SWAN 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 oj. bež hlače, bež majica, rdeči sandali, rdeče perilo. o počutju pa raje ne bi. SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 178in danes jaz vsa v modrem, pa neki belega in svetlo rjavega vmes, zanimivo, ta kombinacija se pa že dolgo ni znašla v moji paleti barvpočutje, recimo da bo čez dan boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Živjo!Rdeča, bela in črna. Počutje lenobno, dež kar paše Lep preostanek dneva Vojko, pozdarav, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 jaz pa danes v kavbojkah, pa v srajcki pastelnih modro-roza-rumenih barv, spodaj neskoncno belo, aja pa vmes rjava jaknica, ki pa je bila potem popoldan odvec pocutje danes nabrito ( to mi je bilo potrebno po vcerasnjem dnevu, ko sem imela s svojim avtomobilom bliznje srecanje z avtobusom polnim otrok in sem bila nekaj ur v totalnem soku , vendar je bil bog ob pravem casu na pravem mestu .Sem potem zvecer proslavila z kozarcem rdecega vina ) Mojca xrosex 234 p.s. pozabila dodati svoja stevila, zato popravljam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 oj. večino dneva sivo, svetlomodro in črno. počutje: od popolnega miru do neizmernega veselja do popolne žalosti, menjaje. večer pa miren, lep, v prijetni družbi. lp SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 178rdeče, črnopočutje - danes imam presenečenje za nekoga, tko da sem pod vtisom zlobice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ............selene, včasih je malo tega zelo dobrodošlo svetlo in temno modro, rdeče, sivo modro............sicer pa še črno in oranžno in turkiznopočutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 v sivi piđami, s prikupnim snupijem na zgornjem delu... vročina, kašljanje, splošno slabo počutje.. :xx!: 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdravljena MBmetuljčica! Upam, da je že kaj boljše počutje kot zjutraj, po mojem za boljše počutje ni primerna nočna oprema ...lep dan, pa veliko zdravja ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdravljena MBmetuljčica! Upam, da je že kaj boljše počutje kot zjutraj, po mojem za boljše počutje ni primerna nočna oprema ...lep dan, pa veliko zdravja ti želim Ob toplih mislih in zeljah nekaterih lunatkov , se moje zdravje izboljsuje... no, najboljse se ni... Dan dva, pa bom zdrava.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Saj bo, vem, da bo bolje kaj kmalu, no kar pazi se par dni... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 jaz ima danes kavbojke, belo srajčko, roza pulovrčer in roza pas ter belo in svetlo modre suprgice počutje...kar ok., pa še sonček zdajle sije 279 Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Saj bo, vem, da bo bolje kaj kmalu, no kar pazi se par dni... xrosex do petka moram bit zdrava!!!... mam obletnico..to bo zabava do jutranjih ur... Hvala Borism Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 MBmetuljčica , no pa še en , mogoče bo kaj pomagal mogoce pa res.. Hvala ti Mick! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Svetlo moder jeans, temno modra majica, ah, pravzaprav vse modro lp,lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Saj bo, vem, da bo bolje kaj kmalu, no kar pazi se par dni... xrosex do petka moram bit zdrava!!!... mam obletnico..to bo zabava do jutranjih ur... Hvala Borism Pozdravljena! Jaz bi ti odsvetoval tole obletnico, bolje, da jo preskočiš in se popolnoma pozdraviš, sicer pa sama najbolje veš...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Danes oblačena v hlače podobne vojenskim,oranžna majica,črna jopa in bordo čevlje......611......počutje pozitivno,nasmejano in polno življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Niti ne vem al naj se smejim al :xx!: 178 črno perilo, črna prozorna srajčka, rdeči ostalo...šefica 739 (jaz jo sicer tu notri ne najdem ) za perilo ne vem ostalo rdeče...včeraj obe črni, ma že cel teden smo podobno oblečene, ampak danes :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Spet v temnješih odtenkih....počutje za osmico od desetice, saj ni važno, v glavnem da gre čas naprej...lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 jaz imam danes kavbojke, belo majčko, rdeče-belo črtast pulovrček in bele čevlčke. Perilo pa...belo, rdeče . Počutje...kar ok...naj še sonček malo posija...pa bo najboljše 279, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kaj šele, ko boš slačena....... Mick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...modri odtenki in črna lp.lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Danes oblačena v hlače podobne vojenskim,oranžna majica,črna jopa in bordo čevlje......611......počutje pozitivno,nasmejano in polno življenja. Živijo Koral Dobrodošla na forumu Devetzvezdni KI. Vesel sem, da si se oglasila tukaj. Zanimive znake imaš, kolikor vem, ne poznam nikogar s takšnimi kot jih imaš ti. Najbrž ti oblačila pomenijo krepko več kot običajnim "šesticam". Kakorkoli že. Upam, da se oglasiš tudi v drugih temah, če pa ne, pa tudi dobro. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Niti ne vem al naj se smejim al :xx!: 178 črno perilo, črna prozorna srajčka, rdeči ostalo...šefica 739 (jaz jo sicer tu notri ne najdem ) za perilo ne vem ostalo rdeče...včeraj obe črni, ma že cel teden smo podobno oblečene, ampak danes :xx!:Selene 7 3 9 7 je sicer v hiši 4. Ker pa se veliko ljudi oblači po zunanji energiji, je prav mogoče, da se veliko oblači v črni, beli in črni. črni in vijola itn, saj je trojka v hiši 9, ki jo 7 ta mesec celo podpira, zato je takšen stil še bolj mogoč... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 cel dan temno modro, od glave do pete. počutje pa dobro, boljše, najboljše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.