali pa tisti deli oblačila, ki se dotikajo kože in so očem prikriti... ?

A je čisto vseeno kaj imamo "spodaj". Sama se s tem ne strinjam.

Za moj občutek (9_4_1) in mojo energijo ni vseeno...če imam pod črnino (danes črne hlače, črna pulica s kratkimi rokavi, črni čevlji, plašč iz jeansa) rdeče, belo, zlato ali črno spodnje perilo...

Za moj občutek, notranji filing..veliko več dam na spodnje perilo kot na tisto, kar je zgoraj...

Tudi ko navzven delujem "zanemarjeno" (ajmo, da je to doma, v soboto zjutraj, ko igram Fato) je moje spodnje perilo vedno Šik... in VEDNO usklajeno - modrc in spodnje hlače.

Mož nikakor ne more razumeti zakaj TAKOOO veliko denarja za tisto, kar se sploh ne vidi...

Rjavi čevlji in hlače,svetlo lešnikova polo majica,lajbič v isti barvi z rjavim vzorcem,pa črna jakna čez.

Torej 6 5

Vse drugo mi je jasno razen črne barve.

6 je ta mesec in danes v odraslem drevesu 4

5 je ta mesec in danes v mladem drevesu 3

od tod torej rjave barve, ampak črna!!?

Hvala Vojko,tebi je vse drugo jasno,meni pa ne veliko :o|o:

Črna barva x:Dx ,v bistvu sem odprl omaro in ta jakna mi je prva padla v roke in ker ni bila roza barve,sem vedel,da ne bo sekala mimo.

Glej naprej, če se le da,...

... 6 je sicer ena dolgočasna in zoprna - kovinska, politična energija - v slabem smislu

a je 6 tudi nebeška, čista, neobremenilna energija - kadar je vse v ravnovesju! ...

Zanimivo - danes imam oblecen kovinsko sivozelenomoder pulover... Mal na petrolejsko vlece, zelo redko nosim tole barvo.

Spodaj imam sinjemodro majico in sivo perilo (kar tudi redko nosim)...

(aja - 9 4 1) x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hecno no tole... jaz pa danes oblekla majlirano sivo-belo jopo (252), hči pa se je cela oblekla v svetlo modro (519)  x:)x

Mateja

Zate je dokaj logično. Danes "si v vodi" torej bela. No, predvidel bi še zeleno - vprašanje kako se sklada estetsko!!!

Hčerka - uf ne bi vedel iz glave x:Ix x:o)x x8Dx

Vojko J Kalan

Rjavi čevlji in hlače,svetlo lešnikova polo majica,lajbič v isti barvi z rjavim vzorcem,pa črna jakna čez.

Torej 6 5

Vse drugo mi je jasno razen črne barve.

6 je ta mesec in danes v odraslem drevesu 4

5 je ta mesec in danes v mladem drevesu 3

od tod torej rjave barve, ampak črna!!?

Hvala Vojko,tebi je vse drugo jasno,meni pa ne veliko :o|o:

Črna barva x:Dx ,v bistvu sem odprl omaro in ta jakna mi je prva padla v roke in ker ni bila roza barve,sem vedel,da ne bo sekala mimo.

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: Še en pravi moški!

Vojko J Kalan

... 6 je sicer ena dolgočasna in zoprna - kovinska, politična energija - v slabem smislu

a je 6 tudi nebeška, čista, neobremenilna energija - kadar je vse v ravnovesju! ...

Zanimivo - danes imam oblecen kovinsko sivozelenomoder pulover... Mal na petrolejsko vlece, zelo redko nosim tole barvo.

Marsa

če je perilo svetlosivo - si jo upam prevesti na - belo gorsko prst 8 - tu je tvoja 9 danes in letos

4 je danes v trojki - zelena

Vojko J Kalan

Premišljujem Vojko (pa ne me narobe razumeti x;)x ) ali je poglavitno tisto, kar se "vidi" ali pa tisti deli oblačila, ki se dotikajo kože in so očem prikriti... ?

A je čisto vseeno kaj imamo "spodaj". Sama se s tem ne strinjam.

Za moj občutek (9_4_1) in mojo energijo ni vseeno...če imam pod črnino (danes črne hlače, črna pulica s kratkimi rokavi, črni čevlji, plašč iz jeansa) rdeče, belo, zlato ali črno spodnje perilo... 

Za moj občutek, notranji filing..veliko več dam na spodnje perilo kot na tisto, kar je zgoraj... 

Tudi ko navzven delujem "zanemarjeno" (ajmo, da je to doma, v soboto zjutraj, ko igram Fato) je moje spodnje perilo vedno Šik... in VEDNO usklajeno - modrc in spodnje hlače.

Mož nikakor ne more razumeti zakaj TAKOOO veliko denarja za tisto, kar se sploh ne vidi...

Sanjalica

menim, da je vse bistveno. Tudi meni je pomembno spodnje perilo, čeravno nimam ravno velikega nabora barv - Mogoče si zdaj omislim kaj takega, kar mi bolj ustreza, ko smo tele stvari ozavestili.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Vojko, daj, "poigraj se z mano"...

Povej mi...za jutrišnji dan...kaj naj si oblečem (barve)... in ubogala te bom...

Ti bom pa potem povedala, kako se bom počutila...kaj izžarevala...

Reskiraš?

Če bom nervozna in sitkana...pa...hmm x^x x^x x;)x

Sanjalica 9_4_1

Marsa

če je perilo svetlosivo - si jo upam prevesti na - belo gorsko prst 8 - tu je tvoja 9 danes in letos

4 je danes v trojki - zelena

Ma Vojko, Sory! :sori:

Za dezinfo... ne vem, kaj mi je bilo - moja majica ni sinjemodra, ampak bela. x:Ix :8): - pripravila sem si sinjemodro... mislila sem jo obleci, pa sem potem belo, ki je ozja in ima krajse rokave pa bolj pase spodaj...

Bedasto - da kao ne vem, kaj imam obleceno! x:o)x

Ja, perilo pa je svetlo (pravzaprav tako nekako srebrnkasto sivo)... torej imam belo in sivo in 'petrolejsko'...

Si ti bolj vedel kot jaz, kaj imam obleceno, ocitno... xDDx

Thanx, Vojcek! :vio:

Aja, imela pa sem se rdece nogavice, temno rdece cevlje in bordo jakno...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vojko, še zame?

Muca Maca 1 9 6

puli olivne barve, črne hlače, črna jakna, črni čevlji (in črno perilo).

Danes zgleda rabim varovalne barve. Pa vsi me sprašujejo, če sem spet shujšala.. bele vode danes bolj pod drobnogledom...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Vojko, daj, "poigraj se z mano"...

Povej mi...za jutrišnji dan...kaj naj si oblečem (barve)... in ubogala te bom...

Ti bom pa potem povedala, kako se bom počutila...kaj izžarevala...

Reskiraš?

Če bom nervozna in sitkana...pa...hmm  x^x  x^x  x;)x

Sanjalica 9_4_1

Ej Sanjalica

ti me precenjuješ. Tega pa ne znam. Ne znam obleči ženske, kar tako - oziroma - če dobro premislim, nikoli nisem tega poskusil!!!

Lahko pa uganjujem v kaj se boš oblekla, čeravno bi tudi s tem še počakal nekaj dni. Saj ni niti 9 dni, da bi lahko sklepal po najmanjšem možnem KIjevsko - statističnem vzorcu.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...