borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes črna, bela in oranžna, če se po jutri pozna dan, bo še marsikaj, v glavnem, da se fajn počutim, pa tudi ostali okoli mene, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Danes sem se pa oblekla za čiščenje - prvo kar mi je pod roke prišlo. Barve - slučajno bela in oranžna. Sedaj, ko je čiščenje gotovo, se bom pa preoblekla, potem bomo pa videli, kaj bo padlo. Počutje: najprej razdraženo - jasno, če je bilo treba čistiti. Sedaj umirjeno. 353 Lepo soboto vam želim! Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Pozdrav Na spletni strani http://www,9zvezd.com je na voljo nov mesečni predvid. Vabljeni Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Prav prisrcen pozdrav vsem! Danes sem smuknila v svetlo modre kavbojke, ki so se oprijele svetlo modrih tangic... , na zeljo moje hcerkice oblekla rdeco majcko, njeno najljubso majcko... obula teniske belo-rdece.. in dobre volje zacela ze navsezgodaj uzitvati zivljenje Moje razpolozenje je odlično... Ogenjček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 o kdo je prišel nazaj sem večkrat pomislila na Metuljčico in njen dopust Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 jeansbela majčka z drobno rumeno obrobo na ovratnikurjavi čevlji Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Da se spet malo pofočkam V temle dopustniškem tednu mi je pretežno pasalo biti v belo - svetlo modro - temno modri kombinaciji. Sem en dan (mislim, da četrtek) imela pripravljeno oranžno majico, pa mi nekako ni potegnila. 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Da se spet malo pofočkam V temle dopustniškem tednu mi je pretežno pasalo biti v belo - svetlo modro - temno modri kombinaciji. Sem en dan (mislim, da četrtek) imela pripravljeno oranžno majico, pa mi nekako ni potegnila. 187Zanimivo Coccinelle Zanimivo zato, ker je bila 1 v hiši vijoličnega ognja .No, seveda pa ogenj (9), podpira belo prst (8), ki je v tvojem podznaku, ta pa je bila v tem mesecu v hiši rdeče kovine 7, ki podpira belo vodo 1 - pa je prišla energija spet do tebe, te tako ojačala. Morda si čutila nekaj napetosti, razen, če si se veliko gibala v gozdu ali blizu dreves, če si bila visoko kje v nebotičniku ali morda poleg osebe in/ali objekta z energijo 3 ali 4. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Hvala, Vojko... si mi dal malo misliti.V začetku tedna sem kar precej časa prebila v naravi pod gorenjslimi hribi.Proti koncu tedna pa sem se zadrževala bolj v Ljubljani in bližnji okolici... in res imela občutek nekake naraščajoče napetosti (no, to bi se lahko razložilo tudi s približevanjem novega delovnega tedna po kratkem dopustu... in mogoče slutnja, da se bo nekaj zgodilo). Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Hvala, Vojko... si mi dal malo misliti.V začetku tedna sem kar precej časa prebila v naravi pod gorenjslimi hribi.Proti koncu tedna pa sem se zadrževala bolj v Ljubljani in bližnji okolici... in res imela občutek nekake naraščajoče napetosti (no, to bi se lahko razložilo tudi s približevanjem novega delovnega tedna po kratkem dopustu... in mogoče slutnja, da se bo nekaj zgodilo).Ja Coccinelle Sem prečital v drugi temi. Po mojih izkušnjah ravno takšne kot si ti 1 8 7 zelo "matra" delovno okolje.Pa tudi odnosi s starši včasih niso do konca rešeni.Želim, da bo z očetom vse ok. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v temnozelenem, rjavem, belem in črnem, počutje... , lepo nedeljo prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Hello, Svetlo modra obleka z belimi in temnomodrimi rožicami. Počutje: umirjeno. Lepo nedeljo! Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Jaz se pa danes sploh še nisem oblekla. Sem še kar v pižami in pospravljam stanovanje. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Tole pa od levinje ne bi pričakoval , potem pa napiši barvne nianse od pižame , upam, da nisi bolna, lp Tamara Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 o kdo je prišel nazaj sem večkrat pomislila na Metuljčico in njen dopust Hvala za lepe misli Selene... vec v OS. Pozdravcek tebi Vojko in ostalim... Danes v svetlo modrih oblacilih... Pocutje napeto, ker sem z mislimi ze v jutrisnjem dnevu.. komaj cakam, da vidim, kako so se imele sodelavke, da jim povem , kako sem se imela na dopustu.. da me ob sedmih zjutraj poklice moja the best frendica ... in dan bo kar prekratek ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Tudi jaz danes v svetlo modri majcki, svetlo modrih kratkih hlacah z belimi rozicami, spodaj nezno modro in belo...pocutje umirjeno .. zelo zanimiva stvar mi je padla v oci...kar nekaj mojih predhodnikov je bilo danes oblecenih v modre odtenke... Vojko, le kaj to pomeni ? ..jaz sem namrec ze kar nekaj dni v modrem in mi ful pase k mojemu pocutju... Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 dons mam pa moje rdeče čeveljčke! 196 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 svetlomodra, bela in kavbojke178 zaspano, spala od 20 naprej, oči imam pa tolk zatečene, da tud gledat ne morem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 zaenkrat sem še spalno oblečen - Bela majčka pa boxarce Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Belo, belo, belo. Počutje: zaskrbljeno. 353 Umirjen in uspešen delovni teden vsem! Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 zaenkrat sem še spalno oblečen - Bela majčka pa boxarceŽivijo Trudi Dobrodošel na forumu Devetzvezdni KI, temi barve oblačil in počutje.Morda boš našel zase tudi kaj več kot si si predstavljel. Hvala za tvoj prispevek in javi se še kaj! Morda nam boš zaupal tudi tvoje KIjevske številke. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Belo, belo, belo. Počutje: zaskrbljeno. 353 Umirjen in uspešen delovni teden vsem! Lp, Beba. Beba Imam občutek, da tvoje življenje ni najbolje urejeno,da nisi v skladu z energijo okolja. Morda bi bilo dobro, da bi poskrbela za počitek in ustrezno hrano. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 o kdo je prišel nazaj sem večkrat pomislila na Metuljčico in njen dopust Hvala za lepe misli Selene... vec v OS. Pozdravcek tebi Vojko in ostalim... Danes v svetlo modrih oblacilih... Pocutje napeto, ker sem z mislimi ze v jutrisnjem dnevu.. komaj cakam, da vidim, kako so se imele sodelavke, da jim povem , kako sem se imela na dopustu.. da me ob sedmih zjutraj poklice moja the best frendica ... in dan bo kar prekratek ogenjcekIn res, danes sva se že navsezgodaj slišali in jutri, ja kaj pa jutri..........pa se bova in se , pa veliko Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 IN danes v sivi polo majici, blue jeans hlače, rdeče spodaj. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.