borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Seveda imam, odvisno koliko časa imaš ali potrebuješ.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Seveda imam, odvisno koliko časa imaš ali potrebuješ.... xrosex o sprememba ikonc... a si v realnem lifu tudi tako spremenljiv??? Bi človek pomislil, da je kaj vodnarja v tebi... Na dan z idejo.. Časa ni.. to smo si ljudje v naših možgančkih zmislili... Torej Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz pa čakal več kot dve uri , sedaj sem si pa že splaniral popoldan in večer , hja spremenljiv praviš, ne prenesem dolgočasja in monotonosti, imam pa kar dva udarna planeta v vodnarju.....Jupitra(na 1.stopinji) in Merkurja(na 29.stopinji), torej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 178 bel kos sp. perila, kavbojke, svetlo modra mikica - na njej bela rdeča in temno modra barva... počutje - vroče je tule vroče, men to ful odgovarja... sem ravno pripravljena neumnost ušpičt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 178 bel kos sp. perila, kavbojke, svetlo modra mikica - na njej bela rdeča in temno modra barva... počutje - vroče je tule vroče, men to ful odgovarja... sem ravno pripravljena neumnost ušpičt Smo že trije.. gremo na Lent.. potem pa se kam.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 mene mora nekdo na poti v Lent pobrat tam pri Trojanah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 mene mora nekdo na poti v Lent pobrat tam pri Trojanah Ni problem.. tudi to se uredi... Booooooooooooooorisssssssssssss... ti si najbližji.. čakamo Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A lahko prideva s Selene v MB, čeprav meni ni ob poti Trojane, kdaj gremo ....rezerviraj mizo MBmetuljčica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A lahko prideva s Selene v MB, čeprav meni ni ob poti Trojane, kdaj gremo ....rezerviraj mizo MBmetuljčica Seveda.. lepo sta vabljena.. samo me skrbi.. danes je nogomet.. in kot vem ga ti Boris obožuješ.. sedaj pa ne vem, kaj imaš raje ženske al nogomet.. no to se bo danes videlo..ne Selene??? Če vidva danes prideta, za vaju rezerviram Glavni oder in odpojem vajino najljubšo pesem... A naj malo vadim.. ktero pa Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Če boš odpela na odru......LANE MOJE, pa se odpovem tudi mojim tulipanom nocoj, pripravi se, nikoli ne reci nikoli MBmetuljčica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 kaj pa tisto... Zate na Triglav že zjutraj bi tekla, ....al pa Še kiklco prodala bi... evo to ti pomagam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Če prideva oba, bodo morali biti verjetno dve pesmi, ker nimava istega okusa s Selene, lep večer obema/vsem.. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Če boš odpela na odru......LANE MOJE, pa se odpovem tudi mojim tulipanom nocoj, pripravi se, nikoli ne reci nikoli MBmetuljčica prav vesela sem.. dobro pesem si izbral....moja trenutno najlepsa pesem.. ... Pot pod noge torej.. Selene se je verjetno že šla pripravljat.. ne vem kaj še ti čakaš Boris.. Poznam pregovor, se predobro... :xx!: Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 (popravljeno) ej kam sem ušla, sej sem povedala svoj izbor... še kiklco prodala bi, za sladko vince dala bi, ne grem ne grem... ups, so mi priporočal enk kozarček domačega rdečega aja Lane moje mam pa melodijo ki mi na telefončku prepreva Popravljeno 30. junij 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A boš res zapela pred 10.000 gledalci, pridem potem....lep večer na Lentu, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 a vidiš metuljčica - PRIDE :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja, do kod smo prišli, jaz sem se že spreoblekel vmes .......kako to zgleda "PRIDE"pa takšna ikonca poleg, da te mine Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 name si pozabu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 To pa ne Selene, kje sem to napisal, to pa nikoli, greva oba ali pa nobeden Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 sem se že bala da bom doma ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Kaj boš skoz doma, saj doma že vse poznaš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz pa po celem tednu v koscku spodnjega dela modrih kopalk v blizini morja , danes po vrnitvi domov :xx!: v sivo-crnih kratkih hlacah, belo marelicni majici..pocutje...malo zalosti, malo jeze ,...skoda, da sem ze doma uzivajte Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v belo, modri, oranžni in svetlo rjavi, počutje pa na višku, lepo nedeljo prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 3-9-8 Dan za belo in svetlomodro kombinacijo.... prima počutje, nič obremenjujočega, sonce pripeka (dolgo smo ga čakali tako kraljevskega!), vetrič v senci pihlja, cvetoče lipe dišijo.... pozdrav vsem (ki še niste na dopustu )! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 3-9-8 Dan za belo in svetlomodro kombinacijo.... prima počutje, nič obremenjujočega, sonce pripeka (dolgo smo ga čakali tako kraljevskega!), vetrič v senci pihlja, cvetoče lipe dišijo.... pozdrav vsem (ki še niste na dopustu )!Ja ja vam je pa ta vročina všeč, mene pa pobija...razen, kadar sem ob robu gozda- v senci in na obali kakšne vode...... Danes belo modro - vse Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.