Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 O, marsa, kakšne zelene okice. kulsko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Prej sem si pripravila za jutrišnji dan svetlo modre hlače in belo majico...sedaj vem, da bom jutri cela v črnem...še lasje bodo tesno ob glavi speti v čop s črnim trakom...Sanjalica Očitno že čutiš energijo, ki prihaja....Kaj ne boš las spela z zlatim ali pa rdečim trakom? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 ... počutim pa se nekam vodasto ... Marsa Očitno tudi ti prehitevaš. Jutri ste devetke v vodi...... Stran od kemikalij, nekaj razgibavanja in nežna hrana, malo kave in čim manj alkohola. Domači preprosti čaji... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Pozdravček moje številke bela kovina 6 - osnovni znakčrna prst 2 - podznak Danes sem bil oblečen v sivo obleko in sivo srajco z srebrnosivo in bordo kravato, temnobordo čevlji, pa še rjavega klobuka danes nisem dal na glavo. Se vidi, da sem danes v kovini - v svoji hiši. Zjutraj sem se še trudil, da bi oblekel zeleno srajca. V rokah sem imel beš obleko, pa še druge stvari, a ni šlo. Še nogavice so kombinacija črne in sive..... dolgčas... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Helena 3 3 5 Danes sem v modrih kavbojkah, svetlomodri majčki na v izrez in povrhu imam še rumeno bež suknjič oz. jakno.Čeveljci so temno.srebrno-sivi. Počutim se p.s. Če prav vem, sem jaz les oz. mlado drevo in ne H2O. Ali mogoče pomeni da sem zdej v mesecu vode Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Vojko, hoj, jaz mislim, da sem 1 6 9 Zadnje čase oblečena v belo - belo-črno z roza, pink dodatki.Danes pa belo črna kombinacija z živo rumenimi čevlji.CAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ojla!jaz sem pa 4 4.danes sem bolj v temno modri. hlace in majica, ceprav sem spodaj skrila se eno divje oranzno majico. se mi je zdelo, da moram malo pozivit, ker nasploh nekak nisem prevec za modro. raje crno. pocutim se pa boljse kot vceraj, ko sem bila malo,.. kaj pa vem, zmedena ali zivcna. danes mi je svet veliko lepsi in lazji! ja, evo sem ugotovila, danes sem VESELA! juhuhu!leap.s. moram cimprej domov, da se slecem iz modre. tezava je namrec, da si obleke (pa tudi obema otrokoma) pripravim en dan prej, zvecer, pa s tem velikokrat narobe izberem. aja, pa se to! otroka pa morata slediti mojim razpolozenjskim nihanjem. potem smo pa en dan vsi pisani, drug dan pa ziv primer mimikrije - temno modra do svetlo crna! kaj pa si noceta sama pripravit! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ... si obleke (pa tudi obema otrokoma) pripravim en dan prej, zvecer...... aja, pa se to! otroka pa morata slediti mojim razpolozenjskim nihanjem. potem smo pa en dan vsi pisani, drug dan pa ziv primer mimikrije - temno modra do svetlo crna! kaj pa si noceta sama pripravit!Tudi jaz veckrat takole... zato pa sem zadnjic podtaknila Vojku tisto sinjemodro majico (imela pa sem v resnici belo)...Tim pa si sicer ne pripravi sam, samo ful kenja nad tistim, kar mu pripravim jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Danes imam oblečeno - temno beš obleko- bordo srajco- kravato na kateri je zemljevid New Yorka - bordo - srebrno beš - zlata - rumena- bordo čevlje Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Helena 3 3 5 Danes sem v modrih kavbojkah, svetlomodri majčki na v izrez in povrhu imam še rumeno bež suknjič oz. jakno.