Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 225 crno in zeleno malo rumene pocutje zelo soncno Tinka A se kje po naravi sprehajaš. To bi tudi jaz, tudi jaz..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 svetlorjavi čevlji na šnalo svetlozelene nogavice s temnozelenimi pikamihlačke s tankimi in debelimi pokončnimi sivimi črtami s pridihom rjave barve, na svetlosivi podlagihlače v barvi bele kave, temnorjav pastemnozelena spodnja majicasrajca v barvi spominčic---528-------------------------najbolje se počutim v hlačah svetlih barv! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 okjov alavh Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 oj vojko. morda so pa barve krive (svetlomodra, jeans, bela in seveda spet črna), da je počutje spet žalostno, da ni motivacije, ni energije... ničesar morda pa je premalo sonca, kaj jaz vem... ... ne pomaga glave k luni obračat. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 oj vojko. morda so pa barve krive (svetlomodra, jeans, bela in seveda spet črna), da je počutje spet žalostno, da ni motivacije, ni energije... ničesar morda pa je premalo sonca, kaj jaz vem... ... ne pomaga glave k luni obračat. lpEj Swan Očitno sem slabo povedal. Pomaga, pomaga. Samo malo več časa je treba. Hrbet zravnan, glavo pokonci, glej luno, pa zvezde, pa ptičke - vse malo navzgor. Bistvo pa je v tem: Če ti nočeš lepšega življenja, ti ga noben ne more dati.(podnapisi: lepo je lahko tudi tisto, kar nismo mi načrtovali, pričakovali itn) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Danes je bila na udaru rožnata in rdeča barva, z dodatkom črne. Počutje pa.... no ja, glede na to, da sem imela izpit, mi je rdeča dala nekaj potrebne energije in samozavesti, tko, da se je vse fino izteklo pozdravček Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Danes je bila na udaru rožnata in rdeča barva, z dodatkom črne. Počutje pa.... no ja, glede na to, da sem imela izpit, mi je rdeča dala nekaj potrebne energije in samozavesti, tko, da se je vse fino izteklo pozdravček Freya Čestitam ti za opravljen izpit.Me pa zanima katere so tvoje KIjevske številke, če ni skrivnost. Lep pozdrav in še naprej uspešen študij ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 svetlorjavi čevlji na šnalo svetlozelene nogavice s temnozelenimi pikamihlačke s tankimi in debelimi pokončnimi sivimi črtami s pridihom rjave barve, na svetlosivi podlagihlače v barvi bele kave, temnorjav pastemnozelena spodnja majicasrajca v barvi spominčic---528-------------------------najbolje se počutim v hlačah svetlih barv!Živijo Piko Me veseli, da postajaš reden gost na DZK forumu.Nekako zelo zanimivo je, da po mojih osebnih izkušnjah "petice" zelo redko sodelujejo pri takšnih dejavnostih. Kadar pa, pa so zelo produktivne in je z njimi zelo dobro sodelovati. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Jaz pa danse v crnih hlacah, rdeci majcki, crno sivi jopi..pocutje...razganjajoce , Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Živjo Vojko! Danes v roza, temno modri, živo rdeči in črni barvi.Počutje-zelo spremenljivo.Od zelo dobrega, do precej manj dobrega. Pozdrav,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Živjo Vojko! Danes v roza, temno modri, živo rdeči in črni barvi.Počutje-zelo spremenljivo.Od zelo dobrega, do precej manj dobrega. Pozdrav,lana 427Prijazne barvice Se pa ne čudim Lana, da si "spremenljive volje". Če pogledam energijo "suma sumarum" se kar dobro držiš. Kljub vsemu je za štirice ta mesec priporočljivo malo več NEŽNEGA gibanjalahka hrana, - kuhana a ne prekuhana, čim manj stika s kemikalijami in malo več spanja. Če pogledam kdaj pišeš poste potem že ne spiš dovolj! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...kdaj pa?Aja ob 2h, pa ob 7h,...kaj čmo,tale obrnjen bioritem naredi svoje Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 cel dan vijolicna, modra, bela... ta kombinacija mi ful pase zadnje case... pa vmes crno-rdeca na motorju v kombinezonu Pocutje.. v redu, naspidirano.. (Pa tako mimogrede.. ene stvari se kar dobro v moj prid obracajo..se mi zdi...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 oj vojko, glava navzgor, hrbtenica bolj naravnost, še moram trenirat! barve iste, počutje bolj v + bom še enkrat in še enkrat in še enkrat prebrala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Zdravo Vojko...bolj poredko pišem, preberem pa tole 436Viola perilo, kavbojke-modre, modra majica, modra jopica, beige-modri čevlji in rdeč pas. Huh...toliko modra pa že dolgo, dolgo nisem bila.Razpoloženje, zelo zaspano-utrujeno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 178črno popolnoma vse, aja srebrn pas še pride... počutje - zaenkrat bolj dol kot gor, vendar dan je še dolg Imej lep dan, Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 oj vojko, glava navzgor, hrbtenica bolj naravnost, še moram trenirat! barve iste, počutje bolj v + bom še enkrat in še enkrat in še enkrat prebrala Bravo, evo, prečitaj in naredi,samo malo tudi predse glej, ker ni treba vseh pohodit.Če pa kakšnemu malo na nogo stopiš pa nič hudega.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Zdravo Vojko...bolj poredko pišem, preberem pa tole 436Viola perilo, kavbojke-modre, modra majica, modra jopica, beige-modri čevlji in rdeč pas. Huh...toliko modra pa že dolgo, dolgo nisem bila.Razpoloženje, zelo zaspano-utrujeno.A neeee.. ooooooooo, aaaaa, kaj si rekla,aaaajaaa, da si zaspanaaaaa. jz tuuuut Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 A neeee.. ooooooooo, aaaaa, kaj si rekla,aaaajaaa, da si zaspanaaaaa. jz tuuuutKaj ti meni vedno strokovno tole obrazložiš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja, pa je res bolj zaspaaaan dan danes......sivina v zraku..... Torej je zopet čas za rdečo barvo , zraven pa še nekaj rožnate in modre v obliki spodnjega perila, potem temno modre kavbojke in črna jopica. En tak mix, podoben počutju sicer pa danes čutim, da so ljudje pripravljeni komunicirati, čeprav jih malo vreme 'dol tlači'.... pogovor pa seveda pomaga k boljšemu razpoloženju aja, Vojko, oprosti - moje številke so 3-9-8 Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes bolj zaščitnško proti dežju, ......rjava, siva, modra, črna...počutje zelo v redu , sicer je pa še dolg dan, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 rdeče in črno, pa nekaj bele in malo modre počutje: uau dobro ...ustvarjalnost šiba 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Živjo Vojko Temno zelena, svetlo siva, rumena, roza Počutje-od zelo slabega zjutraj, do zelo dobrega zvečer Lep večer ti želim lana,427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 jaz pa še vedno bolj dol kot gor zelena rumena bela črna, rjava, rdeča... totalno neskaldna 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Že včeraj sem imela za danes občutek, da si MORAM nadeti belo srajco...in nisem poslušala notranjega glasu - nadela sem si črn pulover z belim ovratnikom... in spet, sedaj premišljevala o tem, kaj jutri...in spet misel MORAM BELO... Čudno..., ker ponavadi si oblečem belo samo v povezavi s soncem.....in z učkami..... Mogoče pa me zadane kakšna Strelčeva amorjeva puščica direkt v Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.