MBmetuljcica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Danes na tako lep dan, oblečena v drap hlače, vijolično majčko, drap sandale, spodaj vijolično perilo. Počutje bi lahko bilo boljše.. :xx!: ogenjček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 178črno perilo, roza mikica, svetlo modre hlače, grem v naravo. ampak barva sem bila v črni mikici, pa sem jo v isti minuti slekla...imejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Hoj sem na dopustu in vsak dan v majici in kavbojkah.(kot kaže ste na dopustu tudi obiskovalci "barvic". Saj tako je prav, morda je čas za kakšno novo temo. Torej vsak dan v enakih oblačilih ....Samo, če se bo takšno vreme nadaljevalo, se bi bilo fajn preselit kam v toplejše kraje, do bomo lahko povedali kakšne kopalke imamo oblečene....,ali pa kurit' celo leto. Kaj lahko pričakujemo šele v naslednjem letu, ko je že letos tako hladno.Naslednje leto je namreč leto 4. Takšna obdobja so bila v zgodovininamreč zabeležena kot obdobja z zelo malo sončeve energije na Zemlji.No, bomo videli, sicer pa je september kratek predvid naslednjega leta. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ojoj vojko, pa ja ne . ne mislim na tvoj dopust, tega ti privoščim do konca ...ampak tole z vremenom . slišat je bolj tako, kot da je letos šele predpriprava na tisto kar nas čaka drugo leto. čista katastrofa. od pomanjkanja svetlobe zapadem kar v depresijo (kot severnjaki) . nekaj bo treba ukrenit!!! sem tudi na dopustu in imam vijolične hlače in mavrično majčkopočutje: hm, vsakega nekaj...gardaland sistem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 ojoj vojko, pa ja ne . ne mislim na tvoj dopust, tega ti privoščim do konca ...ampak tole z vremenom . slišat je bolj tako, kot da je letos šele predpriprava na tisto kar nas čaka drugo leto. čista katastrofa. od pomanjkanja svetlobe zapadem kar v depresijo (kot severnjaki) . nekaj bo treba ukrenit!!! sem tudi na dopustu in imam vijolične hlače in mavrično majčkopočutje: hm, vsakega nekaj...gardaland sistem Ti le uživaj Amis. Ja, mene je že zdaj groza, če pomislim, da bi bilo kaj od tega res, kar napišem.Bomo kurili 11 mesecev, 1 mesec bomo pa upali na bolj toplo vreme!!!! Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ja, dopust Tudi jaz v glavnem v jeansu in največkrat modrih majicah (perilo črno ali belo) Pogrešam poletje x!x Resnično upam, Vojko, da se tele napovedi ne bodo uresničile :xx!: (saj, upanje umira zadnje... če bo pa res sr.. od vremena, bomo pa tudi nekako preživeli... v upanju na lepše dni ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v belih, sivih, modrih odtenkih, pa je bilo počutje kar v redu, kar naj potraja , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pozdravljen-a ti, ki so se ti oci ustavile tukaj.. Hoj Vojko in ostali.. ! Danes v črno, rdečo beli kombinaciji. Razpolozenje super, sicer malo zaspano, ocitno sem prevec bedela (logicno če je Lent ) Pozdravček vsem.. Ogenjček PS (misel,ki mi je trenutno zelo vsec.. ) Če prižgeš iskro,se zavedaj,da boš odgovoren tudi za ogenj... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ogenjček PS (misel,ki mi je trenutno zelo vsec.. ) Če prižgeš iskro,se zavedaj,da boš odgovoren tudi za ogenj... ...moraš biti pripravljen pogasiti, če se ogenj preveč razširi Danes v zguljenih modrih kavbojkah, ostalo črno z malce bele. Razpoloženje umirjeno in dokaj poletno Vojko, upam, da tvoje napovedi glede sonca za drugo leto, ne držijo popolnoma :o|o:Lana,427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristal 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Bog,Vojko! 775 Svilene hlače zlato rumene barve, vzorec ala burbberis, črn puloverček, črna jaknica, črni narikački, viola nakit. Počutje: sem bila že bolje! Lep dan! PS: Vreme je ful :xx!: Kristal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Bog,Vojko! 775 Svilene hlače zlato rumene barve, vzorec ala burbberis, črn puloverček, črna jaknica, črni narikački, viola nakit. Počutje: sem bila že bolje! Lep dan! PS: Vreme je ful :xx!: KristalDobrodošla Kristal v podforumu Devetzvezdni KI Vesel sem te kot vsakega novega sodelujočega! Vabim te, da si ogledaš tudi odgovore na druge teme in morda celo sodeluješ v njih in seveda na svojo spletno stran, na katero lahko prideš tudi s klikom na podpis. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hoj,v nov delovni teden vstopila dobre volje v kaki hlačah in pisani majici (bi bilo predolgo, če bi hotela našteti vse barve ) Lep pozdrav od 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Hvala Coccinelle No, sam sem v nov teden stopil v beli polo majici, drap hlačaen in svetlo svetlo rjavi barvi - skroraj bež. lp, Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 178črna dopoldan, črna popoldan črna zvečer... počutje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 vojko, lepo, da si na dopustu.... jaz se malo manj javljam...kadar se ne, sem pa vecinoma v crnem danes nisem v crnem, torej porocam:veliko turkizne in rdece, soca in cesnje.... upam, da ne bo mraza naslednje leto. nekdo je rekel, da je bilo lani leto ognja in je bilo vroce, letos je leto vode in je...vodeno, drugo leto...? upam, da nimas prav! me ne moti mraz, ampak malo toplote paaaaaaase!!!! lepe pocitnice tebi in amis t 2 2 5 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 a sem že povedala, da me je 'obsedla' rdeča?... no, rdeča me je obsedla ... rdeče perilo, rdeča majica, kavbojke in rdeči natikači počutje ... hmm.. mal divje 427 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v modrem jeansu in beli majici, če bo še deževalo bo treba dodati kakšno lažjo črno jakno in moder dežnik .....lep dan vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Bež s kombinacijo rdeče. Same bombažne in mehke tkanine... Razpoloženje: Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 178 kavbojke, svetlo modra mikicapočutje .... sonček se kaže, dviguje se mi razpoloženje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 bela... kombinirano z rdečo 784 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 178 bela in modra, aja pa en detalj srebrne in roza počutje - živim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pozdrav v novem dnevu! 3 4 4 Bela, svetlo rjava, modra, ......počutje zelo dobro, saj je ja vsak dan boljše , kar naj potraja v nedogled, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 rdece, ki te ljubim rdece... s kombinacijo crne... ops.. pa rjavo majcko mam.. gre skupaj? Razpolozenje vragovo.. danes bo treba v kaksno akcijo, da pokurim energijo... ogenjcek Pozdrav tebi, ki beres ta post.... zelim ti lep dan, posebej tebi - zelja od mene Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Razpolozenje vragovo.. danes bo treba v kaksno akcijo, da pokurim energijo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Razpolozenje vragovo.. danes bo treba v kaksno akcijo, da pokurim energijo... razmisljam tudi jaz.. mas kaksno idejo? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.