Vojko 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Živjo! Barve: roza perilo, temno modre capri hlače, bordo rdeča majica z bež in črnim vzorcem. lp, lana 427Lana Ta mesec ti pa res na rdečo "vleče", ali ne? Kul Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Danes belo perilo, bež hlače, in srajca v nežni barvi zelo mladega bukovega listja... 629 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ta mesec ti pa res na rdečo "vleče", ali ne? Kul Lp, Vojko ...ja, res, kdaj pa kdaj ...pa tudi živo roza, bež, modra, zelena ...a sem to še jaz Danes pa rdeče perilo, bež hlače in rdeča majica z rumeno zlato obrobo.Pa še nekajkrat se bom morala preobleči,... bogve v kakšne barve Lepo se imej, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Danes belo perilo, bezˇ hlacˇe, in srajca v nezˇni barvi zelo mladega bukovega listja... lepo! jaz pa danes rdece crna, malo na japonsko vlece vse skupaj....zgledam super! lep dan od 225 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 svetlomodra majčka.... v barvi mojih oči, bi se reklo hlače v barvi moje kože... rdeča zadevšna okrog vrata z črnim obeskom.... pismu ej moja koža se temni to ni dobro... jao obleka naredi človeka ampak dane sje za en k.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v modri, sivi, črni, rjavi.....počutje, za sedmico, vsaj za sedaj, saj ponavadi je pri meni boljše ko pridem na delovno temperaturo ...lep dan in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Danes pa spet temno moder jeans, črna, bež in zelena barva. Počutje, se skoraj ne da opisat Lep večer, Vojko lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Danes v kratkih modrih hlacah z nezno rumenimi rozicami, pa rdeci majcki, spodaj neskoncno belo.. pocutje dobro , navkljub zalostnemu vremenu.. Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Hoj!Svetlo moder jeans, rumena, svetlo zelena in bordo rdeča barva. Počutje super Lp, lana 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Vsem en lep pozdrav! Danes vse bež. Želim vsem lep večer Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jaz pa danes v zeleni trenirki z belo bluzico, potem pa me je popadlo in sem se vrgla v kavbojke in rdec puli z kratkimi rokavi , pocutje dopoldan mirno, utrujeno, ker ponoci nisem dobro spala, potem pa popoldan po kratkenm spancu v fazi nagajanja.. ... Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Jaz pa danes v zeleni trenirki z belo bluzico, potem pa me je popadlo in sem se vrgla v kavbojke in rdec puli z kratkimi rokavi , pocutje dopoldan mirno, utrujeno, ker ponoci nisem dobro spala, potem pa popoldan po kratkenm spancu v fazi nagajanja.. ... Lp Mojca 234 xrosexNi čudnega nič, da si v zeleni, ko pa si v hiši temnozelenega drevesa - pa je očitno preveč močno pritisnilo na tvoj ogenjček, tako si svojo 2 v štirici raje podprla z energijo vode in našla ravnovesje. Kul, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Vojko , hvala za tvoj komentar.. Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Večinoma spet v modro, črnih odtenkih, z dodatki malo bele in rjave barve ....počutje, končno odlično po dveh dneh podpovprečnega počutja...lep dan vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Vojko , hvala za tvoj komentar.. Lp Mojca 234 xrosexZ veseljem, Mojca lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Danes pa pri meni prevladuje rdeča barva... rdeče perilo, jeans, majica v sivo-rdeči kombinaciji, popoldan pa temnomodre hlače, majica smetanove barve in živo rdeč bombažni pulover Počutje energično ... bi pa morala en material predelati, pa se mi ne ljubi 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 zivijo zvezdniki danes bez hlace, mladolistna zelena obutev in pas, olivna majica z rdece modro rumeno zlatim zmajem pocutje malo utrujeno, dobre volje! 225 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Angel 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 dan! jaz bi pa vprašala zakaj je meni osebno najbolj všeč modra barva in vsi njeni odtenki. svetlo modra, nebeško modra, mornarsko modra in sevda temno modra, ki jo imam najraje. druga moja najlepša barva pa je rdeča. po astrološkem znameju sem tehtnica, kitajskem horoskopu pa podgana. Rojena 17. oktobra. bi mi lahko lepo prosim odgovorili na to vprašanje. hvala Angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Danes dopoldan so me modre kavbojke in rdeca majcka po navihanem jutru vrgle v okrepcilni 1 urni dremez , sedaj pa v pisanih kratkih hlacah najrazlicnejsih barv ( zelene, modre in roza ...oh kaksna kombinacija ) in beli majcki, spodaj marelicno belo..pocutje sedaj umirjeno, zrelo... Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 3 4 4 Popoldan v črni, zeleni, rdeči, beli ....za dopoldan pa ne bom niti omenjal, nisem našel prave formule :xx!: , vglavnem, da je že za menoj, gremo naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 dopoldne svetlo modro in belo in počutje - fajn, odlično. popoldne temno rdeče in belo in počutje, razen kakšnih minut, še kar odlično. SWAN 876 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ...perilo, isto kot vceraj...spredaj rumeno, zadaj rjavo!Tko da se zjutraj ne mores zaribat in da prav obrnes v naglici... Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 brazilsko-bez varianta---pase! 225lepo bodite! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 ...perilo, isto kot vceraj...spredaj rumeno, zadaj rjavo!Tko da se zjutraj ne mores zaribat in da prav obrnes v naglici... Živijo Roman dobrodošel na forumu DZK. Me prav veseli, da si še dodatna "moška moč". Tvoje DZK številke so 9 5 9. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Jaz pa sem si lahko privoščila čisto športno opravo(ker sem prosta-na dopustu) Svetlomodre kavbojke,modra majčka z metuljčki,svetlo modre superge,črno perilo,pa bež nahrbtnik z rdečo obrobo! Počutje-fantastično! Številke 187!Lep večer Vojko! Ohoho Od jutri tudi jaz na dopustu.Pa delovna oprava, zato na barve bolj malo gledam..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.