Freya 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Hoj Vojko Po včerajšnjem "rožnatem" dnevu, je bil danes čas za lahka, zračna oblačila. Udobne hlače 'vojaške' barve in svetlo modra majica - zadosti za tak vroč sončen dan sicer pa - energije ogromno, a jo moram na žalost namenjati predvsem za študij , no ja, pa vsaj skozi okno gledam, kako ljudje uživajo Freya 398 Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Živjo,danes pa ne vem, če je kakšna barva, ki je nisem imela oblečene Počutje vremenu primerno pozdrav, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Dopoldan: belo (perilo), jeans, sivo z malo rdeče Popoldan: bež v več odtenkih do čokoladno rjave Trenutno: sivo in črno 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Belo spodnje perilo, rjave nogavice, modri jeans hlače in jakna, ter spodaj črna srajca kratkih rokavov, ob rjavih čevljih ....počutje zelo dobro....lep dan prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Mateja Prav res, nič ne nakladam. Že v novembru (tam po osmem) bo boljše. Nato gre samo navzgor. Še vedno je dobro paziti na to, da se ne prehladiš, da živiš zdravo in na toplem, da ješ čisto hrano in da si čim manj v dotiku s kemikalijami. Februar 2004 je zate karmični mesec, ko je dobro sebe umestiti v družini in službi, krasno leto za študij, za sanjarjenje in fantastično načrtovanje, za pisanje, branje, sprehode - za odkrivanje vsega tistega, kar se v tebi pojavlja v tem letu - pa se tega še ne zavedaš. V 2004 bo namreč vse to prešlo v fazo sanjarij. Čim več različnih stvari boš presanjala (brez omejitev), čim več boš prečitala, več ko boš meditirala (ali v naravi ali doma) več teh stvari boš odkrila, zato samo veselo naprej, delaj kar čutiš - kot sedaj in naredi tudi kaj zase, kajti srečna si le takrat, ko narediš kaj za druge - a le kako naj človek naredi karkoli za druge, če je preslaboten, če mu je zmanjkalo moči, volje ali potrpljenja - Zato bodi Ti prva na vrsti. VojkoVojko (zdaj smo namreč maja 2004, tole pa si povedal oktobra 2003 in še kako drži) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 crno crna danes pocutje...nekako kot contesa... 225pa lep vikend vsem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Dannnnnn 7 9 3 Moja obleka danes:črno spodnje perilo + mrežasta spodnja majica, pa olivnozelene hlače in črna bluza.Na nogah pa natikači bež barve.........in še to - na novo pobarvani lasje, temno rdeči.....pa modre oči, ki spreminjajo barvo, odvisno od razpoloženja in vremena. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Pohvalno GOmetuljčica, za zadnji stavek, bi pa kar verjel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Če pa ugledajo kaj zanimivega in prijetnega, se pa prav svetlikajo.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Že vidim, da nisem danes prav oblečen, ker mi že tri ure počutje zelo niha... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Borism, povej, naj te jaz malo razveselim, ti dam malo dobre energije, da se boš boljše počutil........prav rada bi to storila zate.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 :xx!: jzt tudi pomoje...sm prav slabe volje danes :xx!: Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Borism, povej, naj te jaz malo razveselim, ti dam malo dobre energije, da se boš boljše počutil........prav rada bi to storila zate.... O, hvala GOMETULJČICA , saj mislim, da sem že boljši, po čudovitem jutru sem imel tri ure takšnih neprijetnih trzavic :xx!: , eh, nočem širiti negativne energije :o|o: ....lep dan, lep vikend tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 178 rdeča, črna bež... počutje na lestvici od 1 -10 8 ne glede na vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz pa danes v crnih hlacah, modri bluzi z belimi dodatki, spodaj snezno belo pocutje do poldneva super, sedaj energija pojenjala. .Samo še izljubim vse in v krpe... Mirno noc, polno prijetnih sanj Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 danes vse peščene barve. razpoloženje pa žalostno, žalostno... energije veliko, volje veliko, samo ta žalost . SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Živjo, Vojko!Črna, roza, sv. modra, bela, dopoldan in popoldan svetlo moder jeans, ostalo vse črno. Zvečer še siva jopa z roza in bež vzorcem.Počutje v redu. Pozdrav, lana 427(252?) Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Hihi...moram to zapisati; preden so me te dni spravili na operacijsko mizo so mi nadeli eno belo flanelasto bolnišnično spalno srajco... pooooolna malih pisanih rožic z zelenimi peclji in listi.... Ker ponavadi nosim enobravno stenasto pidžamo je to bilo zame...vauuuu sprememba. In me je prešinilo, le kaj bi Vojko dejal na te pisane barve...... Ko zaspiš...in se prebudiš omamljen...ti je res čisto vseeno...v kaj si "napravljen".... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Danes vsa v črnem, z izjemo majice, barve starega zlata.Počutje bralno-počivalno, v redu.lp, lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Temno zelene hlače, modra majica, zelena jopica z dodatkom oranžne in zeleni rolerji (dokler se ni ulil dež :xx!: ) Skratka - Zeleno, ki te ljubim zeleno Počutje pa.... no ja, vsekakor ni študiozno, pa MORA biti (drugega mu ne preostane ) in namesto rajnke Jugoslavije ter njenih političnih zdrah bi mi veliko bolj prijala kaka dobra knjiga (tko kot Lana pravi, "bralno-počivalna"). Vseeno pa - optimizem velja! pozdravček, Freya 398 Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Hihi...moram to zapisati; preden so me te dni spravili na operacijsko mizo so mi nadeli eno belo flanelasto bolnišnično spalno srajco... pooooolna malih pisanih rožic z zelenimi peclji in listi.... Ker ponavadi nosim enobravno stenasto pidžamo je to bilo zame...vauuuu sprememba. In me je prešinilo, le kaj bi Vojko dejal na te pisane barve...... Ko zaspiš...in se prebudiš omamljen...ti je res čisto vseeno...v kaj si "napravljen"....Upppa Sanjalica In ravno, ko si v hiši bele kovine 6 - si "padla pod nož". Ali ni to zanimivo!Upam, da se počutiš dobro in ti želim odlično in čimprejšnje okrevanje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 danes vse peščene barve. razpoloženje pa žalostno, žalostno... energije veliko, volje veliko, samo ta žalost . SWAN 876Swan Snoopy je rekel: Če hočeš biti žalosten, potem povesiš glavo, daš ramena naprej in navzdol, gledaš v tla. . . Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Danes vsa v črnem, z izjemo majice, barve starega zlata.Počutje bralno-počivalno, v redu.lp, lana427Saj ni čudno Lana, da si v črnem Mesečno je 4 v vodi in 2 letno v črni prsti 2. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Temno zelene hlače, modra majica, zelena jopica z dodatkom oranžne in zeleni rolerji (dokler se ni ulil dež :xx!: ) Skratka - Zeleno, ki te ljubim zeleno Počutje pa.... no ja, vsekakor ni študiozno, pa MORA biti (drugega mu ne preostane ) in namesto rajnke Jugoslavije ter njenih političnih zdrah bi mi veliko bolj prijala kaka dobra knjiga (tko kot Lana pravi, "bralno-počivalna"). Vseeno pa - optimizem velja! pozdravček, Freya 398Super Freya Le tako naprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Vojko 6 2 9 Danes v rjavih hlačah, polo majici rdeče zeleno sive barve z vzorci nekih namišljenih ali pa pravljičnih - težko prepoznavnih živalih in v rdečem in belem perilu,. Lep večer želim vsem, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.