Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Niti ne vem al naj se smejim al :xx!: 178 črno perilo, črna prozorna srajčka, rdeči ostalo...šefica 739 (jaz jo sicer tu notri ne najdem ) za perilo ne vem ostalo rdeče...včeraj obe črni, ma že cel teden smo podobno oblečene, ampak danes :xx!:Selene 7 3 9 7 je sicer v hiši 4. Ker pa se veliko ljudi oblači po zunanji energiji, je prav mogoče, da se veliko oblači v črni, beli in črni. črni in vijola itn, saj je trojka v hiši 9, ki jo 7 ta mesec celo podpira, zato je takšen stil še bolj mogoč... lp, Vojko vem,s amo da obe oblečeva rdeči kostimček na isti dan, prvič eltos, mislem halo no danes jaz črno perilo, črne hlače, črna mikica (hm je bilo zanimivo kak so se trudili gledati me v oči ) rdeč suknjič... počutje superVojko hvala za odgovor, res je že nekaj časa v črnem belem ali roza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Živjo Spet črno modro, vse. Počutje pa kar ugodno. lp, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pozdrav! Prevladuje črna in rjava z nekaj zelene, počutje je pa zelo O.K. 3 4 4 Lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 178črno zelenopočutje kullllllllll Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 cel dan temno modro, od glave do pete. počutje pa dobro, boljše, najboljše! Čestitam ti SWAN. Le tako naprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Živjo! Barve danes: rdeče bela, modra, rdeča. Počutje odlično lp, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Živjo! Barve danes: rdeče bela, modra, rdeča. Počutje odlično lp, lana 427Ho ho, ti si pa že zamenjala mesec, Lana! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Verjetno, da res Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes spal malo dlje kot ponavadi, pa ne vem zakaj me tako vleče k belim, oziroma svetlejšim oblačilom, no saj sem v njih, pa se za sedaj odlično počutim , ampak priznam, da včeraj sem imel za danes res namen obleči temnejša oblačila....lepo nedeljo prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Verjetno, da res In kakšne barve imaš danes oblačila? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Danes?Če začnem zjutraj, črno spodaj, sive hlače in v modrih odtenkih prelivajoče se barve top, s črno obrobo in ene bež rožice Potem temno modre kavbojke, svetlo vojaško zelena majica, spodaj iste barve, zelene. Zdaj temno modra in čez svetlo vijolična lp, lana 427 Ah, počutje-super Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 oj vojko! dopoldne sivo in svetlo modro čez belo. popoldne pa svetlo modro in belo čez peščeno. počutje pa: dopoldne optimistično in skorajda veselo, popoldne pa spet pesimizem in tista neskončna žalost. pa je bila obrnjena glava gor. lp SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 meni je začelo nekaj na rdeče vleči ... ne vem, če ni tole Mars, ki šetka po moji prvi hiši (hmmm... kako bi tole v 9KI prevedla... nekje me mora nek ogenj 'greti')... počutje? ob vsem, kar doživljam, pravzaprav izjemno vsidrano v sebi 252 (427) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz pa danes v crnih hlacah, bez majcki, bez jakni ( zjutraj ), bez cevljih, bez torbici bez pocutju ..spodaj modro-belo....ja torej, pocutje, cel dan polno energije, svetlo neskoncno, prijazno, ustrezljivo... .. zivljenje je lepo, ce ga zivis, tako kot ponuja se samo...la..la..lalala.. Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Pozdravljeni! Danes bolj v sivo/črnih odtenkih, čeprav počutje še zdaleč ni sivo, če bi ocenjeval od 1-10 (pri enki me več ne bo, desetke pa še tudi nisem doživel!)....torej za 7, 5 ...lep dan prav vsem, Borism 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 vojko kako si? jaz danes v crnem, dobro, brzinsko 225 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 (popravljeno) Živjo!Danes pa v rdečem perilu, rdeči majčki in bež hlačah Počutje pa krasno. xrosex Lep dan ti želim, lana 427pravzaprav je majčka bolj barve melancane, sem zdaj ugotovila Popravljeno 8. junij 2004 -> lana1 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 belo perilo, bež hlače in svetlomodra majica. lep dan vsem skupaj 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Na meni pristala bela majcka, rjavo tigrasto dolgo krilo, bez cevlji, bez torbica, spodaj belo modro.. pocutje fantasticno , za gore premikat ...ko bi imela vedno toliko energije prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Danes pa bež hlače, zelenkasto oker srajca s tankim kvadrat vzorcem, pa belo in rdeče perilo, pa čevlji v stilu. 6 2 9 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 meni je začelo nekaj na rdeče vleči ... ne vem, če ni tole Mars, ki šetka po moji prvi hiši (hmmm... kako bi tole v 9KI prevedla... nekje me mora nek ogenj 'greti')... počutje? ob vsem, kar doživljam, pravzaprav izjemno vsidrano v sebi 252 (427)Živijo Mateja Če ti na rdečo vleče - je to 2 v ognju 9! Ti samo uživaj Mateja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 danes belo modro turkizna varianta.... pase! 225 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Živjo! Barve: roza perilo, temno modre capri hlače, bordo rdeča majica z bež in črnim vzorcem. lp, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Jaz pa danes v zapeljivi zelo dolgi bez obleki z velikimi rdecimi rozami, bez ceveljcih, bez torbici, spodaj pa crno ... pocutje fantasticno... Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Jaz pa črne hlače,črni sandali,črno perilo. rdeča bluzica brez rokavov, rdeča očala,rdeče-bež nahrbtnik,črno kolo z belimi pikicami,temno rdeči nohti ! Številke 187! Razpoloženje-adrenalinsko! Uživaj Vojko! Krasno In kam si se odpeljala s kolesom?Gotovo je bilo prijetno, ko te ves čas hladi.... SE pa vidi, da je dan 8 danes, pa je enka v rdeči kovini 7.!!! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.