MBmetuljcica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Pozdravljen Vojko in ostali... Danes v svetlo modrih kavbojkah, roza majcki, na kateri je bel metuljcek, spodaj roza... drap sandali.. Mavricno razpolozenje.. kako je ze rekla simpaticna lunatka.. na koncu mavrice je ljubezen... Mesec je poln naglice in hitenja... vse mogoce se dogaja.. upam, da bo avgust bolj umirjen, da si spocijem duso, telo in misli... ogenjcek Lep dan ti zelim Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 3 2 6 Danes sem vsa v sivem... še torbico sem imela sivo, ko sem šla ven, pa štumfe Počutje je pa super, nekak zvečer malce padlo, ampak se neizboljšljivo popravlja Vojko, lepe dneve ti želim! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 3 2 6 Bluuuu je modro trajlili Evo, modra barva danes... Čisto ob telesu belo in viola-rdeče, temnomodre hlače, modra majčka čez pa na roki še modro-biserna zapestnica iz umetnih perlic, na drugi svetlozelena iz žada (še z dodatki roževca) Počutje: super Lep dan ti želim, Vojko Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Pozdravljen Vojko in ostali... Danes v svetlo modrih kavbojkah, roza majcki, na kateri je bel metuljcek, spodaj roza... drap sandali.. Mavricno razpolozenje.. kako je ze rekla simpaticna lunatka.. na koncu mavrice je ljubezen... Mesec je poln naglice in hitenja... vse mogoce se dogaja.. upam, da bo avgust bolj umirjen, da si spocijem duso, telo in misli... ogenjcek Lep dan ti zelimMBMetuljcica Da bi bil avgust umirjen! Ta bo pa težka! Avgusta bo šele ringelšpil zate. Le spočij in pripravi se!Brez skrbi, načelno dober čas za 9 karmičen za 5 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaz pa danes čisto v bež odtenkih. Svetle lanene hlače,bež top,mrežasta tunika iz jute,bež usnjeni sandali-natikači,perilo kožne barve,bež torbica. Pa verižica in uhani iz školjk in koral,jantarjev prstan in prstan s tigrovim očesom.Počutje-lepo usklajeno! 187!Lep dan ti želim Vojko! Živijo Kot kaže ima poletje tudi prste vmes. Barve so drugačne kot ob podobnih energijah med letom. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 3 2 6 Bluuuu je modro trajlili Evo, modra barva danes... Čisto ob telesu belo in viola-rdeče, temnomodre hlače, modra majčka čez pa na roki še modro-biserna zapestnica iz umetnih perlic, na drugi svetlozelena iz žada (še z dodatki roževca) Počutje: super Lep dan ti želim, Vojko Sončna VilaLe kako bi se mlada drevesa lahko letos počutila slabo, ko pa je za vas tako odličen čas, če le pokažete kaj samoiniciative.... Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 3 2 6 Roza-viola čisto ob telesu, temnomodre hlače in krem-bela majčka Počutje; ne tako rožnato, še sploh sedaj, ko sem verjetno fasala virus na comp in se mi zaboga noben AV ne zalaufa :o|o: Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 3 2 6 Oblečena sem pa v rdeče Malce kasneje bo igrala kombinacija modre in krem barve Počutje: zaenkrat super, zvečer pa mogoče poročam še enkrat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Živjo! Zadnje dni v rdeče, modro, roza, bež barvah. Počutje vsak dan boljše.427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Počutje še vedno super Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Počutje še vedno super Sončna VilaMa, saj ne more bit drugače, če človek le hoče.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Živjo! Zadnje dni v rdeče, modro, roza, bež barvah. Počutje vsak dan boljše.427Odlično. Me prav zanimajo avgustovske barve za vse nas. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Bež minica in sandali, rdeča majica, rdeče spodnje perilo...počutje: zaSANJAno...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 danes sem pa bolj temna... se mi zdi da se tako tudi počutim. Imam sive hlače in črno-belo-zelen puli (brez rokavov). Pa črne sandalčke... in biserčke pa na srečo svetle lase... da nisem čista darkerka. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jaz pa danes - kot Contesa - belo (no ja, bolj krem) in svetlo modro, le da obrnjeno, torej svetlomodre hlače, skoraj bela bluza in natikači.Počutje sončno 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Pozdravljeni Želite že letos jeseni kupiti kakšen kos oblačila za naslednje leto? Morda ja, morda ne! Opazujte svoje oblačenje v mesecu septembru. Morda bi bilo dobro, da si barve oblačil zapišete - barve, ki jih boste nosili od 8. septembra do 8. oktobra, bodo za vas zelo popularne naslednje leto. (Samo, če se ne prisiljujete s kakšno, ali pa da ste postali "šlampasti". Vse dobro vsem, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pozdrav!3 4 4 Črno in belo, počutje pa zelo dobro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Dan vsem.. ! Danes v rjavih odtenkih... Pocutje napeto.. guzva v sluzbi.. Ogenjcek Boris dobrodosel! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Tudi tebi pozdrav MBmetuljčica, čim bolj tekoče naj ti steče v službi...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 3-9-8 Belo, nekaj rdeče in predvsem - čim manj na sebi! pozdravčki Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Črno, belo, modro, rdeče, počutje zelo dobro, takšnega pa tudi vam privoščim...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Pozdrav vsem Prav zanimivo, danes je po moji evidenci dan 4 Torej je moja 6 v sedmici in moja 2 v trojki, pa sem kar nekako silil v sivo srebrna oblačila - no nekako v svojo "belo kovino". Pa še odlično se počutim ves dan, kljub temu, da je bilo vroče.. Želim vam lepo poletje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sreda 21.7. belo- črnoČetrtek 22.7. - sverlo modro - belo-svetlo modroPetek 23.7. bela majčka-belo krilo z rdečimi črtami- beli čevlji- rdeč pašček za uro in rdeča ogrlica---ups, da me kdo ne spozna! Belo: jasno je, da sem bela voda. MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Želim vam lepo poletje, VojkoTudi mi tebi Vojko! xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v rjavo, črni barvi, nekako umirjeno se mi zdi vse skupaj, ob dobrem počutju, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.