Čeveljci so temno.srebrno-sivi. Počutim se p.s. Če prav vem, sem jaz les oz. mlado drevo in ne H2O. Ali mogoče pomeni da sem zdej v mesecu vode Cel mesec v hiši vode!!!!! - samo še do 8. oktobra!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 1 7 rdeče - perilo, suknjič, črno- hlače, mikica, čevljilep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 1 7 rdeče - perilo, suknjič, črno- hlače, mikica, čevljilep pozdrav1 - črno, belo, temno modro7 - rdeča No comments Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 coccinelle Hvala, da si se javila. - Evo, še ena z roza oblačilom. To, da je tudi rdeča ni čudno, saj ste celo leto v hiši ognja. Coccinelle - te vrstice spodaj vzemi z rezervo, saj po enem javljanju in opisu ne morem biti prepričan, če spodnje vrstice držijo. Če ne maraš predlogov, jih prosim izpusti. Prosim razmisli, če bi se malo več posvetila svojim notranjim željam, saj jih očitno kar zanemarjaš, ali morda celo hujše - odrivaš stran kot nekaj, kar ti dela težave, a vedno znova bruhne na dan. Če imaš težave s svojim starši, jih čimprej razčisti sama s sabo - nato s starši.Namreč obstaja možnost, da živiš v stresu. Kar ni dobro zate in ti ne prinaša sreče. O, Vojko, hvala! Kar se tiče tvojega nasveta, bi pa rekla, da sem se ravno v zadnjem obdobju (kakšno leto, leto in pol) začela zavestno več ukvarjati s sabo, svojimi potrebami in željami - kar vključuje tudi čiščenje odnosa z očetom (kako si vedel?). Vsekakor je to v nekaterih obdobjih čutiti bolj intenzivno, tudi stresno (s Plutonom še vedno nekje v bližini ascendenta nič čudnega), vendar imam občutek, da stres v zadnjem času kar dobro obvladujem, ali vsaj precej bolje kot v preteklosti. Danes sem pa v zelenem.Sploh sem v zadnjem času imela 'zeleno obdobje', večina oblačil, ki sem jih kupovala, je bilo v zelenih odtenkih, pa tu in tam kaj rdečega ali rjavega. V glavnem se oblačim zjutraj po trenutnem navdihu, nikoli vnaprej ne vem, kaj bom nataknila nase. aja, 1 8 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Vojko, hoj, jaz mislim, da sem 1 6 9 Zadnje čase oblečena v belo - belo-črno z roza, pink dodatki.Danes pa belo črna kombinacija z živo rumenimi čevlji.CAtŽivijo Cat Lepo, da se oglasiš, poglej kaj je zraslo iz tvojega semena!Pa si še ne upam komentirat !!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 ojla!jaz sem pa 4 4.danes sem bolj v temno modri. hlace in majica, ceprav sem spodaj skrila se eno divje oranzno majico. se mi je zdelo, da moram malo pozivit, ker nasploh nekak nisem prevec za modro. raje crno. pocutim se pa boljse kot vceraj, ko sem bila malo,.. kaj pa vem, zmedena ali zivcna. danes mi je svet veliko lepsi in lazji! ja, evo sem ugotovila, danes sem VESELA! juhuhu!leap.s. moram cimprej domov, da se slecem iz modre. tezava je namrec, da si obleke (pa tudi obema otrokoma) pripravim en dan prej, zvecer, pa s tem velikokrat narobe izberem. aja, pa se to! otroka pa morata slediti mojim razpolozenjskim nihanjem. potem smo pa en dan vsi pisani, drug dan pa ziv primer mimikrije - temno modra do svetlo crna! kaj pa si noceta sama pripravit!Oj Lea Se ti vidi, da si štirica in to dvakrat - ker si v 5 si oblekla oranžno, vendar pa je voda tista, ki ti daje življenje in ker rumena in oranžna kontrolira oziroma nadzira belo vodo, si najbrž oblekla modro. In sedaj nastopa konflikt, saj je rumena prst danes šibka