borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Hvala Vojko! Kar naj potraja , vse lepo in dobro tudi vsem drugim, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Hoj, Vijolična in bela, nakit kot vedno. Počutje: V redu, nič pretresljivega. 353 Zanimivo, koliko zadnje čase nosim belo (spravljivo?), medtem, ko sem prej imela obdobje bordo rdeče barve (borbeno?). Kolikor vem, naj bi barve tradicionalno predstavljale določena čustva: bela-nedolžnost, rdeča-ljubezen, rumena-ljubosumje,... A se tudi drugi s tem strinjate? Meni se tole vse čisto ne uleže... Ali pa mi manjka, kaj barve predstavljajo z vidika razpoloženja? Bela recimo je zame tudi barva samozavesti, saj, če si v beli, si brez vsake obrambe - torej čutiš, da je ne potrebuješ, da zmoreš vse... Ali pa svetlo modra je zame barva totalne umirjenosti in hkrati ženstvenosti, nežnosti. Rdeča (kot sem že rekla) barva borbenega razpoloženja - z rdečo se počutim močnejša. Črna? Kadar nočem izstopati, se hočem skriti v množici. ITD. kaj pa ostali? Želim vam lep pozdrav in vsem klimo v pisarno! Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 crne hlace in pisano gor ( modro, rumeno, vijolicno...sesdeseta leta varianta )pocutje....utrujeno ampak bolje...nekam grozno izmucena sem zadnje case, ceprav nic ne pocnem...oz. pocnem: se zdravim 2 2 5 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Hoj, Vijolična in bela, nakit kot vedno. Počutje: V redu, nič pretresljivega. 353 Zanimivo, koliko zadnje čase nosim belo (spravljivo?), medtem, ko sem prej imela obdobje bordo rdeče barve (borbeno?). Kolikor vem, naj bi barve tradicionalno predstavljale določena čustva: bela-nedolžnost, rdeča-ljubezen, rumena-ljubosumje,... A se tudi drugi s tem strinjate? Meni se tole vse čisto ne uleže... Ali pa mi manjka, kaj barve predstavljajo z vidika razpoloženja? Bela recimo je zame tudi barva samozavesti, saj, če si v beli, si brez vsake obrambe - torej čutiš, da je ne potrebuješ, da zmoreš vse... Ali pa svetlo modra je zame barva totalne umirjenosti in hkrati ženstvenosti, nežnosti. Rdeča (kot sem že rekla) barva borbenega razpoloženja - z rdečo se počutim močnejša. Črna? Kadar nočem izstopati, se hočem skriti v množici. ITD. kaj pa ostali? Želim vam lep pozdrav in vsem klimo v pisarno! BebaHvala Beba Prav lepo si se razpisala. Vse kar si napisala je zate prav gotovo res.Sam pa verjamem, da barve na nas vplivajo več kot samo "s pogledom" - tudi energetsko. Seveda je dojemanje sveta stvar vsakega posameznika, prav tako kot čutenje barv - tistih, ki jih nosimo mi sami in seveda tistih, katere gledamo na drugih. Pa se ti zdi, da bi vedela kakšne barve oblačilo nosiš, če ga ne bi videla, če bi se ogrnila v temi in ga skušala čutiti? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 svetlo modre kavbojke, bela majčka z pisanim ovratnikom. preprost prstanček in uhančki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Modri jeans, drap, siva, bela in rjava, počutje na nivoju, bo lep dan, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Pa se ti zdi, da bi vedela kakšne barve oblačilo nosiš, če ga ne bi videla, če bi se ogrnila v temi in ga skušala čutiti? VojkoHm, bom enkrat probala. Zanimivo je res, kako ti eno oblačilo en dan sede, drug dan pa za noben denar ne... (Ne)kompatibilnost energij bi bila čisto možna razlaga... Pa še ena zanimivo reč sem se spomnila - enkrat sva se s prijateljico pogovarjali, kakšne barve je katero ime (osebna imena). Ugotovili sva, da ima vsako ime barvo - glede barv se pa nisva strinjali. Osebna percepcija. In danes: temno modri jeans in smetanasto bela.Počutje: zjutraj razdraženo, rahlo zaskrbljeno, sedaj se že popravlja. 353 Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Pa se ti zdi, da bi vedela kakšne barve oblačilo nosiš, če ga ne bi videla, če bi se ogrnila v temi in ga skušala čutiti? VojkoHm, bom enkrat probala. Zanimivo je res, kako ti eno oblačilo en dan sede, drug dan pa za noben denar ne... (Ne)kompatibilnost energij bi bila čisto možna razlaga... Pa še ena zanimivo reč sem se spomnila - enkrat sva se s prijateljico pogovarjali, kakšne barve je katero ime (osebna imena). Ugotovili sva, da ima vsako ime barvo - glede barv se pa nisva strinjali. Osebna percepcija. In danes: temno modri jeans in smetanasto bela.Počutje: zjutraj razdraženo, rahlo zaskrbljeno, sedaj se že popravlja. 