Vojko 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 dan! jaz bi pa vprašala zakaj je meni osebno najbolj všeč modra barva in vsi njeni odtenki. svetlo modra, nebeško modra, mornarsko modra in sevda temno modra, ki jo imam najraje. druga moja najlepša barva pa je rdeča. po astrološkem znameju sem tehtnica, kitajskem horoskopu pa podgana. Rojena 17. oktobra. bi mi lahko lepo prosim odgovorili na to vprašanje. hvala AngelPozdravljena Angel na forumu DZK. Tvoja števila so 4 9 9 Ni čudno, da imaš rada modro barvo. To je barva, bele vode 1 in podpira energijo tvojega srca. In ker tvoja 4 podpira tvoje zunanje število 9, si torej najmočnejša in najboljše deluješ, če oblečeš modro barvo. Najbrž še posebej oblačila od pasu navzdol. Rdeča, viola, roza tudi bela in črna so barve, ki ustrezajo tvojemu podznaku 9.Seveda te barve še posebej pridejo do izraza v letošnjem letu in še posebej bodo prišle do izraza v mesecu avgustu!!!! Si zadovoljena z odgovorom? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Danes zjutraj stala pred omaro brez ideje, kaj naj nataknem nase ... potem pa avtomatično zagrabila bež hlače in svetlomoder twin set z aplikacijo v vijolični in nekaj odtenkih zelene. Počutje pa ful spremenljivo... ampak v končni fazi bolj v + kot v - Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Vojko, jaz sem 6 9 2 Pred kratkim sem si prvič v lajfu kupila živo zeleno jopo... ...in zdaj jo kar naprej nosim..Zelena barva oblačil mi je bila vedno zoprna, edino ene pastelno zelene hlače sem nosila...zato sem zdaj sama presenečena...kwa dogaja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Danes zjutraj stala pred omaro brez ideje, kaj naj nataknem nase ... potem pa avtomatično zagrabila bež hlače in svetlomoder twin set z aplikacijo v vijolični in nekaj odtenkih zelene. Počutje pa ful spremenljivo... ampak v končni fazi bolj v + kot v - Zanimivo Danes - dan 7, torej je bela voda 1 (tvoj znak) v hiši bele prsti 8 (bež)!Da je počutje spremenljivo - si jo pa dobro odnesla! Običajno je to za ljudi (posebej tiste okrog nas) težak dan...... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Vojko, jaz sem 6 9 2 Pred kratkim sem si prvič v lajfu kupila živo zeleno jopo... ...in zdaj jo kar naprej nosim..Zelena barva oblačil mi je bila vedno zoprna, edino ene pastelno zelene hlače sem nosila...zato sem zdaj sama presenečena...kwa dogaja... AstraAstra Temno zelena "nosi" s sabo energijo temnozelenega drevesa 4. Ta mesec si v tej hiši.Sicer pa je 4 diametralna energija tvoji osnovni energiji 6. Načelno se privlačita.... Po moje boš to jopo nosila do konca junija in še en teden julija, potem pa bo šla v omaro....(pa ne pozabi na sivko!) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Živjo! Bela, modra, črna, siva in rdeča. Počutje v redu. Lana, 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Živjo! Bela, modra, črna, siva in rdeča. Počutje v redu. Lana, 427 To je pa pol palete barv! Modra in umazano zelena danes.Počutje - solidno! Vojko 629 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 vojko, nekaj se dogaja z mojo crnino.... danes sploh nisem mogla obleci crnega, ceprav sem se vceraj imela to za zakon...imam prav problem danes, sem se mogla preoblect v svetlo modro, rumeno in svetlo bez hlace... lep dan 225 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ...dobrodošel na forumu DZK.Me prav veseli, da si še dodatna "moška moč".Zivjo Vojko!Hvala za dobrodoslico 959...hmm... kaj pa naj bi to pomenilo pri mojih oblacilih? Kaksen namig?! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 vojko, nekaj se dogaja z mojo crnino.... danes sploh nisem mogla obleci crnega, ceprav sem se vceraj imela to za zakon...imam prav problem danes, sem se mogla preoblect v svetlo modro, rumeno in svetlo bez hlace... lep dan 225 tNe sekiraj se. Črno še pride v poštev. Je pač lahko sprememba v tebi, ali pa je končno prišla do izraza energija ognja 9 - saj gostuješ v tej hiši. Sicer pa je danes dan 8, ko ste dvojke v osmici - bež, druge barve pa si očitno dobro izbrala, da je vse skupaj v ravnovesju Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 ...dobrodošel na forumu DZK.Me prav veseli, da si še dodatna "moška moč".Zivjo Vojko!Hvala za dobrodoslico 959...hmm... kaj pa naj bi to pomenilo pri mojih oblacilih? Kaksen namig?! Živijo Roman Veš, tukaj mi vi vsi predvsem pomagate ugotavljati določena "pravila", kako se ljudje oblačimo glede na trenutno