Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Hoj Vojko x:)x

Po včerajšnjem "rožnatem" dnevu, je bil danes čas za lahka, zračna oblačila. Udobne hlače 'vojaške' barve in svetlo modra majica - zadosti za tak vroč sončen dan x8Dx

sicer pa - energije ogromno, a jo moram na žalost namenjati predvsem za študij xrolleyesx x^x, no ja, pa vsaj skozi okno gledam, kako ljudje uživajo x:)x

:flower:

Freya 398

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Mateja

Prav res, nič ne nakladam.

Že v novembru (tam po osmem) bo boljše. Nato gre samo navzgor. Še vedno je dobro paziti na to, da se ne prehladiš, da živiš zdravo in na toplem, da ješ čisto hrano in da si čim manj v dotiku s kemikalijami. Februar 2004 je zate karmični mesec, ko je dobro sebe umestiti v družini in službi, krasno leto za študij, za sanjarjenje in fantastično načrtovanje, za pisanje, branje, sprehode - za odkrivanje vsega tistega, kar se v tebi pojavlja v tem letu - pa se tega še ne zavedaš. V 2004 bo namreč vse to prešlo v fazo sanjarij. Čim več različnih stvari boš presanjala (brez omejitev), čim več boš prečitala, več ko boš meditirala (ali v naravi ali doma) več teh stvari boš odkrila, zato samo veselo naprej, delaj kar čutiš - kot sedaj in naredi tudi kaj zase, kajti srečna si le takrat, ko narediš kaj za druge -  a le kako naj človek naredi karkoli za druge, če je preslaboten, če mu je zmanjkalo moči, volje ali potrpljenja - Zato bodi Ti prva na vrsti.

Vojko

Vojko :palec: :palec: :palec: (zdaj smo namreč maja 2004, tole pa si povedal oktobra 2003 in še kako drži)

Dannnnnn

7 9 3

Moja obleka danes:

črno spodnje perilo + mrežasta spodnja majica, pa olivnozelene hlače in črna bluza.

Na nogah pa natikači bež barve.........in še to - na novo pobarvani lasje, temno rdeči.....pa modre oči, ki spreminjajo barvo, odvisno od razpoloženja in vremena.

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Če pa ugledajo kaj zanimivega in prijetnega, se pa prav svetlikajo.... x:Ix x:)x

Borism, povej, naj te jaz malo razveselim, ti dam malo dobre energije, da se boš boljše počutil........prav rada bi to storila zate.... x:)x x:Ix

Borism, povej, naj te jaz malo razveselim, ti dam malo dobre energije, da se boš boljše počutil........prav rada bi to storila zate.... x:)x  x:Ix

O, hvala GOMETULJČICA x:Xx , saj mislim, da sem že boljši, po čudovitem jutru x^x sem imel tri ure takšnih neprijetnih trzavic :xx!: , eh, nočem širiti negativne energije :o|o: ....lep dan, lep vikend tebi in tvojim, Borism x:)x :palec:

Jaz pa danes v crnih hlacah, modri bluzi z belimi dodatki, spodaj snezno belo x:)x

pocutje do poldneva super, sedaj energija pojenjala. x8Dx .Samo še izljubim vse in v krpe... x;)x

x:)x

Mirno noc, polno prijetnih sanj

Mojca 234 xrosex

Živjo, Vojko!

Črna, roza, sv. modra, bela, dopoldan in popoldan svetlo moder jeans, ostalo vse črno. Zvečer še siva jopa z roza in bež vzorcem.

Počutje v redu. x:)x

Pozdrav, lana x:)x

427(252?)

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Guest sanjalica

Hihi...moram to zapisati; preden so me te dni spravili na operacijsko mizo so mi nadeli eno belo flanelasto bolnišnično spalno srajco... pooooolna malih pisanih rožic z zelenimi peclji in listi....

Ker ponavadi nosim enobravno stenasto pidžamo je to bilo zame...vauuuu sprememba.

In me je prešinilo, le kaj bi Vojko dejal na te pisane barve...... :vio: :O: :vio:

Ko zaspiš...in se prebudiš omamljen...ti je res čisto vseeno...v kaj si "napravljen"....

Temno zelene hlače, modra majica, zelena jopica z dodatkom oranžne in zeleni rolerji (dokler se ni ulil dež :xx!: ) Skratka - Zeleno, ki te ljubim zeleno x^x

Počutje pa.... no ja, vsekakor ni študiozno, pa MORA biti (drugega mu ne preostane xrolleyesx ) in namesto rajnke Jugoslavije ter njenih političnih zdrah bi mi veliko bolj prijala kaka dobra knjiga (tko kot Lana pravi, "bralno-počivalna"). Vseeno pa - optimizem velja! xDDx x:)x :flower:

pozdravček,

Freya 398

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Hihi...moram to zapisati; preden so me te dni spravili na operacijsko mizo so mi nadeli eno belo flanelasto bolnišnično spalno srajco... pooooolna malih pisanih rožic z zelenimi peclji in listi....

Ker ponavadi nosim enobravno stenasto pidžamo je to bilo zame...vauuuu sprememba.

In me je prešinilo, le kaj bi Vojko dejal na te pisane barve......  :vio:  :O:  :vio:

Ko zaspiš...in se prebudiš omamljen...ti je res čisto vseeno...v kaj si "napravljen"....

Upppa Sanjalica

In ravno, ko si v hiši bele kovine 6 - si "padla pod nož". Ali ni to zanimivo!

Upam, da se počutiš dobro in ti želim odlično in čimprejšnje okrevanje.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

danes vse peščene barve.

razpoloženje pa žalostno, žalostno...  :V:  :V:

energije veliko, volje veliko, samo ta žalost . x:(x

SWAN 876

Swan

Snoopy je rekel:

Če hočeš biti žalosten, potem povesiš glavo, daš ramena naprej in navzdol, gledaš v tla. . .

Vojko

Vojko J Kalan

Danes vsa v črnem, z izjemo majice, barve starega zlata.

Počutje bralno-počivalno,  v redu.

lp, lana

427

Saj ni čudno Lana, da si v črnem

Mesečno je 4 v vodi in 2 letno v črni prsti 2.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Temno zelene hlače, modra majica, zelena jopica z dodatkom oranžne in zeleni rolerji (dokler se ni ulil dež  :xx!: ) Skratka - Zeleno, ki te ljubim zeleno  x^x

Počutje pa.... no ja, vsekakor ni študiozno, pa MORA biti (drugega mu ne preostane  xrolleyesx ) in namesto rajnke Jugoslavije ter njenih političnih zdrah bi mi veliko bolj prijala kaka dobra knjiga (tko kot Lana pravi, "bralno-počivalna"). Vseeno pa - optimizem velja!  xDDx  x:)x :flower:

pozdravček,

Freya 398

Super Freya

Le tako naprej, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko 6 2 9

Danes v rjavih hlačah, polo majici rdeče zeleno sive barve z vzorci nekih namišljenih ali pa pravljičnih - težko prepoznavnih živalih in v rdečem in belem perilu,.

Lep večer želim vsem, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...