Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Jaz pa danes v modrem sp. perilu, modrih kavbojkah, rdecem puliju s kratkimi rokavi...

pocutje - nagajivo

x;)x  :vragec:

Prijazen pozdrav,

Mojca xrosex

grrr mmmnajm ;) kje sva že zmenjena a pri tebi praviš? aha a tvojih ni doma.... take nagajive in lepo oblečene so mi pa všeč.... x;)x

no jaz pa danes belo majčko... v sredini pa eno modro okno, čez četrto čakro, pol pa trenirko i n eno čist na easy belo spodnje perilo.... pa berz nogavic ;) in bele cokle..... ahja rdečo lastiko za lase ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:palec: Ja po mojem je tudi pomlad vsaj malo kriva,obveznosti na stran,pa uživat :vragec: ,no vsaj še tole nedeljo,ki bo baje kar lepa.

lp,lana

Lana

Nedelja je lepa, tvoj avatar mi je pa všeč.

Vojko

x:Ix hvala,Vojko,meni tudi,sem dolgo iskala primernega,tale mi pa prav sede.Tvoj je pa hipnotičen :vio:

Moje barve danes vsa v črnem ,sive pohodne čevlje,siv nahrbtniček(je res čisto majhen,za vodo,pa malenkosti),živomodra jopica,počutje prima,kdaj pa ni,če greš k Peričniku. x8Dx

Zdaj pa v debelem zelenem puloverju in sivih hlačah,dvojnih bež nogavicah,pa me še zebe.Drugače počutje super,se že grejem :onfire:

427

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Jaz pa danes v modrem sp. perilu, modrih kavbojkah, rdecem puliju s kratkimi rokavi...

pocutje - nagajivo

x;)x  :vragec:

Prijazen pozdrav,

Mojca xrosex

grrr mmmnajm ;) kje sva že zmenjena a pri tebi praviš? aha a tvojih ni doma.... take nagajive in lepo oblečene so mi pa všeč.... x;)x

no jaz pa danes belo majčko... v sredini pa eno modro okno, čez četrto čakro, pol pa trenirko i n eno čist na easy belo spodnje perilo.... pa berz nogavic ;) in bele cokle..... ahja rdečo lastiko za lase ;)

Dragi El nino, x:Dx xDDx xDDx , hk...do mene je precej dalec, bi te vmes minilo x:Dx x:Dx ..

drugace pa, kako pa ves, da se pod tem perilom ne skriva babnica, ki totalno ni po tvojem okusu... x?x :vragec: , saj ves kaj pravijo, ponoci je vsaka krava crna in lepa x;)x

Mojca 234 xrosex

:flower:

Pozdravljen Vojko in ostali..

danes v rdecem perilu, rjavih hlacah, drap cevljih, beli pulovercek...

pocutje ... vrocina, boli me vsak koscek telesa, v usesih mi brenci... moji pravijo, da od prevec norenja in zabave na morju... jaz pa pravim, da od premalo x:Dx ... kdo bi vedel.. x;)x

To je telesno pocutje...

Drugace sem pa ok, vesela da sem spet med vami... x:)x

959

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Hojla,

danes sem pa čisto bež, od sp.perila do vrhnjih oblačil, razen bordo rdeči čevlji, pa jeans jakna, ki je plava, počutje pozitivno naravnano, mirno dobre volje. x8Dx :palec:

Zanimivo - včeraj zvečer sem šla na en koncert in sem imela namen obleči te bež cunje, pa ni šlo, pol sem se dala v črno in je blo super x:)x

cau x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Hojla,

še vedno v bež barvi, vendar z dodatkom vojaško zelene in črne (čevlji pač, aja pa torbica) x;)x

Počutje - še vedno kul, malo nemirno ampak zaenkrat prijetno pozitivo x8Dx

čau :D

647

Temno siva obleka, svetlo siva srajca, sive spodnjice, sive nogavice, črni čevlji.........he-he......sem pravi sivkec x:o)x ......kravata pa doma ostala.  x^x  9,5,9  x;)x Razpoloženje.......vredi, mal zaspan, pa to nima nič veze z oblačili  x;)x

x;)x Pri meni pa ima vedno povezavo pocutje z oblacili x:Dx

manj kot jih je... boljse je pocutje... :onfire:

Danes rdece, crna kombinacija... pocutje super.. se dobro da so telefone izumili... x:Dx x;)x

959

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Hojla x:)x ,

jaz pa danes vse črno - hlače, majca, čevlji, perilo, rdeča majčka spodaj, rdeča jakna. Počutje - hja, še kar, ne ful d best in ne ful zanič x^x , nekje vmes x:)x

črno, svetlo modro, nevidno rdeče x^x in svilena rutka v svetlomodrem z malo zelene in rumene

počutje: prva liga x:Xx x:Dx :palec: -skoraj evforično x^x

1 9 6

:vio: x;)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx v službi frka, gužva sestanki, popoldne službene obvetnosti...sem najbrž morala dobit dodatno dozo, da zdržim tempo do večera x^x x:o)x x;)x

x:Xx x;)x

Živjo Vojko x:)x

Danes oblečena v svetlo moder jeans ,rdečo majico,ostalo črno in malce bele.Počutje-super xokkx .Aja,vmes še belo modra,zdaj temnozeleno siva..Počutje-v belomodri malce glavobola,pa mislim,da ne zaradi barve x;)x ,smo sanirali x:Dx .

pozdrav,lana

427

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Živjo

Hvala za oglašanje in za skrb.

No, skrb je odveč, saj samo škodi. Boljše je čutiti lepe občutke....

Veseli me, da se oglašate tudi takrat, ko vam ne odgovarjam,

je pač tako, da imam sem in tja še kakšen opravek, tako,

da ne sedim ves čas samo za računalnikom x;)x

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

črno in svetlomodro z malo zelenega in rumenega

počutje: :flower: xsurprisex :vtz: :mex: :fool:

1 9 6

:vio: x;)x :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...