in ji gre modra na živce!! :xx!: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 ... si obleke (pa tudi obema otrokoma) pripravim en dan prej, zvecer...... aja, pa se to! otroka pa morata slediti mojim razpolozenjskim nihanjem. potem smo pa en dan vsi pisani, drug dan pa ziv primer mimikrije - temno modra do svetlo crna! kaj pa si noceta sama pripravit!Tudi jaz veckrat takole... zato pa sem zadnjic podtaknila Vojku tisto sinjemodro majico (imela pa sem v resnici belo)...Tim pa si sicer ne pripravi sam, samo ful kenja nad tistim, kar mu pripravim jaz. In zakaj ne vprašate otrok, kaj bi oblekli? Zvečer? Da bi zjutraj videli, če si še želijo isto barvo! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 coccinelle Hvala, da si se javila. - Evo, še ena z roza oblačilom. To, da je tudi rdeča ni čudno, saj ste celo leto v hiši ognja. Coccinelle - te vrstice spodaj vzemi z rezervo, saj po enem javljanju in opisu ne morem biti prepričan, če spodnje vrstice držijo. Če ne maraš predlogov, jih prosim izpusti. Prosim razmisli, če bi se malo več posvetila svojim notranjim željam, saj jih očitno kar zanemarjaš, ali morda celo hujše - odrivaš stran kot nekaj, kar ti dela težave, a vedno znova bruhne na dan. Če imaš težave s svojim starši, jih čimprej razčisti sama s sabo - nato s starši.Namreč obstaja možnost, da živiš v stresu. Kar ni dobro zate in ti ne prinaša sreče. O, Vojko, hvala! Kar se tiče tvojega nasveta, bi pa rekla, da sem se ravno v zadnjem obdobju (kakšno leto, leto in pol) začela zavestno več ukvarjati s sabo, svojimi potrebami in željami - kar vključuje tudi čiščenje odnosa z očetom (kako si vedel?). Vsekakor je to v nekaterih obdobjih čutiti bolj intenzivno, tudi stresno (s Plutonom še vedno nekje v bližini ascendenta nič čudnega), vendar imam občutek, da stres v zadnjem času kar dobro obvladujem, ali vsaj precej bolje kot v preteklosti. Danes sem pa v zelenem.Sploh sem v zadnjem času imela 'zeleno obdobje', večina oblačil, ki sem jih kupovala, je bilo v zelenih odtenkih, pa tu in tam kaj rdečega ali rjavega. V glavnem se oblačim zjutraj po trenutnem navdihu, nikoli vnaprej ne vem, kaj bom nataknila nase. aja, 1 8 Hvala ti Coccinelle Kako sem vedel? Ni težko. Skoraj vse 1 8 7 imate težave s svojimi starši. In dokler jih ne rešite ne morete živeti polnega in lepega življenja Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ... si obleke (pa tudi obema otrokoma) pripravim en dan prej, zvecer...... aja, pa se to! otroka pa morata slediti mojim razpolozenjskim nihanjem. potem smo pa en dan vsi pisani, drug dan pa ziv primer mimikrije - temno modra do svetlo crna! kaj pa si noceta sama pripravit!Tudi jaz veckrat takole... zato pa sem zadnjic podtaknila Vojku tisto sinjemodro majico (imela pa sem v resnici belo)...Tim pa si sicer ne pripravi sam, samo ful kenja nad tistim, kar mu pripravim jaz. In zakaj ne vprašate otrok, kaj bi oblekli? Zvečer? Da bi zjutraj videli, če si še želijo isto barvo! joj, a si predstavljas kako bi to zgledalo!!?? najprej zvecer! a bi to, a bi mogoce tisto? ja kaj pa bi? a tisto? a si preprican(a)? no, pol pa tisto. ok? ok! a zdej si se premislil(a)? no, pol pa tisto. in tako v neskoncnost. zjutraj pa ista zgodba, ker bi mu(ji) tisto od vceraj ne bilo vsec. in to krat2!! naj se malo zrasteta (zdaj sta 6 in 8), in takrat si bom lahko tudi jaz zjutraj izbirala obleko, po trenutnem