353 Lp, Beba. Razdraženi smo lahko mnogokrat Včasih prijetno, drugič neprijetno. Ali grizeš? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 zeleno/roza. pocutje...dokaj slabo. mi ni jasno zakaj. vse sorte stvari ne stimajo.ceprav mentalno ni slabo, ampak telesno... :xx!: 2 2 5 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Razdraženi smo lahko mnogokrat Včasih prijetno, drugič neprijetno. Ali grizeš? lp, VojkoBolj pikam - škorpijon, pač... Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 zeleno/roza. pocutje...dokaj slabo. mi ni jasno zakaj. vse sorte stvari ne stimajo.ceprav mentalno ni slabo, ampak telesno... :xx!: 2 2 5 tTinka Kmalu bo boljše. Kljub temu pa v prihodnjem tednu vseeno vse premišljeno in vsekakor dosti prostega časa zase! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Razdraženi smo lahko mnogokrat Včasih prijetno, drugič neprijetno. Ali grizeš? lp, VojkoBolj pikam - škorpijon, pač... Beba "Kadar 'piknemo' drugega,prizadanemo tudi sebe!" Sem zadnjič nekje prebral... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 uiui....kvbojčiče, majčiča, velika ura, prstanček ki sem ga dobila za rd, in lepi svetleči uhančki.... pa seveda moja očalca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 bluejeans, bela polo majica, brezrokavnik, sončna ura, modri čevlji.... 629 kul Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 hm.. vse črno, nevem zakaj je črna kot topel in varen objem papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Razdraženi smo lahko mnogokrat Včasih prijetno, drugič neprijetno. Ali grizeš? lp, VojkoBolj pikam - škorpijon, pač... Beba "Kadar 'piknemo' drugega,prizadanemo tudi sebe!" Sem zadnjič nekje prebral... Vojko Ja, res je. Pa včasih pikamo tudi kar direktno sami sebe - imamo velike zahteve do samih sebe. Barve danes: (zlato)oker, bela in smetanasto bela majčka z rožicami: pastelno zelene, rumene, oranžne in trdeče. Počutje: 8 na lestvici do 10. TGIF! 353 Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 kaj so te številke ki jih pišete? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 kaj so te številke ki jih pišete? To je osebno število po devet zvezdnem ki-ju. Najdeš ga na Vojkotovi strani www.9zvezd.com. Najprej izberi leto, potem pa še mesec. Pol ti bo pa Vojko, ker je zlat, napisal, da je čisto logično, da se tako počutiš, ker je glih voda v lesu ali pa da kovina tako vpliva na... (Brez zamere Vojko, mal heca mora bit!) LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 hm čak sam ni mi čist vse jasn. kam kej napišem? a kr kliknem kšno številko al kaj???? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 hm čak sam ni mi čist vse jasn. kam kej napišem?Takole: greš na www.9zvezd.com, potem greš na Devetzvezdni KI (na levi zgornja od tipk), potem na Moj "element" (spet ena od tipk na levi), potem izbereš leto rojstva, da dobiš svoj element (znak, število), potem maš pa na desni osmerokotnik, ki ga pritisneš za podznak. Greš mal dol pa izbereš mesec rojstva. Potem ti da pa poleg podznaka še tretje število, ki je očitno determinirano s prvima dvema. Pa seveda maš povsod še opise zraven. Mene so dobro zadel (s slabimi lastnostmi vred). LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ful hvala. zdej mi je pa ratal. tko da sem 1 9 6 zanimivo. poljubček in še enkrat tnx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Ni za kej! Važno da je ratal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Spet modro 3/4 in 1/4 črno, počutje je bilo sicer boljše včeraj in dan poprej ampak še vedno zadovoljivo, saj vem, moja cifra je danes v hiši vode, pa mi ne paše vedno najbolj, lep dan in lep vikend prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 178bordo rdeče perilo, kavbojke, sv. modra majica...počutje, napeta, zaspana, naveličana, ampak, sem in to je najpomembnejše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 hm.. vse črno, nevem zakaj je črna kot topel in varen objem papaŽivijo Princeska Kajne, da je zanimivo. Dobrodošla na forumu Devetzvezdni KI. Upam, da boš večkrat tukaj in nam kaj povedala ali povprašala. Ko nam boš zaupala svoje KI-jevske številke poleg barv in občutkov, bom pa posebej vesel. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.