letno, mesečno in dnevno energijo. Običajno imate ljudje 9 5 9 kar dober okus in če se še poslušate, pri tem nimate težav.Načelno se mi zdi, da se lahko uvrstimo med 3 glavne načine oblačenja po barvah: - energetsko usklajeno - barve oblačil izbrane tako, da so prisotne vse energije- energetska ojačitev - kar pomeni, da oblečemo tista oblačila, pod katere vplivom smo- vedno enako ali vedno brez izbora - kar je pa je Osebno menim, da je najboljši prvi izbor. Drugi izbor je ok, kadar nam ojača energijo, ki jo potrebujemo - torej kadar ojača naše osnovno število - kadar je energija enaka ali pa energija barve - okolja, podpira osnovno. Žal, Roman ti torej ne morem dati bolj točnih napotkov z izjemo enega: Bodi pozoren nase, na to, kar ti ustreza in: Oblači se po svojih občutkih. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Jaz danes v zeleni, pastelno modri in beli...pocutje najprej dopoldan v redu, sedaj hja... , navelicano, utrujeno, bomm sla kar v posteljo :xx!: , pa se nevihta je zunaj, kar me podpira pri odlocitvi, da grem v krpe.. Prijeten spanec vsem Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Bodi pozoren nase, na to, kar ti ustreza in: Oblači se po svojih občutkih. Vojko Ampak vojko ne bos verjel, z jezika si mi vzel in ravno to pocnem, ceprav se do sedaj nisem zavedal tega!Lp Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Malo nenavadno zame... sem se danes oblekla v belo majčko, temno modre kavbojke in jeans jaknico... pa rdeče čeveljce... (252... ampak danes pa izrazito bolj čutim 427) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Bodi pozoren nase, na to, kar ti ustreza in: Oblači se po svojih občutkih. Vojko Ampak vojko ne bos verjel, z jezika si mi vzel in ravno to pocnem, ceprav se do sedaj nisem zavedal tega!Lp Verjamem, verjamem Roma Kajne, da je to dobro - si še na enem področju povečal svoje zavedanje (najbrž na večih). Nisi edini. Če malo pregledaš tole temo, lahko najdeš marsikaj zanimivega, saj so tudi takšni, ki imajo enake ki-jevske znake kot ti. Vse dobro Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Malo nenavadno zame... sem se danes oblekla v belo majčko, temno modre kavbojke in jeans jaknico... pa rdeče čeveljce... (252... ampak danes pa izrazito bolj čutim 427)Zanimivo, Mateja Res si oblekla barve, ki jih stimulira energija, v kateri je danes 4: bela, modra (bela voda 1) Ti le lepo balansiraj med obema, pa še kakšno energijo najdi! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Hvala za razlago, Vojko! Ampak, a veš, da danes pa sem tako močno čutila, da sem 427, da tudi, če bi mi rekel, da sem čudno navlekla nase barve in nič po 427, bi ostala pri svojem občutju, da sem se 'obarvala' v skladu s seboj.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Hvala za razlago, Vojko! Ampak, a veš, da danes pa sem tako močno čutila, da sem 427, da tudi, če bi mi rekel, da sem čudno navlekla nase barve in nič po 427, bi ostala pri svojem občutju, da sem se 'obarvala' v skladu s seboj....Super, Mateja Lep večer in prijetno noč ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vojko, hvala! In prijetno noč tudi jaz želim tebi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes povsem v svetlo rjavih oblačilih, pa je zelo pozitivno počutje...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 danes sem se pa v džins vrgla.Tko al tko bom morala še marelo odpret ...zanimivo...z marelo vred,vse v modrem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Živjo!Včeraj malo črne, zelena in svetlo moder jeans, pa modro bela(ne po moji izbiri).Popoldan še več zelene in nič modre.Danes pa v jeansu in modri in roza barvi. Počutje zaspano. Lp,lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes povsem v svetlo rjavih oblačilih, pa je zelo pozitivno počutje...lep dan, B. Drevo 4 v ognju! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 danes sem se pa v džins vrgla.Tko al tko bom morala še marelo odpret ...zanimivo...z marelo vred,vse v modrem Ko bi poznal tvoja kijevska števila.Ali pa rojstni datum.... Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Živjo!Včeraj malo črne, zelena in svetlo moder jeans, pa modro bela(ne po moji izbiri).Popoldan še več zelene in nič modre.Danes pa v jeansu in modri in roza barvi. Počutje zaspano. Lp,lana427 Lana Zaspano? Uf, čudno. Pojma nimam zakaj! Sam sem včasih najbolj zaspan takrat, ko spim več!!! Lep večer ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.