Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 178belo perilo, kavbojke roza mikica,pa jeans jakna, rjavi čevljiroza - hm, korenita sprememba počutje - v očeh se nabirajo solzice, pa sem pogumen deklič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 vojko oj. ne morem se odločit,kakšen dan je bil danes: ali moder ali črn ali bel, vse barve so bile pomešane. x!x tudi razpoloženje je bilo pomešano: polno občutkov (kam le z njimi), motivacije veliko, energije veliko - še ponoči. hrbtenica in glava mi lezeta zdaj gor, zdaj dol; čisto neodvisno... no ja, bo že , čaka me nov dan. SWAN 876SWAN Me veseli, da si boljše volje Le tako naprej Trenutek je tukaj s tabo - Uživaj enega naenkrat Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 178belo perilo, kavbojke roza mikica,pa jeans jakna, rjavi čevljiroza - hm, korenita sprememba počutje - v očeh se nabirajo solzice, pa sem pogumen deklič Selene Solzice žalostisolzice srečesolzice za mamo čisto kot solza Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vojko, solze čistijo dušo mar ne, sej sem že boljše, hvala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Danes Jeans hlače, svetlo sivo-bež srajca, svetlosiv brezrokavnik(pa sem hotel obleči zelenkasto srajco) Vojko 6 2 9 v 3 8 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mislim, da barva obleke vpliva na hmmm marsikaj, Sicer se ne bi moda ukvarjala z vedno novimi in novimi barvnimi kombinacijami? Dejmo preveriti včerajšnji dan:Barva spodnje majice mi vpliva na notranjost, temno zelena me je malo notranje pomirila. Vrhnja majica je tudi bila temnejše zelena in tako sem bil tudi zunanje bolj miren. Kar preveč; ob uri, ko bi moral odditi v gore, se mi sploh ni mudilo. To sem spregledal! Ponavadi nimam enakih barv spodnje in zgornje majice! Svetlomodre kavbojke sem imel pa za sproščenost.No, v gore sem se odpravljal višje, kjer je še sneg. Zadnja leta mi prija imeti modre hlače malo bolj živih odtenkov in temno modro srajco. Za spodnjo majico imam najraje nevtralno sive barve. V zasneženih gorah mi res najbolj prija modra obleka! Barva kar prav pride. Anorak je barve snežnih volkov, naravna zaščita pred mrazom. Včeraj sem že drugič nataknil gamaše rdeče barve. In že drugič sem rinil čim višje. Ponavadi imam modre...Ob povratku s ture se najraje preoblečem v rdečo bombažno majo z dolgimi rokavi. Energija. Tudi srajca, ki jo imam za preobleč s seboj v gorah, da se na vrhu ali v koči lahko preoblečem, je ponavadi žive barve.Poleti bo drugače. Takrat imam hlače svetlozelene barve, majice so tudi malo bolj živih barv in anorak v rezervi je tudi bolj žive barve.In danes, po turi?Bež hlače, svetlomodra srajca, svetlorjav suknjič. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 pozdravljen Vojko in ostali... danes sem se oblekla v rjavo drap odtenke.. v zadnjem trenutku.. smo mal polezali dlje.. Pocutje super, glede na to, da je soncek zunaj, in radost v mojem srcu.. skratka zelim si se vec taksnih dni... 959 v 6 2 Lep dan se naprej vam zelim.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 hojla, jaz pa danes v usnjenih črnih hlačah, črni majčki z belim napisom, črni čevlji in rdeča jakna,počutje - fino , sam da je mal sonca je življenje takoj lepše. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Mislim, da barva obleke vpliva na hmmm marsikaj, Sicer se ne bi moda ukvarjala z vedno novimi in novimi barvnimi kombinacijami? Dejmo preveriti včerajšnji dan:Barva spodnje majice mi vpliva na notranjost, temno zelena me je malo notranje pomirila. Vrhnja majica je tudi bila temnejše zelena in tako sem bil tudi zunanje bolj miren. Kar preveč; ob uri, ko bi moral odditi v gore, se mi sploh ni mudilo. To sem spregledal! Ponavadi nimam enakih barv spodnje in zgornje majice! Svetlomodre kavbojke sem imel pa za sproščenost.No, v gore sem se odpravljal višje, kjer je še sneg. Zadnja leta mi prija imeti modre hlače malo bolj živih odtenkov in temno modro srajco. Za spodnjo majico imam najraje nevtralno sive barve. V zasneženih gorah mi res najbolj prija modra obleka! Barva kar prav pride. Anorak je barve snežnih volkov, naravna zaščita pred mrazom. Včeraj sem že drugič nataknil gamaše rdeče barve. In že drugič sem rinil čim višje. Ponavadi imam modre...Ob povratku s ture se najraje preoblečem v rdečo bombažno majo z dolgimi rokavi. Energija. Tudi srajca, ki jo imam za preobleč s seboj v gorah, da se na vrhu ali v koči lahko preoblečem, je ponavadi žive barve.Poleti bo drugače. Takrat imam hlače svetlozelene barve, majice so tudi malo bolj živih barv in anorak v rezervi je tudi bolj žive barve.In danes, po turi?Bež hlače, svetlomodra srajca, svetlorjav suknjič.Piko Lepa hvala za tvoj komentar. Me res veseli in zelo zanimivaje tvoja zavestna izbira barv. Morda poveš še kajo tem, kako si prišel do takšnega načina oblačenja. Bom skušal danes enkrat še pogledati tvojo energetsko situacijo, pa bom dal še kakšen komentar zraven. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 pozdravljen Vojko in ostali... danes sem se oblekla v rjavo drap odtenke.. v zadnjem trenutku.. smo mal polezali dlje.. Pocutje super, glede na to, da je soncek zunaj, in radost v mojem srcu.. skratka zelim si se vec taksnih dni... 959 v 6 2 Lep dan se naprej vam zelim.. Zanimiva kombinacija ni kaj.Posebej pa je lepo počutje. No, številke mi pa porajajo vprašanja . Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 hojla, jaz pa danes v usnjenih črnih hlačah, črni majčki z belim napisom, črni čevlji in rdeča jakna,počutje - fino , sam da je mal sonca je življenje takoj lepše.Pixy, hvala! Prosim za prijaznost in napiši še svoje KIjevske številke poleg. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 hojla, jaz pa danes v usnjenih črnih hlačah, črni majčki z belim napisom, črni čevlji in rdeča jakna,počutje - fino , sam da je mal sonca je življenje takoj lepše.Pixy, hvala! Prosim za prijaznost in napiši še svoje KIjevske številke poleg. lp, Vojko Aha, moje številke so 6 4 7 lep dan ! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz pa danes ( ponovno ) v crnih hlacah, rdeci majcki, crni jakni in ( zanimivo ) modrih zoknckih.Pocutje...hja...dopoldan blazen šok, zamisljena nekaj ur, popoldan monotono, skratka bljak :xx!: Mojca xrosex 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz pa danes ( ponovno ) v crnih hlacah, rdeci majcki, crni jakni in ( zanimivo ) modrih zoknckih.Pocutje...hja...dopoldan blazen šok, zamisljena nekaj ur, popoldan monotono, skratka bljak :xx!: Mojca xrosex 234Ja Tipka Upam, da ni prehudo - ta mesec.Res se splača biti odprt. Kajti drugi vas dvojkice ta mesec gledajo kaj čudno.Tako, da meni ni čudno, če doživljaš šok za šokom.Pa saj bo kmalu boljše. Vse dobro ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Živjo Vojko Moje barve danes:veliko svetlo modre,malo rdeče-roza in črna. Zdaj vsa v črnem. Počutje super. Pozdrav,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Živjo Vojko Moje barve danes:veliko svetlo modre,malo rdeče-roza in črna. Zdaj vsa v črnem. Počutje super. Pozdrav,lana 427Odlično Lana Le tako naprej - s počutjem mislim. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 oj vojko, se mi je že zjutraj zdelo, da bo danes dober dan v istih barvah: svetlomodra, bela in črna, od ponoči in kar naprej - čez ves dan. počutje skoraj super ( da bi le trajalo), dobre novice, ki so se zdele skoraj neresnične, veliko energije in zadosti motiva, ostaja le ena stvar... trenutki, ki so bili, so se podaljšali v noč, en za drugim... lp SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Odlično SWAN Saj, to je tvoja sreča. Je v tvojih rokah.Vsak rad vidi srečnega človeka. Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Odlično SWAN Saj, to je tvoja sreča. Je v tvojih rokah.Vsak rad vidi srečnega človeka. Lahko noč, Vojko oj vojko, ko bi vedno vedla, kaj je moja sreča! lahko noč SWAN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Živjo Vojko! Svetlo modra, živo roza, črna. Počutje precej dobro. Pozdrav,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Odlično SWAN Saj, to je tvoja sreča. Je v tvojih rokah.Vsak rad vidi srečnega človeka. Lahko noč, Vojko oj vojko, ko bi vedno vedla, kaj je moja sreča! lahko noč SWAN SWAN Pa misliš, da jaz vem? Vem pa, da iste vrste ptiči skupaj letajo.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Živjo Vojko! Svetlo modra, živo roza, črna. Počutje precej dobro. Pozdrav,lana 427Hoj Lana Zanimiva kombinacija, vendar si ne predstavljam, ker nisi navedla katera oblačila imajo katero barvo. Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Danes moj spremljevalec modre kavbojke, bela majcka, crno siva jopa, spodaj nebesko belo , pa modri zokncki.. pocutje super, navdihujoce , ceprav sem popoldan pol urce zadremala medvedov ples aja...danes na sreco nobenega soka.. Mojca 234 xrosex Dragi Vojko, ali bo naslednji mesec manj sokov ? jih je ze skoraj dovolj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Danes moj spremljevalec modre kavbojke, bela majcka, crno siva jopa, spodaj nebesko belo , pa modri zokncki.. pocutje super, navdihujoce , ceprav sem popoldan pol urce zadremala medvedov ples aja...danes na sreco nobenega soka.. Mojca 234 xrosex Dragi Vojko, ali bo naslednji mesec manj sokov ? jih je ze skoraj dovolj... Ja Mojca, dvojke se pod vplivom kovine 6 običajno zelo dobro počutijo. Se pa čuti razposajenost tudi skozi besede. Lep večer še naprej ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 9 7 7 Temno modr pulover, temno modre hlače, svetlo modra bluza... Počutje zelo lenobno, občutek, da je treba veliko naredit, obenem pa takoooo zaspana... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.