navdihu!! lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 joj, a si predstavljas kako bi to zgledalo!!?? najprej zvecer! a bi to, a bi mogoce tisto? ja kaj pa bi? a tisto? a si preprican(a)? no, pol pa tisto. ok? ok! a zdej si se premislil(a)? no, pol pa tisto. in tako v neskoncnost. zjutraj pa ista zgodba, ker bi mu(ji) tisto od vceraj ne bilo vsec. in to krat2!! naj se malo zrasteta (zdaj sta 6 in 8), in takrat si bom lahko tudi jaz zjutraj izbirala obleko, po trenutnem navdihu!! leaNajbrž Lea Zdaj ju nauči - poskušaj. Daj jima 5 minut časa, da si izbereta Vztrajaj - in čez en teden bosta ali hitra, ali pa bosta tebi pustila, da si ti izbereš. Če ju boš pa takole oblačila pri teh "velikih" letih, jih boš pa še dolgo časa. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 jaz sem pa zadevo rešla, dečvae si sama izbere v trgovini cunje, zvečer jih skupaj pripraviva, zadnje čase je nekam na vojaški stil mahnjena (5 8), pa na črno. Tko da je zadeva rešena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 jaz sem pa zadevo rešla, dečvae si sama izbere v trgovini cunje, zvečer jih skupaj pripraviva, zadnje čase je nekam na vojaški stil mahnjena (5 8), pa na črno. Tko da je zadeva rešena.Hoj To, da je hčerki všeč zeleno rjava - to mi je jasno, saj je že drugo leto v energiji dreves.Za črno - pa ne bi vedel iz glave..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 baje je to kulsk, pa k vojaškim hlačam paše, pa k rjavim hlačam paše, pa tista vojaška mikica gre ful k črnim hlačam, pa še kombinacij je polno, njena obrazložitev. Vojko naredila sem strateško napako le kje sem našla ti dve številke, letnik 93 je 7, kajne? torej 7 4OJOJ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 baje je to kulsk, pa k vojaškim hlačam paše, pa k rjavim hlačam paše, pa tista vojaška mikica gre ful k črnim hlačam, pa še kombinacij je polno, njena obrazložitev. Vojko naredila sem strateško napako le kje sem našla ti dve številke, letnik 93 je 7, kajne? torej 7 4OJOJ.Če je tako, potem je pa vojaška popularna šele letos. Črna - samo ta mesec! Ali to velja? 4 v trojki letos, 4 v črni ta mesec in 7 v vojaški beli kovini 6 letos, 7 v rumeni prsti 5. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 252 danes nekam nisem po moje oblečena... bela mikica in kavbojke... in belo perilo... ampak tole je zjutraj padlo name ... ko ste tam omenjali oblačenje otrok in to... meni še zdaj pravita mama in oče, da sem bila že pri treh letih trmasta kot *** in sem se oblekla po svoje, pa če sta se zraven razpočila. Če sta preveč težila s svojo kombinacijo in me na silo stlačila v tiste cunjice, pa se nisem hotela premaknit iz sobe in nisem hotela ne v vretc, ne ven . Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 252 danes nekam nisem po moje oblečena... bela mikica in kavbojke... in belo perilo... ampak tole je zjutraj padlo name ... ko ste tam omenjali oblačenje otrok in to... meni še zdaj pravita mama in oče, da sem bila že pri treh letih trmasta kot *** in sem se oblekla po svoje, pa če sta se zraven razpočila. Če sta preveč težila s svojo kombinacijo in me na silo stlačila v tiste cunjice, pa se nisem hotela premaknit iz sobe in nisem hotela ne v vretc, ne ven .Hvala, da poveš, Mateja.Želim si ugotoviti kakšen pomen ima pri oblačenju spodnje perilo, ki ga očitno večina največkrat obleče zaradi sebe. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.