Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hojla,še vedno v črno redči kobninacij - z dodatkom mavričnega šala. Počutje, srednje dobor - slabo sem spala in se mi to pozna. 647 Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Živjo Vojko! Danes v črnih oblačilih,razen temno modrih kavbojk.Počutje-zaspano Zvečer dodatek modro bele. Pozdrav,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 Pozdravljeni "DZKjevci" Danes v modrih jeans kabojkah in bež majici. Uf, in zdajle pogledam na mojo tabelo, vidim, da je dan 3, ko je moja 6 v hiši 8 (bela, bež).Pa jakna naftne barve, počutje ok. Vojko 6 2 9 Dan 3 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 črno vijolično modro zeleno.....doma skoraj vedno kot parodija uspešnega barvnega skladja ....ker me zabavapočutje: njam njam.......svet je spet lep 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 črno vijolično modro zeleno.....doma skoraj vedno kot parodija uspešnega barvnega skladja ....ker me zabavapočutje: njam njam.......svet je spet lep Podobno kot Amis,pisano in v več plasteh,ker bom sredi maja zmrznila.Črna,siva,svetlo in temno modra,vijolična,rdeča,temno zelena Počutje -svet je lep in jaz sem zoprna ,bom danes skozi okno in računalnik gledala v svet lp,lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja lana1, a ni to žalostno ...še mal pa bo junij, tle pa še sneži :xx!: ....disaster vojko, opažen si ....skrivaš se na forumu in paseš radovednost po postih ......tle pa čist nč ne napišeš <_< xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Amis,napovedali so pa lep junij,sej bo kmal Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 črno, sivo, rdeče, belo počutje: s tableto proti bolečinam=zadeto :xx!: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Temno rjave jeans hlačebež srajcaveč odtenkov rjave - čevlji nafta vetrovka Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 2 2 5 vijolicno rjavo bela sem danes pocutje vojko, naftne barve... kaksna delikatno rjavocrna barva je to....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 2 2 5 vijolicno rjavo bela sem danes pocutje vojko, naftne barve... kaksna delikatno rjavocrna barva je to....?Tinka Krasno, da se odlično počutiš. Naftna barva gre na modrozeleno.Nekatere bolj na modro, druge bolj na zeleno. Ah, nakladam. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 178črno, modro - jeans... Vojko, službica nova se mi obeta, pa mam zadržke... kaj praviš? počutje prebližno v tej smeri bi nebi, bi nebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 verjetno ne bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Živjo! Temno moder jeans,temno roza majica,ostalo vse črno. Počutje-fajn. lp,lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 178črno, modro - jeans... Vojko, službica nova se mi obeta, pa mam zadržke... kaj praviš? počutje prebližno v tej smeri bi nebi, bi nebiSelene Mnogokaj je odvisno od tega, kakšna je situacija v obstoječi službi.Načelno letos ni ravno pravi čas za menjavo posla, ki je blizu srca.Torej moraš vedeti - ali je to služba, ali je tisto za čemer hrepeni tvoje srce. Če je to le služba in da ti sedanji posel ne gre prida ali sploh ne, potem seveda bi se preusmeril na novo službo - dokaj soliden čas. Če se sedanje delo dotika srca, potem bi ga obdržal in počakal. Za natančno analizo in dober predvid, pa bi potreboval več časa kot si ga lahko privoščim tule. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Živjo! Temno moder jeans,temno roza majica,ostalo vse črno. Počutje-fajn. lp,lana427Lana Še maj in junij črne barve, potem pa zamenjava garderobe! Juhuuuuu Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 O,a res? No,bomo videli!!!Tale črna me ne spusti,pravzaprav je jaz ne spustim lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 O,a res? No,bomo videli!!!Tale črna me ne spusti,pravzaprav je jaz ne spustim lanaJahhh Ne bo čisto odkorakala iz tvojega življenja.Še vedno se bo pojavljala tu in tam kot kombinacija.Kot sem rekel. Julija in avgusta bo redkejša.Še bolj poredko pa jo boš nosila v jeseni - Čudno Kaj? - Razen, če boš za kontra!!! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kolk sm jest modra ... spet mi sede met velik modre na sebi... (252 --> 427) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Tudi jaz danes v crnih hlacah, crno sivi jopici in bez jakni z bez torbico, spodaj pa neskoncno belo.. pocutje...sexipilno.. ( po zelo zalostni nedelji :xx!: ) Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 kolk sm jest modra ... spet mi sede met velik modre na sebi... (252 --> 427)Ooooo Mateja Kako sem te vesel, kadar me počastiš z obiskom. Zdaj pa se zamisli nad temi številkami 252 - 427 - 555 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Tudi jaz danes v crnih hlacah, crno sivi jopici in bez jakni z bez torbico, spodaj pa neskoncno belo.. pocutje...sexipilno.. ( po zelo zalostni nedelji :xx!: ) Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosexSeveda Mojca Vse kar je 2 3 in 4 bo ta mesec hodilo črno naokrog - eh, se hecam - pa ni daleč od resnice. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Zdaj pa se zamisli nad temi številkami 252 - 427 - 555555?... a to je pa naslednja moja 'postaja'?... samo malo namigni, Vojko, pliz (sicer pa - saj sva 'na liniji' ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Jahhh Ne bo čisto odkorakala iz tvojega življenja.Še vedno se bo pojavljala tu in tam kot kombinacija.Kot sem rekel. Julija in avgusta bo redkejša.Še bolj poredko pa jo boš nosila v jeseni - Čudno Kaj? - Razen, če boš za kontra!!! Vojko Ne,kontra pa ne.Se bom prepustila,da me barve preplavijo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Zdaj pa se zamisli nad temi številkami 252 - 427 - 555555?... a to je pa naslednja moja 'postaja'?... samo malo namigni, Vojko, pliz (sicer pa - saj sva 'na liniji' ) Mateja Bila si 25(2) včasih si 42(7) in na poti ko se človek razvija je lahko karkoliin kasneje je lahko vse , vse hkrati! Tistega sprememba energij na Zemlji ne tangira več prav veliko. Saj so znani ljudje, ki so bili in so takšniali pa blizu temu. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.