Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Daj, daj, Vojko...uganjuj... in ne mi rečt, da ne moreš predvideti...v čem bi se dobro počutila... Lahko, samo če se potrudiš Otožna...ne samo spodnje perilo, tudi čevlji, nogavice in nakit so tisti, ki dajo pojavi piko na i . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Vem, ampak nekje si napisala da tud v soboto zjutraj ko igraš fato(ti tud?) je perilo , lepo se imej:palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 To pa zato, ker perila ne kupujem po kosih...ampak v kompletu in nikoli ne ločim perila - ta je za petek ta pa za svetek... Kot šminka za ustnice....če grem na bal ali v službo, ali v nedeljsko nakupovanje...moje ustnice so vedno deležne iste znamke - šminke (ali pa je niso ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Moja oblačila so pa danes predvsem...umazane barve... Čiščenje... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. september 2003 Avtor Prijavi Deli 30. september 2003 Vojko, še zame? Muca Maca 1 9 6 puli olivne barve, črne hlače, črna jakna, črni čevlji (in črno perilo). Danes zgleda rabim varovalne barve. Pa vsi me sprašujejo, če sem spet shujšala.. bele vode danes bolj pod drobnogledom... MucaMacaMucaMaca Če bi prečitala Opozorila na energetske spremembe od včeraj, bi bila lahko vedela, da si danes na ogledu in ne samo ti, ampak kot si sama ugotovila - bele vode 1. Še bolj boste na ogledu po 9. oktobru, pa če to želite ali pač ne. Zato se dobro naspite, boite urejene in točne - vsak dan in povsod. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Danes je dan, ko se jaz ne počutim udobno v elegantnih oblačilih, sem tko udobno razpoložena. Zato, črno perilo, rjave hlače, svetlorjav puli in v isti barvi jopico ter čevlje. Občutek imam da bo danes poseben dan. no, gremo v akcijo, pa bomo videli Aja, Otožna 1,7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Vojko Danes je dan ko se fino počutim in sem dobro razpoložena. Sem mlado drevo 3 3 5 Oblačim se intuitivno, tako sem danes zjutraj poleg spodnjega perila nase nadela roza nogavičke, sive na rob zlikane hlače, roza-belo oprijeto majčko z dekoltejem, vendar ne prevelikim, ki sem ga zakrilas s sivo srebrno črno rutico v tigrastem vzorčku. Za povrhu imam se majico na gumbe v sivi barvi, z izvezenihmi roza rožicami na žepih. Čeveljci, na katere sem nora, so v sivo srebrni barvi z nizko peto. Poleg tega pa sodi še bela torbica, ki jo imam danes prvič za v službo. Na prstu imam srebrn prstan s 3. srebrnimi kroglicami. To je danes moja zunanja podoba. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Jaz pa imam danes bordo pulover in oranzne hlace...(Zakaj? Valjda zato, ker je bila pred dobre pol ure konjunkcija Lune s Plutonom )Obcutki so kul - sedejo mi pluto energije... 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Danes je dan, ko se jaz ne počutim udobno v elegantnih oblačilih, sem tko udobno razpoložena. Zato, črno perilo, rjave hlače, svetlorjav puli in v isti barvi jopico ter čevlje. Občutek imam da bo danes poseben dan. no, gremo v akcijo, pa bomo videli Aja, Otožna 1,7Ja Otožna Danes si "v vodi" - si doma, v svoji hiši.Barve vode so: bela, črna, temno modraSvetlorjav puli najbrž ponazarja to, da si mesečno v energiji gorske bele prsti 8 Krasno je to, da se dobro počutiš doma. Običajno se v takšnem dnevu (5) dobro počutijo vsi - seveda, če jih ne teži preveč mesečna ali letna energija. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Vojko Danes je dan ko se fino počutim in sem dobro razpoložena. Sem mlado drevo 3 3 5 Oblačim se intuitivno, tako sem danes zjutraj poleg spodnjega perila nase nadela roza nogavičke, sive na rob zlikane hlače, roza-belo oprijeto majčko z dekoltejem, vendar ne prevelikim, ki sem ga zakrilas s sivo srebrno črno rutico v tigrastem vzorčku. Za povrhu imam se majico na gumbe v sivi barvi, z izvezenihmi roza rožicami na žepih. Čeveljci, na katere sem nora, so v sivo srebrni barvi z nizko peto. Poleg tega pa sodi še bela torbica, ki jo imam danes prvič za v službo. Na prstu imam srebrn prstan s 3. srebrnimi kroglicami. To je danes moja zunanja podoba. Prav zanimivo je, da se v roza rade oblačijo predvsem vode.Položaj vode ima namreč še drugačen pomen - pomen dobrega, zdravega, zadovoljnega, solidnega življenja. Zato se nekateri oblačijo v roza zato, da bi to dosegli. Ali je to možno na ta način, si pa ne upam govoriti. Zanimiva se mi zdi srebrna, tu imam idejo. Morda ti (ki se ti vidi, da si v vodi) odsevaš energijo leta, ki je srebrna - bela kovina 6. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Jaz pa imam danes bordo pulover in oranzne hlace...(Zakaj? Valjda zato, ker je bila pred dobre pol ure konjunkcija Lune s Plutonom )Obcutki so kul - sedejo mi pluto energije... 9 4 1 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 * Vojko, ko si glih komentiral... prejle sem zakljucila s smajliji, ki sem jih se nameravala dat gor... pa me je zanimalo, koliko jih je, pa ni nikjer bilo te vsote, pa sem jih sla gladko presteti in kaj mislis, koliko jih je? 149. Sem za hip pomislila, a cem se enga, da bo 150, pa mislim, pa saj je vseeno, koliko jih je. Pac, ti so zdaj gor... potem pa postekam, da so prave stevilke... p.s. ... se nekaj: si rekel, rdeca in zelena. Barva. OK - ampak kaj imam najraje od jedi, zelenjave,...? Paradajz, cesnje, olive in spinaco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 cesnje, olive in spinaco. najboljše, se strinjam in za 149 smajlijev... cifra res prava zaokrožena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 1. oktober 1 9 6 MucaMaca bel pul, črne hlače, alt roza jakna, črni čevlji. Štima kar si napisal že prej pri Otožni, roza pa drugače ne nosm, izjema je ta alt roza (umazano roza, sivo roza).. Počutim se delovno. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Prav zanimivo je, da se v roza rade oblačijo predvsem vode.Položaj vode ima namreč še drugačen pomen - pomen dobrega, zdravega, zadovoljnega, solidnega življenja. Zato se nekateri oblačijo v roza zato, da bi to dosegli. Ali je to možno na ta način, si pa ne upam govoriti. Zanimiva se mi zdi srebrna, tu imam idejo. Morda ti (ki se ti vidi, da si v vodi) odsevaš energijo leta, ki je srebrna - bela kovina 6. Rada imam roza - srebrno-sivo oziroma vijolično - srebrno-sivo kombinacijo ali celorumeno v kombinaciji s sivo. Kako se vidi, da sem v vodi Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Zanimivo... 1 8 ? Danes: meliran bordo rdeč hlačni kostim, roza majica.Počutje? nekako... ležerno. Včeraj: bež hlače, pletena jopica v svetlo zeleno - gorčično - sivo - svetlo modro - beli kombinaciji.Intenziven dan, ampak pozitivno; mi je vse kar dobro šlo od rok. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 * Vojko, ko si glih komentiral... prejle sem zakljucila s smajliji, ki sem jih se nameravala dat gor... pa me je zanimalo, koliko jih je, pa ni nikjer bilo te vsote, pa sem jih sla gladko presteti in kaj mislis, koliko jih je? 149. Sem za hip pomislila, a cem se enga, da bo 150, pa mislim, pa saj je vseeno, koliko jih je. Pac, ti so zdaj gor... potem pa postekam, da so prave stevilke... p.s. ... se nekaj: si rekel, rdeca in zelena. Barva. OK - ampak kaj imam najraje od jedi, zelenjave,...? Paradajz, cesnje, olive in spinaco. Kaj si to dobra Marsa, ja 1 marsa, ki na ladji 4 nosi srce 9 In to z zelenjavo je res super.Pa veš, da je Mitsio Kushi, eden začetnikov makrobiotike na zahodu točno klasificiral zelenjavo in žita po 9 kijevskih znakih. Ker hec je, da se lahko hrano izbira prav energijo, ki jo imamo v določenem času. Ja, pa še vode - Danes so se skoraj vse vode, ki jih poznam oblekle v kombinacijo roza in črne ali temnomodre in bele. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 1. oktober 1 9 6 MucaMaca bel pul, črne hlače, alt roza jakna, črni čevlji. Štima kar si napisal že prej pri Otožni, roza pa drugače ne nosm, izjema je ta alt roza (umazano roza, sivo roza).. Počutim se delovno. MucaMacaO MucaMaca, hvala ti za opis dela. Delovno - garaško pa se počutiš, ker si na delovnem mestu in hkrati v hiši bele gorske prsti 8Ta čas bo kmalu mimo. 9. oktobra se pripravite vodice na najbolj buren mesec v zadnjih 9 letih. Naspite se, spočijte se! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Prav zanimivo je, da se v roza rade oblačijo predvsem vode.Položaj vode ima namreč še drugačen pomen - pomen dobrega, zdravega, zadovoljnega, solidnega življenja. Zato se nekateri oblačijo v roza zato, da bi to dosegli. Ali je to možno na ta način, si pa ne upam govoriti. Zanimiva se mi zdi srebrna, tu imam idejo. Morda ti (ki se ti vidi, da si v vodi) odsevaš energijo leta, ki je srebrna - bela kovina 6. Rada imam roza - srebrno-sivo oziroma vijolično - srebrno-sivo kombinacijo ali celorumeno v kombinaciji s sivo. Kako se vidi, da sem v vodi Oj Helena Sem ti želel nekaj napisat, pa ne vem tvojih številk.... potem, ko bo več časa, da najdem.....Hvala ti za opis, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Zanimivo... 1 8 ? Danes: meliran bordo rdeč hlačni kostim, roza majica.Počutje? nekako... ležerno. Včeraj: bež hlače, pletena jopica v svetlo zeleno - gorčično - sivo - svetlo modro - beli kombinaciji.Intenziven dan, ampak pozitivno; mi je vse kar dobro šlo od rok. coccinelle Hvala, da si se javila. - Evo, še ena z roza oblačilom. To, da je tudi rdeča ni čudno, saj ste celo leto v hiši ognja. Coccinelle - te vrstice spodaj vzemi z rezervo, saj po enem javljanju in opisu ne morem biti prepričan, če spodnje vrstice držijo. Če ne maraš predlogov, jih prosim izpusti. Prosim razmisli, če bi se malo več posvetila svojim notranjim željam, saj jih očitno kar zanemarjaš, ali morda celo hujše - odrivaš stran kot nekaj, kar ti dela težave, a vedno znova bruhne na dan. Če imaš težave s svojim starši, jih čimprej razčisti sama s sabo - nato s starši.Namreč obstaja možnost, da živiš v stresu. Kar ni dobro zate in ti ne prinaša sreče. **********************************************************************************Torej vode le pripravite garderobo za naslednji mesec v naslednjih barvah (predvsem)- črna- bela- rdeča- vijolična (živa)- oranžnaVčasih vas lahko celo piči, da si boste nadele kakšen zlat ali rumen šal ali kaj podobnega.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 jaz pa izjema pri vodah rjave hlače, vse ostalo pa v svetlo rjavi barvi, popoldan pa kavbojke in svetlo modra mikica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 252 nisem voda... oblečena pa v temno modro - belo ... počutim pa se nekam vodasto pride danes sestra in njena hči na obisk in pogledam naše cunjice, ko smo bile babnice tako na kupu... vse svetlo, temno modro in belo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 ... počutim pa se nekam vodasto ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 O, marsa, kakšne zelene okice. kulsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Prej sem si pripravila za jutrišnji dan svetlo modre hlače in belo majico...sedaj vem, da bom jutri cela v črnem...še lasje bodo tesno ob glavi speti v čop s črnim trakom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.